Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Σκορπιός 2020: Η θεά της τύχης σας χαμογελά!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Σκορπιός 2020

Σκορπιός 2020

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού του 2020 δείχνει ότι φέτος θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, ο Άρης, βρίσκεται σε μια τέτοια θέση που θα σας φέρει επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο σημαντικούς πλανήτες. Ο Κρόνος και ο Δίας, μαζί με τον Ερμή, ευθυγραμμίζονται με το γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και η θεά Τύχη θα χαμογελάσει σε εκείνους που εργάζονται σκληρά. Παράλληλα όμως, η τοποθέτηση του Κρόνου μας υποδεικνύει ότι πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε πράγματα καθημερινής ρουτίνας, όπως η διέλευση ενός δρόμου. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας συνεχίζει να διελαύνει στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, προστατεύοντας τα συμφέροντας μας όλο το 2020. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, αν είστε στέλεχος ή πωλητής, προβλέπεται να γίνει στο εγγύς μέλλον,

Αν είστε επιχειρηματίας, οι θέσεις του Κρόνου και του Δία θα αποδειχθούν ωφέλιμες και για εσάς. Η χρονική περίοδος από την αρχή του έτους έως το τέλος Φεβρουαρίου φαίνεται να είναι παραγωγική και προσοδοφόρα. Το επαγγελματικό μέτωπο μπορεί να έχει μια μικρή ύφεση στα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά μη χάσετε την ελπίδα, είναι κάτι προσωρινό. Η συνεχής εργασία μπορεί να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Ερμής που κινείται σε ανάδρομη πορεία κάνει μια στάση στο τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, τον Υδροχόο, από τις 5 Μαρτίου. Από τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία. Έτσι, η μετακίνηση του Ερμή και του Υδροχόου μπορεί εκείνο το χρονικό διάστημα να προκαλέσει κάποια στασιμότητα. Ωστόσο, συνεχίστε να προχωράτε με σθένος και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο και κινείται στον 4ο οίκο. Αυτή η μετάβαση σας φέρνει σε ένα μέτωπο γεμάτο με προκλήσεις, συνεπώς, αν είστε προσεκτικοί και επιμελείς στην εργασία σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σταθούν στο δρόμο σας.

Ωστόσο, στις αρχές Ιουλίου υπάρχει φασαρία στο πλανητικό σκηνικό. Ο Κρόνος αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη πορεία και μπαίνει στον Αιγόκερω. Έτσι, τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος μπαίνουν σε οπισθοδρόμηση μέσα στον 3ο οίκο. Μια τέτοια κίνηση των πλανητών μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες κερδοφόρες δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα υπάρξει οικονομική ζημιά. Ωστόσο, από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία μαζί με τον Δία. Ο Άρης μπαίνει στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, και οπισθοδρομεί από τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης διελαύνει τον 6ο οίκο. Έτσι, υπάρχει άμεση επιρροή στον σκοπό της ζωής, καθώς και το είδος των αναζητήσεων που έχουμε. Στα επαγγελματικά έχει να κάνει με την πρόοδο, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Αυτή η δύσκολη φάση μπορεί να ξεπεραστεί με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή. Μην χάσετε την ελπίδα, μετά από κάθε ηλιοβασίλεμα, υπάρχει μια ανατολή του ηλίου. Υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο για εσάς αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Παρατηρώντας το ωροσκόπιο του Σκορπιού για τα αισθηματικά το 2020, στην αρχή του έτους, ο Ερμής μαζί με τον Δία και τον Κρόνο είναι στον Αιγόκερω. Αυτή η συγκεκριμένη ευθυγράμμιση ανοίγει τον δρόμο για κάτι νέο. Κάποια νέα γνωριμία πρόκειται να έλθει στη ζωή σας. Μια σημαντική σχέση μπορεί να αναπτυχθεί στην περίοδο μεταξύ 23 Μαρτίου και 11 Μαΐου που μπορεί να αλλάξει τα ριζικά τα δεδομένα σας. Χαμογελάστε! Τα δώρα της αγάπης είναι εδώ!

Από τη μία πλευρά, σε γενικές γραμμές, το 2020 θα κυλίσει ομαλά για όσους είναι σε σχέση. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είναι πιθανό να συναντήσουν το άλλο τους μισό σε μια κοινωνική συγκέντρωση. Θα είναι μια γνωριμία που θα σημαδέψει τη ζωή τους και θα τους γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2020, υπάρχουν πιθανότητες η συνάντηση αυτή να οδηγήσει σε ημερομηνία γάμου ή βαθύτερο δεσμό μεταξύ των δύο. Από την άλλη πλευρά, η περίοδος μεταξύ 11 Μαΐου και 2 Ιουλίου είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις. Εκείνη την περίοδο αποφύγετε τις διαμάχες με τον αγαπημένο σας και ελέγξτε τον θυμό σας για να μην εντείνετε τα προβλήματα. Αυτές οι συγκρούσεις μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αυτό το χρονικό διάστημα, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, να θυμάστε ότι όλες οι άσχημες καταστάσεις πρέπει να σταματήσουν. Κάντε λίγη υπομονή, περιμένετε έως τις 29 Σεπτεμβρίου, γιατί από εκείνη την ημέρα, τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!

Στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, ο Δίας σας παρέχει απλόχερα την εύνοια του. Φροντίζει τα οικονομικά σας και σας φέρνει τύχη, σύμφωνα με τις επαγγελματικές προβλέψεις του 2020. Εάν είστε εργαζόμενος, οι αλλαγές που αφορούν την καριέρα σας ενδέχεται να αρχίσουν να ισχύουν από τα μέσα Μαρτίου. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Ωστόσο, το να στηριχτείτε μόνο στην τύχη, μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβές. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά, θα φτάσετε στο στόχο σας και θα γνωρίσετε την επιτυχία. Λίγο αργότερα θα περάσετε μια περίοδο στασιμότητας που μπορεί να σας φανεί λίγο βαρετή. Παραμείνετε σε εγρήγορση και προσπαθήστε να τα δώσετε όλα στη δουλειά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Γενικά, οι υπάλληλοι ίσως χρειαστεί να κάνουν υποχωρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, μια συμβουλή προς τους εργαζόμενους είναι να επικεντρωθούν και να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά.

Εάν είστε επιχειρηματίας, ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει στον Κριό από τις 29 Ιουνίου και μετά, διερχόμενος από τον 9ο οίκο. Αυτή η επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις για εσάς. Οι επιχειρηματίες που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Γι' αυτό, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις συναλλαγές σας. Γενικά, πρέπει να διαφυλάσσετε τα χρήματα σας και να μην επιδοθείτε σε συναλλαγές που έχουν ρίσκο. Μια και ο 9ος οίκος έχει να κάνει με την προσωπική ανάπτυξη σας συμβουλεύουμε να αναβαθμίσετε την ποιότητα των πωλήσεων και να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες στον κατάλογό σας. Αυτό θα σας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΤΟ 2020.

Δες όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Σκορπιούς το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (επηρεάζει τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου)

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι που έρχεται ο ουρανός να σε μάθει πολλές φορές με απότομο και εκκωφαντικό τρόπο. Πρόσωπα έρχονται αναπάντεχα στη ζωή σου και ανεβάζουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς πιθανό είναι να φύγουν με τον ίδιο αναπάντεχο τρόπο και να νιώσεις τη μοναχικότητα σαν μια ψυχρολουσία που δεν έχεις ξαναβιώσει με τόσο έντονο τρόπο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αναπτύξεις ιδιαίτερα επαναστατική και ανεξάρτητη δράση εντός των συνεργασιών και των σχέσεών σου, κάτι που προέρχεται από πιθανή καταπίεση ή έλλειμμα κοινής πλεύσης με σημαντικούς συνεργάτες ή το ταίρι σου. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται διαφορετικά τα γεγονότα θα σε αιφνιδιάσουν και δεν θα είναι εύκολα να τα ακολουθήσεις.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου)

Είναι γεγονός ότι δεν βιάζεσαι να εκφράσεις πια σκέψεις και προβληματισμούς που μπορεί να έχεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έχεις μπει σε μια ιδιαίτερα ώριμη περίοδο της ζωής σου όπου τα πάντα περνούν από ένα συγκεκριμένο φίλτρο. Αυτό της λογικής και του ρεαλισμού που σε βοηθούν να είσαι γειωμένος και να κάνεις βήματα πολύ προσεκτικά. Η διάθεση για διασκέδαση είναι περιορισμένη και αυτό γιατί αναθεωρείς απόψεις, καταστάσεις, συμπεριφορές και αυτό είναι ξεκάθαρο στους πάντες και κυρίως τα κοντινά σου πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται να δεχθούν πρώτα τα όρια που θέτεις και τις επικοινωνιακές σου αλλαγές.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. Επηρεάζει τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου)

Αυτή η μετακίνηση είναι πολύ σημαντική για εσένα καθώς ο Κρόνος περνάει στον 4ο οίκο σου και δονεί για τα καλά την οικογένεια και τις σχέσεις μέσα σε αυτήν. Είναι δεδομένο ότι θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες που θα βαρύνουν τους ώμους σου και την ψυχολογία σου και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις προκύψουν γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός ενώ δεν πρέπει. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το να είσαι ακριβοδίκαιος και αντικειμενικός θα βοηθήσει να αποφευχθούν σφοδρές συγκρούσεις γι’ αυτό μη ρισκάρεις να εμπλακείς συναισθηματικά και να λειτουργήσεις ευνοϊκά προς πρόσωπα που δεν πρέπει.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ (επηρεάζει τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου)

Γεγονός είναι ότι συντελείται ριζική αλλαγή σε ότι αφορά τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που επικοινωνείς, τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Αυτό που συμβαίνει σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις σκληρά πάνω σε νέες συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά την επικοινωνία αλλά και να μπεις βαθύτερα σε νέα αντικείμενα γνώσεων που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά σε ψυχολογικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι αλλάζεις και σκέφτεσαι πιο ώριμα αυτό λειτουργεί αναγεννησιακά και για τις σχέσεις που έχεις με τους γύρω σου.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Ο Δίας στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου σε βοηθά να εντρυφήσεις κυρίως σε αντικείμενα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις να θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με μεταφορικό μέσο καθώς δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει η αγορά του καθώς για σένα είναι σημαντικό να έχεις το όχημα να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και την πεζή πραγματικότητα. Διασκεδάζεις, είσαι κοινωνικός, γνωρίζεις νέα πρόσωπα και αυτά μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξισορροπήσεις ζητήματα στον οικογενειακό τομέα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να ηρεμήσεις. Είναι δεδομένο ότι νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ξέρεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις ισχυρότερες δυσκολίες. Η πίστη και η σταθερή σου βάση είναι αυτή που θα σε βοηθήσουν στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο για να αναπτυχθείς. Ασχολήσου με ακίνητα και αγοραπωλησίες ή πιθανές μετακομίσεις καθώς έχεις σημαντική εύνοια σε ότι αφορά τα οικήματα.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου (20η μοίρα): Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στενούς ανθρώπους καθώς δεν αποκλείεται να συμβαίνουν γεγονότα που να σε αναγκάσουν να γίνεις σκληρός και απόλυτος αλλάζοντας ριζικά τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης προς τους άλλους.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη (15η μοίρα): Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και είναι αυτά που σε απασχολούν κυρίως καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να μην είχες ασχοληθεί μέχρι πρότινος. Οι πολλές σπατάλες, η κακή διαχείριση και οι λανθασμένες αποφάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικά προβλήματα καλό να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις απερίσκεπτες κινήσεις.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις ή επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέα μονοπάτια μπροστά σου.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό και να αφορούν κυρίως το κοντινό σου περιβάλλον. Εμπόριο, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία κυριαρχούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που επανέρχονται για να τις εξετάσεις και πάλι. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Σε καλεί να δρομολογήσεις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή οικονομικές δράσεις και καλά θα κάνεις θα κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη επιτρέποντας στη διαίσθησή σου να κυριαρχήσει και να δείξει το δρόμο.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Όλα επικεντρώνονται στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να σου δίνουν το έναυσμα για να κάνεις μια σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά το εισόδημά σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Η καθημερινότητά σου βάλλεται με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και είναι επιτακτική ανάγκη να καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα, το άγχος και την επικριτική σου διάθεση γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα ιδιαίτερα με πρόσωπα του συναδελφικούς του περίγυρου. Καλείσαι να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει, όμως τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα είναι αυτά που θα σου διδάξουν ότι ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης και τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί. Καθοριστικό είναι ότι μπαίνεις σε μια ιδιαίτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά την εργασία και κατά πόσο ικανοποιεί τις επιθυμίες σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)Αυτό που καλείσαι κυρίως να αντιμετωπίσεις με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους είναι οικονομικά ζητήματα που έρχονται και πάλι μπροστά σου από το παρελθόν και έχουν σχέση με τράπεζες, επενδύσεις, κληρονομιές. Μπες στη διαδικασία να τακτοποιήσεις ή να αναθεωρήσεις ζητήματα που μπορεί να αποτελούν εμπόδιο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Γεγονός είναι επίσης ότι μπορεί να υπάρχουν ωφελούμενα ποσά που δεν σου έχουν καταβληθεί και ήρθε η ώρα να παραλάβεις. Έντονη είναι η εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τον έρωτα και αν το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την απόλυτη ανάγκη σου να γίνεται ένα.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθείς 2020

Sponsored Links

Σκορπιός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00