blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ζώδια και πως διαχειρίζονται τα χρήματα.

 
Τα ζώδια και πως διαχειρίζονται τα χρήματα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Ζώδια και χρήμα: Πώς διαχειρίζονται τα ζώδια τα οικονομικά τους; Ποια ελέγχουν το πορτοφόλι τους και ποια είναι εντελώς… χύμα; Και με ποιο τρόπο μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα; Η αστρολογία, με ανάλαφρη διάθεση, σου δίνει τις απαντήσεις.
 
ΚΡΙΟΣ: «Ξέμεινα; Πώς έγινε αυτό;» είναι μια απορία που συχνά ακούγεται από τα χείλη ενός Κριού. Εντάξει, η λογιστική δεν είναι το φόρτε σου και θεωρείς ότι ο προϋπολογισμός σου ισοσκελίζεται μια χαρά, εφόσον το ΑΤΜ έχει λεφτά και σου βγάζει. Μέχρι που θα σου πει, «λυπόμαστε, δεν έχετε υπόλοιπο». Θα πρέπει να παντρευτείς κάποιον που να σου κρατάει τα βιβλία αλλά και το πορτοφόλι (εκτός από το να θυμάται πού έχεις παρατήσει τα κλειδιά σου). Η αντίφαση με εσένα είναι ότι έχεις ένα μυαλό που είναι εκπληκτικό στο να κατεβάζει… πλουτοπαραγωγικές ιδέες, αλλά χρειάζεσαι άλλους να τις βάζουν σε εφαρμογή. Τουλάχιστον, βρες ένα τρόπο να τις πουλάς! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για ένα Ταύρο το χρήμα είναι απαραίτητο για να νιώσει ευτυχισμένος. Τι αδελφές-ψυχές και σαχλαμάρες, αν το «πρόσωπο» δεν έχει να σε κεράσει ούτε μια τυρόπιτα; Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο στα αισθηματικά, φτιάξ’ τα με ένα άτομο που να δουλεύει σε μεγάλο κατάστημα με τη λέξη Home στην επωνυμία του. Έτσι, θα αποκτήσεις με έκπτωση τα αμέτρητα κλινοσκεπάσματα και κουζινικά, που σου χαρίζουν την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης ζωής. Αλλά ξέρεις πως το καλύτερο είναι να βασίζεσαι στον εαυτό σου για να έχεις όλα όσα λαχταράς και είσαι ικανός να δουλεύεις νυχθημερόν γι’ αυτό. Οι καταθέσεις στην τράπεζα είναι για σένα ασφάλεια με επιτόκιο, ό,τι καλύτερο δηλαδή. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ως Δίδυμος, διαθέτεις αρκετή γοητεία, ώστε να μπορέσεις να ζήσεις απ’ αυτήν χωρίς να δουλεύεις, απλώς παριστάνοντάς το. Και πείθοντας τους πάντες ότι σκίζεσαι στη δουλειά! Φυσικά δεν θα άντεχες καθισμένος ολημερίς σε κάποιο γραφείο και αναγκασμένος να κουβεντιάζεις ελάχιστα. Όμως, τα λεφτά σού χρειάζονται, για να απολαμβάνεις τα ωραία πράγματα που έχεις ανακαλύψει σε αυτή τη ζωή, η οποία είναι υπερβολικά σύντομη, όπως επίσης έχεις ανακαλύψει. Το ιδανικό για σένα θα ήταν να βγάζεις χρήματα μιλώντας ασταμάτητα. Γίνε λοιπόν περιοδεύων πωλητής, τηλεοπτικός πανελίστας ή εισηγητής διαλέξεων, σεμιναρίων κλπ. Με το ταλέντο σου στον αυτοσχεδιασμό, η γνώση του αντικειμένου είναι ούτως ή άλλως περιττή… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Sponsored Links

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι Καρκίνος μπορεί, προς μεγάλη ζήλια των υπολοίπων, να έχεις αποκτήσει το πρώτο σου σπίτι πριν τελειώσεις καν τις σπουδές σου, από ευτυχή συγκυρία ή από δική σου ικανότητα. Ενδεχομένως να κάνεις έναν επωφελή οικονομικά γάμο ή να πετύχεις την τέλεια, καλοπληρωμένη δουλειά. Και ίσως να το παίζεις γενικά άνετος και «υπεράνω», αλλά σου αρέσει να μετράς πόσο φούσκωσε το κομπόδεμά σου, ενώ συχνά ψωνίζεις τρόφιμα και ρούχα σε προσφορά. Τόσο που μερικές φορές χρειάζεται πραγματικά να… ξεκολλήσεις. Έστω και για μια μέρα, λοιπόν, πάψε να σκέφτεσαι τα λεφτά. Ή πήγαινε στα μαγαζιά για shopping therapy. Ε μα πια, μαζί σου θα τα πάρεις; Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ: Ως γνήσιος Λέων, ονειρεύεσαι να ζήσεις αυτοκρατορικά. Θέλεις κοσμήματα χρυσά, όχι επιχρυσωμένα, και αυτοκίνητο κάμπριο διθέσιο με όλα τα έξτρα, όχι το οικονομικό μοντέλο. Επίσης σου χρειάζεται κάποιος που επιμελείται τα οικονομικά σου θέματα, ενώ εσύ θα είσαι απασχολημένος ξοδεύοντας τα χρήματά σου. Αυτή είναι ζωή, αλλά αν δεν μπορείς να την έχεις, καταφέρνεις να αρκεστείς στο να περνάς καλά με ό,τι σου βρίσκεται. Άλλωστε είσαι χαρισματικός τύπος και πάντα μπορείς να βρεις μια επικερδή απασχόληση, έστω και σαν dj σε πάρτι και γάμους πλουσίων. Ή ακόμα και πουλώντας t-shirt με το πρόσωπό σου τυπωμένο επάνω, σαν προαναγγελία της εποχής που θα είσαι φίρμα! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνήθως έχεις λεφτά γιατί δεν τα τρως, εκτός αν η Σελήνη ή ο ωροσκόπος σου βρίσκονται σε κανένα Λέοντα ή Τοξότη. Είσαι λίγο σαν κινητό κομπιουτεράκι, που υπολογίζει πόσο κοστίζει οτιδήποτε κάνεις. Όχι, το 0,50 ευρώ που έδωσες για νερό από το περίπτερο δεν ήταν περιττό έξοδο, γιατί θα λιποθυμούσες με τόσο ποδαρόδρομο –ε, όχι και να πλήρωνες ταξί! Καλύτερα να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να βγάζεις περισσότερα, για να μη μετράς και το σεντ! Αν πάλι καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, αλλά εξακολουθείς τις ακρότητες, άλλαξε ρότα, γιατί και κάτι ρακοσυλλέκτες, που βρίσκονται τέζα με ένα σωρό λεφτά στο στρώμα, έτσι ξεκίνησαν. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι Ζυγός, θα μπορούσες να κάνεις δυο-τρεις δουλειές ταυτόχρονα (διοργάνωση πάρτι, μάχιμη δικηγορία, δημόσιες σχέσεις…), αν και το αγαπημένο σου θα ήταν απλώς να κάθεσαι και να εισρέει το παραδάκι. Αν η μοίρα δεν σου επιφύλαξε να γεννηθείς με το επώνυμο Λάτσης, Βαρδινογιάννης ή κάτι αντίστοιχο, το ιδανικό θα ήταν να συνεταιριστείς με κάποιους –όλοι πείθονται από την έντιμη γοητεία σου – και μετά να βρεθείς σε μια διευθυντική θέση, αφενός δίνοντας την εντύπωση ότι σκοτώνεσαι στη δουλειά και αφετέρου κάνοντας πολύ ευτυχισμένους όσους δουλεύουν μαζί σου. Ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση που δεν θα πάει καλά η δουλειά, ζήτηση για διοργανωτές πάρτι-γάμων-βαφτισιών πάντα υπάρχει! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ως Σκορπιός, έχεις μια απίστευτα ανεπτυγμένη έκτη αίσθηση, που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γίνεις πλούσιος, αν δεν περνάς φάση… μεταφυσικών ενδιαφερόντων, όπου το χρήμα δεν το λογαριάζεις. Αν πάντως αποφασίσεις να το λογαριάσεις, θα μπορούσες να γίνεις από… σαμάνος θεραπευτής μέχρι «παίκτης» στο χρηματιστήριο ή την κτηματαγορά, και να διαπρέψεις, δεδομένης της εξαίρετης διαίσθησής σου. Το θέμα είναι να μπορείς να αποφορτίζεις την αρνητική ενέργεια που μαζεύεις, είτε από τους ανθρώπους είτε από την πολύωρη χρήση κινητών, λάπτοπ και άλλων τέτοιων συσκευών, για να μην… εκραγείς και σε χάσουμε. Και μη ζηλεύεις αυτούς που βγάζουν περισσότερα από σένα. Μπορείς και καλύτερα, άμα θέλεις. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είσαι Τοξότης, αγαπάς το χρήμα για την ελευθερία που σου προσφέρει. Δεν είναι καλύτερα, αντί να είσαι καθηλωμένος σε ένα γραφείο εννιά το πρωί με ποιος ξέρει πόσο το βράδυ, να βρίσκεσαι σε ένα καφέ, κάνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους στη γειτονιά, στη Βαρκελώνη, στο Ρίο ντε Τζανέιρο… Πρέπει να βρεις έναν ενδιαφέροντα τρόπο να βγάζεις λεφτά. Να γίνεις ας πούμε «σύμβουλος ζωής» και να σε πληρώνουν διάφοροι για να τους πεις τι να κάνουν. Ή να γίνεις εμψυχωτής εκδηλώσεων σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Να δημιουργήσεις μια φάρμα με στρουθοκαμήλους. Σκέψου κάτι που να σε εμπνέει και μην ανησυχείς για τα λεφτά. Θα έρθουν να σε βρουν εκείνα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως θέλει τις τσέπες του γεμάτες και είναι απολύτως διατεθειμένος να δουλέψει μέχρι τελικής πτώσεως, για να το καταφέρει. Ε ναι, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, δεν σε πειράζει να μην τα βρεις όλα έτοιμα στη ζωή σου. Ας κοπιάσεις. Άλλωστε «η δουλειά κάνει τους άντρες» (και τις γυναίκες, αντίστοιχα). Εκτός από την εργατικότητα, έχεις και μια ικανότητα στο «καλό κουμάντο», που σε προστατεύει από οικονομικές απερισκεψίες. Όταν μετά βασάνων και κόπων φτάσεις στην επιτυχία, η ηδονή θα είναι διπλή. Τα κατάφερες μόνος σου και, επειδή συνήθως το ζώδιό σου χαρακτηρίζεται από καλά γεράματα, θα έχεις μπροστά σου πολλά χρόνια να τα απολαύσεις. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό του Υδροχόου γεννά ιδέες με ασύλληπτη ταχύτητα. Πολλές από αυτές θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο. Αλλά αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θα ξέρεις ήδη ότι το θέμα σου δεν είναι να συλλάβεις κάτι, αλλά να το προχωρήσεις σε υλοποιήσιμη μορφή, ιδίως αν είσαι μόνος σου. Θα μπορούσες λοιπόν να είσαι μέλος μιας δημιουργικής ομάδας, ενός think tank, μιας «κολεκτίβας» ατόμων. Έτσι, ίσως και να γινόσουν ακόμα και ο εφευρέτης του εναλλακτικού καυσίμου για τα αυτοκίνητα ή του κομπιούτερ με ασύρματη ενέργεια. Κι εκεί να δεις λεφτά με τη σέσουλα, για να αφιερώσεις στους φιλανθρωπικούς, φιλοζωικούς και άλλους κοινωφελείς σκοπούς σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ: Καθώς η εξυπνάδα των Ιχθύων διοχετεύεται σε μεγάλο βαθμό σε ονειροπολήσεις, η απόδοση τους στα πρακτικά, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών ζητημάτων, είναι μάλλον μέτρια. Για να το πούμε πιο απλά, αν δεν έχεις κανέναν Άρη ή ωροσκόπο ή Σελήνη σε ένα πιο προσγειωμένο ζώδιο (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) θα είναι θαύμα αν ξέρεις πόσα λεφτά έχεις στο πορτοφόλι σου. Κι όχι επειδή θα είναι τόσα πολλά… Αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν πολλά, αν βρεθείς να κάνεις κάτι που πραγματικά να απολαμβάνεις. Έτσι, μπορεί να ξεκινήσεις σαν σερβιτόρος σε παραθαλάσσιο μπαράκι και να καταλήξεις ιδιοκτήτης του! Και να μη χρειάζεσαι πια βοήθεια για να μετρήσεις τα λεφτά στο πορτοφόλι του… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-11-2011 20:00:00