Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ιχθύες 2020: Μια χρονιά με διακυμάνσεις!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Ιχθείς 2020

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των Ιχθύων το 2020, φέτος θα είναι μια χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις. Η κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω στις αρχές του έτους δείχνει ένα καλό ξεκίνημα χρονιάς. Φυσικά, θα πρέπει να αρπάξετε άμεσα τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας και αφορούν τα χρήματα ή την περιουσία. Αν χάσετε αυτές τις ευκαιρίες πιθανόν να οδηγηθείτε σε απώλεια χρημάτων που θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες. Αν είστε αδέσμευτοι προβλέπεται ότι θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση φέτος. Είναι πιθανό να ενισχύσετε την προσοχή σας όσον αφορά τα οικονομικά σας λόγω αυτής της νέας σχέσης. Δεν θα έχετε σημαντικές δαπάνες στην αρχή του έτους και είναι μάλιστα πιθανόν να βάλετε και κάποια χρήματα στην άκρη για τη συνέχεια της χρονιάς.

Στις 23 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο μέσω του 12ου οίκου του σημείου σας. Η μετακίνηση του Κρόνου στον 12ο οίκο δείχνει επερχόμενες δαπάνες. Έτσι, συνιστάται να προγραμματίζετε τα έξοδά σας πολύ νωρίτερα και να αποφύγετε κάθε είδους σπατάλες. Αυτό θα αποδειχθεί χρήσιμο στη συνέχεια. Από τις 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους μέσω του 4ου οίκου. Αυτή η μετακίνηση δείχνει ότι πρέπει να ελέγχετε αυστηρά τις προσωπικές υποθέσεις σας. Μπορείτε όμως να προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα αγορά ενός ακινήτου. Λάβετε υπόψη ότι, οι πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας έχουν πολλά να αποκαλύψουν για τη ζωή σας φέτος. Από τις 29 Ιουνίου, ο Άρης μπαίνει στον Κριό μέσα από το 2ο οίκο του ζωδίου σας. Αυτή η μετακίνηση ίσως να μην είναι προς το καλύτερο για τα οικονομικά σας. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με την οικογένειά σας. Συνιστάται να αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και υπομονή. Στόχος είναι η διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας στην οικογένεια. Όσον αφορά τα οικονομικά, όπως καταλάβατε είναι μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της!

ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ

Όσον αφορά τα αισθηματικά των Ιχθύων, το 2020 όσοι είστε χωρίς σχέση αποχαιρετήστε τη μοναξιά. Μια νέα γνωριμία θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σας. Αυτή η σημαντική σχέση έχει μεγάλες πιθανότητες να αναπτυχθεί την περίοδο μεταξύ 4 Απριλίου και 13 Μαΐου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε το άλλο σας μισό κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής συγκέντρωσης. Υπάρχουν πιθανότητες η συνάντηση αυτή να οδηγήσει σε ημερομηνία γάμου ή έναν βαθύτερο δεσμό μεταξύ των δύο. Η αγάπη είναι στον αέρα! Απολαύστε το!

Για εσάς που είστε δεσμευμένοι, η περίοδος μέχρι τις 29 Ιουνίου μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές στα αισθηματικά. Ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σας, ειδικά αν κάποιος από τους δύο είναι ευέξαπτος. Η συμβουλή μας είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να συζητάτε τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Από τον Ιούλιο και μετά, τα πράγματα βελτιώνονται προς το καλύτερο και όλα κυλούν ομαλά. Θα βγάλετε έναν αναστεναγμό ανακούφισης μετά την εν λόγω ημερομηνία. Ωστόσο, αποφύγετε εντάσεις με τον αγαπημένο σας από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου, εξάλλου στη συνέχεια σας περιμένουν τα καλύτερα. Είναι μια καλή χρονιά για να τελέσετε έναν γάμο ή να τον δρομολογήσετε.

ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ!

Φέτος, οι μετακινήσεις του Δία θα προκαλέσουν διακυμάνσεις στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους διελαύνει στον Αιγόκερω. Ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερου βρίσκεται σε αδυναμία και κινείται μέσα από τον 11ο οίκο του ζωδίου. Ο 11ος οίκος είναι άμεσα υπεύθυνος για το κέρδος, τις σχέσεις και την εκπλήρωση των επιθυμιών. Καθώς ο Δίας είναι σε αδυναμία σε αυτή τη θέση, μπορεί να δημιουργήσει κάποια επιβράνδυση στην εισροή εσόδων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ευκαιρίες για κέρδη, αλλά τα πράγματα θα κινηθούν με αργό ρυθμό και άγχος.Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι πρέπει να εργαστούν σκληρότερα από ποτέ. Ειδικά οι επιχειρηματίες μπορεί να εργάζονται καθημερινά και νύχτα για να επιτύχουν την κερδοφορία που επιθυμούν. Οι εργαζόμενοι που αναζητούν μια αλλαγή μπορούν να την επιδιώξουν τις αρχές του έτους μέχρι τις 20 Μαρτίου όπου θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες. Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε μια καλύτερη ευκαιρία σταδιοδρομίας από την παρούσα. Η περίοδος από τον Ιούλιο έως τα μέσα Δεκεμβρίου ακούγεται εξίσου δελεαστική και καλή για να προκαλέσει μια αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΤΟ 2020.

Δείτε όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Ιχθείς το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΤΟ 2020 ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ (επηρεάζει τους Ιχθύες που γεννήθηκαν στα μέσα του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου)

Το να δεις ποιος πραγματικά είσαι αυτή την περίοδο δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες και αντικειμενικές σκέψεις. Αυτό σε γεμίζει έντονη ευαισθησία που μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που γνωρίζεις γιατί έρχονται στη ζωή σου πιθανά να σε φέρουν σε επαφή με ένα νέο επίπεδο ενσυναίσθησης και διαισθητικότητας, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να έρχονται για να σε βάλουν σε μια δοκιμασία και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι το να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μόνο προβλήματα και πληγές σου δημιουργεί. Ήρθε η ώρα να στραφείς μέσα σου και να δεις ποιος πραγματικά είσαι, αναγνωρίζοντας τα θετικά σου σημεία και απομυθοποιώντας ελαττώματα που μόνο εμπόδια σου προκαλούν. 

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Ιχθύες που γεννήθηκαν το 3ο δεκαήμερο)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, του Κρόνου στον Αιγόκερω, βρίσκονται οι φιλικές σου σχέσεις και οι στόχοι που έχει θέσει στη ζωή σου. Ήρθε η περίοδος που θα πρέπει να δεις κατάματα ποια φιλικά πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να σταθούν δίπλα σου και αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και ποια είναι αυτά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι ζητάς και πρέπει να απομακρυνθείς. Παράλληλα, φιλοδοξίες και όνειρα αναθεωρούνται καθώς πολλά είναι αυτά που θα φανεί ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν, θα υπάρξουν όμως και αρκετά που θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να πραγματώσεις και θα καταβάλεις όλες σου τις προσπάθειες στο εδώ και τώρα για να μπορέσεις να τα φτάσεις.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (επηρεάζει τους Ιχθύες που γεννήθηκαν το 1ο δεκαήμερο)

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές και τραύματα που μπορεί να έχουν μείνει χαραγμένα μέσα σου και δεν έχεις τολμήσει να τα δεις. Η εσωστρέφεια και η μελαγχολία θα είναι έντονες και η ανάγκη να απομακρύνεσαι από τους γύρω σου είναι αυτή που κυριαρχεί καθώς μόνο έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να μπεις σε μια εσωτερική ενδοσκόπηση που μπορεί να έχει αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να θυματοποιηθεί, γιατί αυτό δεν θα σε βοηθήσει στο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και μην φοβάσαι να προχωρήσεις.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ (επηρεάζει τους Ιχθύες που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Στόχοι και όνειρα γκρεμίζονται και αναγεννιούνται από την αρχή, καθώς βλέπεις ότι είναι αυτά που επηρεάζονται κυρίως στη ζωή σου αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι το να πραγματώσεις στόχους και φιλοδοξίες δεν είναι εύκολα αν αυτοί δεν είναι ρεαλιστικοί και προσεγγίσιμοι. Ο τρόπος που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι στις φιλίες σου αλλάζει, παράλληλα καθώς είναι βέβαιο ότι ξεκαθαρίζεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι πια δεν αντιλαμβάνονται πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις καθώς η συμπαντική εύνοια είναι δίπλα σου και σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις φιλοδοξίες σου και θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Το να προσφέρεις την βοήθειά σου σε ομαδικές δράσεις είναι αυτό που σε εξελίσσει, γι’ αυτό μην διστάσεις να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις με αντικείμενα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο βοηθώντας σε σέ σημαντικές στιγμές στη ζωή σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες που προσωρινά μπορούν να σε καταβάλλουν, όμως πάντα θα βρίσκεις το ψυχικό σθένος να πατάς στα πόδια σου και να προχωράς με δυναμισμό. Επικεντρώνεσαι στο να προσφέρεις στους γύρω σου και στο κοινωνικό σύνολο και δεν υπάρχει πρόσωπο που θα σε πλησιάσει και δεν θα σταθείς δίπλα του θέλοντας να ανακουφίσεις τον πόνο του. Αυτός είναι ένας τρόπος για να ανακουφίσεις και δικά σου τραύματα ή πληγές που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα): Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και μπορεί να σε ταλανίσουν. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου ή με τον εαυτό σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάρεις οριστικές αποφάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. 

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα): Καθοριστικές καταστάσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή και ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς ότι έχεις ζητήματα να λύσεις που αφορούν το παρελθόν και μπορεί να προκύψουν και πάλι. Να θυμάσαι ότι η ένταση μόνο προβλήματα και συγκρούσεις θα δημιουργήσει.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Ένας νέος έρωτας ή η διάθεση να αλλάξει ριζικά φιλοσοφία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο και μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, δρομολογώντας νέες καταστάσεις και σκεπτικό που θα σε βοηθήσει να περνάς πιο όμορφα και να απολαμβάνεις την προσωπική σου ζωή ή περισσότερο.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Θέματα με φιλικές σχέσεις και ερωτική ζωή είναι πιθανό να προκύψουν και είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς στην ένταση των ημερών, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι ισχυρές και μπορεί να κλείσουν κύκλους σχέσεων που είναι σπουδαίοι για σένα. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Επικεντρώσου σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα καθώς έρχονται ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και πιθανά να μην σου είναι εύκολο. Η ένταση κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα απασχολήσουν το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις που να είναι άκρως ενδιαφέρουσες ή να υπάρξουν εξελίξεις που να σου πηγαίνουν πολύ στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 2020 (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα)

Τα οικονομικά σου βάλλονται με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο έξοδα του παρελθόντος, λογαριασμοί που εκκρεμούν και δεν έχουν τακτοποιηθεί και ήρθε η στιγμή να τους κλήσεις για να πάψουν να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Έντονη είναι η διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, για το αν το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονο πείσμα, καχυποψία, αδιαλλαξία και κτητικότητα που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020 (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Ήρθε η στιγμή να αναλύσεις διεξοδικά τις ανάγκες σου σε ότι αφορά την οικογένειά, τις ρίζες, το σπίτι, τους δικούς σου ανθρώπους. Έξοδα που πιθανά αφορούν τον προσωπικό σου χώρο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη κυκλοθυμία, όμως είναι βέβαιο ότι καλό είναι να τα διεκπεραιώσεις για να μην εκκρεμούν και σε πιέζουν. Μπαίνεις σε μια ιδιαίτερη διεργασία σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι δεν έχουν επαφή καμία με αυτά που σκέφτεσαι και αυτό να σε απογοητεύσει. Η εσωστρέφεια μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου, φρόντισε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Sponsored Links

Ιχθύς 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00