blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Τι δε θα στερηθούν τα ζώδια, παρά την οικονομική κρίση!

Τι δε θα στερηθούν τα ζώδια, παρά την οικονομική κρίση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Όλοι έχουμε κάποιες μικρές προσωπικές απολαύσεις, που δε θέλουμε να στερηθούμε, κάποιες “πολυτέλειες” που δίνουν νοστιμιά στην καθημερινότητά μας. Ποια είναι η αδυναμία του κάθε ζωδίου, που για να την ικανοποιήσει, ίσως να κάνει περικοπές από κάτι πιο απαραίτητο;

Τι δε θα στερηθούν τα ζώδια, παρά την οικονομική κρίση!

 
Κριός
Ο άντρας Κριός δεν μπορεί να μην πάει να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα! Το ραντεβού στο γήπεδο με την παρέα του, είναι κάτι που δε θα στερηθεί για κανένα λόγο. Η γυναίκα Κριός δεν πρόκειται να χάσει την εβδομαδιαία βραδινή έξοδο με τις φίλες της, ακόμη κι αν το κομψό πορτοφόλι της είναι εντελώς άδειο! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Το ραντεβού του Ταύρου με το αγαπημένο του εστιατόριο ή μεζεδοπωλείο, ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα! Η καλή παρέα, τα νόστιμα ορεκτικά, οι μεζέδες και το κρασάκι είναι η πολυτέλεια που δε θα εγκαταλείψει, ακόμη και αν πρόκειται να βγει εκτός προϋπολογισμού! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος ανήκει στα άτομα που έχουν ανάγκη την επικοινωνία! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το τηλέφωνό του να παίρνει φωτιά! Δεν μπορεί όμως να κάνει αλλιώς, αφού πρέπει να είναι συνεχώς ενημερωμένος για τα νέα της παρέας. Το τηλέφωνο έχει γίνει σκουλαρίκι στο αυτί του και παρά τους φουσκωμένους λογαριασμούς, δε βάζει μυαλό… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Καρκίνος
Ο Καρκίνος έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με το παρελθόν, πληρώνει όσο-όσο λοιπόν για να αγοράζει αντίκες ή αντικείμενα που του θυμίζουν όμορφες στιγμές από τα παιδικά του χρόνια. Επίσης, ξοδεύει αρκετά χρήματα για τους φίλους του, είτε για να τους βγάλει έξω είτε για να τους περιποιηθεί στο σπίτι, αφού έχει ανάγκη τη συναισθηματική ασφάλεια που του παρέχουν!  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Λέων
Ο Λέων είναι από τα άτομα που μπορούν να κάνουν οικονομία και να αποταμιεύσουν χρήματα. Όμως, δε θα διστάσει να τα ξοδέψει για να κάνει κάτι διαφορετικό και να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Θέλει να έχει την άνεση να πάει σε ένα μουσείο, σε μια θεατρική παράσταση ή σε μια μεγάλη συναυλία. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Ανήκει στους ανθρώπους που δεν πέφτουν έξω οικονομικά. Ξέρει πόσα έχει και πόσα πρέπει να ξοδέψει κάθε μέρα, για να περάσει τον μήνα. Ακόμη και οι στιγμές απόλαυσης είναι μελετημένες. Όμως, πού και πού επιτρέπει στον εαυτό του να βγει εκτός προϋπολογισμού, αν είναι να απολαύσει ένα δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή  να βρεθεί στο πιο “in” club της συγκεκριμένης περιόδου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Το πορτοφόλι του μπορεί να είναι άδειο, αλλά τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς και τα αρώματα δε θα λείψουν από το ντουλαπάκι του μπάνιου! Του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και, προκειμένου να περάσει μια ημέρα στο κοντινότερο spa, είναι ικανός να δανειστεί!  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Αν βάλει κάτι στο μάτι ο Σκορπιός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αποκτήσει, με όποιο κόστος! Θα κάνει δικό του το αντικείμενο του πόθου του, είτε αυτό είναι ένα νέο κινητό τηλέφωνο και μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, είτε είναι ένας νέος ερωτικός σύντροφος, που για να τον κατακτήσει, θα πρέπει να βγαίνει έξω κάθε βράδυ! Οι επιθυμίες του είναι πιο δυνατές από την οικονομική κρίση! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Ο μήνας είναι ακόμη στα μισά του, αλλά το ταμείο του Τοξότη είναι ήδη άδειο! Γιατί; Διότι δεν αφήνει κανένα διήμερο να πάει χαμένο! Τα ταξίδια, ακόμη και τα κοντινά, του χαρίζουν ψυχική ανάταση. Ακόμη και αν δεν έχει μια στην τσέπη του, θα μπει στο αμάξι κι όπου τον βγάλει ο δρόμος!    Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δουλεύει πολύ και τα χρήματά του δε θα τα σπαταλήσει. Όμως, προκειμένου να μη χάσει την άνεσή του, κάνει εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Με τη δικαιολογία ότι δεν έχει αρκετό χρόνο, θα ψωνίσει από το σουπερ-μάρκετ μέσω internet, θα παραγγείλει καφέ από διπλανό καφενείο και θα τηλεφωνήσει στο περίπτερο της γειτονίας να του στείλουν το περιοδικό και την εφημερίδα του! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Υδροχόος
Στον Υδροχόο αρέσει η πολυτελής ζωή. Μπορεί να μην του περισσεύουν χρήματα, αλλά το καλό και ακριβό ντύσιμο δεν το θυσιάζει για κανένα λόγο. Θα περιορίσει στο ελάχιστο τις καθημερινές ανάγκες του, προκειμένου να αγοράσει ρούχα, παπούτσια και επώνυμα αξεσουάρ.  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Ο Ιχθύς θα δώσει μια περιουσία, αν είναι να ζήσει μια ονειρεμένη κατάσταση. Θα κλείσει δωμάτιο σε ένα ειδυλλιακό και πανάκριβο ξενοδοχείο, προκειμένου να περάσει ευχάριστες στιγμές με το ταίρι του. Δε θα λυπηθεί τα χρήματα, αν είναι να μεταφερθεί έστω και για λίγο, σε έναν κόσμο όπως τον ονειρεύεται. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-06-2011 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι