Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Παρθένος 2020: Αυξηση εσόδων.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2

Παρθένος 2020

Παρθένος 2020

Παρατηρώντας τις θέσεις των πλανητών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το 2020 έχει κάποια σπουδαία νέα για εσάς. Μια σημαντική εξέλιξη προβλέπεται όσον αφορά την προσωπικότητά σας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Παρθένου το 2020 τα άστρα σας ευνοούν σημαντικά αυτή τη χρονιά. Καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο Δίδυμο από τα μέσα Μαΐου περίπου, οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται για την καριέρα τους και οι επιχειρηματίες θα βρουν το δρόμο για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Κάντε καλή χρήση αυτής της περιόδου υποστήριξης των πλανητών για να ενισχύσετε τις προοπτικές σας.

Οι επιχειρηματίες φαίνεται να αποκομίζουν τα μέγιστα, καθώς τα κέρδη φαίνεται να χτυπούν ταβάνι τους πρώτους μήνες του χρόνου. Παρόλο που μπορεί να χρειαστούν κάποιες μικρές αλλαγές, όπως η μείωση του περιθωρίου κέρδους, στο τέλος, το προϊόν ή η υπηρεσία που παρέχετε θα ξεχωρίσει στην αγορά. Θα δώσετε μεγάλη μάχη με τους ανταγωνιστές σας. Νέες συμφωνίες και επιχειρήσεις φαίνεται να αποκτούν δυναμική. Όπως φαίνεται στις αστρολογικές προβλέψεις του Παρθένου το 2020, οι υπάλληλοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξουν την αξία τους στην αγορά. Αν αρχίσετε να εκφράζετε τις απόψεις σας και να μοιράζεστε ιδέες, τότε θα διαπιστώσετε ότι όλοι στη δουλειά σας θα εντυπωσιαστούν. Μπορεί επίσης να πάρετε μια απροσδόκητη αύξηση. Αλλά ό, τι σκοπεύετε να κάνετε, κάντε το μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Οι πλανήτες από τις 29 Ιουνίου έως το τέλος του έτους δεν θα σας ωφελήσουν όσο μπορούν εάν δεν αρχίσετε να διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας. Καλό είναι να δαπανάτε χρήματα για τον εαυτό σας, αλλά πρέπει να το κάνετε με αυτοσυγκράτηση, καθώς θα μπορούσατε να ξοδέψετε το εισόδημά σας σε πράγματα που ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε. Αν καταφέρετε να κάνετε τη διάκριση μεταξύ του τι σας είναι χρήσιμο και τι όχι, θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για το μέλλον. Ξεκινήστε να βάζετε στην άκρη λίγα από τα έσοδά σας κάθε μήνα για δαπάνες που ενδεχομένως να μην έχετε προβλέψει.

ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο 2020 του Παρθένου, οι παντρεμένοι θα απολαύσουν μια υπέροχη σχέση με τον / την σύζυγό τους. Η ζεστασιά και η κατανόηση στη σχέση σας θα κάνουν τους άλλους να σας ζηλεύουν. Ωστόσο, θα βοηθούσε να είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί όταν αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση. Κάποια ασήμαντα θέματα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Παρόλα αυτά, η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον θα ξεπεράσει όλα τα άλλα εμπόδια. Τα πράγματα ενδέχεται να γίνουν δύσκολα κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Αλλά όποια προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν, θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς είστε σε μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας και να κάνετε σχέδια για γάμο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, ο Δίας έχει στραμμένα τα μάτια του στον 11ο οίκο, ο οποίος ασχολείται με τις σχέσεις. Σημαντικές σχέσεις φαίνεται να είναι στα σκαριά. Όσοι είναι μόνοι θα βρουν σύντομα κάποιον με τον οποίο θα μπορούν να μοιραστούν την ψυχή τους και θα γνωρίσουν την αγάπη και τη ζεστασιά που τους αξίζει. Γενικά, οι Παρθένοι δεν θα έχουν σημαντικά προβλήματα στα αισθηματικά τους το 2020.

ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2020 για την καριέρα του Παρθένου, ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης του σημείου σας, συμβαίνει να κατέχει το χαρτοφυλάκιο του 10ου οίκου, που αφορά τα Επαγγέλματα, την Εργασία, τις Φιλοδοξίες και τη Φήμη. Ο 10ος οίκος σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση,. Αυτή η πλανητική διέλευση είναι πολύ σημαντική. Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το πρώτο εξάμηνο δεν θα υπάρξει καμία ενόχληση στο επαγγελματικό μέτωπο. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση ούτε στο μέτωπο της εργασίας. Τα σχέδιά σας πηγαίνουν καλά και οι συνάδελφοί σας φαίνονται εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά σας. Τίποτα δεν φαίνεται να πάει στραβά, και όσον αφορά την εργασία αυτή είναι μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. αν είστε υπάλληλος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε μια καλύτερη δουλειά. Δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο για να το πράξετε. Οι αποφάσεις που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που σχετίζονται με την εργασία, θα αποδειχθούν καρποφόρες.

Εκείνοι που διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση φαίνεται να βρίσκονται σε ευχάριστη θέση! Σύμφωνα με αστρολογικές προβλέψεις του Παρθένου το 2020, οι κερδοφόρες διαπραγματεύσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα και δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να ανησυχείτε. Μεγάλες συμφωνίες φέρνουν μεγάλα κέρδη. Αυτό το έτος φαίνεται να είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο για εσάς. Οι θέσεις των πλανητών φαίνεται να κάνουν τα μαγικά τους. Τώρα το μόνο που απαιτείται είναι να βελτιώσετε τη φήμη σας ως αξιόπιστο επιχειρηματικό πρόσωπο. Συνεχίστε να έχετε ως στόχο ότι οι πελάτες είναι ο βασιλιάς σας και εσείς πρέπει να κάνετε το παν για να τους ευχαριστήσετε. Αν τηρήσετε αυτό το μήνυμα, κανένα εμπόδιο δεν θα σταθεί στο δρόμο σας.

Ας δούμε όμως και τι προβλέπεται για το δεύτερο εξάμηνο στα επαγγελματικά. Τον Ιούλιο, οι πλανητικές θέσεις μπορεί να προκαλέσουν στασιμότητα στην αγορά. Από τον Ιούλιο έως το τέλος του 2020, οι αστρολογικές όψεις των πλανητών μπορεί να επιβραδύνουν την εισροή εσόδων και μερικές φορές θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να δουλεύετε όπως πριν. Μπορεί να χειροτερέψετε τα πράγματα εάν χάσετε την ηρεμία σας και αγχωθείτε. Συνεχίστε να έχετε θετικές σκέψεις και προχωρήστε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά. Τα θετικά αποτελέσματα θα ξαναέλθουν, απλά θα καθυστερήσουν λίγο και δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ανησυχείτε!

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΤΟ 2020.

Δες όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Παρθένους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (επηρεάζει τους Παρθένους που γεννήθηκαν στα μέσα του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου)

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει άμεσα την αντίληψή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν είναι εύκολο να έχεις ξεκάθαρη άποψη για καταστάσεις και καθοριστικές συνεργασίες και σχέσεις στη ζωή σου. Η τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα μπορεί να σου κοστίσει σε ψυχολογικό επίπεδο, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αφού δημιουργείς με μεγάλη ευκολία μια δική σου πραγματικότητα, η οποία είναι εξιδανικευμένη και αρνείσαι πεισματικά να δεις ότι πρόσωπα που σε πλησιάζουν μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου ή να αποκρύπτουν ζητήματα και επιδιώξεις που μπορεί να έχουν. Αργά ή γρήγορα η απομυθοποίηση θα συμβεί και τότε η απογοήτευση είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Παρθένους που γεννήθηκαν το 3ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2020, είναι γεγονός ότι πια τον έρωτα δεν τον βλέπεις επιπόλαια. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βάλεις γερά θεμέλια σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και να απολαύσεις κάθε στιγμή τη σχέση σου με κυρίαρχο συναίσθημα την ασφάλεια. Παράλληλα βέβαια συμβαίνει μέσα σου μια σημαντική εκκαθάριση σε ότι αφορά το ταίρι ή νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν θα διστάσεις να αξιολογήσεις και μάλιστα πολύ αυστηρά τα πρόσωπα δίπλα σου και κατά πόσο μπορούν αυτά να σε ικανοποιήσουν και να παραμείνουν στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί πια μόνο αυτό σε αφορά.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22.03.20 - 01.07.20, Επιστρέφει από 17.12.20. (επηρεάζει τους Παρθένους που γεννήθηκαν το 1ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο θα αντιληφθείς άμεσα ότι η καθημερινότητα αλλάζει ρυθμούς και αναγκάζεσαι να επιταχύνεις αφού αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Ναι, θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά. Ναι, θα χρειαστεί να διαθέσεις παραπάνω ώρες απ’ ότι χρειαζόταν μέχρι στιγμής και αυτό είναι μια ένδειξη ότι αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να προσφέρεις και πως πρέπει να δοθείς στη δουλειά σου. Εάν περιμένεις αυτή η διαδικασία να έχει οικονομικό αντίκρισμα, πιθανό είναι να εκνευριστείς και να απογοητευτείς γιατί δεν θα έχει την παρούσα περίοδο. Οφείλεις όμως να καταβάλεις την καλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί αργότερα είναι βέβαιο ότι θα είναι ανταποδοτική.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ (επηρεάζει τους Παρθένους που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Η ανάγκη να βιώσεις τον έρωτα στον απόλυτο βαθμό κυριαρχεί, από την άλλη θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια σε σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σου και δίνεις όλο σου το ψυχικό δυναμικό για να τα καταφέρεις. Η εσωτερική σύγκρουση βέβαια που υπάρχει είναι αισθητή καθώς μέσα σου γκρεμίζονται και ξαναρχίζουν να γεννιούνται από την αρχή αξίες σε ότι αφορά τον έρωτα και πώς θέλεις να τον βιώσεις, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στο ταίρι ή σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να αποδομήσουν ότι εσύ μπορεί να πίστευες σε προσωπικό επίπεδο και να σε οδηγήσουν σε μεταμορφωτικές αλλαγές που αργότερα θα απολαύσεις και θα εκτιμήσεις το γεγονός ότι τις πραγματοποίησες.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου είναι βέβαιο ότι η διάθεσή σου απογειώνεται, νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση και ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα στο πέρασμά σου. Αυτό ιδιαίτερα εκδηλώνεται σε προσωπικό επίπεδο καθώς βγαίνεις, διασκεδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής με το σύντροφό ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου θα είναι χαρακτηριστικές και θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο σε ερωτικό επίπεδο καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πιθανή έπαρση που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει καθώς ο εγωισμός θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο και βάζει φωτιά στην καθημερινότητα καθώς αναγκάζεσαι να αυξήσεις σημαντικά τους ρυθμούς σου λόγω του ότι επωμίζεται περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά την δουλειά. Βέβαια από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορείς να εκμεταλλευτείς ή σε πιθανές αναταραχές που μπορεί να υπάρξουν στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή σου στέγη εσύ να είσαι προστατευμένος και να συνεχίζεις ακάθεκτος. Επικεντρώσου στην υγεία σου γιατί βελτιωτικές κινήσεις θα έχουν σημαντικό όφελος.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα): Οι αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις είναι καθοριστικές αυτή την περίοδο γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς την ένταση που μπορεί να επικρατήσει με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για σένα.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα): Τα βλέμματα όλα επικεντρώνονται σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έρχονται συνθήματα στο προσκήνιο που δεν έχουν κλείσει και να προκαλούν αναταράξεις. Πρόσεχε γιατί η ένταση είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου όπως με πρόσωπα σπουδαία για την καριέρα σου ή της οικογένειας.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Δυναμικά καλείσαι να προχωρήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς μια νέα αρχή έρχεται για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Η προσωπική σου ζωή και οι φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθούν ζητήματα που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να κινηθείς. Φρόντισε να περιορίσεις την ένταση γιατί θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Ήρθε η περίοδος στη ζωή σου που κλείνεις ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα. Η υπερευαισθησία που μπορεί να δείξεις θα είναι αυτή που είτε θα σε παρεμποδίσει στην πορεία σου είτε θα σου δώσει έντονη ώθηση.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Ήρθε η κατάλληλη περίοδο της ζωής σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Πρόσεχε μόνο να μην γίνεις υποκειμενικός και δραστηριοποιήσου όσο μπορείς μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που μόνο πληγές θα δημιουργήσουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 2020 (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Είναι γεγονός ότι ο ανάδρομος Άρης στον Κριό κινείται σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα καθώς αναστατώνει και φέρνει στην επιφάνεια με ιδιαίτερα απότομο και οριστικό τρόπο φόβους και απωθημένα που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να κάνεις συναλλαγές με τρίτους ή να προσπαθήσεις να διαχειριστείς επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι εμπόδια μπορείς να βρεις και καθυστερήσεις θα υπάρξουν, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος γιατί οι αντιπαραθέσεις θα πάρουν φωτιά. Προσοχή και σε προσωπικό επίπεδο για τη ζήλια διογκώνεται και δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020 (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)Έντονη είναι η εσωτερική διεργασία που βιώνεις με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα αυτοπροβολής και δημόσιας εικόνας που θα σε προβληματίσουν. Το κατά πόσο θεωρείς ότι έχεις την αποδοχή στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που κυρίαρχα σε απασχολεί. Διορθωτικές κινήσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, αρκεί να μπορέσεις να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για τον εαυτό σου και για την επαγγελματική σου πορεία. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον επανέρχονται και πιθανό είναι να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Παρθένος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00