Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Παρθένος 2021: Ανταμείβεσαι για τους κόπους σου.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Παρθένος 2021

Παρθένος 2021

Παρθένε, το 2021 είναι μία χρονιά που θα σε απασχολήσουν ζητήματα στην καθημερινότητα, στη δουλειά, σε ότι αφορά την σωματική σου υγεία και ευεξία. Οι αυξανόμενες συνεχώς υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα, οφείλεις όμως να έχεις αυτοκυριαρχία, ώστε να καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί θολό τοπίο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και αυταπάτες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με αυτούς που σε πλησιάζουν παρουσιάζοντας ευκαιρίες, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, που φαίνονται ιδανικές. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πολύ καλά, λογικά και πρακτικά αν οι προτάσεις που σου γίνονται έχουν ρεαλιστική βάση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διάκριση και την ευθυκρισία σου, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πρόσωπα που επιδιώκουν να σε εξαπατήσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με τις κινήσεις τους. Φρόντισε να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου όταν απαιτείται, γιατί μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι δεν σε πρόδωσε.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επηρεάζει σημαντικά τον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Νιώθεις ότι αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και ότι το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό. Γεγονός είναι ότι οι αγγαρείες θα πολλαπλασιαστούν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Η νευρικότητα, η επικριτική διάθεση και η αυστηρή αντιμετώπιση των προσώπων που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Να θυμάσαι όμως ότι με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να καταβάλεις σκληρή προσπάθεια που μπορεί να σε κουράσει όμως αργότερα είναι βέβαιο ότι θα σε ανταμείψει.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα είναι ο φύλακας-άγγελος σου σε ότι αφορά εργασιακά ζητήματα, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες που μπορεί να υπάρξουν στο πεδίο της δουλειάς. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες, στο πολιτικό σου ζώδιο, λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για σχέσεις και συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται θα σε απογειώσουν, καθώς τα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα και τις επιδιώξεις σου.

Δείξε προσοχή σε εργασιακά ζητήματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν την ένταση σε υπερβολικό βαθμό στο περιβάλλον της δουλειάς και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις που θα φέρουν αιφνιδιαστικές ρήξεις. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επικεντρώνουν όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα λειτουργήσουν διαλυτικά στους συγκεκριμένους τομείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές υπερβολές που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ώριμα και ρεαλιστικά τα πράγματα και μπορεί να οδηγήσουν σε αποφάσεις που αργότερα δεν θα είναι εύκολο να αναίρεσης.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου διεύρυνση. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε υπερβολική γκρίνια και επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με κοντινά σου πρόσωπα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Οι Παρθένοι αισθηματικά το 2021: Μην αφήσεις άγχος να βλάψει τη σχέση σου.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μπορεί να εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τις όποιες ψευδαισθήσεις. Πρέπει να δεις κατάματα τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου ή πιθανό νέο πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει. Σημαντικό είναι να μην χάσεις το ρεαλισμό σου επιδιώκοντας να ζήσεις μία ονειρική σχέση, καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι δεν έχει στέρεες βάσεις για να προχωρήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο, καθώς εξωγενείς παράγοντες όπως επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν επηρεάζουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να αφήσεις την σχέση σου εκτός των όποιων προβλημάτων μπορεί να αντιμετωπίζεις, καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε μία κατάσταση πολύπλευρη όπου το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστεί. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές γνωριμίες που σε γεμίζουν υπέρμετρη αισιοδοξία, φρόντισε να δείξεις ωριμότητα αποφεύγοντας τα λάθη σε ότι αφορά την κρίση σου.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει μία πρώτη γεύση σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για τη ζωή σου. Ο δεσμευμένος, πού έχει γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Για παράδειγμα η επισημοποίηση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σου είναι πιθανά σενάρια.

Η πολυαστρία στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα όλα αυτά που επιθυμείς και έχεις ανάγκη. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό, καθώς θα δυσκολευτείς το ταίρι σου ή το πρόσωπο που θέλεις να προσεγγίσεις να αντιληφθεί πως πραγματικά σκέφτεσαι μία ουσιαστική σχέση.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2021: Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δυσκολέψει την αντικειμενική κρίση σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που φέρουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ορθολογικά και συνετά αφήνοντας τάσεις εξιδανίκευσης και ωραιοποίησης στο περιθώριο, καθώς μπορούν να σου δημιουργήσουν λανθασμένη εντύπωση για τα πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δημιουργούν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την καριέρα σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες για την προσωπική σου εξέλιξη στις οποίες είτε θα υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να φτάσεις, είτε δεν θα είναι εύκολο να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά που μπορεί να σε οδηγήσουν. Οι συγκεκριμένες χρονικοί περίοδοι δεν ενδείκνυνται για σημαντικές αποφάσεις για αυτό φρόντισε να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί τελικά να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο δίνουν το τέμπο για όλη τη χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν αμείβεσαι όσο θα ήθελες και ότι τα αντικείμενα που έχεις αναλάβει αυξάνονται συνεχώς. Είναι γεγονός ότι περνάς σε μία περίοδο που καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια με μικρότερο οικονομικό αντίκρισμα. Αυτό μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό και ξεσπάσματα. Φρόντισε όμως να τα περιορίσεις για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο συναδελφικό περίγυρο. 

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00