Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Τοξότης 2020: Ένα νέο ξεκίνημα!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Τοξότης 2020

Τοξότης 2020

Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο του Τοξότη το 2020, οι θέσεις των πλανητών στις αρχές του έτους διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη συνολική ανάπτυξη τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ερμής εισέρχονται στον Αιγόκερω. Ωστόσο, ο Δίας εξασθενεί καθώς μπαίνει στον Αιγόκερω στις αρχές του έτους. Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στον 2ο οίκο του ζωδίου που συνδέεται με τα οικονομικά και τις σχέσεις. Η παρουσία του Κρόνου εδώ είναι να φέρει τη σοφία και την ειρήνη στη ζωή ενός ατόμου. Δεδομένου ότι οι πλανήτες βρίσκονται στον 2ο οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, ο Κρόνος επιτρέπει στους Τοξότες να χρησιμοποιήσουν τη φρόνησή τους στις οικονομικές συναλλαγές φέτος. Είναι πιθανό να δείτε αύξηση των εσόδων.

Φέτος, πρέπει να δώσετε προσοχή στην οικογένεια ή τη σχέση σας και στα θέματα που την αφορούν. Η αύξηση του διαθέσιμου χρόνου, των πόρων και της προσοχής στη σχέση σας θα αποδειχθεί ωφέλιμη. Οι εργαζόμενοι θα έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης φέτος. Από την άλλη πλευρά, οι επιχειρηματίες είναι πιθανό να επιτύχουν μια κερδοφόρα συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία ή πελάτη. Στις αρχές Φεβρουαρίου, θα είστε μάρτυρες παραγωγικότητας και προόδου στη δουλειά σας. Ωστόσο, στα μέσα Φεβρουαρίου οι επιχειρήσεις θα αρχίσουν να επιβραδύνουν κάπως την ανάπτυξη τους. Φταίει ο Ερμής που γυρνά ανάδρομος στον Υδροχόο μέσα από τον 3ο οίκο του ζωδίου. Όμως πρόκειται για κάτι προσωρινό. Μετά από αυτή την περίοδο, τα πράγματα αρχίζουν να ανακάμπτουν εκ νέου και τα επαγγελματικά κέρδη επανέρχονται.

Μετά τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ενώ βρίσκεται στον Υδροχόο. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Τοξότη το 2020, περίπου στα μέσα Απριλίου, λόγω της μετακίνησης του Ερμή στον Κριό, μπορεί να αναμένεται ένα νέο ξεκίνημα. Θα μπορούσε να είναι μια νέα επιχείρηση ή δουλειά, μια νέα σχέση, καλύτερη υγεία ή οτιδήποτε άλλο. Ό,τι και να συμβεί, μην χάσετε την ελπίδα και μην εγκαταλείψετε. Ακόμη και αν συναντήσετε κάποιες δυσκολίες, κρατήστε τον εαυτό σας σε εγρήγορση και εργαστείτε σκληρά. Μια άλλη σημαντική μετακίνηση έρχεται, που αφορά την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους μέσα από τον 7ο οίκο που σχετίζεται με τις συνεργασίες. Αυτή η μετακίνηση μπορεί να μην είναι ιδανική, καθώς μπορεί να προκαλέσει τριβές σε σχέση με τον συνεργάτη σας. Ως εκ τούτου, κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Μην επιδοθείτε σε οποιαδήποτε επιχειρήματα ή διαφωνίες γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τη λεκτική επικοινωνία. Ο Άρης μπαίνει στον Κριό από τις 29 Ιουνίου μέσα από τον 5ο οίκο που μεταξύ άλλων σχετίζεται και με τις επενδύσεις. Αυτή η μετακίνηση σας κρατάει απασχολημένους με το φόρτο εργασίας και έτσι ο σωστός σχεδιασμός στη δουλειά είναι απαραίτητος. Η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας και πρέπει να είστε απόλυτα υπομονετικοί σε αυτή τη φάση.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

Για να μελετήσουμε το ωροσκόπιο του Τοξότη το 2020, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με τις σχέσεις με το να είναι ο κυβερνήτης του 11ου οίκου. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου που είναι υπεύθυνος για την επιτυχία των σχέσεων. Και οι δυο πλανήτες σας ευνοούν αυτή τη χρονιά. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, οι αδέσμευτοι πιθανόν να μη δουν κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Ωστόσο, στις 4 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους μέχρι τις 13 Μαΐου, τα πράγματα αλλάζουν άρδην γι' αυτούς που είναι μόνοι. Αν κάνετε μια πρόταση σε κάποιον που σας αρέσει υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρετε σαν απάντηση ένα ξεκάθαρο "ναι" αντί για ένα ασαφές "ίσως". Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι από τους Τοξότες που τώρα είναι αδέσμευτοι θα βρουν τον σύντροφο της ζωής τους το 2020.

Η περίοδος μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου φαίνεται κάπως περίπλοκη. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες στις σχέσεις. Μην υποσχεθείτε ούτε λάβετε καμία δέσμευση εκείνο το διάστημα, γιατί δεν θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, περίοδος από τις 29 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει μεγάλο πάθος στις σχέσεις. Μπορείτε να περιμένετε ένα ξεκίνημα, κάτι καινούργιο ή να τερματίσετε μια αιώνια αντιπαλότητα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Γενικά, αυτή τη χρονιά, αν αντιμετωπίσετε δυσμενείς καταστάσεις, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χειριστείτε κάθε κατάσταση με απόλυτη προσοχή, βλέποντας τα πράγματα με τη λογική και όχι με τα συναισθήματα. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να παντρευτούν μπορούν τελικά να λάβουν την πολυπόθητη υποστήριξη των πλανητών που έρχεται στα μέσα Νοεμβρίου. Εάν τα πράγματα κυλούν ομαλά στη σχέση σας, ίσως να δείτε τον εαυτό σας στην τελετή γάμου νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Όπως γνωρίζουμε, ο Δίας παρακολουθεί τον 10o και 6ο οίκο του Τοξότη για το μεγαλύτερο μέρος του 2020. Ο 10ος οίκος αφορά την απασχόληση, το επάγγελμα, ενώ 6ος οίκος αφορά τα έσοδα από την εργασία και τον βιοπορισμό. Είτε είστε επιχειρηματίας είτε εργαζόμενος, ο Δίας σας χαρίζει φέτος απλόχερα την εύνοια του. Σύμφωνα με το επαγγελματικό ωροσκόπιο του Τοξότη το 2020 θα προκύψουν μεγάλες προοπτικές απασχόλησης για τους εργαζόμενους και σημαντικές ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες. Μια καλή συμβουλή είναι να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά μέχρι να επιτευχθεί η επιτυχία. Οι ετήσιες προβλέψεις της αστρολογίας για τον Τοξότη είναι καθησυχαστικές. Οι εργαζόμενοι είναι πολύ πιθανόν να δουν τα ετήσια έσοδα τους να αυξάνονται και οι κόποι τους να ανταμείβονται. Οι επιχειρηματίες να αναμένουν ότι θα υπάρξει μια ανάκαμψη στην αγορά και κάποιες καλές συμφωνίες είναι στα σκαριά αυτή τη χρονιά.

Όπως βλέπουμε, τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά στην καριέρα σας. Ωστόσο, δεν είναι κάθε μέρα όλα ρόδινα όσον αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις. Θα υπάρξουν και κάποιοι μήνες που δεν θα κυλίσουν ομαλά. Συγκεκριμένα, η περίοδος από τις αρχές Απριλίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου φαίνεται να είναι περίπλοκη. Θα βρεθούν αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν θα μπορείτε να ασκήσετε ομαλά στις δραστηριότητες απασχόλησης σας. Οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να εκτελούνται σε ένα κλίμα έντασης και πίεσης. Οι εργαζόμενοι ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν κάποιες υπερωρίες για να παραδώσουν τα έργα τους μέσα στις απαιτούμενες προθεσμίες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Τοξότη το 2020, οι επιχειρηματίες πρέπει να φροντίσουν με επιμέλεια τις σχέσεις με τους πελάτες τους. Όλα αυτά ίσως να ακούγονται λίγο απογοητευτικά και να σας τρομάζουν. Αλλά, να θυμάστε ότι οι δυσκολίες δεν πρέπει να σας αγχώσουν και να σας καταβάλλουν. Μη χάσετε τον ενθουσιασμό σας. Εξάλλου, στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι δραστήριοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν λιγότερο άγχος. Από τα μέσα Αυγούστου και μετά η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά και όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΤΟ 2020.

Δείτε όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Τοξότες το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (επηρεάζει τους Τοξότες του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου)

Με τον Ποσειδώνα να κινείται στον 4ο οίκο σου γεγονός είναι ότι βιώνεις σημαντικές καταστάσεις που επηρεάζουν την οικογένειά σου. Είναι έντονη η διάθεση να νιώσεις πιο κοντά στην οικογένεια, τις ρίζες σου, όμως αυτό μπορεί να σε οδηγεί στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις στο οικείο περιβάλλον… που πιθανά δεν το αξίζουν. Η μοναχικότητα είναι εντονότερη, η ανάγκη να απομονωθείς είναι αισθητή και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να απομακρυνθείς τον περίγυρό σου για να ασχοληθείς με το παρελθόν… μην αφεθείς όμως σε αυτό γιατί εγκλωβίζεις την σκέψη σου σε ζητήματα που πια δεν σε βοηθούν να απαγκιστρωθείς από ότι σε πληγώνει.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου)

Είναι μια περίοδος στη ζωή σου που νιώθεις ότι περιορίζεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιληφθείς πως πρέπει να τις ιεραρχήσεις και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτές που πραγματικά το αξίζουν. Πιθανή σπατάλη χρημάτων δεν μπορεί να υπάρξει καθώς τα γεγονότα θα έρθουν με τέτοιο τρόπο που θα σε αναγκάσουν να οριοθετηθείς σε ότι αφορά το εισόδημά σου και να διαχειριστείς τους πόρους σου με ακρίβεια, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της ζωής σου. Γεγονός είναι ότι θα αναγκαστείς να ξεχάσεις σπατάλες, αυτό όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πραγματικά πρέπει να διαχειρίζεσαι όχι μόνο τα οικονομικά σου αλλά και τα συναισθήματά σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (επηρεάζει τους Τοξότες του 1ου δεκαήμερο)

Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου, να μην εκφράζεις σκέψεις και απόψεις επιπόλαια, να έρθεις σε επαφή με ρεαλιστικούς και λογικούς όρους που θα σε βοηθήσουν στο να οριοθετηθείς ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα κοντινά σου πρόσωπα. Ήρθε η περίοδος που μπορείς να πραγματώσεις στο εδώ και τώρα σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου είναι αυτή που μπορεί να σε στηρίξει για να δουλέψεις σκληρά και να καταφέρεις να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ (επηρεάζει τους Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Καλείσαι να διαχειριστείς σημαντικές αλλαγές που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όσο και σε ότι αφορά την ψυχολογία σου. Πιθανή άρνηση και διάθεση να αντιδράσεις σε οποιεσδήποτε αλλαγές μπορεί να προκύψουν είναι αυτό πού θα οδηγήσει στο να δεις το σκληρό πρόσωπο της ζωής, τουλάχιστον σε ότι αφορά το εισόδημα και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή την περίοδο υλικά και συναισθηματικά ζητήματα αντιμετωπίζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις σημαντικά σχέδια σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αποταμιεύσεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν στο να ξεπεράσεις ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Μπορείς πια να μπεις σε μια διαδικασία συζητήσεων διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί εμμονικά να επιμένεις στο να κερδίζεις και να αποταμιεύεις χρήματα, όμως αυτό δεν θα βοηθήσει στο να δεις πραγματικά ποια είναι η προσωπική σου άξια. Απέφυγε να μπεις σε ένα κυνήγι χρημάτων που τελικά αργά ή γρήγορα μπορεί να σου αποφέρει οικονομική άνεση αλλά δεν σημαίνει ότι θα ανακουφίσει φοβίες που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο ανεβάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να κυριαρχήσεις σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και σε πιθανές εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Επικεντρώνεσαι στον διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να παρακολουθήσεις το αντικείμενο που σου κινεί το ενδιαφέρον και ανοίγει τους ορίζοντές σου. Φρόντισε να μην επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες και στην επιφάνεια και μην διστάσεις να εμβαθύνεις σε ότι πραγματικά ανακουφίζεις την ψυχή σου γιατί τότε θα αποδώσει τα μέγιστα.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονά σου με τους Διδύμους και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα): Τα οικονομικά σου και σημαντικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτά είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί αυτή την περίοδο και προσπαθείς να κλείσεις πιθανά θέματα που σε έχουν αγχώσει, φρόντισε μόνο να αντιμετωπίσεις κατάματα το παρελθόν και να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους (15η μοίρα): Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως δρομολογείς καταστάσεις και χειρίζεσαι γεγονότα που μπορεί να έχουν προκύψει γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα δημιουργήσουν πλήρη διάλυση σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Μπορείς να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν, όπως ανασφάλειες και απωθημένα και να κάνεις βήματα προς τα εμπρός ξεφεύγοντας από φαντάσματα και ερινύες που μόνο εμπόδια σου βάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, φρόντισε μόνο να είσαι σίγουρος για τις λύσεις που θέλεις να δώσεις γιατί οι κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους (8η μοίρα): Οριστικοποιούνται ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και έρχεσαι μπροστά σε καταστάσεις που απασχολούν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου γιατί οι συνέπειες θα είναι μόνιμες και δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις πιθανές κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου (23η μοίρα): Σημαντική είναι η ευκαιρία που σου δίνεται για να κάνεις μια καθοριστική νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου που μπορεί να σηματοδοτήσει ένα καρμικό σημείο στην προσωπική σου εξέλιξη. Μην αφήσεις τις δυνατότητες που μπορούν να σου δοθούν να περάσουν χωρίς να τις εκμεταλλευτείς.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 2020 (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Εντείνεται η επιθυμία να αναλογιστείς αν πραγματικά το ταίρι σου είναι το κατάλληλο για σένα και αντιλαμβάνεται τον τρόπο που θέλεις να βιώσεις τον έρωτα. Με τον Άρη ανάδρομο στον οίκο των ερώτων σου δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου χτυπήσουν και πάλι την πόρτα για να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ζητούμενο είναι αν εσύ είσαι διατεθειμένος να τους δεχτείς και πάλι πίσω ή πια έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν καλύπτουν αυτά που πραγματικά εσύ επιθυμείς στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί η ένταση με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς διοχετεύεται το πάθος και ερωτισμό στη σχέση και αντί να το απολαύσεις, μπορεί να συγκρουστείς μετωπικά με δυσάρεστες συνέπειες.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020 (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναλογιστείς ποιες είναι οι ανάγκες σου σε συντροφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών. Τι θέλεις από τους γύρω σου και τι είναι αυτό που μπορείς να προσφέρεις και δεν εκτιμούν. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σου, που έχουν παίξει κομβικό ρόλο και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να βρεθούν και πάλι δίπλα σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί πιθανό είναι να κάνεις λάθος και αργότερα όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία να μετανιώσεις αλλά να είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για μια εσωτερική διεργασία που μπορεί να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα τόσο για τις σχέσεις σου όσο και για σένα τον ίδιο.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθείς 2020

Sponsored Links

Τοξότης 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00