blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ζώδια κι αισθήσεις! Μάθε πως θα αισθανθείς ωραία!

 
Ζώδια κι αισθήσεις! Μάθε πως θα αισθανθείς ωραία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Ζώδια κι αισθήσεις: Μυρωδιές, χρώματα ή ακόμα και αντικείμενα, θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο άνετα και να πετύχετε τους στόχους σας. Μέσα από την αστρολογία, βελτιώστε το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Ανακαλύψτε αυτό που σας ηρεμεί και δημιουργήστε ένα ήρεμο περιβάλλον για το πνεύμα και την ψυχή σας.
 
Κριός
Το κόκκινο χρώμα και οι αποχρώσεις του σας συναρπάζουν. Αν θέλετε λοιπόν να κατευνάσετε τη φλόγα του, θα χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του νερού, ίσως με ένα ενυδρείο ή ένα μικρό σιντριβάνι. Επίσης, σας ηρεμούν τα απαλά χρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας το γαλάζιο ή το πράσινο και να συμπληρώσετε την διακόσμηση με διάφορα φυτά. Όσο για τα αρώματα που σας ταιριάζουν περισσότερο, είναι το γιασεμί και το τριαντάφυλλο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Ταύρος
Σε εσάς ταιριάζουν πιο πολύ τα γήινα χρώματα. Οτιδήποτε προέρχεται από τη φύση μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ταξιδέψει. Το πράσινο των δέντρων, το καφέ της γης, το κίτρινο των φύλλων που πέφτουν, ακόμα και το χάλκινο, συνθέτουν το ιδανικό οικιακό περιβάλλον για εσάς. Όσο για το χώρο εργασίας, εκεί μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο έντονο, σε φωτεινό γαλάζιο, πράσινο σμαραγδί ή και πορφυρό. Ένα αρωματικό κερί αναμμένο, θα σας ηρεμεί. Τα αρώματα που θα σας χαλαρώσουν είναι το χαμομήλι και η λεβάντα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Sponsored Links

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Δίδυμοι  
Έτσι κι αλλιώς, έχετε την τάση να μπερδεύετε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μαζί και τις περισσότερες φορές πετυχαίνετε ένα θετικό αποτέλεσμα διακόσμιησης! Όμως όταν θέλετε να ηρεμήσετε, τα χρώματα που θα πρέπει να προτιμήσετε είναι το γκρι, το μωβ-ροζ της πασχαλιάς και το κίτρινο. Τα αρώματα που θα σας χαλαρώσουν είναι το αγιόκλημα και η δάφνη.   Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Καρκίνος
Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα χαλαρώσετε με χρώματα φωτεινά, όπως το λευκό-ασημί του φεγγαριού ή το γαλάζιο της θάλασσας. Χρησιμοποιήστε τα στο χώρο που θέλετε να ηρεμήσετε. Στο χώρο εργασίας όμως, βάλτε χρώματα από πολύτιμους λίθους, σμαράγδια και ζαφείρια ή έντονο κόκκινο. Βάλτε φυτά και φροντίστε τα, για να ανθίσουν όπως θα θέλατε να ανθίσει η ζωή σας. Τα αρώματα που σας ταιριάζουν είναι το γιασεμί, το τριαντάφυλλο και οτιδήποτε βγαίνει από τα φρούτα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Λέων
Αφού για εσάς τους Λέοντες η κινητήριος δύναμή σας είναι ο Ήλιος, τι πιο απλό από το να χρησιμοποιήσετε τα χρώματά του! Το χρυσό και το έντονο κίτρινο σας αναζωογονούν και σας βοηθούν να βρείτε την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία σας. Όταν όμως έρχεται η ώρα της δράσης, τονίστε το χώρο που εργάζεστε με ένα πορφυρό χρώμα. Προσθέστε λίγο από το κόκκινο του ρουμπινιού ή του τριαντάφυλλου και όλα θα γίνουν μαγικά. Τα αρώματά σας είναι το γλυκάνισο, το χαμομήλι και το χρυσάνθεμο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Παρθένος
Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία όσον αφορά στο χώρο που ζείτε και κινείστε. Θέλετε τόσο το σπίτι σας όσο και ο χώρος εργασίας να είναι οργανωμένα με απόλυτη τάξη. Ταυτόχρονα, πρέπει να αποπνέουν μία πολυτέλεια που θα σας εμπνέει να προχωρήσετε με ευεξία στη ζωή σας. Τα χρώματα που σας ταιριάζουν είναι απαλά, σε τόνους του μπεζ και του γκρι. Αν όμως χρειάζεστε μια ώθηση που θα σας παρακινήσει σε μεγαλύτερα επιτεύγματα, βάλτε στο περιβάλλον σας ένα δυνατό κόκκινο του ρουμπινιού! Τα αρώματά σας είναι το γιασεμί και η λεβάντα.  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ζυγός
Οι Ζυγοί, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, χαλαρώνετε όταν περιβάλλεστε από απαλά χρώματα, όπως το κίτρινο και το σιέλ. Αγαπημένα έργα τέχνης και μικροί θησαυροί διακοσμούν με πολυτέλεια το χώρο σας. Όταν πρέπει να αντλήσετε δύναμη και αυτοπεποίθηση, προτιμήστε αποχρώσεις του κόκκινου και δυνατούς τόνους πολύτιμων λίθων. Βάλτε αυτά τα χρώματα στο χώρο που εργάζεστε και καταναλώνετε την περισσότερη ενέργεια. Τα αρώματα που σας ταιριάζουν είναι αυτά των εσπεριδοειδών και το γιασεμί. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Σκορπιός   
Τα γήινα χρώματα και τα ξύλινα αντικείμενα είναι το ιδανικό σκηνικό για σας, ώστε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα στο χώρο που θα χαλαρώνετε, όσο κι αν σας αρέσουν. Η δύναμη είναι κρυμμένη μέσα σας και δεν υπάρχει λόγος να την εξωτερικεύετε! Παρόλα αυτά, αν θελήσετε να την ενισχύσετε και να την επιβάλετε στους άλλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο ή το μπορντώ. Τα αγαπημένα αρώματά σας είναι η μυρωδιά του δάσους και τα φυσικά αιθέρια έλαια.  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Τοξότης
Ένας Τοξότης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι μικρό και μίζερο. Χρειάζεστε λοιπόν μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το γούστο σας στη διακόσμηση του χώρου είναι εκλεκτικό και θα χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα που έχετε φέρει από τα ταξίδια σας. Για να εμπνευστείτε και να μεγαλουργήσετε, χρησιμοποιείστε στο χώρο σας ένα βασιλικό μωβ ή ένα μπλε λουλακί. Μη φορτώσετε το χώρο σας με έπιπλα και αντικείμενα, για να μπορείτε να νοιώθετε ελευθερία κινήσεων. Τα αγαπημένα σας αρώματα προέρχονται από όλα τα λουλούδια.  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Αιγόκερος
Η αύρα σας συντονίζεται καλύτερα με το έντονο μπλε, το μαύρο, το σκούρο καφέ και το πράσινο. Θα πρέπει όμως να προσέξετε πού και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε, γιατί μπορεί επίσης σας προκαλέσουν μελαγχολία, αν βρεθούν σε λάθος χώρο. Το κόκκινο θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και κουράγιο, οπότε είναι ένα χρώμα που μπορείτε να βάλετε άφοβα. Στην κρεβατοκάμαρα σας, χρησιμποιείστε απαλές παστέλ αποχρώσεις που ταιριάζουν στον κρυφό, ελκυστικό εαυτό σας. Τα αγαπημένα αρώματα σας είναι το γιασεμί, το τριαντάφυλλο καθώς και τα αποστάγματα φρούτων.  Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
Υδροχόος
Αν αναζητάτε τόνωση κι ενέργεια, χρησιμοποιείστε εκκεντρικές αποχρώσεις στο χώρο σας. Τοποθετήστε εικόνες του ουράνιου θόλου, με το φεγγάρι και τα αστέρια, ή εικόνες από άγρια φύση, που θα σας δώσουν την αίσθηση της περιπέτειας. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον δημιουργίας και έμπνευσης. Όσον αφορά στο χώρο ανάπαυσης και χαλάρωσης, φροντίστε να έχετε μια απαλή μουσική. Ως βασικό χρώμα, επιλέξτε την απόχρωση του μπλε του ζαφειριού. Τα αρώματα που σας ηρεμούν είναι τα αποστάγματα από μπαχαρικά. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ιχθείς
Σαν ψάρι, τι πιο χαλαρωτικό για εσάς, από το γαλαζοπράσινο της θάλασσας; Αποτελεί ιδανική επιλογή για χώρους χαλάρωσης και ηρεμίας. Εκεί θα μπορείτε να ονειροπολείτε και να ταξιδεύετε στο δικό σας, ιδανικό κόσμο. Όταν έρθει η ώρα να τονωθείτε και να επανέλθετε στην πραγματικότητα, ενισχύστε το κουράγιο σας με μωβ και κόκκινο χρώμα. Τα άχρηστα αντικείμενα που κρατάτε για συναισθηματικούς λόγους, το μόνο που κάνουν είναι να σας μπερδεύουν και να μην σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά, απαλλαγείτε λοιπόν το συντομότερο! Αγαπημένα αρώματα είναι αυτά των λουλουδιών και τα αιθέρια έλαια. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2011 00:00:00