blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου τον καινούργιο χρόνο, ανάλογα το ζώδιό σου!

 
Τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου τον καινούργιο χρόνο, ανάλογα το ζώδιό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 
Sponsored Links

Συνήθειες και νοοτροπίες που καλό θα ήταν να εγκαταλείψεις το νέο έτος.

Ο καινούργιος χρόνος είναι η τέλεια ευκαιρία για μεγάλες αποφάσεις. Αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν να απαλλαγείς από οτιδήποτε σκάρτο συνδέεται με το παρελθόν και θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, ευχάριστη και παραγωγική. Ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες και νοοτροπίες που καλό θα ήταν να εγκαταλείψεις. Κι αν πραγματικά το θέλεις, έχεις δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή. Να λοιπόν τι θα μπορούσες να αφήσεις πίσω σου το νέο έτος.
 
ΚΡΙΟΣ
Άσε πίσω τη συνήθεια να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά.
Η τάση του Κριού να θεωρεί τον εαυτό του κέντρο του σύμπαντος, συχνά τον οδηγεί στο να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε αντιξοότητα, αναποδιά, ανεπιθύμητη συμπεριφορά των άλλων, οτιδήποτε με λίγα λόγια δεν του είναι αρεστό, σαν προσωπική επίθεση εναντίον του, από θεούς και ανθρώπους. Εντάξει, μπορεί να συμβεί και να σου φερθούν όπως δεν θα ήθελες. Αλλά πολλές φορές ορισμένα αρνητικά γεγονότα πιθανόν να μην έχουν πραγματικό αποδέκτη εσένα. Δοκίμασε λοιπόν από δω και πέρα να μη χαλάς τόσο εύκολα τη ζαχαρένια σου. Να μην είσαι έτοιμος να… τραβήξεις όπλο για κάτι που σου φάνηκε σαν προσβολή στην τιμή σου, πριν να διερευνήσεις πώς έχουν στα αλήθεια τα πράγματα. Και, στην τελική, δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν κάποιος σου «την πει». Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Άσε πίσω το κόλλημα στον τρόπο που κάνεις πράγματα.
Ο Ταύρος είναι ζώδιο του συστήματος και της συνήθειας. Σου πήρε χρόνο να καταλήξεις ποιος είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να κουμαντάρεις τις υποθέσεις σου. Έχεις βρει μια μέθοδο, έχεις πειστεί ότι είναι η καλύτερη και δεν ψάχνεις παρακάτω. Συχνά μάλιστα αντιδράς και όταν κάποιος άλλος προσπαθεί να σου υποδείξει ή, χειρότερα, να σου επιβάλλει μια άλλη μέθοδο ή οπτική. Ακόμα κι αν εσύ ο ίδιος αμφιβάλλεις σοβαρά για την αποτελεσματικότητα μιας προσέγγισης, προτιμάς να τη συνεχίζεις, παρά να «ξεβολευτείς» αναζητώντας κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει όμως πραγματικά να γίνεις πιο ευπροσάρμοστος και να δεχτείς ότι όλα ξεπερνιούνται εκ των πραγμάτων κάποτε και χρειάζονται αντικατάσταση. Ο καινούργιος χρόνος είναι μια ευκαιρία να ανακαινίσεις πρώτα απ’ όλα τον τρόπο που σκέπτεσαι. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Άσε πίσω την αίσθηση ότι δεν προλαβαίνεις.
Για τι; Για τα πάντα. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις καριέρα, οικογένεια, δεν προλαβαίνεις να χωρέσεις μέσα σε ένα 24ωρο, σε μια χρονιά, μια ζωή όλα όσα θα ήθελες να κάνεις. Ο Δίδυμος θυμίζει το Άσπρο Κουνέλι από το παραμύθι της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, που τρέχει διαρκώς κοιτάζοντας το ρολόι του και αναφωνώντας ότι άργησε. Η επιθυμία σου να ζήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, μπορεί να καταλήξει σε μια αγχωμένη απληστία, απ’ όπου έχει χαθεί η χαρά της ζωής. Προσπάθησε λοιπόν να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό και να υιοθετήσεις μια διαφορετική αντιμετώπιση. Στο κάτω κάτω, αν δεν προλάβεις να κάνεις ή να ζήσεις κάποια πράγματα, κάτι άλλο θα έχει έρθει στη θέση τους κι ας είναι καλοδεχούμενο. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άσε πίσω τις κακές αναμνήσεις, ερωτικές και κάθε άλλου τύπου.
Αν για όλους είναι δύσκολο να αφήνουν πίσω τους τα παλιά τραύματα, για τον Καρκίνο είναι τιτάνιος άθλος. Και η αχίλλειος πτέρνα σου, καθώς σε εμποδίζει να χαρείς την παρούσα στιγμή, έτσι που έχεις κολλήσει σε θλιβερές ιστορίες του παρελθόντος. Αυτό επιτείνεται και από το καλό μνημονικό και από την ευαισθησία σου. Ωστόσο, καθώς είσαι πλασμένος για να ζεις μέσα στο συναίσθημα, θα πρέπει να θυμάσαι ότι για να έρθουν καινούργιες αγάπες στη ζωή σου, χρειάζεται να τους κάνεις χώρο μέσα στην καρδιά σου. Κι αν αυτή η τελευταία είναι κατειλημμένη από τα… μαυσωλεία των παλιών ερώτων, τίποτα νέο δεν θα μπορέσει να έρθει. Η νέα χρόνια σου δίνει το έναυσμα για ξεκαθαρίσματα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Άσε πίσω τις αντιπαραγωγικές σου συνήθειες.
Ό,τι σου τρώει χρόνο, ενέργεια και χαρά χωρίς να σου αποφέρει κανένα όφελος. Ό,τι βλάπτει την υγεία σου, την εικόνα σου, το πνεύμα σου. Ό,τι χαλάει το παρόν και το μέλλον σου. Ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον ποια είναι αυτά που σε σαμποτάρουν. Και σαν Λέων, μπορεί από τη μια να θέλεις να είσαι υπεράνω των κοινών ανθρώπινων αδυναμιών, αλλά από την άλλη δεν ξεφεύγεις από την παγίδα της αυτό-υπονόμευσης. Κι αυτό σε ενοχλεί. Αλλά το συνεχίζεις. Δες λοιπόν ποια είναι εκείνα που σε εμποδίζουν να κατακτήσεις την πρωτιά που θέλεις και μπορείς να έχεις. Και υποσχέσου στον εαυτό σου ότι αυτή θα είναι για σένα η πιο παραγωγική χρονιά. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άσε πίσω την ταύτισή σου με τους κοινωνικούς σου ρόλους.
Δεν είσαι ο τραπεζικός υπάλληλος Γιώργος, η καθηγήτρια Αγγλικών Ράνια ή η μαμά της Ελενίτσας και του Κωστάκη. Δεν είσαι η γυναίκα του Πέτρου ή ο δεσμός της Κατερίνας. Είσαι κάτι πέρα από όλα αυτά, ο εαυτός σου, και η επιτυχία σου σαν άνθρωπος δεν κρίνεται από το πόσο καλά τα πας στην καριέρα σου ή στις οικογενειακές σου ευθύνες. Μαθαίνουμε να βλέπουμε και να αξιολογούμε τον εαυτό μας μέσα από τις κοινωνικές ταμπέλες που μας βάζουν οι άλλοι και ο Παρθένος, σαν κατ’ εξοχήν comme il faut άτομο, θέλει οι δικές του ταμπέλες να βαθμολογούνται με άριστα. Αυτό είναι και μια αιτία της τελειομανίας σου, που καλά θα έκανες να τη μετριάσεις. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Άσε πίσω τις κακές παρέες, με την έννοια των ατόμων που δεν σου προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.
Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι εσείς οι Ζυγοί, στο πλαίσιο της πλατιάς κοινωνικότητάς σας, χάνετε καμιά φορά το μέτρο της ποιότητας. Προκειμένου να μη βρεθείς μόνος, συμβιβάζεσαι με κοινωνικές συναναστροφές, που μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να είναι πληκτικές και στη χειρότερη φθοροποιές. Μετράει περισσότερο για σένα το να μη μείνεις μόνος σου το Σαββατόβραδο, παρά το κατά πόσον θα βρεθείς με πρόσωπα που αξίζουν τον κόπο. Θα πρέπει όμως επιτέλους να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και ο καινούργιος χρόνος είναι μια καλή αφορμή. Επίλεξε να μείνεις με όσους πραγματικά σημαίνουν κάτι για σένα και μην σπαταλάς τις ώρες σου με ανούσια άτομα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άσε πίσω τις προκαταλήψεις σου, τις παγιωμένες απόψεις που δεν εννοείς να εγκαταλείψεις.
Ο Σκορπιός είναι από τους πιο ισχυρούς χαρακτήρες του ζωδιακού. Και μένει πιστός, τόσο στα πρόσωπα όσο και στις ιδέες που επιλέγει. Μερικές φορές όμως η πίστη σου αυτή καταλήγει να είναι περισσότερο ένα πείσμα ή μια εμμονή, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να έχεις την ευελιξία να αλλάξεις γραμμή πλεύσης. Προσπάθησε λοιπόν να κάνεις μια νοητική τακτοποίηση και να δεις μήπως κάποιες από τις απόψεις σου που η ζωή σου δείχνει ότι δεν είναι πια έγκυρες, θα πρέπει πραγματικά να αναθεωρηθούν. Το να αλλάζεις γνώμη, δεν σημαίνει υποχώρηση ή, ακόμα χειρότερα κατ’ εσέ, ήττα. Σημαίνει ότι έχεις οξυδέρκεια και προσαρμοστικότητα. Που τις έχεις. Απόδειξέ το λοιπόν. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Άσε πίσω τις αγχωμένες σκέψεις και την γκρίνια που προέρχεται από αυτές.
Παρότι από τη φύση του αισιόδοξος, ο Τοξότης έχει μια τάση να πέφτει στον αρνητισμό. Και καθώς είναι σε όλα του υπερβολικός, όταν αποφασίζει να το παίξει απαισιόδοξα, βγαίνει πρωταθλητής στη… μαυρίλα. Όμως, αυτό το γκρινιάρικο πλάσμα δεν είσαι εσύ και το ξέρεις. Αφού κατά βάθος έχεις την απόλυτη επίγνωση πως ο ουρανός είναι πάντα γαλανός, ακόμα και πίσω από τα πιο βαριά σύννεφα, γιατί να παρασύρεσαι από μια πρόσκαιρη κατάσταση και να βλέπεις μόνο την αποσπασματική εικόνα; Αξιοποίησε την ευρύτητα του πνεύματός σου και άσε να επικρατήσει η αισιόδοξη πλευρά σου, εκείνη που σου δίνει θάρρος και διαύγεια στο νου και που βοηθά να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άσε πίσω την ανάγκη να κερδίζεις την επιδοκιμασία των άλλων.
Μπορεί ο Αιγόκερως να φαίνεται σαν άτομο που προχωρά στην κατεύθυνση που έχει θέσει, αποφασισμένος και σχεδόν αδιάφορος για τις τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις των άλλων. Πραγματικά, από τη στιγμή που θα χαράξεις ένα δρόμο, έχοντας καταλήξει ότι αυτός είναι που θέλεις, δείχνεις ότι η μόνη επιδοκιμασία που θέλεις να κερδίσεις είναι του εαυτού σου. Κατά βάθος όμως, όσο κι αν το παίζεις «σ’ όποιον αρέσουμε», επιζητάς τον θαυμασμό και την έγκριση των τρίτων. Κι επειδή αυτό λειτουργεί υπόγεια, μπορεί να σε σαμποτάρει κρυφά όσο και ολέθρια. Αναγνωρίζοντάς το, ωστόσο, έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να ξεκαθαρίζεις τα κίνητρά σου και να οδηγείσαι σε δρόμους που πρώτα εσύ επιθυμείς και όχι ο περίγυρός σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άσε πίσω την αρνητική αυτοκριτική.
Το μυαλό του Υδροχόου έχει την τάση να πηγαίνει… με χίλια, πράγμα και καλό και κακό. Καλό γιατί έχεις μεγαλοφυείς συλλήψεις, κακό γιατί σε αυτές περιλαμβάνεται μια ουτοπική μερικές φορές αντίληψη του κόσμου και κυρίως του εαυτού σου. Στη δεύτερη περίπτωση, «σου» ζητάς συχνά πάρα πολλά, λες και έχεις γεννηθεί με εντεταλμένη αποστολή να σώσεις τον σύμπαντα κόσμο. Χαλάρωσε λοιπόν και μη γίνεσαι τόσο υπερβολικός. Δεν είσαι τέλειος, έχεις τις αδυναμίες σου κι εσύ, όπως όλοι. Έχεις όμως και τη δυνατότητα να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Πράγμα που θα το πετύχεις ευκολότερα αν είσαι σταθερός μεν στις επιδιώξεις σου, επιεικής δε για τις φορές που δεν τις πετυχαίνεις. Παίρνε διδάγματα από τα λάθη σου, χωρίς να… στήνεις στον τοίχο τον εαυτό σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Άσε πίσω την αντίληψη ότι το παρελθόν σου καθορίζει το παρόν και το μέλλον σου.
Πιστεύεις ότι επειδή μέχρι τώρα τα πράγματα προέκυπταν με κάποιο τρόπο, που δεν σου άρεσε, αυτό θα γίνεται πάντα. Ή συχνά βάζεις περιοριστικές ταμπέλες στον εαυτό σου, του είδους «εγώ δεν μπορώ ποτέ να…», επειδή έτσι ήταν μέχρι τώρα. Ο Ιχθύς δεν παίρνει βραβείο στην αυτοπεποίθηση, αλλά το γεγονός ότι δεν μπόρεσες να πετύχεις κάτι ή δεν σου προέκυψε ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Βάλε τη φαντασία σου να δουλεύει προς μια θετική κατεύθυνση, αντί να οραματίζεσαι την επανάληψη των παλιών στενόχωρων σεναρίων. Και ό,τι δεν μπόρεσες να κάνεις μέχρι τώρα, φρόντισε φέτος να είναι η χρονιά του. Από σένα εξαρτάται. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2015 17:54:00