blank
 
blank

Η Σελήνη και οι όψεις της στη συναστρία, αποκαλύπτουν ποια θα είναι η πορεία της σχέσης σου!

 
Η Σελήνη και οι όψεις της στη συναστρία, αποκαλύπτουν ποια θα είναι η πορεία της σχέσης σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι όψεις της Σελήνης στην Συναστρία (χάρτη της σχέσης)

Η Σελήνη στο ωροσκόπιό μας αντιπροσωπεύει την ψυχή, το συναίσθημα, τα βαθύτερα ένστικτά μας, τις βάσεις που έχουμε από την οικογένειά μας, αλλά και τον τρόπο που εκφράζουμε όλα όσα κρύβει μέσα η ψυχή και η καρδιά μας.
 
Σε μία ερωτική συναστρία (χάρτη της σχέσης), οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους άλλους πλανήτες ανάμεσα σε δύο ωροσκόπια, μας δίνουν χρήσιμα στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε σε βάθος την συναισθηματική εξέλιξη της σχέσης.
 
Στη Συναστρία του myastro.gr, μπορείς να δεις ποιες όψεις κάνει η Σελήνη σου με τους πλανήτες του συντρόφου σου (και μετά το αντίστροφο, δηλαδή η Σελήνη του συντρόφου σου με τους δικούς σου πλανήτες) και στη συνέχεια διάβασε την ερμηνεία τους. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανακαλύψεις σημαντικά στοιχεία για την πορεία της σχέσης ή της γνωριμίας που έχεις, θα αναγνωρίσεις τα λάθη ή τα ατού που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στο σημαντικό της ζωής σου πρόσωπο, πολύ παραπάνω όμως, θα ξέρεις ποια μπορεί να είναι η συναισθηματική πορεία του δεσμού σου…

Οι σύνοδοι της Σελήνης στη συναστρία

Η Σελήνη σου σε σύνοδο με την Σελήνη του συντρόφου σου
Έχετε τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες και τις εκφράζετε με τον ίδιο τρόπο, αναπτύσσονται μεταξύ σας συναισθήματα αμοιβαίας κατανόησης και ζεστασιάς, τα οποία είναι δυνατά και με διάρκεια στο χρόνο! Υπάρχει μία ταύτιση στην καθημερινή σας ζωή, ωστόσο δεν λείπουν και οι στιγμές παρορμητικότητας, που τεντώνετε το σκοινί και στο τέλος, ξεσπάτε τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις πικρίες… δίχως φρένο! Ωστόσο, μεταξύ σας υπάρχει συναισθηματική πληρότητα και δεν μπορεί εύκολα να κρατήσει κακία ο ένας στον άλλον!
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Ερμή του άλλου
Το άτομο που έχει τον Ερμή, προκαλεί όμορφα συναισθήματα στο άτομο που έχει την Σελήνη, για το λόγο ότι μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς το πώς αισθάνεται και το τι ζητά. Επιπλέον, λειτουργεί υποχωρητικά, προκειμένου να μην απογοητεύσει ή να μην προκαλέσει ρήξη στη σχέση! Το άτομο που έχει την Σελήνη, παίρνει βοήθεια από το άτομο που έχει τον Ερμή και μπορεί να του εκμυστηρευτεί ακόμα και τα απλά, καθημερινά, χαζά πράγματα… Πολύ απλά, γιατί κοντά του νιώθει ζεστασιά!

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Αφροδίτη του άλλου
Αυτή η όψη φέρνει συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά και έναν ρομαντισμό ανάμεσα στο ζευγάρι! Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα και, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και από άλλες όψεις της συναστρίας, θα αναπτυχθεί αγάπη, που μπορεί να έχει σταθερή πορεία! Με λίγα λόγια, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη, υποδηλώνει συναισθηματικό δέσιμο, ο ένας σύντροφος γίνεται απαραίτητος στον άλλον…
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Άρη του άλλου
Υπάρχει έντονος ερωτισμός ανάμεσά σας και μέσα από τον έρωτά σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια ή τους καβγάδες σας! Ο έρωτας λοιπόν, γίνεται το μέσο εκτόνωσης, όμως υπάρχει το εξής πρόβλημα με εσάς: Το άτομο που έχει την Σελήνη, πληγώνεται από την συμπεριφορά του συντρόφου του, που πολλές φορές είναι απότομη, νευρική, εριστική ή και επιθετική απέναντί του! Από την άλλη πλευρά το άτομο που έχει στην συναστρία τον Άρη, νιώθει ότι κουράζεται από όλη αυτή την ευαισθησία που εξωτερικεύει ο σύντροφός του και στην πορεία μπορεί να νιώσει ότι βαριέται και ότι η σχέση δεν έχει τόσο πολύ σασπένς! Η όψη αυτή δείχνει ότι υπάρχουν και συχνά ερωτικά καβγαδάκια!
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Δία του άλλου
Μία από τις πιο τυχερές όψεις που μπορούν να υπάρξουν στην ερωτική συναστρία, γιατί υποδηλώνει ότι η σχέση έχει τύχη και οι συνθήκες ευνοούν για την ανάπτυξη και την εξέλιξη περισσότερων συναισθημάτων. Το άτομο που έχει την Σελήνη παίρνει χαρά και αισιοδοξία από το ταίρι του… Στη σχέση υπάρχει η χαρά, η καλοπέραση, τα ταξίδια, οι κοινοί στόχοι και τα όνειρα.
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Κρόνο του άλλου
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δεν αποτελεί και την ιδανική όψη για μία ερωτική συναστρία! Σημαίνει ότι υπάρχουν στιγμές που το συναίσθημα «παγώνει» ανάμεσά στο ζευγάρι και ο τρόπος συμπεριφοράς του ατόμου που έχει τον Κρόνο, πληγώνει τα αισθήματα του ατόμου που έχει την Σελήνη, όπου το κάνει να αισθάνεται απόρριψη και ανασφάλεια! Από την άλλη πλευρά, το άτομο που έχει τον Κρόνο, δεν μπορεί να αφεθεί και να δείξει εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι του, για το λόγο αυτό δημιουργούνται αποστάσεις, που δύσκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν!

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Ουρανό του άλλου
Σίγουρα μιλάμε για έναν έρωτα ξαφνικό, για συναισθήματα που δημιουργήθηκαν απρόσμενα και φέρανε αναστάτωση, κυρίως στο άτομο που έχει τη Σελήνη στην συναστρία! Η σχέση αυτή, δεν είναι σαν τις συνηθισμένες… είτε υπάρχει διαφορά ηλικίας ή κουλτούρας, είτε υπάρχει κάτι διαφορετικό ή αντισυμβατικό σε αυτό τον ερωτικό δεσμό! Οι στιγμές και τα συναισθήματα που προσφέρει ο ένας στον άλλον, έχουν κάτι το συναρπαστικό, προξενούν την έκπληξη και την ευφορία! Ωστόσο, η όψη αυτή από μόνη της δεν μπορεί να εγγυηθεί για σταθερότητα των συναισθημάτων…
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα του άλλου
Αυτή η όψη, φανερώνει ότι είστε ένα ζευγάρι που ζείτε το απόλυτο ρομάντζο! Από τα πρώτα στάδια της γνωριμίας και της σχέσης σας, δημιουργείται ένα τρυφερό, ευαίσθητο, συναισθηματικό κλίμα, το οποίο έχει αλληλοκατανόηση και στήριξη! Είναι σαν να βρήκε ο ένας στον άλλον αυτό που έψαχνε πάντα! Ωστόσο, όλο αυτό που αισθάνεστε και οι δύο, δεν είναι και τόσο πραγματικό. Στη σχέση σας υπάρχουν ανομολόγητα συναισθήματα και σκέψεις ή όλα αυτά που αισθάνεστε στηρίζονται στην ουτοπία! Για μακρόχρονο δεσμό, δεν συνιστάται η όψη αυτή!
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα του άλλου
Μία έντονη σχέση, με πάθος και συναισθήματα, που δημιουργούν ποικίλες συγκινήσεις, εξαρτήσεις, αλλά και σκαμπανεβάσματα! Το άτομο που έχει τον Πλούτωνα, έχει έρθει στη ζωή του ατόμου που έχει τη Σελήνη, για να του αλλάξει όλα όσα πίστευε ως τώρα… Οι αλλαγές που θα γίνονται όμως στη σχέση αυτή και η συνεχής ένταση που θα υπάρχει, μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικές ακρότητες. Δεν υπάρχει η συναισθηματική αρμονία, για να μπορέσει η σχέση αυτή να στηριχθεί σε γερές βάσεις!
 
Η Σελήνη του ενός, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του άλλου
Ο δεσμός αυτός στηρίζεται πάνω σε γερές συναισθηματικές βάσεις και έχει όλες τις καλές προοπτικές, για να σταθεροποιηθεί στο μέλλον! Ο τρόπος που εκφράζεται αλλά και αισθάνεται το άτομο που έχει την Σελήνη, κάνει το άτομο που έχει τον Ωροσκόπο να αισθάνεται οικεία και γαλήνια!

Τα Εξάγωνα ή Τρίγωνα της Σελήνης στην συναστρία

Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με την Σελήνη του άλλου
Η θετική όψη ανάμεσα στις δύο Σελήνες μίας συναστρίας είναι δείκτης συναισθηματικής σταθερότητας, αρμονίας και ζεστασιάς για το ζευγάρι! Υπάρχει αμοιβαία οικειότητα και μία πολύ καλή συναισθηματική πορεία! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ερμή του άλλου
Η καλή επικοινωνία αποτελεί τη βάση για μία πολύ καλή συναισθηματική πορεία! Η θετική όψη ανάμεσα στην Σελήνη και στον Ερμή φανερώνουν ότι το ζευγάρι αυτό, μπορεί πραγματικά να λύσει την όποια διαφορά του μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο.
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με την Αφροδίτη του άλλου
Τα συναισθήματα και η ερωτική έλξη που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία και μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί το αγνό αίσθημα της αγάπης, της αφοσίωσης και της αλληλοκατανόησης.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Άρη του άλλου
Υπάρχει μία όμορφη, ρομαντική και αμοιβαία ερωτική έλξη… Η δράση και ο ερωτισμός του ατόμου που έχει τον Άρη, κάνει το άτομο της Σελήνης να βιώνει πολύ έντονα συναισθήματα! Η σχέση έχει προοπτικές να γίνει μακροχρόνια, γιατί μπορεί να ταυτιστεί πλήρως η καθημερινότητά και οι ανάγκες του ζευγαριού!
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Δία του άλλου
Η θετική όψη εξαγώνου και πολύ περισσότερο του τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και στον Δία, αποτελεί πολύ καλό οιωνό για την μακρόχρονη πορεία ενός δεσμού! Η σχέση στηρίζεται στο αμοιβαίο συναίσθημα, που με το πέρασμα των ετών γίνεται όλο και μεγαλύτερο! Παράλληλα, το ζευγάρι μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις, έχει μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο και υπάρχει αμοιβαία συναισθηματική στήριξη… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Κρόνου του άλλου
Η όψη αυτή φανερώνει ότι η σχέση είναι αρκετά σοβαρή, τα δύο μέλη της σχέσης αντιμετωπίζουν με τρόπο σοβαρό τον μεταξύ τους δεσμό και τα αισθήματα ωριμάζουν και σταθεροποιούνται με τον χρόνο! Είναι ιδανική όψη για την δημιουργία οικογένειας…
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ουρανό του άλλου
Ο έρωτας έρχεται την στιγμή που δεν τον περιμένεις ή την στιγμή που πίστευες ότι δεν θα τον ξαναζήσεις και στο πέρασμά του σε κάνει να χαίρεσαι, να γελάς, να κάνεις όνειρα… και να είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές, που κάποτε φοβόσουν! Αυτό ακριβώς φανερώνει η θετική όψη ανάμεσα στην Σελήνη και στον Ουρανό, η οποία δεν είναι μία όψη που μπορούμε να δώσει εγγυήσεις για συναισθηματική σταθερότητα! Το σίγουρο είναι όμως, ότι το ζευγάρι που έχει στη συναστρία του αυτή την όψη, απολαμβάνει αυτό τον δεσμό στο έπακρο!
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του άλλου
Έχεις νιώσει ποτέ, ότι ένα άτομο έρχεται στη ζωή σου για να σου εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου; Σου έχει τύχει να αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν και η καρδιά σου δεν μπορεί να συγκρατηθεί από αυτό τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που βιώνεις, κάθε φορά που είστε μαζί; Αυτό ακριβώς σημαίνει η θετική όψη ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα… Συγκρατήσου όμως, γιατί η όψη αυτή υποδηλώνει ότι στο μέλλον μπορεί να πέσεις απότομα από αυτό το ροζ συννεφάκι!
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Πλούτωνα του άλλου
«Σε έχω ανάγκη, δεν μπορώ χωρίς εσένα», σου έχει τύχει να κάνεις ποτέ μία τέτοια συναισθηματική δήλωση, την οποία μάλιστα να την εννοείς; Η θετική όψη τριγώνου ή εξαγώνου, δημιουργεί ακριβώς αυτό το συναίσθημα ανάμεσα στο ζευγάρι: Υπάρχει ένα ακατανόητο, ισχυρό δέσιμο, το οποίο δεν μπορεί να περιγραφτεί με λόγια… Πρόκειται για μία σχέση εξάρτησης, που ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον. Η σχέση παραμένει σταθερή στο χρόνο, γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ωροσκόπο του άλλου
Θέλεις να βρεις τον σύντροφο που θα κατανοήσει τον τρόπο που αισθάνεσαι, το τι θέλεις και δε θα χρειάζονται και πολλά λόγια για να καταλάβει τι νιώθεις; Τότε θα πρέπει στη συναστρία σας να έχετε θετική όψη ανάμεσα σε Σελήνη και ωροσκόπο!

Τα Τετράγωνα της Σελήνης στη συναστρία

Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με την Σελήνη του άλλου
Μπορεί να έχετε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, να έχετε ανόμοιες προσωπικότητες και να μην μπορεί εύκολα να νιώσει ο ένας στον άλλον! Ο ένας πληγώνει άθελά του τα συναισθήματα του άλλου, υπάρχουν ξεσπάσματα, καβγάδες και εντάσεις… που με το πέρασμα του χρόνου δημιουργείται συναισθηματικό κενό! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Ερμή του άλλου
Σίγουρα θα σου έχει τύχει να αγαπάς ένα άτομο, το οποίο με το λόγια του σε κάνει κομμάτια… που και εσύ από την πλευρά σου παρεξηγείς την κάθε του λέξη και ξεσπάς στην συνέχεια στα κλάματα, σαν να είσαι μικρό παιδί! Άλλα λέμε, άλλα κάνουμε και άλλα αισθανόμαστε, υποδηλώνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στην συναστρία!
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου
Οι καθημερινές ανάγκες του ενός, έρχονται σε κόντρα με του άλλου, με αποτέλεσμα στη σχέση αυτή να δημιουργούνται πληγές και μία μόνιμη αίσθηση του ανικανοποίητου! Δεν ευχαριστούν ο ένας τον άλλο και δεν υπάρχει κατανόηση… Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Άρη του άλλου
Ο τρόπος που μπορεί να εκφράζεται, να αντιδρά ή και να λειτουργεί ένας άνθρωπος, πολλές φορές μπορεί να μας προξενεί φόβους, ανασφάλειες, δυσάρεστα συναισθήματα και στη συνέχεια να προκαλούνται καβγάδες, που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη φανερώνει ότι στη σχέση αυτή υπάρχει γκρίνια, μουρμούρα, καβγάς και θέλει πολλή προσπάθεια, για να μπορέσει να ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον συναισθηματικά!

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Δία του άλλου
Υπάρχει ένας επιπόλαιος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων σε αυτή τη σχέση, ή το ζευγάρι αντιμετωπίζει συχνά προκλήσεις, εμπόδια και κακοτοπιές, που το απογοητεύουν ! Επιπλέον, η όψη αυτή υποδηλώνει ότι τα προβλήματα, αντί να αντιμετωπιστούν, «κουκουλώνονται»!
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Κρόνο του άλλου
Δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί μία σχέση που έχει τετράγωνο Σελήνης με Κρόνο και αν καταφέρει να κρατήσει, θα είναι από ανάγκη, από συμφέρον, ή οι συνθήκες θα επιβάλουν την διατήρηση αυτού του δεσμού! Το άτομο που έχει την Σελήνη, απογοητεύεται και πικραίνεται συχνά από το ταίρι του, το οποίο δεν φαίνεται ότι κατανοεί τις βαθύτερες ανάγκες του! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Κρόνο του άλλου
Το ζευγάρι αυτό ενώθηκε κάτω από ξαφνικές δύσκολες συνθήκες, όμως το ίδιο απρόσμενα μπορεί και η σχέση να διακοπεί! Το συναίσθημα μπορεί να εξανεμιστεί από τη μία μέρα στην άλλη, αφήνοντας πληγές στο άτομο που έχει την Σελήνη στη συναστρία…
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του άλλου
Η σχέση αυτή δεν στηρίζεται στην ειλικρίνεια, ίσα-ίσα που το άτομο που έχει την Σελήνη, έχει εξιδανικεύσει το ταίρι του! Άλλα μπορεί να πιστεύει και στην πραγματικότητα, άλλα μπορεί να είναι… Επιπλέον πρόκειται για μία σχέση που γίνεται εξάρτηση και φέρνει δυσάρεστα ψυχολογικά συναισθήματα…
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα του άλλου
Τον αγαπάς αλλά σε πληγώνει, σου ξύπνησε μέσα σου συναισθήματα, τα οποία δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν, αλλά οι καβγάδες και όλα αυτά που προκύπτουν μεταξύ σας σε φθείρουν ψυχολογικά! Πολλές φορές είπες ότι θα βάλεις τέλος, όμως μετά το μετάνιωσες… έδωσες ξανά και ξανά ευκαιρίες όμως πάλι φτάνετε και πάλι στον ίδιο παρονομαστή: στο θυμό, στη ζήλια, στην ίντριγκα και στον καβγά! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι συναισθηματικά δεν σε αφήνει σε ηρεμία… Αυτό υποδηλώνει το τετράγωνο Σελήνης–Πλούτωνα!
 
Η Σελήνη του ενός, σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του άλλου
Είσαι σε μία σχέση που αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου βάζει σε προτεραιότητα τον εαυτό του, αδιαφορώντας για το τι ακριβώς αισθάνεσαι εσύ; Τότε σίγουρα έχετε στη συναστρία σας τετράγωνο Σελήνης με Ωροσκόπο! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Οι αντιθέσεις της Σελήνης στη συναστρία

Η Σελήνη του ενός, σε αντίθεση με την Σελήνη του άλλου
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια υπάρχουν, όμως ο ένας συμπληρώνει συναισθηματικά τον άλλον! Ό,τι δεν μπορεί να δώσει ο ένας, το προσφέρει άνετα ο άλλος και το αντίστροφο…Το μόνο πρόβλημα αυτής της όψης είναι οι διαφορές που προκύπτουν από τον διαφορετικό τρόπο ανατροφής… Προφανώς, έχετε άλλες αξίες!
 
Η Σελήνη του ενός, σε αντίθεση με τον Ερμή του άλλου
Μπορεί να καταλάβει τι αισθάνεσαι, απλά και μόνο με ένα βλέμμα… ενώ εσύ μπορείς πίσω από τα λόγια του συντρόφου σου να κατανοήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά του, έστω και αν προσπαθεί κάποιες στιγμές να σου τα κρύψει! Το θέμα είναι ότι πολλές φορές το άτομο που έχει τον Ερμή, έχει βρει το “κουμπί” για να σε κάνει να αντιδράς, να αναστατώνεσαι και αυτό είναι κάτι που το διασκεδάζει… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός, σε αντίθεση με την Αφροδίτη του άλλου
Το ξεκίνημα αυτής της σχέσης είναι γεμάτο συναίσθημα αλλά και υπερβολή… Οι δυο σας θα κάνετε ανοίγματα, για τα οποία δεν θα είστε έτοιμοι και η πορεία θα δείξει τελικά, ότι αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας ήρθαν!
 
Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Άρη του άλλου
Εδώ μιλάμε για ένα μεγάλο πάθος, για έντονο ερωτισμό, ο οποίος όμως δεν μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο! Η σχέση αυτή ξεκίνησε παρορμητικά και ο τρόπος που θα αντιδράτε και θα εκφράζεστε ο ένας στον άλλον, θα είναι η αιτία συχνών καβγάδων τους οποίους θα του ζείτε με υπερβολή… μέχρι να εξουθενωθείτε!
 
Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Δία του άλλου
Αυτό που συναρπάζει σε αυτή τη σχέση, είναι το γεγονός ότι είναι μία μεγάλη πρόκληση και για τους δύο! Υπάρχουν εμπόδια, τα οποία στο ξεκίνημα του δεσμού θα προσπαθείτε να τα προσπερνάτε και θα σας δίνει ικανοποίηση ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε λύσεις! Στην ουσία όμως, για να μπορέσει να έχει μία καλή συναισθηματική πορεία η σχέση σας, θα πρέπει συνεχώς να κάνετε υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και θυσίες… Είναι στο χέρι σας λοιπόν η εξέλιξη! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Κρόνο του άλλου
Υπάρχουν σχέσεις που δημιουργούνται απλά και μόνο για να υπάρχουν, ή πολύ απλά κάποιος μπορεί να φοβάται την μοναξιά και έτσι να επιλέγει έναν σύντροφο, απλά και μόνο για να έχει μία σχέση στη ζωή του… Στη σχέση αυτή φαίνεται ότι λείπει το συναίσθημα, ο αυθορμητισμός, η τρυφερότητα, η ζεστασιά… Μπορεί στο ξεκίνημα της σχέσης το άτομο που έχει την Σελήνη να ένιωσε περιστασιακά ερωτευμένο, αλλά η στεγνή, απόλυτη και παγερή συμπεριφορά του συντρόφου του, έβαλε όρια στην συναισθηματική πορεία και εξέλιξη.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Ουρανό του άλλου
Ο ένας παρασύρει τον άλλον σε ένα ξέφρενο ερωτικό παιχνίδι απόλαυσης, που δημιουργεί μεγάλες συγκινήσεις, όμως το αίσθημα του απρόβλεπτου φέρνει στην πορεία της σχέσης ξαφνικές διακυμάνσεις και αλλαγές, που δεν επιτρέπουν στην μακρόχρονη συναισθηματική σταθερότητα.
 
Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του άλλου
Σβήνετε από το μυαλό σας τις αδυναμίες, τα λάθη… πολλές φορές και όσα αισθάνεστε και παραμένετε στον δικό σας πλασματικό κόσμο, ή και μεγαλοποιείτε τα συναισθήματά σας… Στα “δύσκολα” όμως, θα αποδειχθεί ότι τα συναισθήματα της σχέσης δεν είναι και τόσο δυνατά, για να αντέξει στο χρόνο… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Η Σελήνη του ενός σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του άλλου
Πολλές φορές μας τυχαίνουν σχέσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ισχυρό πάθος, πόθο, ζήλια, ίντριγκα και δυνατές συγκινήσεις, που ενώ τις απολαμβάνουμε, στην πορεία αποδεικνύεται ότι μας καταβάλουν και μας αλλάζουν ψυχολογικά! Η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα στη συναστρία, είναι ένας δείκτης έντονου συναισθηματικού πάθους, ικανού να φέρει μεγάλη αλλαγή και αναστάτωση. Το άτομο που έχει τον Πλούτωνα θα προσπαθεί να επιβάλει τους όρους και τους κανόνες στη σχέση του, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να πιέζει συναισθηματικά το ταίρι του!
 
Η Σελήνη του ενός, σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο του άλλου
Ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πως αισθάνεται ο ένας για τον άλλον και δεν υπάρχουν περιθώρια για αμφιβολίες. Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές και από άλλες όψεις, η σχέση αυτή μπορεί όντως να έχει μία πολύ καλή συναισθηματική πορεία! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-10-2013 00:00:00