blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Υδροχόος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Υδροχόος το γάμο.

Ο Υδροχόος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Υδροχόος το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Ο Γάμος και ο Υδροχόος: Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και δεν αποζητάτε τον γάμο, αφού βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα με έναν άλλο άνθρωπο.

Επιτρέπετε σε πολύ λίγους ανθρώπους να καταπατήσουν τον προσωπικό σας χώρο και αυτά είναι τα άτομα τα οποία συμμερίζονται τα καλλιτεχνικά και διανοητικά σας ενδιαφέροντα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ίδια αγάπη για την ελευθερία με εσάς.

Υπάρχει τάση να παντρευτείτε μ’ ένα ισχυρό και εξουσιαστικό άτομο, κάποιον που ίσως να είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας, αλλά αυτό ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, αφού κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς.

Το γόητρο του συντρόφου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας και αν μπορέσει να αναλάβει την ηγεσία, αφήνοντάς σας ελεύθερους να εκφράσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε.

Αγαπάτε το σπίτι σας και σας αρέσει να ασχολείστε με δραστηριότητες του σπιτιού, είτε μαγειρεύοντας, είτε εφευρίσκοντας δικά σας χόμπι. Συμπεριφέρεστε στα παιδιά με σεβασμό και δίνετε την απαραίτητη προσοχή στις απόψεις τους.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Με Ζυγούς και Διδύμους. Επίσης, με Κριούς, με Τοξότες, αλλά και με Σκορπιούς. Σπανιότερα με Λέοντες.

Πότε θα παντρευτώ: Δυστυχώς όσο και αν αποζητάτε την αρμονία και την ανεξαρτησία συγχρόνως, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα, καθώς ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας «θόλωνε την κρίση σας». Κυνηγήσατε «χίμαιρες» και εξιδανικεύσατε λάθος ανθρώπους.

Αντίθετα, οι σχέσεις που «άντεξαν» και όσες ξεκινούν τώρα, έχουν πολλές πιθανότητες για αίσιο τέλος . Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο καλοκαίρι του 2012 με την είσοδο του Δία στους Διδύμους, τον πιο ερωτικό και δημιουργικό χώρο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, οι πιθανότητες αυξάνονται, καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει στον ίδιο τομέα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Πολλοί θα αποφασίσετε τη δέσμευση μέχρι το καλοκαίρι του 2013!

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι