Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Καρκίνος 2020: Νέες προκλησεις σε περιμένουν.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Καρκίνος 2020

Καρκίνος 2020

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Καρκίνου του 2020, καθώς ο Κρόνος και ο αδύναμος Δίας μαζί με τον Ερμή βρίσκονται στον 7ο οίκο, θα έλθουν μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Καθώς οι τρεις πλανήτες κινούνται μαζί, φαίνεται να κουβαλούν μαζί τους αρκετές προκλήσεις. Όμως εσείς θα κρατάτε γερά τα πόδια σας στη γη. Καθώς οι νέες προκλήσεις έρχονται στο δρόμο σας, τις αντιμετωπίζετε βήμα με βήμα και μαθαίνετε πως να τις ξεπεράσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να φανεί, πιστέψτε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να το επιτύχετε. Θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Φέτος θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Καρκίνου το 2020 είναι μια καλή χρονιά για να ξεκινήσετε την πρόοδο προς την οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης σας. Τώρα οι αξίες σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Είναι αυτό που σας κρατήσει προσγειωμένους στην πραγματικότητα ανά πάσα στιγμή. Να επιμείνετε σε αυτά που πιστεύετε και να κρατήσετε τον εαυτό σας ψηλά. Από τις 11 Μαΐου βλέπουμε τον Κρόνο να επιστρέφει στον Υδροχόο. Αυτή η οπισθοδρόμηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη για εσάς. Στην εργασία, μπορεί να φορτωθείτε με πολλή δουλειά και πίεση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που με λίγη υπομονή και σκληρή δουλειά δεν μπορεί να λυθεί. Και αν βρεθείτε σε αδιέξοδο, δεν θα είστε μόνοι, θα έχετε πάντα τη βοήθεια ενός ανώτερου ή ενός συνάδελφου.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2020: Η αγάπη πλανάται στον αέρα!

Ο 11ος οίκος αφορά σχέσεις, αγάπη και οικογένεια και ο πλανήτης Δίας φαίνεται να λειτουργεί φέτος ως μια συνεκτική δύναμη που φέρνει ειρήνη, αρμονία και ηρεμία στο σπίτι. Αν έχετε παιδιά στην οικογένειά σας, φροντίστε τα καλά, καθώς μπορεί να χρειαστούν λίγη προσοχή από εσάς. Όσον αφορά τα μέλη της οικογένειά σας, προσεγγίστε τα με ζεστασιά και αγάπη επειδή ένα κενό επικοινωνίας οποιουδήποτε είδους μπορεί να τινάξει την ισορροπία. Η περίοδος από τα μέσα Μαΐου, επίσης, είναι ευνοϊκή και για τους αδέσμευτους, καθώς θα βρουν το ταίρι τους και θα γράψουν τη δική τους ιστορία αγάπης. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για το Καρκίνο το 2020, όσοι έχουν σύντροφο και δεν είναι παντρεμένοι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να κάνουν σχέδια για γάμο.

Στα αισθηματικά, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Με βάση το ωροσκόπιο του Καρκίνου το 2020, όλα συναινούν για να απολαύσετε μια καλή χρονιά όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις σας. Θα μοιραστείτε επίσης μια βαθειά και ειλικρινή σχέση με τους φίλους σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα απολαύσετε πλήρως την προσοχή που έχετε από τους φίλους σας. Θα υπάρξουν και κάποιες περιπτώσεις όπου εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να έχετε διαφορές. Ωστόσο, κάθε φορά, οι δυο σας θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας και να πάτε μπροστά. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση. Θα ήταν συνετό να ξεκαθαρίζετε πάντα τις διαφορές με ηρεμία και ένα χαμόγελο στο τέλος. Αν υπάρχει η βούληση να λυθούν τα προβλήματα και να είστε μαζί, κανένα πρόβλημα δεν θα είναι αρκετά μεγάλο για να ξεπεραστεί. Όσοι από εσάς κάνετε μια νέα σχέση, ίσως να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις απαιτήσεις των αγαπημένων σας. Γι' αυτό φροντίστε να κάνετε μια καλή επιλογή πριν το ξεκίνημα της σχέσης.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2020: Προσοχή στα εμπόδια!

Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο του Καρκίνου το 2020, το έτος δεν ξεκινά ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι πολύ υποστηρικτικές στο ξεκίνημα αυτού του χρόνου. Όσον αφορά την καριέρα, οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να επικεντρωθούν στη δουλειά τους. Δυσκολία στην ολοκλήρωση των εργασιών και παρερμηνεία όπου κάτι ειπώθηκε και άλλο ακούσαμε είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Καθώς ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου, θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας. Θα νιώθετε άγχος όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει. Με βάση τις επαγγελματικές προβλέψεις του 2020 για τον Καρκίνο 2020, τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί από ένα μυαλό αναστατωμένο, επομένως κρατήστε την ηρεμία ανά πάσα στιγμή και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση, αντί να κυριευτείτε από απογοήτευση. Οι παλίρροιες της απογοήτευσης θα σας κυριεύσουν, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείψετε εύκολα. Αυτή είναι χρονιά προσπάθειας και θα χρειαστεί να αποδείξετε τη διανοητική σας δύναμη για να επιβιώσετε και να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Καρκίνου το 2020 σας περιμένει σκληρή δουλειά. Ο Άρης από τις 29 Ιουνίου θα εισέλθει στον Κριό και θα περάσει από τον 10ο οίκο που σχετίζεται με τις προσδοκίες, τις φιλοδοξίες, την επιτυχία και την αναγνώριση. Αυτό σημαίνει ότι ο καιρός άλλαξε και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολύ άγχος από την εργασία. Μπορεί να έχετε τον προΙστάμενο σας πάνω από το κεφάλι σας και να ζητά την πρόωρη υποβολή των έργων. Ίσως ακόμη να χρειαστεί να καθίσετε το βράδυ και να ολοκληρώσετε την εκκρεμούσα εργασία σας. Αυτή η φάση θα αποτελέσει πρόκληση για να αποδείξετε τις δεξιότητες απόδοσης σας. Μπορεί να ζήσετε κάποιες ημέρες όπου θα πρέπει να καθίσετε παραπάνω στη δουλειά για να παραδώσετε, χωρίς όμως να παραπονεθείτε, θα πρέπει να περάσετε τη δοκιμασία. Σε εποχές όπως αυτές, είναι καλύτερο να κρατάτε την ηρεμία σας και να αφήσετε τη φάση να περάσει.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Κριού το 2020 ανά δεκαήμερο γέννησης.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Καρκίνους το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δες εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Καρκίνου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου )

Ο δρόμος προς τη ριζική μεταμόρφωση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είναι ανοιχτός εδώ και καιρό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους λόγω πληγών, σκληρότητας, διάθεσης ελέγχου και χειρισμού των άλλων. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που να καθιστούν την απομάκρυνση σου από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αναγκαία καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και μείνε μακριά από χειριστικά παιχνίδια που δεν αφήνουν περιθώρια για σίγουρα αποτελέσματα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις ποια πρόσωπα θα μείνουν στη ζωή σου και ποια όχι και αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία για εσένα. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι οι σχέσεις που έχουν αποκτήσει γερά θεμέλια στην πορεία των χρόνων μπορεί περάσουν δύσκολες στιγμές, όμως είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν όρθιες και θα εξελιχθούν σημαντικά. Με τον Κρόνο να διελαύνει στον 7ο οίκο σου καλό είναι να αποχαιρετήσεις πρόσωπα που τελικά δεν σου δίνουν αυτά που αποζητάς από τις προσωπικές σου σχέσεις ή από τις συνεργασίες σου. Η κατήφεια και η ανάγκη να αποδείξεις την προσωπική σου άξια μπορεί να σε καθορίσει φρόντισε να τη διαχειριστείς και να μην επιτρέψεις να κυριαρχήσει στην ψυχολογία σου.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο 22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20, (επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο)

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρεις μια πρώτη γεύση σε ότι αφορά οικονομικά και ψυχολογικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να ξεκαθαρίσεις. Οι φόβοι και τα απωθημένα έρχονται στο φως και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς, δεν αποκλείεται να πέσεις και να κλειστείς στον εαυτό σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά είναι πιθανό να σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα, καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για την αναθεώρηση των προσωπικών του αναγκών και της διάθεσης των ψυχικών και υλικών σου όρων ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν που το πιθανότερο είναι να είναι πειστικές.

Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα ((επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Ήρθε η στιγμή να δεις κατάματα ότι το ταίρι ή ο συνεργάτης σου πιθανά να προσπαθεί να κυριαρχήσει έναντι των αναγκών σου αφήνοντας στην άκρη τι πραγματικά εσένα σε ικανοποιεί. Αυτό θα οδηγήσει σε ριζική ανανέωση σκέψεων και τρόπου κινήσεις και εξελίξεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές καθώς απολυτότητα και διάθεση χειρισμού έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Να έχεις το νου σου ότι κανένας δεν μπορεί να επιβάλει ανάγκες και θέλω σε έναν άνθρωπο που δείχνει ξεκάθαρα τα όρια του.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του 2020 που επηρεάζουν το σύνολο των Καρκίνων.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Καρκίνους το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δες εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Καρκίνου.

Επιρροή Δία

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις σημαντικά τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνει σημαντικά βήματα που θα βοηθήσουν στη διεύρυνση τους. Παράλληλα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και πιθανό είναι να κάνεις το βήμα που θα επισημοποιήσει τη σχέση σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες γιατί έχεις τη διάθεση να συνεργαστείς και να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εξελιχθείς σημαντικά.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο βοηθώντας σε να έρθεις αντιμέτωπος με πιθανές ανασφάλειες και φόβους που ήρθε ο καιρός να ξεπεράσεις και να αφήσεις πίσω σου. Δείξε διάθεση να αφήσεις στην άκρη καχυποψία και ζήλια που μπορεί να ταλαιπωρεί την προσωπική σου ζωή καθώς είναι αυτό που θα λειτουργήσει σαν γιατρικό στη σχέση σου και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στον έρωτα στο πάθος στο να γίνεις ένα με το σύντροφό σου. 

Εκλείψεις 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω (20η μοίρα)

Έρχεσαι αντιμέτωπος με συναισθήματα που είναι έντονα και καλείσαι να βρεις τη θέση σου μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να έχουν προκύψει ζητήματα που ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Φρόντισε να μην αφήσεις ανοιχτά μέτωπα καθώς η πίεση θα είναι μεγάλη και οι αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δεν θα περάσουν χωρίς να αφήσουν το στίγμα τους.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα)

Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια που εντείνει το συναισθηματισμό και μπορεί να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου (0η μοίρα)

Μια νέα αρχή καλείσαι να κάνεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου καθώς δρομολογείς την προσωπική σου εξέλιξη μέσα από την δραστηριοποίηση σου σε συνεργασίες και σχέσεις.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω (13η μοίρα)

Κλείνουν θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι βέβαιο ότι η ένταση μπορεί να είναι στα ύψη, καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν κομβικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον Άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα)

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, όμως να θυμάσαι ότι ο έντονος συναισθηματισμός δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. 

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα)

Ανοίγουν νέοι δρόμοι σε ότι αφορά τη δουλειά γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν και να σημαίνουν για σένα μια θετική εξέλιξη σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα)

Ιδιαίτερα προβλήματα είναι πιθανό να προκύψουν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να δρομολογήσεις σχέδια που πιθανά έχεις καθώς τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο. Έντονη είναι η αναζήτηση σε ότι αφορά την καριέρα που έχεις επιλέξει και αν αυτή ικανοποιεί τις επιθυμίες σου. Καλά θα κάνεις να μην μπεις σε διαδικασία αποφάσεων καθώς το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να ανακαλέσεις. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις να είναι έντονες με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον επαγγελματικό βίο.

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει αφού θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, όμως γεγονός είναι δεν ξέρεις πώς να το εκφράσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να σου θυμίσουν ότι δεν έχεις κλείσει κεφάλαια στην ερωτική σου ζωή, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς σε επιπόλαια συμπεράσματα και να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σου προσφέρουν οι συγκεκριμένοι και τι είναι αυτό που σε οδήγησε στο να απομακρυνθείς από αυτούς. Πρόσεχε γιατί εντείνονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι και δεν αποκλείεται να έχουν αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Καρκίνος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00