blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα 12 ζώδια και η σχέση τους με τη μητέρα τους.

 
Τα 12 ζώδια και η σχέση τους με τη μητέρα τους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η πρώτη μας αγκαλιά, το πρώτο χάδι, ο άνθρωπος που μας χάρισε την ίδια τη ζωή και παρέμεινε ατέλειωτα βράδια στο πλευρό μας, για να μας μεγαλώσει… Η μητέρα μας είναι σίγουρα ο πιο σπουδαίος άνθρωπος της ζωής μας και δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν την αγάπη της, το έργο της και την σπουδαιότητά της στη ζωή μας…

Sponsored Links

Τα 12 ζώδια και η… μαμά τους!

Πολλές φορές μπορεί να θυμώνουμε μαζί της, να ανταλλάσσουμε λόγια βαριά ή να αισθανόμαστε ότι μας καταπιέζει με την απεριόριστη αγάπη της και προστασία της. Το σίγουρο όμως είναι ότι η πιο σημαντική και αναμφίβολα αληθινή σχέση αμοιβαίας αγάπης δεν είναι άλλη από την σχέση μητέρας και παιδιού!

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, το MyAstro.gr ετοίμασε ένα αστρολογικό άρθρο που περιγράφει με λεπτομέρεια τη σχέση που έχει κάθε ζώδιο με την μητέρα του… Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε με λεπτομέρεια τη θέση που κατέχει η μητέρα στη ζωή του!

ΚΡΙΟΣ

Ένα Κριάρι βιάζεται να απογαλακτιστεί, να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να λειτουργεί αυτόνομα… Σε όποιο ζώδιο και να ανήκει η μητέρα ενός Κριού, είναι βέβαιο ότι ο ίδιος αισθάνεται ότι καταπιέζεται από την αγάπη και τη φροντίδα της, για το λόγο αυτό η συμπεριφορά του γίνεται αρκετά αντιδραστική απέναντί της, ιδιαίτερα στα παιδικά του χρόνια! Ένας Κριός δεν ακούει σχεδόν ποτέ τις συμβουλές της μαμάς, αλλά κάνει πάντα το αντίθετο και δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του. Μπορεί το Κριάρι να λειτουργεί αντιδραστικά ή και απότομα, προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθεί, στην πραγματικότητα όμως έχει την μητέρα του τοποθετημένη μέσα του πολύ ψηλά και θεωρεί ότι είναι η πιο άξια στον πλανήτη. Μπορεί να παρασύρεται από την Κριαρίσια παρορμητικότητά του και να οδηγείται σε καβγάδες μαζί της, γρήγορα όμως του περνά και γίνεται αρκετά αυθόρμητος και εκδηλωτικός, χωρίς να μπορεί να της χαλάσει χατίρι!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σταθερό λιμάνι του Ταύρου δεν είναι άλλο από την αγκαλιά της μαμάς! Αισθάνεται σεβασμό, ασφάλεια, σιγουριά και απέραντη ζεστασιά από τη μανούλα του και εκδηλώνει κάθε ώρα και στιγμή την αδυναμία και την αγάπη του προς την πιο σπουδαία γυναίκα της ζωής του! Ο άνδρας Ταύρος μάλιστα, την έχει και ως γυναικείο πρότυπο και για αυτό και αναζητά μία γυναίκα, που θα έχει στοιχεία της προσωπικότητας της μητέρας του! Η γυναίκα Ταύρος, προσπαθεί πολύ να μοιάσει στην μητέρα της και ακούει πολύ τις συμβουλές της! Ένας Ταύρος, δυσκολεύεται πολύ να βάλει κάποια όρια στη σχέση με τη μητέρα και ακόμα και όταν φτάσει σε μια πιο ώριμη ηλικία, που πρέπει να φύγει από το πατρικό του σπίτι και να πάρει τη ζωή στα χέρια του, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωριστεί τη μητέρα του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το πειραχτήρι της οικογένειας, το άτακτο και ζωηρό παιδί της μαμάς, που ποτέ δεν πρόκειται να μεγαλώσει… Η σχέση του με τη μητέρα του είναι αρκετά ζωντανή και επικοινωνιακή. Του αρέσει να της κάνει αστεία, θέλει να την βλέπει χαρούμενη και να γελά, ενώ απολαμβάνει πολύ τις συζητήσεις μαζί της! Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές, που ο Δίδυμος ξεσπά τα νεύρα του και τις πιέσεις που δέχεται από το σχολείο (και αργότερα από τη δουλειά), στο πρόσωπο που είναι πιο κοντά του, που δεν είναι άλλο από τη μάνα του! Αυτό που δεν μπορεί να δεχτεί από την πλευρά της είναι τον έλεγχο, την καταπίεση, αλλά και τους περιορισμούς! Ένας Δίδυμος, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την πιο ώριμη ηλικία του, προσπαθεί να δείξει στη μητέρα του ότι είναι αρκετά ευφυής, για να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς υποδείξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος έχει σχέση λατρείας με τη μητέρα του! Η αδυναμία είναι εμφανής, από όταν βρίσκεται στην κούνια, αλλά και αργότερα που ενηλικιώνεται και κάνει την δική του οικογένεια… Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει συναισθηματική εξάρτηση από τη μητέρα του και δεν επιτρέπει ποτέ σε κανέναν να εκφέρει άποψη ή να προσπαθήσει να διεισδύσει στη μεταξύ τους σχέση! Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μητέρα του και μάλιστα έχει την τάση πολλές φορές να μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης (άνισης μάλιστα), δηλώνοντας ευθέως ότι η μαμά του είναι σε όλα τέλεια και κανείς δεν μπορεί να την φτάσει! Ο Καρκίνος θα πει στη μάνα του όλα του τα μυστικά, θα εκμυστηρευτεί όλα τα συναισθήματά του και θα της δίνει πάντα «ραπόρτο», ακόμα και για τα πολύ προσωπικά του ζητήματα!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει σχέση θαυμασμού με τη μητέρα του! Έχει τοποθετήσει τη μαμά του σε βάθρο, της έχει φορέσει και στέμμα και θεωρεί ότι είναι η “βασιλομήτωρ”, που πάντα θα την τιμά, θα την φροντίζει και θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να της ξεπληρώσει όλα όσα έχει κάνει για τον ίδιο! Είναι πολύ σημαντικό για ένα Λιοντάρι να καταφέρει να κάνει περήφανη τη μητέρα του και προσπαθεί πολύ, προκειμένου να δει τα μάτια της μητέρας του να λάμπουν από ευτυχία και ικανοποίηση! Η γυναίκα Λέων, παρόλο που είναι πολύ στενά συναισθηματικά δεμένη με τη μητέρα της, πολλές φορές μπορεί άθελα της να εκδηλώνει και μία ανταγωνιστικότητα, προσπαθώντας να της μοιάσει ή να γίνει ακόμα καλύτερη από τη μητέρα της! Σε κάθε περίπτωση όμως, το Λιοντάρι σέβεται, εκτιμά και εκφράζει την αγάπη προς τη μάνα του με κάθε τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας υπάκουος Παρθένος είναι το καμάρι της οικογένειας και ιδιαίτερα της μαμάς, γιατί είναι το παιδί που πάντα τηρεί τους κανόνες και τα πρέπει της, χωρίς να δυσανασχετεί! Ωστόσο, δεν είναι αρκετά εκδηλωτικός και εκφραστικός απέναντι στη μητέρα του, δεν είναι το παιδί που θα τρέξει στην αγκαλιά της ή που θα επιζητά την τρυφερότητα και την φροντίδα της. Από τα πολύ παιδικά του χρόνια, προσπαθεί να λειτουργεί αυτόνομα, τηρώντας με συνέπεια όλους τους κανονισμούς της. Προσπαθεί μέσα από τις πράξεις του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να την κάνει να νιώσει χαρούμενη και ικανοποιημένη με την πορεία και την εξέλιξή του! Ο Παρθένος θα συγκρατήσει και θα επιβληθεί στον εαυτό του, προκειμένου να μην κάνει λάθη, που μπορεί να απογοητεύσουν τη μητέρα του. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει να είναι σε όλα τέλειος και σημειώσει αποτυχίες σε κάποιους τομείς της ζωής του, δεν θα μοιραστεί την στεναχώρια του με την μητέρα του, γιατί δεν θέλει ποτέ να την επιβαρύνει!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το καλό παιδί της μαμάς, το καμάρι της, όπου καταφέρνει να την κάνει πραγματικά ότι θέλει! Ένα χαμόγελο και μία γλυκιά κουβέντα αρκούν, για να κάνουν τη μανούλα του Ζυγού να γίνεται χαλί για να την πατήσει! Τα θέλει όλα στο χέρι και μάλιστα σε κάθε δυσκολία και κακοτοπιά, της ρίχνει το μπαλάκι στο χέρι, για να τον ξελασπώσει από τα δύσκολα! Ο Ζυγός αγαπά και τιμά τη μαμά του και στηρίζεται τόσο πολύ σε αυτήν, που θεωρεί ότι τα πάντα μπορούν να λυθούν και να αντιμετωπιστούν, αρκεί να την έχει για πάντα δίπλα του! Με λίγα λόγια ο Ζυγός (είτε άνδρας, είτε γυναίκα) είναι ο… μαμάκιας του ζωδιακού, που πολλές φορές αφήνει και τα περιθώρια να κάνει η μαμά του τα κουμάντα στη ζωή του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός δεν έχει απλά αγάπη για τη μάνα του, έχει λατρεία, το περίεργο όμως είναι ότι δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του τόσο πολύ με τις λέξεις… Κρατά αποστάσεις από τη μάνα του, πολλές φορές διατηρεί μυστικά από αυτήν, γιατί αφενός μεν δεν θέλει να την στενοχωρεί, αφετέρου δεν του αρέσει κανείς να διεισδύει στα προσωπικά του! Μπορεί να θυμώσει και να ανταλλάξει λόγια βαριά με την μητέρα του, αν προσπαθήσει να η ίδια θελήσει να επέμβει στη ζωή του! Όμως, θα υποστηρίξει τη μάνα του και δεν θα δεχτεί από κανέναν κουβέντα, σχόλιο ή προσβολή, γιατί είναι ικανός να εκφράσει άμεση λεκτική επίθεση!

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το χαρούμενο και κεφάτο παιδί της μαμάς, που δεν μπορεί εύκολα να το κουμαντάρει, γιατί είναι ατίθασο! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει τον τίτλο του «μαμόθρεφτου», γι’ αυτό το λόγο, από την παιδική του ηλικία προσπαθεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει την ανεξαρτησία του… Ακόμα και στην ώριμη ηλικία του θυμώνει και νευριάζει, όταν η μητέρα του προσπαθεί να του εκφράσει ή να του επιβάλει την άποψή της! Όσα καβγαδάκια και να έχει μαζί της, καταφέρνει πολύ γρήγορα με το χιούμορ και τα πειράγματά του, να την κάνει να αισθάνεται η πιο ξεχωριστή γυναίκα του πλανήτη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το σοβαρό και συγκροτημένο παιδί της μαμάς, που δέχεται και τηρεί υπάκουα τους κανόνες της οικογένειας και σέβεται και τιμά την μητέρα του! Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα συναισθήματά του, δεν επιζητά τα χάδια και τις αγκαλιές και διατηρεί κάποιες αποστάσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν τρέφει και ευαισθησίες… Ο Αιγόκερως έχει κατά βάθος τη μάνα του πάνω από όλα, σέβεται πολύ την άποψή της, δεν θέλει να την βλέπει στεναχωρημένη και ο βασικός του στόχος είναι να φτάσει ψηλά, για να την κάνει περήφανη. Αυτό τον στόχο καταφέρνει κάποια στιγμή στη ζωή του να τον κάνει και πραγματικότητα!

ΥΔΡΟΟΧΟΟΣ

 Ο Υδροχόος είναι το ζωηρό, δραστήριο, αλλά παράλληλα και ευαίσθητο παιδί της μαμάς! Ποτέ δεν υπακούει στις εντολές της, αντιδρά και τις περισσότερες φορές κάνει το αντίθετο από ό,τι θα τον συμβουλέψει… Έχει μία φιλελεύθερη σχέση με την μητέρα του, την οποία και αντιμετωπίζει σαν μία καλή φίλη, με την οποία θα μοιραστεί τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Ο Υδροχόος θέλει να κάνει με τη μάνα του δραστηριότητες που κάνει και με τους φίλους του, δηλαδή του αρέσει να πηγαίνει για καφέ ή και να διασκεδάζει μαζί της! Αν όμως η μητέρα του Υδροχόου είναι αρκετά κτητική, τότε αυτός ξεσπά και την προκαλεί με κάθε τρόπο!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι το ευαίσθητο, τρυφερό και συναισθηματικό παιδί της μαμάς… Όσα χρόνια και να περάσουν, ακόμα και μετά τα πρώτα «…άντα» ο Ιχθύς θα τρέχει πάντα στην αγκαλιά της για να ζητήσει προστασία, ασφάλεια και ζεστασιά! Η αγάπη του δεν έχει όρια και την εκφράζει με κάθε τρόπο. Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που θα της πει ψέματα, προκειμένου να αποφύγει τα δύσκολα! Της κρύβει την αλήθεια και είναι όλο υπεκφυγές, όχι γιατί δεν την αγαπά, αλλά γιατί δεν θέλει να την πληγώνει! Και βέβαια, ένας Ιχθύς θεωρεί ότι έχει την καλύτερη μανούλα του κόσμου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2024 08:00:00