Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Δίδυμος 2020: Θα βρέξει λεφτά φέτος.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Δίδυμοι 2020

Δίδυμοι 2020

Καθώς ο Δίας αρχίζει να κινείται μέσα από το 8ο οίκο των οικονομικών που έχουν να κάνουν με τρίτους, θα επηρεάσει θετικά και τον 2ο οίκο που συνδέεται με την αίσθηση της ασφάλειας σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των Διδύμων, το 2020 θα έχεις εισροή εσόδων. Πολύ πιθανόν τα χρήματα να προέλθουν από συνδιαλλαγές με τρίτους ή κληρονομιά. Παρόλο που μπορεί να παραμείνεις σε οικονομικά καλή κατάσταση, απέφυγε τη λήψη κάθε είδους δανείων. Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς ο Δίας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, απέφυγε να κάνεις οποιαδήποτε μεγάλα οικονομικά σχέδια και να αναβάλλεις όλες τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις.

Δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται σε αδύναμη θέση από τα μέσα Μαΐου, φαίνεται ότι θα εμφανιστούν κάποιες εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Μην το πάρεις αψήφιστα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με σιγουριά, με λίγη προσοχή και ευγένεια. Η οικογένεια σου θα είναι ο πυλώνας της δύναμης σου και, ως εκ τούτου, πρέπει να εξασφαλίσεις ότι η ζεστασιά και η αρμονία κυριαρχούν ανά πάσα στιγμή. Το ωροσκόπιο των Διδύμων το 2020 αποκαλύπτει ότι γύρω στις 4 Απριλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου φέρνοντας ευτυχία και ικανοποίηση. Η χρονιά είναι ελπιδοφόρα οικονομικά, καθώς θα είσαι σε θέση να κρίνεις έξυπνα την εμπορική αξία των πραγμάτων. Η διαίσθηση σου θα σε καθοδηγεί σωστά.

Το 2020 θα έχεις στενούς δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, καλό είναι να δώσεις χώρο στον σύντροφο σου και να μην εκτονώνεις τα συναισθήματα σου σε αυτόν. Η εμπιστοσύνη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Οι μαθητές μπορεί να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στις σπουδές τους, αλλά τελικά θα τα καταφέρουν μια χαρά. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, είναι πιθανό να νιώσεις μια σωματική αδυναμία, αλλά θα ανακάμψεις επιτυχώς αρκετά σύντομα.

Τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2020: Όλα θα κυλίσουν ομαλά!

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Δίδυμου το 2020, αν έχεις σχέση μπορεί να σου φανεί κάποιες φορές ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Άλλες στιγμές μπορεί ακόμη και να αισθανθείς ότι τίποτα δεν πάει καλά στη σχέση σου. Όταν έχεις προβλήματα με τον σύντροφο σου, προσπάθησε να αντιμετωπίζεις το ζήτημα με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον εντάσεις. Μπορεί ακόμη και να δεχθείς πίεση από το ταίρι σου να δεσμευτείς για γάμο. Αλλά, θυμήσου ότι όλα στο τέλος θα κυλίσουν σε φυσιολογικά πλαίσια και όπως τα θέλεις εσύ. Τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ πολύ δύσκολα και θα μπορείς πάντα να τα χειρίζεσαι. Όποτε δημιουργούνται προβλήματα, η ζωή σου θα επιστρέφει σε ομαλή πορεία σε ελάχιστο χρόνο. Φέτος θα είναι η χρονιά που θα απολαύσεις την προσωπική επαφή με το πρόσωπο που αγαπάς.

Με βάση το ωροσκόπιο του Δίδυμου για το 2020, εκείνοι που είναι μόνοι και τους ελκύει κάποιος, πρέπει να κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους και να αφήσουν το άλλο πρόσωπο να ξέρει τι αισθάνονται. Ίσως χρειαστεί να βγεις από το δρόμο σου για να τραβήξεις την προσοχή του ή να οργανώσεις κάτι ξεχωριστό για να τραβήξεις το βλέμμα του. Από τον Απρίλιο και μετά, οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό, καθώς η περίοδος φαίνεται να λειτουργεί προς όφελός τους. Η αγάπη της ζωής σου θα βρει τον δρόμο της προς την καρδιά σου, αλλά θα πρέπει και εσύ να δώσεις τη μάχη της κατάκτησης!

Στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να προκληθεί μια μικρή απογοήτευση φέτος. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ηρεμία και προσέγγισε τα προβλήματα με διακριτικότητα. Η επικοινωνία είναι το μόνο κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων που ενοχλούν την οικογένειά σου. Η ζεστασιά και η αρμονία είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να διατηρηθούν στο σπίτι.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Δίδυμου το 2020: Επίτευξη των στόχων σου.

Καθώς ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ερμής διελαύνουν στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, και κινούνται προς την κατεύθυνση του ζωδίου σας. Το επαγγελματικό ωροσκόπιο του 2020 για τον Δίδυμο αποκαλύπτει ότι οι παράλληλες κινήσεις αυτών των μεγάλων πλανητών μπορεί να επιφέρουν νέες προκλήσεις στην πορεία. Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να φαίνονται αρχικά μη συνεργάσιμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα χάνονται. Έχεις την τάση να απογοητεύεσαι εύκολα, αλλά δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Η προσήλωση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και η σκληρή δουλειά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όσον αφορά την καριέρα σου αν είσαι εργαζόμενος, καθώς ο Κρόνος περνάει μέσα από τον 9ο οίκο, μπορεί το 2020 να έχεις προσοδοφόρες προσφορές εργασίας. Εάν θέλεις να αλλάξεις δουλειά, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να φανείς τυχερός. Κάνε το άλμα, και θα συνειδητοποιήσεις ότι άξιζε τον κόπο. Επειδή έχεις την υποστήριξη του Κρόνου το 2020, είναι καλύτερο να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Μη διστάσεις να αναλάβεις μερικούς κινδύνους, αν νιώθεις ότι έχεις τις ικανότητες που απαιτούνται στη νέα σου απασχόληση. Αν έχεις επιχείρηση μπορεί να έχεις την τύχη να υπογράψεις μια μεγάλη συμφωνία που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολλούς πελάτες και πολλά χρήματα επίσης. Η λήψη αποφάσεων για την εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Δίδυμου το 2020 ανά δεκαήμερο γέννησης.

Δες τις σημαντικές ημερομηνίες και ποιες αστρολογικές όψεις επηρεάζουν τους  Διδύμους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Διάβασε τις προβλέψεις και μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

Ποσειδώνας στους Ιχθύες (επηρεάζει τους Δίδυμους που γεννήθηκαν μέσα του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου)

Έντονη μπορεί να είναι η διάθεση να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή όμως τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν και θα έρθεις αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που παρ’ όλο που τους έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την ιδιαίτερη ψυχολογία σου σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το παρασκήνιο είναι πιθανό και καλά θα κάνεις να φροντίσεις να περάσεις σε μια εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την καριέρα σου για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις σκέψεις και απόψεις και να κατασταλάξεις σε ότι αφορά το περιβάλλον που κινείσαι. Το να εξιδανικεύεις τον χώρο στον οποίο δραστηριοποιείσαι ή τα πρόσωπα γύρω σου δεν θα βοηθήσουν στο να δεις κατάματα την μια και μόνη πραγματικότητα, ότι ήρθε η στιγμή πιθανά να διαλύσεις ότι έχεις χτίσει μέχρι πρότινος σε επαγγελματικό επίπεδο και να θέσεις νέα θεμέλια από την αρχή.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, μέχρι 21.03.20, εκ νέου από 18.12.20 (επηρεάζει τους Δίδυμους του 3ου δεκαημέρου)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, πιέζεσαι ψυχολογικά και οικονομικά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε κουράσει. Μία είναι όμως η πραγματικότητα, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπίσεις κατάματα, όσο σκληρό και να είναι, ψυχολογικά ζητήματα, ανασφάλειες και απωθημένα που δεν σε βοηθούν να προοδεύσεις. Αυτή η διεργασία θα εντείνει την εσωστρέφεια και την ανάγκη για να μείνεις μόνος, όμως να είσαι βέβαιος ότι μετά από αυτή την περίοδο είναι ξεκάθαρο ότι θα είσαι δυνατότερος από πότε σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα, ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, επενδύσεις, κληρονομιές) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς, κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά και σε ότι αφορά το πνεύμα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να ξεκαθαρίσεις με ποιόν θα προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και ποιον όχι καθώς θέτει τις γερές βάσεις και οι επιπολαιότητες δεν έχουν χώρο.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο 22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (επηρεάζει τους Δίδυμους του 1ου δεκαημέρου)

Ο Κρόνος περνώντας στο φιλικό ζώδιο για σένα του Υδροχόου σε καλεί να διευρυνθείς με ρεαλιστικούς όρους και να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη παίρνοντας πρωτοβουλίες στο εδώ και τώρα. Η αμέλεια και η αφέλεια δεν χωράνε πια στις κινήσεις σου και είναι βέβαιο ότι αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, τις σπουδές, πιθανά νομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν, τον τρόπο κίνησης σε σχέση με επαφές του εξωτερικού ή ταξίδια εκεί που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ήρθε η στιγμή να θέσεις γερά θεμέλια με πρόσωπα στο εξωτερικό που θεωρείς ότι μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου, μακριά από επιπολαιότητα και πιθανή ανωριμότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Η διασκέδαση, η επιπολαιότητα στον έρωτα ή οι ξέφρενοι ρυθμοί αλλάζουν και δείχνεις πια να περνάς ένα νέο στάδιο ωριμότητας.

Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα (επηρεάζει τους Δίδυμους που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Μεταμορφωτικές θα είναι οι αλλαγές σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και συνεργάτες αφού νιώθεις σεισμικές δονήσεις μέσα σου που σε ωθούν στο να κινητοποιηθείς προς άλλη κατεύθυνση και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από ποιον, κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Ψυχολογικά, δεν αποκλείεται να βουλιάξεις και να νιώσεις ότι το βάρος είναι αρκετό και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Άφησε την απελπισία και την απαισιοδοξία στην άκρη και αντιμετώπισε με θετικούς όρους την ψυχική δύναμη που αναγεννιέται από μέσα σου.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του 2020 που επηρεάζουν το σύνολο των Διδύμων.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Δίδυμους το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δείτε εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Δίδυμου.

Επιρροή Δία

Με τον Δία στον Αιγόκερω σχεδόν όλο το έτος μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου έχεις τη δυνατότητα να διευρύνεις σημαντικά επιχειρηματικές δράσεις και οικονομικά θέματα που μπορεί να αφορούν τρίτους, καθώς η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος σου και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συναισθηματικά, σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις στην άκρη φόβους και ανασφάλειες και να επικεντρωθείς στο πάθος που θα σε βοηθήσει να απογειώσεις τη σχέση σου και όχι να εγκλωβιστείς στη ζήλια και στην καχυποψία.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο ανοίγεις τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς η αισιοδοξία και η χαρά απογειώνονται και σε βοηθούν να δρομολογήσεις εξελίξεις σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα που θέλεις να ασχοληθείς. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν ενοχλήσει και προβληματίσει τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η διάθεση να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει παίζει καθοριστικό ρόλο στο να χαρείς και να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Εκλείψεις 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονά σου με τον Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα)

Μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις οικονομικά και ψυχολογικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Το να βαδίζεις σε μελλοντικούς δρόμους θα είναι δύσκολο όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σταθείς στα πόδια σου σε όλα τα επίπεδα

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη (15η μοίρα)

Θέματα που αφορούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ένταση και η συγκρουσιακή διάθεση μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν, φρόντισε να μην δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις για να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0 μοίρα)

Η διαχείριση των συναισθηματικών και οικονομικών πόρων έρχεται με δυναμισμό στο προσκήνιο και καλείσαι να κάνεις μια δυναμική νέα αρχή που θα σηματοδοτήσει τη μετέπειτα πορεία σου, τόσο σε ότι αφορά το εισόδημά σου όσο και σε ότι αφορά αρχές και αξίες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπικότητά σου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα)

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και να αφήσεις πίσω σου όποια θέματα μπορεί να σε απασχόλησαν και εκκρεμούν από το παρελθόν βαρύνοντας σε ψυχολογικά. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη (8η μοίρα)

Οριστικοποιούνται κύκλοι σχέσεων σε συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς αργότερα δεν θα έχεις την ευκαιρία να τις αναθεωρήσεις και θα δρομολογήσουν περαιτέρω κομβικές καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα)

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να ανοίξεις μια νέα σελίδα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα)

Ένταση θα επικρατήσει κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις καθώς η νευρικότητα ενισχύεται σημαντικά και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις φιλικές παρέες. Εμπόδια, δυσκολίες και καθυστερήσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να αναθεωρήσεις όποιο σου όνειρα μπορεί να μην είναι εφικτό στο να πραγματοποιηθεί δίνοντας προτεραιότητα όταν επιστρέψει ο Άρης σε ορθή πορεία σε αυτά που είναι πραγματοποιήσιμα και μπορούν να σου δώσουν σημαντική ώθηση. 

Ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλογιστείς τις ανάγκες σου έναντι των άλλων και να δεις την προσωπική σου εξέλιξη. Μπαίνεις σε μια εσωτερική διεργασία για το ποιος είσαι πραγματικά και αν αυτό που είσαι το αντιλαμβάνονται οι γύρω σου. Αναθεωρείς στοιχεία του εαυτού σου, περνάς την προσωπική σου ζωή από μικροσκόπιο και κυρίως περνάς την προσωπικότητά σου και το πώς εξελίχθηκε, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πράγματα που δεν σε ευχαριστούν καθόλου και θέλεις να τα αλλάξεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συνεργασίες, κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς πιθανότατα να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Δίδυμος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00