blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Κάθε πράγμα με τη Σελήνη του! Η επιρροή της Σελήνης, ανάλογα με τη φάση της και το ζώδιο όπου βρίσκεται.

 
Κάθε πράγμα με τη Σελήνη του! Η επιρροή της Σελήνης, ανάλογα με τη φάση της και το ζώδιο όπου βρίσκεται.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στα 12 ζώδια και η επιρροή της

Η Σελήνη, ανάλογα με τη φάση της και το ζώδιο όπου βρίσκεται, στο οποίο μένει για περίπου δυόμισι εικοσιτετράωρα, έχει πάνω μας μια ιδιαίτερη επιρροή. Και το καλύτερο είναι να πηγαίνεις… με τα νερά της, κάνοντας όσα ευνοούνται για τις συγκεκριμένες μέρες και αποφεύγοντας εκείνα που δεν ενδείκνυνται.
 
Επίσης, να έχεις υπόψη σου ότι οι επιδράσεις είναι πιο έντονες όταν η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ή στο απέναντί του ή αν έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου την Σελήνη στα ζώδια αυτά. Να θυμάσαι ακόμα ότι η επίδραση της Πανσελήνου και της Νέας Σελήνης δεν είναι μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά επεκτείνεται και στα εικοσιτετράωρα πριν και μετά από αυτήν.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Μπορεί να αισθάνεσαι να σε πλημμυρίζουν η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα. Είναι ιδανική φάση για να ξεκινάς καινούργια πράγματα και να βάζεις σε πράξη διάφορες ιδέες σου. Όπως και να αρχίζεις κάτι, που να σχετίζεται με την ευεξία σου, π.χ. ένα σπορ.
• Στην Πανσέληνο: Άγχος, νεύρα και επιθετικότητα, πολλές φορές χωρίς σοβαρό λόγο αλλά με κακές συνέπειες, μπορεί να φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό. Ίσως να δείχνεις εσύ μια τέτοια συμπεριφορά ή να την υφίστασαι από άλλους. Δείξε υπομονή και σύνεση, ακόμα κι αν βλέπεις ότι σε αδικούν.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Αν πήρες επιπλέον κιλά, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα. Όπως και να επεκτείνεις μια δραστηριότητά σου. Αλλά όσο οι μέρες πλησιάζουν στη Νέα Σελήνη, σκέψου διπλά πριν αποφασίσεις να αρχίσεις κάτι καινούργιο, γιατί κινδυνεύεις να πάρεις απερίσκεπτες και παρακινδυνευμένες αποφάσεις.

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Είναι μια καλή φάση για να παγιώσεις τη θέση σου και να συντηρήσεις ό,τι έχεις καταφέρει ή αποκτήσει. Αλλά καλύτερα μην κάνεις καινούργια πράγματα. Απλώς μελέτησε τις καταστάσεις και προετοίμασε τα βήματά σου. Χρειάζεται να φανείς υπομονετικός και δεκτικός.
• Στην Πανσέληνο: Η γεμάτη Σελήνη στον Ταύρο σου δημιουργεί μια νωθρότητα και είναι καλύτερο να μη ζορίσεις τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν θα φαίνεται να προχωράει. Πιθανό να νιώθεις έτοιμος να προσβληθείς ή να πάρεις κατάκαρδα το παραμικρό και οι ανασφάλειές σου μοιάζουν να σου… την πέφτουν ομαδικά.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Πρόσεξε τις οικονομικές σου δοσοληψίες. Ιδίως μη δανείσεις ή τοποθετήσεις χρήματα, γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να τα χάσεις. Γενικά, είναι καλύτερα να τηρήσεις στάση αναμονής με όλα σου τα θέματα. Επίσης, απόφυγε να ενοχοποιείς τον σύντροφό σου για τις δικές σου ανασφάλειες.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Το μυαλό σου φαίνεται να έχει καθαρίσει και μπορείς να παίρνεις επιτυχημένες αποφάσεις. Η επικοινωνία σου με τους άλλους είναι τέλεια, οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σε βοηθήσουν και μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις ακόμα και με όσους είχες αποκοπεί.
• Στην Πανσέληνο: Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπλοκάρει τις επικοινωνίες, όπως και τις μετακινήσεις, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια τάση υπερβολής. Πρόσεξε τι λες, γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείς ή να παρασυρθείς. Όπως και το τι κάνεις! Τα νεύρα όλων, και τα δικά σου φυσικά, είναι αρκετά τεντωμένα, γι’ αυτό δίνε τόπο στην οργή.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Μην κάνεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σου με συνεργάτες και κυρίως αφεντικά. Πιθανό θα έχεις μια τάση καχυποψίας, καθώς θα αναζητάς εκείνα που κρύβονται σε δεύτερο επίπεδο και ενδεχομένως να αποκαλυφθούν εκείνες τις μέρες αρκετά σκανδαλιστικά μυστικά.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Είναι καλές μέρες για να ενισχύσεις το δέσιμο με τους αγαπημένους σου, κυρίως τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Έτσι κι αλλιώς, σου «βγαίνει» εύκολα, γιατί βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φάση.
• Στην Πανσέληνο: Εδώ ισχύει το «αν δεν έχεις να πεις τίποτα καλό, καλύτερα να μη μιλήσεις καθόλου». Γιατί γίνεσαι τόσο ευάλωτος συναισθηματικά, που σου φαίνεται πως όλοι και όλα έβαλαν σκοπό να σε πληγώσουν, καθώς ξυπνούν οι ανασφάλειές σου. Έτσι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες με τα πολύ δικά σου πρόσωπα.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Όπως η Σελήνη αδειάζει, έτσι κι εσύ ξεχύνεις έναν ασταθή και κυκλοθυμικό συναισθηματισμό, που μάλλον πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει στις σχέσεις σου. Αισθάνεσαι την ενέργειά σου να εξαντλείται και γίνεσαι εσωστρεφής. Είναι μια άμυνα, προκειμένου να μην πληγωθείς, πράγμα πολύ πιθανό αυτές τις μέρες. Αλλά και να μην πληγώσεις.

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Αισθάνεσαι την ενεργητικότητα, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου να ξεχειλίζουν, και είναι καλή ευκαιρία για δράση, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και, φυσικά, ερωτικές προσεγγίσεις. Όπως και για να δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη από κάποιο ισχυρό πρόσωπο.
• Στην Πανσέληνο: Είναι πολύ πιθανό να κεραυνοβοληθείς από έναν καινούργιο έρωτα, αλλά δείξε σύνεση. Όπως και γενικά συγκρατήσου, γιατί η αίσθηση που θα έχεις πως όλος ο κόσμος σου ανήκει, μπορεί να σε κάνει υπερβολικά κυριαρχικό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω σου. Και στα αισθηματικά.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Η μετριοφροσύνη σου… πάει περίπατο και νομίζεις πως μπορείς και δικαιούσαι τα πάντα. Αντίθετα θα πρέπει να προσέχεις διπλά για να διακρίνεις τα λάθη και τις αδυναμίες σου, ή να ζητήσεις βοήθεια από άλλους εφόσον χρειαστεί, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες συνέπειες.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Η επιρροή της Σελήνης σου χαρίζει εργατικότητα, αυτοσυγκέντρωση και υπομονή, άρα είναι καλό διάστημα για να διεκπεραιώσεις μια σπαστική, αλλά και απαιτητική δουλειά. Όπως και για να ξεκινήσεις μια δίαιτα αποτοξίνωσης ή να κάνεις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.
• Στην Πανσέληνο: Σε πιάνει μια μανία κριτικής και μια εμμονή με τις λεπτομέρειες, που γίνεται υπερβολική και μάλλον δεν βγαίνει σε καλό. Ενδεχομένως να γίνεσαι και συναισθηματικά απόμακρος. Μπορεί έτσι να το παρακάνεις και να πληγώσεις ανθρώπους που… δεν σου χρωστάνε τίποτα.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Αισθάνεσαι πως αδικείσαι, πως φορτώνεσαι όλες τις αγγαρείες και γίνεσαι θύμα, κάτι που μπορεί και να μην ισχύει, αλλά εσένα σε κάνει κομμάτια. Καλύτερα εκτονώσου κάνοντας πρακτικές δουλειές, και ιδίως τακτοποιώντας ντουλάπες, συρτάρια, πατάρια, αποθήκες. Λυτρώσου συναισθηματικά, πετώντας όλα τα περιττά και βάζοντας μια τάξη στον χώρο σου.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Η Νέα Σελήνη ευνοεί γάμους, αρραβώνες, υπογραφή συμβολαίων, δημιουργία συνεταιρισμών. Η φάση αυτή γενικά είναι καλή για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, π.χ. με μια αλλαγή στα μαλλιά ή στην γκαρνταρόμπα, όπως και για αισθητικές παρεμβάσεις γενικά, επάνω σου ή στον χώρο σου. Ευνοεί επίσης την ομαδική εργασία.
• Στην Πανσέληνο: Με την Πανσέληνο στον Ζυγό, δείξε επιφύλαξη και απόφυγε τις δεσμεύσεις, όπως οι συμφωνίες, ιδίως αν είναι γραπτές. Μπορεί να αναδυθεί ανταγωνισμός και ζήλια στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και με τον σύντροφό σου. Πιθανόν ακόμα να αποκαλυφθούν εχθροί, που δεν φανταζόσουν. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Ενδεχομένως σε καταλαμβάνει μια ανασφάλεια που καθυστερεί τις αποφάσεις σου, πράγμα όχι καλό. Πρόσεξε μην τσακώνεσαι άδικα και μη δημιουργείς ρήξεις χωρίς λόγο. Το καλό αυτής της φάσης: Αν ξεκινήσεις δίαιτα τώρα, έχεις πολλές πιθανότητες να είναι αποτελεσματική.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Είναι καλό διάστημα για να διευθετήσεις ορισμένα οικονομικά θέματα ή να πάρεις κάποιο δάνειο. Στα αισθηματικά όμως, ξυπνούν μέσα σου κτητικές τάσεις και ανασφάλειες, που θα προκαλέσουν δυσάρεστη αντίδραση από το ταίρι σου.
• Στην Πανσέληνο: Σε πνίγει η ανάγκη να τα πεις έξω από τα δόντια, για οτιδήποτε σε ενοχλεί πάνω στους άλλους. Συγκρατήσου όμως, γιατί μπορεί να φταίει η επήρεια της Πανσελήνου και, μετά, να σου έχει… περάσει. Πιθανόν αυτή τη μέρα να σου συμβούν περίεργα φαινόμενα ή να συναντήσεις άτομα, που θα σου φανούν αλλόκοτα.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Η ενέργειά σου δεν θα είναι πολύ ανεβασμένη, οπότε προτίμησε να στραφείς προς τα μέσα σου και να ανασυνταχθείς. Είναι καλό διάστημα για ενδοσκόπηση, για αναπόληση, για ανακεφαλαίωση της ζωής σου, ώστε να δεις πιο καθαρά ποιος είσαι, τι θέλεις και τι φοβάσαι.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Αυτή η φάση της Σελήνης σε γεμίζει αισιοδοξία και σου δίνει φτερά για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επίσης ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, τις εκδρομές, τα ταξίδια, και γενικά ό,τι σχετίζεται με την επαφή με καινούργια πρόσωπα, εμπειρίες και ιδέες.
• Στην Πανσέληνο: Η υπερβολική αισιοδοξία σου ίσως να σε κάνει να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να συναντήσεις απροσδόκητα εμπόδια. Επίσης πρόσεξε, γιατί η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις σου απέναντι σε κάθε είδους καταχρήσεις και ριψοκίνδυνες περιστάσεις.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Δεν είσαι απαισιόδοξος, αλλά δεν πετάς δα και στα σύννεφα. Βλέπεις τα πράγματα με κάποια περίσκεψη, που στην τελική θα σου βγει σε καλό. Αντίθετα, αν πιέσεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλο για να πάρει γρήγορες αποφάσεις, πιθανόν να μην έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Ο συναισθηματισμός σου παραμερίζεται, πράγμα καλό για να διευθετήσεις με αποτελεσματικό τρόπο πρακτικές δουλειές, χωρίς προσκολλήσεις ή ανασφάλειες. Επίσης, ενισχύεται η ικανότητά σου να κρίνεις τους άλλους αντικειμενικά.
• Στην Πανσέληνο: Η εμμονή με τα υλικά αγαθά ενισχύεται, αλλά αν κάνεις κάποια παράβαση του νόμου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν θα την αφήσει κρυμμένη. Στις σχέσεις που βασίζονται στο συναίσθημα, ερωτικές ή άλλου είδους, επικρατεί μια ψυχρότητα και συναισθηματική αποστασιοποίηση, που προκαλεί δυσαρέσκεια και ένταση.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Μπορεί να μην σου αρέσει η ψυχρότητα, με την οποία αντιμετωπίζεσαι από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αλλά μη ζητήσεις τον λόγο, γιατί δεν θα υπάρξει κάποια γόνιμη συζήτηση. Ούτε και να ζητήσεις από το αφεντικό σου στη δουλειά αύξηση ή βελτίωση της θέσης σου. Όχι μόνο δεν θα βρεις ανταπόκριση, αλλά ίσως και να βγεις χαμένος.

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Σε τραβούν οι πρωτοποριακές ιδέες, τα μεταφυσικά ζητήματα, η ψυχολογία, η εναλλακτική θεραπευτική και οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συμβατικά και υλιστικά πλαίσια. Είναι η τέλεια φάση για να ξεκινήσεις να κάνεις γιόγκα, διαλογισμό ή μια εναλλακτική θεραπεία.
• Στην Πανσέληνο: Οι ομαδικές καταστάσεις με φίλους σε τραβάνε περισσότερο από τα ρομαντικά τετ-α-τετ. Ο συναισθηματισμός υποχωρεί και αφήνει τη λογική να πάρει το προβάδισμα. Πιθανόν έτσι ο ερωτικός σου σύντροφος να αισθανθεί παραμελημένος. Ή αντίθετα να είναι εκείνος που θα αντιμετωπίζει εσένα πιο απόμακρα.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Μπορείς να το ρίξεις στην αυτογνωσία και στην αυτοκριτική, πρόσεξε όμως μη φανείς αμείλικτα αυστηρός απέναντι στον εαυτό σου. Η κρίση σου είναι αρκετά οξυμένη, αλλά μη βγάζεις συμπεράσματα, χωρίς να αφήνεις και την καρδιά σου να μιλήσει. Με σκέτη λογική κανείς δεν πάει πολύ μακριά.
 

ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

• Από τη Νέα Σελήνη και για όσο διάστημα η Σελήνη «γεμίζει»: Θα σου βγαίνει πιο εύκολα να συγχωρείς και να συμπονάς τους άλλους. Σ’ αυτό το διάστημα εντείνεται το θρησκευτικό συναίσθημα ή η αίσθηση της πνευματικότητας. Αν πάλι έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενασχολήσεις, η έμπνευσή σου θα απογειωθεί.
• Στην Πανσέληνο: Το… παραμύθιασμα πάει σύννεφο και είσαι αρκετά επιρρεπής στο ξεγέλασμα και στην εκμετάλλευση. Πρόσεξε μήπως σε περιμένει μια απότομη προσγείωση, όταν περάσει η επιρροή της Πανσελήνου. Επίσης, δείξε αυτοσυγκράτηση και μείνε γειωμένος, γιατί θα έχεις τάση να αποφεύγεις την πραγματικότητα με τη φυγή, μέσω του ποτού και άλλων πραγμάτων ή του ύπνου.
• Στο διάστημα που η Σελήνη είναι σε χάση: Μελαγχολείς ή απογοητεύεσαι πιο εύκολα, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Επίσης, μπορεί να δείξεις άκριτα εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν είναι αντάξιά της. Τον νου σου στις πλεκτάνες και στα ύπουλα χτυπήματα από πλευρές που δεν το περιμένεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-08-2014 17:44:00