Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Καρκίνος 2021: Νέες προκλήσεις σε περιμένουν.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Καρκίνος 2021

Καρκίνος 2021

Καρκίνε, το 2021 θα σηματοδοτήσει το πέρασμά σου σε μία περίοδο βαθύτερης αναζήτησης που θα έχει σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερους φόβους και απωθημένα και να ξεκαθαρίσεις πια τι είναι αυτό που σε φοβίζει και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, σε ωθεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την προσωπική ζωή και τις συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς περίεργες συμπεριφορές, παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξεις ριζικά προσέγγιση στα πράγματα και να οδηγήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε μία νέα περίοδο. Πιθανό είναι να πληγωθείς βαθιά από καταστάσεις ή συμπεριφορές, όμως μακροπρόθεσμα θα αναγνωρίσεις ότι ήταν το έναυσμα για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Παράλληλη όμως δεν πρέπει να υποκύψεις και εσύ στην ανάγκη να χειραγωγήσεις τους άλλους, καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν και αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η ώρα με αργούς ρυθμούς και σταθερά βήματα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις και συμφωνίες, αυτό όμως θα έχει άμεση επιρροή στην ψυχολογία σου, καθώς το άγχος κάνει την εμφάνιση του. Προσοχή σε φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να μπλοκάρουν τις κινήσεις σου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τις αντιμετωπίσεις κατάματα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί απελευθερωτικά σε ότι σε φοβίζει και προκαλεί έντονες αμφιβολίες. Μπορείς να κινηθείς οικονομικά σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε απασχολούν με δυναμισμό, καθώς θα έχουν θετικό αντίκτυπο για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και φροντίζει να σε καθοδηγήσει σε πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου. Κοινωνικοποιείσαι με μεγαλύτερη ευκολία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που σε βοηθούν να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις οικονομικές επιλογές και συμφωνίες το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) θα φέρει σημαντική αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην εμπλακεί σε καταστάσεις που θα είναι σημαντικές, καθώς το πιθανότερο είναι να ανατραπούν και να βρεθείς μετέωρος. Αυτό θα επηρεάσει τόσο την οικονομική σου ευκαιρία όσο και την ψυχολογία σου. Η αίσθηση της ανασφάλειας μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, καθώς είναι πιθανό να ρισκάρεις. Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε ανάλογες κινήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν πια όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα, την δουλειά και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς είτε η υπερβολή είτε η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα έχουν κόστος. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τόσο τις φιλικές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερφίαλες κινήσεις και αλαζονεία που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά ποιο είναι το ιδανικό για να προστατεύσεις πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και το ταίρι σου.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2021: Πάθος και αισθησιασμός στον απόλυτο βαθμό!

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής σου ζωής, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε καταπιέζουν. Δεν θα είναι δύσκολο να υπερβάλλεις και να δημιουργήσεις εντάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Φρόντισε να μετριάσεις συμπεριφορές και κινήσεις, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στα αισθηματικά σου.

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου έχεις την ευκαιρία να βιώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στον απόλυτο βαθμό στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα μπορείς να κατευνάσεις τους φόβους σου και να αφιερώσεις χρόνο εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Μην εγκλωβίζεσαι σε αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές, καθώς αυτό θα στιγματίσει αρνητικά τα αισθηματικά σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου και ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου σε βοηθούν να επικεντρωθείς απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον που θα απογειώσει τη σχέση σου, καθώς η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη. Παράλληλα η γενναιοδωρία και η δοτικότητα σε χαρακτηρίζουν και βοηθούν τη σχέση σου να μακροημερεύσει. Αξιοποίησε τις συγκεκριμένες περιόδους για να χαρείς μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2021: Προσοχή στα εμπόδια!

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και διαχείρισης των συνεργασιών σου. Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν και να ελέγξουν τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να πληγωθείς από την συμπεριφορά συνεργατών σου όμως αυτό θα σε οδηγήσει σε σπουδαία συμπεράσματα και αναθεωρήσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά τα οικονομικά σου, καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και αφορούν τρίτους (τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο). Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιοριστείς, κάτι που θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Απαραίτητο είναι όμως να θυμάσαι ότι όποιες κινήσεις προκύψουν μακροπρόθεσμα θα έχουν να σου προσφέρουν πολλά, καθώς θα απαλλαγείς από εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν. Παράλληλα είναι πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις για επιχειρηματικές κινήσεις. Θα πρέπει να είσαι βέβαιος για τις αποφάσεις σου, καθώς θα αποδώσουν τα καλύτερα με μικρά και σταθερά βήματα από την πλευρά σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικά ανοίγματα και επιχειρηματικές δράσεις. Πιθανό είναι να υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου για να αξιοποιήσεις με ιδανικό τρόπο για εσένα. Προσοχή σε υπερβολές και έξοδα ή σε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν την προσοχή σου στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, καλά θα κάνεις να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές προσδοκίες ή να υπάρχουν πρόσωπα που μέσα από τις προτάσεις τους προσπαθούν να σε κατευθύνουν σε λάθος μονοπάτια.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00