blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σε μια σχέση από απόσταση.

 
Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σε μια σχέση από απόσταση.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Μια σχέση από απόσταση είναι μια δοκιμασία, αλλά μερικές φορές ο έρωτας βάζει στους ανθρώπους δοκιμασίες. Μια από αυτές είναι όταν οι συγκυρίες τους αναγκάζουν να μείνουν πολλά χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Και τότε γεννάται το ερώτημα: Θα αντέξει η σχέση; Ή θα συμβεί το γνωστό «Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται»; Και τι μας λέει πάνω σ’ αυτό η αστρολογία;

Η σχέση από απόσταση ταιριάζει σε όλα τα ζώδια; Ορισμένα ζώδια, όταν ερωτεύονται, εξακολουθούν να αγαπούν κι ας είναι μακριά. Για να μην πούμε ότι η ένταση της αγάπης τους αυξάνεται. Άλλων πάλι ο έρωτας μικραίνει όσο μεγαλώνει η απόσταση. Μάθε σε ποια κατηγορία ανήκεις αλλά και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να συντηρήσεις τη σχέση σου. Αν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες για μια τέτοια σχέση, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας είναι στη διάθεση σας, μιλήστε μαζί τους!

Sponsored Links

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σε μια σχέση από απόσταση

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, καθώς λατρεύεις τις προκλήσεις, σε ιντριγκάρει η ιδέα μιας σχέσης από απόσταση. Άλλωστε αισθάνεσαι πως ο έρωτάς σου θα υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, με τον ίδιο τρόπο που τα παραμερίζεις κι εσύ. Όμως, πέρα από τις καλές σου προθέσεις, το να επιστρατεύσεις την ανάλογη προσπάθεια και το ενδιαφέρον για να συντηρήσεις τη σχέση είναι μια άλλη υπόθεση. Το ζητούμενο για σένα είναι να παλέψεις με την τάση του Κριού να παρατάει πράγματα στη μέση. Επίσης καλό είναι να προσέχεις τα άτομα και τις δραστηριότητες, που σε αποσπούν και σε απομακρύνουν από τη δέσμευσή σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, το πρακτικό μυαλό σου θα ζυγιάσει τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης από απόσταση. Αυτό στον βαθμό που η σχέση σου είναι καινούργια και δεν έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις. Ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια από μακριά, ωραία και τα μηνυματάκια αγάπης (στα οποία συνήθως δεν έχεις και μεγάλη κλίση), αλλά θες και κάτι «χειροπιαστό» για να πορεύεσαι. Αν όμως η σχέση σε ενδιαφέρει, τα καταφέρνεις μια χαρά να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό. Όταν δεν είστε μαζί, στείλε στο ταίρι σου δωράκια-εκπλήξεις, όπως ένα αρωματισμένο κερί που έχει έναν ρομαντικό συμβολισμό. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι Δίδυμος, επειδή λατρεύεις τις κουβέντες, η επικοινωνία από απόσταση είναι εύκολη για σένα και δεν θα λείψει από τη σχέση σου. Εκείνο που κινδυνεύει να της λείψει είναι …η δική σου σταθερότητα. Έχεις μια τάση να ξεχνιέσαι και να ξεμυαλίζεσαι, ερωτικά και όχι μόνον. Έτσι, μπορεί να αρχίσεις να παραμελείς το ταίρι σου ή και να το ξεχάσεις. Πάντως, αν θες να διατηρήσεις τη σχέση, μη σπαταλάς τον χρόνο της επικοινωνίας σας με αστειάκια και χαζοκουβέντες. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας και για τα σημαντικά γεγονότα. Να είσαι αυθεντικός για να χτιστεί η εμπιστοσύνη. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι Καρκίνος, για σένα είναι βασικό η σχέση σου να έχει ουσία και προοπτική. Εφόσον έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα των προθέσεων και η απόσταση δεν ελαττώνει αυτά τα προαπαιτούμενα, θα διατηρήσεις τον δεσμό σου με αφοσίωση, προσδοκώντας τις καλύτερες μέρες της επανένωσής σας που θα έρθουν. Αλλά για μια επιπόλαιη κατάσταση, ασ’ το καλύτερα. Εφόσον διατηρείς τη σχέση, με εσένα το θέμα είναι να συγκρατείσαι και να μην τρέχεις στο ταίρι σου κάθε τρεις και λίγο. Μοιράστε τις φορές ή συναντηθείτε κάπου στο μέσον της απόστασης. Και δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις το μισό σου νοικοκυριό στο σπίτι του/της. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων, οι εξ αποστάσεως σχέσεις σου φέρνουν κάποια δυσκολία. Όταν τα τηλέφωνα και τα μέιλ είναι οι μόνοι τρόποι επικοινωνίας, δεν μπορείς να βασιστείς στο χαμόγελο και τη γοητεία σου όπως με τις προσωπικές συναντήσεις. Αισθάνεσαι ότι δεν ελέγχεις το πράγμα. Και στο μεταξύ είναι τόσοι οι πειρασμοί γύρω σου… Αν πάντως θέλεις να κρατήσεις τη σχέση, ευτυχώς υπάρχει το skype, για να σου δίνει μια ψευδαίσθηση άμεσης επαφής. Στο τηλέφωνο, διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου ώστε το ταίρι σου να μην παρεξηγεί τον τόνο σου. Άσε τις σοβαρές συζητήσεις για όταν θα βλέπεστε από κοντά. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι Παρθένος, εφόσον δεσμεύτηκες σε μια σχέση από απόσταση, θα σταθείς στο ύψος σου. Φυσικά προτού να συμφωνήσεις, σκέφτηκες προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Στην περίπτωση που ο έρωτάς σου δεν ήταν πια και τόσο πολύς, πιθανόν να προτίμησες την αμοιβαία αποδέσμευση. Εφόσον θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση, οι οργανωτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν Συμφωνήστε πόσο καιρό θα είστε χωριστά. Αν ο χωρισμός θα διαρκέσει πολύ, συζητήστε την πιθανότητα κάποιος από τους δυο να μετακομίσει. Να επανεξετάζεις τα …πλάνα σου από καιρό σε καιρό και μη διστάζεις να τα αναπροσαρμόζεις, όποτε χρειάζεται. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι Ζυγός, έχεις γεννηθεί για να βρίσκεσαι μαζί με κάποιο «άλλο σου μισό» και, αν αυτό για κάποιους λόγους πρέπει να απομακρυνθεί από κοντά σου, η απόσταση πραγματικά μπορεί να σε τσακίσει. Με την απομάκρυνση, μένεις μόνος με τις αμφιβολίες σου, που όλο μεγαλώνουν. Σ’ αγαπά ή σε ξέχασε; Δεν ακουγόταν κάπως περίεργα στο τηλέφωνο; Μήπως έπρεπε να είχατε ξεκαθαρίσει πού πάει η σχέση σας; Πες λοιπόν στον σύντροφό σου ποιες είναι οι προσδοκίες σου και τι δέσμευση είσαι διατεθειμένος να κάνεις. Αν εκείνος το βλέπει διαφορετικά, χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου στη διαπραγμάτευση, για να φτάσετε σε μια συμφωνία. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για ένα Σκορπιό, το να διατηρηθούν σχέσεις εξ αποστάσεως είναι σχεδόν κατόρθωμα. Σε πνίγει η καχυποψία για το αν το ταίρι σου είναι πιστό και ταυτόχρονα υποφέρεις σωματικά από την απουσία του. Κατ’ αρχάς πρέπει να ξέρεις ότι, για μια τέτοια σχέση, η ζηλοτυπία είναι ο χειρότερος εχθρός. Σπέρνει ζιζάνια που δύσκολα ξεριζώνονται. Αν δεν την ελέγξεις, υποφέρεις κι εσύ και ο άλλος. Όσο για το σεξ, προφανώς δεν μπορείς να διασχίσεις τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν για μια ερωτική συνεύρεση, αλλά υπάρχει η webcam ή η ψηφιακή κάμερα. Ένα σέξι στριπτιζ στο skype ή μερικές φωτογραφίες θα γλυκάνουν τη νοσταλγία. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι Τοξότης, πιθανόν θα έχεις προϊστορία στις σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση. Καθώς είσαι και πολυταξιδεμένος και …ερωτιάρης, θα έχεις καταλήξει να ανταλλάσεις γράμματα και μηνύματα με κατακτήσεις από τα πιο μακρινά μέρη του κόσμου. Εννοείται πως όλα αυτά σπάνια έχουν διάρκεια ή σοβαρότητα. Αλλά αν πραγματικά έχεις κάνει μια σχέση που σε ενδιαφέρει, χρησιμοποίησε ένα κοινό σας χόμπι ή ενδιαφέρον για να μένετε συνδεδεμένοι ενώ είστε μακριά. Για παράδειγμα, να μαθαίνετε την ίδια ξένη γλώσσα και να ανταλλάσσετε μηνύματα σε αυτήν. Τα κοινά ενδιαφέροντα δημιουργούν ένα καλό θέμα για συζήτηση και τροφοδοτούν τη σχέση σας από μακριά. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι Αιγόκερως, και η ζωή τα φέρει έτσι που να σε απομακρύνει γεωγραφικά από το ταίρι σου, θα μελετήσεις τη …βιωσιμότητα της σχέσης στη διάρκεια του αποχωρισμού, ώστε να τη συνεχίσεις ή να τη διακόψεις αναλόγως. Πιθανόν να απαιτήσεις από τον άλλο να μετακομίσει κοντά σου (σπάνια θα δεχτείς το αντίθετο). Δεν είναι το φόρτε σου η επικοινωνία από μακριά, οπότε για να συντηρήσεις τον έρωτα θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη ρομαντική πλευρά σου. Φτιάξε, για παράδειγμα, δυο όμοια άλμπουμ με αγαπημένες φωτογραφίες σας σαν ζευγάρι, για να υπάρχει από ένα σε κάθε σπίτι. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι Υδροχόος, αντέχεις μια χαρά τις σχέσεις από απόσταση. Άσε που μπορεί κατά βάθος να μη σου κακοπέφτει μια τέτοια κατάσταση, γιατί σου επιτρέπει να κρατάς την ανεξαρτησία σου, κάτι που αισθάνεσαι ότι χάνεις αν είσαι διαρκώς «κολλημένος» με τον άλλο. Αντίθετα, με το να διατηρείς μια τέτοια σχέση, έχεις όλη την ελευθερία κινήσεων που θέλεις στην καθημερινότητά σου. Και ούτε εσύ καταπιέζεις το ταίρι σου, κάνοντάς του έλεγχο κινήσεων ή παράπονα γιατί δεν σου τηλεφώνησε. Όμως το βλέπει και ο άλλος έτσι, ή φοβάται ότι σε χάνει; Ωραία η «χαλαρότητα», πρόσεχε όμως να μην απομακρυνθείτε συναισθηματικά. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Αν είσαι Ιχθύς, ένας από τους λόγους που ερωτεύεσαι είναι για να αποδράσεις από την πραγματικότητα. Έτσι, μια σχέση από απόσταση είναι ο παράδεισός σου, καθώς σου επιτρέπει να ονειροπολείς ατέλειωτα και να φαντάζεσαι σκηνικά φαντασμαγορικών επανασυνδέσεων. Καμιά πεζή πραγματικότητα δεν μπορεί να σου το χαλάσει… Εκμεταλλεύσου λοιπόν τη φαντασία σου, για να συντηρήσεις τη σχέση αυτή. Για παράδειγμα, κάλεσε τον σύντροφό σου να σε συνοδεύσει σε μια on line φαντασίωση. Όταν θα συναντηθείτε στα αλήθεια, μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι σας …ζωντανά. Αρκεί η προοπτική και μόνο, για να κρατήσει ζωντανή τη σπίθα του πάθους. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2012 08:00:00