Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Δίδυμος 2021: Νέοι δρόμοι ανοίγονται.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Δίδυμος 2021

Δίδυμος 2021

Δίδυμε, αφήνεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα και το 2021 επικεντρώνεσαι σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να ανοίξεις βηματισμό αυτή τη χρονιά αξιοποιώντας ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου και έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη πιθανές επιδιώξεις σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν δίνει ευκρίνεια και ξεκάθαρη μάτια σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ εύκολο να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που είναι άπιαστοι, καθώς οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν σκοπίμως σε λάθος μονοπάτια και να σε εκθέσουν. Αξιοποίησε την γρήγορη αντίληψη και την διαίσθηση που σου δίνεται μέσα από αυτή την αστρολογική συγκυρία για να εξακριβώσεις πως πρέπει να κινηθείς.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε βοηθά το 2021 να δρομολογήσεις με ρεαλιστικούς όρους και σταθερά βήματα μία νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά την εκπαίδευση και πνευματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να προκύψουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Είσαι αποφασισμένος να απομακρύνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν είναι τα κατάλληλα για εσένα εφόσον δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς στη ζωή σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι μέσα Μαΐου και από τέλος Ιουλίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου του 2021 σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να επωφεληθείς και αφορούν την εκπαίδευση, την επικοινωνία, θέματα νομικής φύσεως και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλος Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει με πρακτικό τρόπο εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή “φροντίζοντας” να έρθουν στο δρόμο σου ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Προσοχή σε έπαρση και υπερβολές που θα ενοχλήσουν σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Έντονο μπορεί να είναι το πρώτο δίμηνο αλλά και τα μέσα Ιουνίου σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα από το εξωτερικό ή νομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων και μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να ενισχύσουν φόβους που έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς αποκαλύψεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις και τελικά σε απόλυτη ψυχρότητα.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου θα σε απασχολήσουν έντονα και αυτή τη χρονιά καθώς θα έχουν άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου καθώς είναι πιθανό να γίνεις υπερφίαλος και υπερβολικός στη συμπεριφορά σου οδηγώντας την σχέση ή τις συνεργασίες σου σε ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται για τον/την αδέσμευτο/η να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν κομβική σημασία και θα ανοίξουν ένα νέο καρμικό μονοπάτι στα αισθηματικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα της καθημερινότητας και εκκρεμότητες που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Φρόντισε να προχωρήσεις στο κλείσιμο υποθέσεων χωρίς υπερβολές, καθώς το πιθανότερο είναι να σου στοιχίσουν τόσο στο πεδίο της εργασίας όσο και σε ότι αφορά την ψυχική φόρτιση που σε χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2021: Όλα θα κυλίσουν ομαλά!

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 16 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν το ενδιαφέρον σου μοιραία την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές ή λανθασμένες απαιτήσεις από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Καλό είναι να αποφύγεις συμπεριφορές, όπου η έπαρση και η υπεροψία θα κυριαρχήσουν, καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις ανάλογη συμπεριφορά. Φρόντισε να μην λειτουργείς όπως δεν θα ήθελες να δεχθείς από τους γύρω σου.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μοιάζουν ιδανικές και ονειρικές για εσένα. Να είσαι όμως εχέφρον, καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές και απογοήτευση. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο καθοριστικό ξεκίνημα στη ζωή σου, όπου η σταθερότητα και η ασφάλεια θα είναι κυρίαρχο στοιχείο στις σχέσεις σου. Ο/η αδέσμευτος/η είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις μία καταλυτική γνωριμία πού θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. 

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό ή γνωριμίες που θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμική βάση. Μέσα από την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε όλα τα επίπεδα, πρωταγωνιστώντας στην αισθηματική σου ζωή.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από μέσα Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου και ο Άρης στον Ζυγό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου στρέφουν όλη σου την προσοχή στο φλερτ, τις συναισθηματικές απολαύσεις, το πάθος και την διασκέδαση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν και θα διεκδικήσουν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σου. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Δίδυμου το 2021: Με μεθοδικότητα θα επιτύχεις τους στόχους σου.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια ώστε να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να έχει σημαντικό κόστος λόγω λανθασμένων αποφάσεων. Θέλεις να φτάσεις το άπιαστο και να πετύχεις το ακατόρθωτο, όμως η στάση σου αυτή το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε μία απότομη και ανώμαλη προσγείωση που θα σε πληγώσει βαθιά.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις όμως να λειτουργήσεις συνετά, ώριμα και με μεθοδικότητα διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος είτε να υπερβάλλεις είτε να αυταπατάσαι. Δεν θα είναι δύσκολο δηλαδή να οδηγηθείς σε λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα αφορούν πολύ φιλόδοξες επαγγελματικές προτάσεις. Η ανάγκη να εξασφαλίσεις το καλύτερο για σένα πρέπει να κυριαρχήσει καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που δεν θα έχουν αίσιο τέλος. 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις κεφάλαια σε σχέση με τη δουλειά και ζητήματα που υποβόσκουν στο εργασιακό περιβάλλον. Αξιοποίησε την συμπαντική εύνοια, χωρίς να υπερβάλλεις και να λειτουργήσεις αλαζονικά. Ακόμα ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς στο εργασιακό πεδίο. Προσοχή γιατί το άγχος και ο εκνευρισμός μπορεί να είναι η αιτία για ένταση και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00