blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Μήπως πρέπει να... την κάνεις; Δες το ζώδιο σου και κρίνε!

 
Μήπως πρέπει να... την κάνεις; Δες το ζώδιο σου και κρίνε!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Όταν τα ζώδια καταπιέζονται

Πάντα υπάρχουν σημάδια ότι ήρθε ο καιρός να φύγεις από μια κατάσταση: από μια σχέση, μια δουλειά, μια φιλία, μια συνεργασία. Όσο κι αν οι τομείς αυτοί της ζωής είναι διαφορετικοί, μπορούν εξίσου να σου φέρουν θλίψη, απογοήτευση, ψυχική κόπωση.
 
Αλλά μερικές φορές δεν είσαι σίγουρος. Να το τολμήσεις; Μήπως γίνεσαι υπερβολικός και ανεδαφικός στις απαιτήσεις σου; Και, άραγε, αλλού θα είναι καλύτερα; Η αμφιβολία σε καθηλώνει. Παρόλα αυτά, αν αισθάνεσαι «κάπως», ίσως έφτασε πράγματι ο καιρός να… μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να αποχωρήσεις. Και να ποιο είναι το χαρακτηριστικότερο «κάπως» του ζωδίου σου, εκείνο που ειδικά για σένα δείχνει ότι το πράγμα δεν τραβάει άλλο.
 
ΚΡΙΟΣ
Ήσουν μια χαρά παιδί. Με ξεκαθαρισμένες απόψεις, τουλάχιστον για όσο τις διατηρούσες. Ήξερες ποιος ήσουν και τι ήθελες. Και το έδειχνες σε κάθε ευκαιρία. Ήσουν ο εαυτός σου. Αλλά τώρα αισθάνεσαι ότι εξαναγκάζεσαι να τις αλλάξεις. Να κάνεις πράγματα που δεν πιστεύεις. Να θυσιάσεις αυτό που ήσουν. Ποιος, εσύ, ένας Κριός! Αν είναι δυνατόν! Δεν έχει σημασία αν μια αλλαγή πιθανόν να σε ωφελούσε. Το θέμα είναι ότι μια κατάσταση, που σε κάνει να νιώθεις ότι προδίνεις τον εαυτό σου, δεν σου ταιριάζει. Ακόμα κι αν αναγκαστείς να συμβιβαστείς, κάποια στιγμή θα εκραγείς. Γι’ αυτό, κόψ’ το εγκαίρως πριν… θρηνήσουμε θύματα! Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ανήκεις στα ζώδια που προτιμούν μια οικεία μετριότητα, από ένα πολλά υποσχόμενο άγνωστο. Είναι γνωστό αυτό, ο Ταύρος δεν ξεκουνιέται εύκολα. Θα πρέπει μια κατάσταση να τον φέρει στα όριά του, για να την εγκαταλείψει. Αλλά πρέπει πραγματικά να φτάσεις στα όριά σου; Όταν επιμένεις να παραμένεις κάπου, μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι το τι θα συναντήσεις φεύγοντας από εκεί, σίγουρα κάθεσαι για τους λάθος λόγους. Σίγουρα δεν είσαι ο τύπος που παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Όμως, η ζωή περνά και χάνεται. Θα είναι κρίμα να μετανιώσεις για τον χρόνο που έχασες στην αδράνεια, μένοντας σε μια κατάσταση που δεν σου έφερνε ευτυχία, γιατί φοβόσουν το άγνωστο. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις πάντα να υπάρχει μια δόση διασκέδασης σε όλες τις καταστάσεις της ζωής σου. Δεν είναι ότι τις παίρνεις στην πλάκα, απλώς ξέρεις πως όλα γίνονται καλύτερα, όταν την όλη υπόθεση την κάνεις κέφι, είτε πρόκειται για τον έρωτα είτε για τη δουλειά σου. Αυτό, μαζί με την πνευματική διέγερση που τόσο αρέσει στον Δίδυμο, σου κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον και σε ωθεί να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αν λοιπόν διαπιστώνεις ότι πια δεν κάνεις κέφι την κατάσταση που βρίσκεσαι, όταν όλα έχουν γίνει επίπεδα, ανιαρά και θλιβερά, για σένα αυτή είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να ανοίξεις πανιά για άλλα λιμανάκια. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φημίζεσαι για την ευαισθησία σου, με την καλή και την κακή έννοια. Η κακή έννοια είναι ότι σαν Καρκίνος έχεις τάση να παίρνεις τα πράγματα κατάκαρδα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Αλλά έτσι είσαι φτιαγμένος και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεις καταστάσεις στα συναισθηματικά σου μέτρα. Εφόσον λοιπόν μια πλευρά της ζωής σου (αισθηματική, οικογενειακή, επαγγελματική) σε κάνει να νιώθεις μοναξιά και έλλειψη επικοινωνίας, σου δίνει την αίσθηση ότι δεν σε ακούν και δεν σε σέβονται, καλύτερα μην αφήσεις την κατάσταση να διαιωνίζεται. Κι αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι κατέληξες να προσπαθείς να το κρύψεις από τους γύρω (κι ακόμα χειρότερα από τον εαυτό σου), ετοίμασε… βαλίτσες όσο πιο γρήγορα γίνεται.  Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Το να καταλήξει ένα Λιοντάρι να μένει παθητικά σε μια κατάσταση, απλώς περιμένοντας και ελπίζοντας να πάνε τα πράγματα στο καλύτερο, είναι σχεδόν… κατάντια. Το βλέπεις κι εσύ, έτσι δεν είναι; Πρώτον, εσύ ανέκαθεν πίστευες ότι δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο από το άριστο. Πώς κατέληξες λοιπόν σε μια ιστορία που δεν σε ικανοποιεί; Δεύτερον, το να έχεις αφεθεί και να περιμένεις ότι ο χρόνος ή ο καλός Θεός θα διορθώσει τα πράγματα, ενώ εσύ έχεις παραδώσει τα όπλα, επίσης δεν ταιριάζει με το στιλ σου. Εντάξει, σε όλους συμβαίνει να περνάνε καταστάσεις όπου δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Αλλά τώρα που το είδες, λάβε τα μέτρα σου. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί ο Παρθένος να έχει για χόμπι του την… γκρίνια, ως αποτέλεσμα της τελειομανίας του, αλλά έχει κι αυτό τα όριά του. Όταν μια κατάσταση σε κάνει να βρίσκεις μόνο αιτίες να παραπονιέσαι και να κακιώνεις, όταν σου φέρνει ανία, όταν βιώνεις περισσότερη θλίψη παρά ευχαρίστηση, μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσεις. Γιατί όλα αυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον εαυτό σου, που αναγκάζεται να βγάζει τη χειρότερη πλευρά του. Καταλήγεις να μην αντέχεις πρώτα… εσένα. Θέλεις πάντα να αισθάνεσαι ότι διατηρείς την προσωπική σου αξιοπρέπεια και αυταξία. Μη μένεις εκεί, όπου σου στερούν αυτή τη δυνατότητα. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι πλασμένος για να ζει σε συνάρτηση με τους άλλους. Αυτό το ξέρουμε, και μας το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία. Είσαι ικανός να κάνεις πολλά για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις μια καλή και αρμονική σχέση, ερωτική, φιλική, επαγγελματική. Μπορεί να δείξεις απεριόριστη διπλωματία, υποχωρητικότητα, συμβιβαστικότητα. Αλλά, όταν όλα αυτά σου… τελειώσουν και δεν έχεις άλλα αποθέματα, τότε αρχίζεις να κοιτάς προς τα έξω και να αναρωτιέσαι μήπως μόνος σου θα ήσουν καλύτερα. Και αυτό ακριβώς είναι για σένα το κρίσιμο σημείο. Το σημείο όπου η σκέψη να αποκτήσεις την ελευθερία σου, σου φαίνεται πολύ δελεαστική. Και μάλλον είναι η ώρα να τη διεκδικήσεις. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός, χάρη στην ανεξάντλητη ενεργητικότητά του, είναι εκείνος που συνεχίζει ακούραστος, όταν όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει. Πραγματικά, τροφοδοτείσαι από ένα κινητήριο πάθος, όχι μόνο στον έρωτα αλλά και σε όλες τις άλλες δραστηριότητές σου. Όμως, η αίσθηση του ανικανοποίητου, η θλίψη, το στρες, όλα τα αρνητικά συναισθήματα, αποστραγγίζουν ακόμα και τις δικές σου δυνάμεις. Το πείσμα που σε χαρακτηρίζει, δεν σου επιτρέπει να εγκαταλείψεις μια υπόθεση, έστω κι αν με τα κοινά μέτρα φαίνεται χαμένη. Παρόλα αυτά, αν μια κατάσταση της ζωής σου σε κάνει να νιώθεις εξαντλημένος συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά, να αισθάνεσαι πως έχεις αδειάσει μέσα σου, καλό είναι να… αδειάσεις κι εσύ τη γωνιά. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα άτομο σαν εσένα θέλει να ζει τα πάντα στο έπακρο. Από τη θετική πλευρά, φυσικά. Βλέπεις τη ζωή σαν μια όμορφη περιπέτεια, σαν μια κινηματογραφική ταινία δράσης και έρωτα. Ωραίο πράγμα να είσαι Τοξότης! Αλλά βέβαια, παρόλο που σε κυβερνά ο πλανήτης της καλοτυχίας, έχεις κι εσύ το μερίδιό σου στις ατυχείς καταστάσεις. Το καλό όμως είναι ότι το σημείο όπου αρχίζεις να νιώθεις εγκλωβισμένος, βρίσκεται χαμηλά συγκριτικά με την κλίμακα αξιολόγησης των περισσότερων ανθρώπων. Την κάνεις, εκεί που αρκετός κόσμος θα έμενε και θα το πάλευε για πολύ ακόμα. Το να χάσεις το πάθος και τη χαρά σου σε μια κατάσταση, σηματοδοτεί και το τέλος της. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για έναν Αιγόκερω είναι σημαντικό να αισθάνεται ότι κάθε κατάσταση στη ζωή του τον φέρνει σε πλεονεκτικότερη θέση απ’ ό,τι ήταν πριν. Βλέπεις την εξέλιξή σου σαν μια γραμμή, που πηγαίνει διαρκώς προς τα πάνω. Μπορεί να το παλέψεις αρκετά σε πολλές περιπτώσεις και δεν σε τρομάζει η προσπάθεια. Φτάνει να ξέρεις ότι κάπου θα σε βγάλει. Πιθανόν να δεχτείς να κάνεις συμβιβασμούς, θυσίες, υποχωρήσεις. Αλλά να έχουν αποτέλεσμα. Έτσι, για σένα, το καμπανάκι του κινδύνου σε μια κατάσταση, ερωτική, επαγγελματική ή οτιδήποτε άλλο, είναι η αίσθηση ότι σε κρατά πίσω, σε εμποδίζει να εξελιχθείς και να γίνεις αυτός που θέλεις. Κι αν νιώσεις έτσι, είναι καιρός να φύγεις. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκπροσωπείς το ζώδιο της προόδου και θέλεις να ζεις με το όραμα ενός καλύτερου μέλλοντος. Έτσι, για έναν Υδροχόο, το να καταλήξει να νοσταλγεί το παρελθόν είναι μια τουλάχιστον περίεργη κατάσταση. Για να μην πούμε ανησυχητική. Αν λοιπόν έχεις βρεθεί να αναπολείς πόσο όμορφα ήταν τα πράγματα σε προηγούμενες εποχές του έρωτά σου, της δουλειάς σου ή των εξόδων με την παρέα σου, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κι αν μάλιστα δεν βλέπεις καμιά προοπτική βελτίωσης για το μέλλον, όση φαντασία, αισιοδοξία και καλή πρόθεση κι αν επιστρατεύεις, σημαίνει ότι η σχέση σου με το εν λόγω πρόσωπο ή εργασιακό χώρο έχει… φάει τα ψωμιά της. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΙΧΘΕΙΣ
Το τελευταίο που θα μπορούσε να προσάψει κανείς στους περισσότερους Ιχθείς είναι πως έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Πραγματικά, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, πιθανόν να είσαι μετριόφρων, ολιγαρκής και αρκετά ανεκτικός. Μπορείς να υποστείς πολλά, προκειμένου να σώσεις μια κατάσταση, αισθηματική, επαγγελματική ή οτιδήποτε άλλο. Αν όμως ακόμα και εσύ καταλήγεις να θεωρείς πως η εν λόγω κατάσταση δεν σου αξίζει, μάλλον έχεις και αντικειμενικά δίκιο. Όταν συνειδητοποιείς ότι πραγματικά δικαιούσαι κάτι καλύτερο, σημαίνει ότι συναισθηματικά έχεις ήδη φύγει. Δεν έχεις λοιπόν παρά να φύγεις και με την κυριολεκτική έννοια, ώστε να αναζητήσεις εκείνο, που θα σου ανοίξει νέες, καλύτερες προοπτικές, για να ευτυχήσεις. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2014 12:00:00