Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Σκορπιός 2021: Περισσότερες ευθύνες!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Σκορπιός 2021

Σκορπιός 2021

Σκορπιέ, το 2021 προμηνύεται χρόνια που θα σε απασχολήσουν έντονα οικογενειακά ζητήματα. Καλείσαι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονα συναισθήματα και περιορισμό. Ανατροπές σε συνεργασίες και προσωπική ζωή δημιουργούν παράλληλα ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου.

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και ανατρέπει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις από τη ζωή σου που θα στιγματίσουν τόσο τις συνεργασίες όσο και τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την ανάγκη να έχεις τον δικό σου βηματισμό. Παράλληλα, πιθανό είναι να νιώσουν οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή σου ότι δεν ικανοποιείς φιλοδοξίες και ανάγκες που έχουν και να αποφασίσουν την οριστική απομάκρυνση από εσένα. Νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά που θα δημιουργήσουν δυνατές δονήσεις και συγκινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να θυμάσαι μόνο ότι ο ουρανός προμηνύει αστάθεια, γι αυτό οφείλεις να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά αν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα αυτά ή σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα συνεχή ηλεκτροσόκ που είναι πιθανό να σου κάνουν.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες στην οικογένεια ή οι καταστάσεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες γίνονται περισσότερο πιεστικές από ποτέ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα με τους οικείους σου. Βέβαια νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ότι σε έχει στιγματίσει και μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορεί να απομακρυνθείς από την οικογένεια αν δεν υπάρχει από την πλευρά σου καλή διάθεση και κατανόηση.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σε βοηθά να λύσεις υποθέσεις οικογενειακού χαρακτήρα ή δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν. Ιδανική είναι η συγκεκριμένη περίοδος για μετακομίσεις ή μία νέα αρχή μακριά από την πατρική οικογένεια που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει την αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επικρατήσει η αρμονία στις σχέσεις σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά σου.

Οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την οικογένεια το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου μπορεί να είναι ραγδαίες. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν κατακόρυφα την ένταση λόγω ανατροπών και αιφνιδιαστικών γεγονότων που επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να κοντραριστείς με όποιον θεωρήσεις ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που νιώθεις με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου αγγίζουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε όποιες επιλογές και αποφάσεις καλείσαι να πάρεις καθώς μπορεί να είσαι επιρρεπής σε υπερβολές η να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν για να επωφεληθούν. Οι απώλειες θα είναι σημαντικές, γι αυτό φρόντισε τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός σε έξοδα και προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου καθιστά άκρως σημαντικά κάποια καρμικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε αμετροέπεια και αλαζονεία, κάτι που θα επηρεάσει συνεργασίες και σχέση με δυσάρεστο τρόπο αν το επιτρέψεις. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Οι Σκορπιοί αισθηματικά το 2021: Προσοχή στις εντάσεις.

Είναι γεγονός ότι αυτός ο χρόνος προμηνύει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και είναι απαραίτητο από την πλευρά σου να δείξεις ωριμότητα και χαλαρή προσέγγιση στα πράγματα. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και επηρεάζει σημαντικά τα αισθηματικά σου καθώς δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις λόγω συγκρούσεων που προκύπτουν από το πουθενά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα με το ταίρι σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα είναι αρκετό για να εκδηλώσεις αλαζονεία και αμετροέπεια και να δημιουργήσεις αχρείαστες εντάσεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και εγκρατής στη συμπεριφορά σου, γιατί χάνοντας το μέτρο μπορείς να χάσεις και την ουσία των πραγμάτων.

Με τον Άρη στον Ταύρο από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και αρχές Μαρτίου η ένταση καραδοκεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν από το ταίρι σου είναι γεγονός ότι θα σε πληγώσουν. Φρόντισε όμως να ισορροπήσεις τις οποίες καταστάσεις και να αποφύγεις κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση. Από τέλος Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει την ανάγκη να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και επιθετικός με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου, επιδιώκοντας να το φέρεις στα νερά σου. Μη ρισκάρεις την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σου για εγωιστικούς και υποκειμενικούς λόγους. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2021: Προσοχή σε συνεργασίες!

Ο Ουρανός στον Ταύρο αναστατώνει τις συνεργασίες σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες κόντρες και σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σου ζωή. Ζητούμενο βέβαια είναι να υπάρξει ισορροπία και ψυχραιμία στις δύσκολες καταστάσεις διαφορετικά τα γεγονότα θα τρέξουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις ή να αποφύγεις τις απομακρύνσεις που θα έχουν κόστος σε επίπεδο συνεργασιών. Παράλληλα προτάσεις έρχονται σαν από μηχανής θεός από πρόσωπα που γνωρίζεις και σε αιφνιδιάζουν. Φρόντισε να ζυγίσεις τις όποιες προτάσεις, καθώς η αστάθεια χαρακτηρίζει ότι διέπει τον Ουρανό. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε κατευθύνει δημιουργώντας ένα ασφαλές πεδίο δράσης για σένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να φέρουν αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Απαραίτητο είναι να ξεπεράσεις την ανάγκη επίδειξης καθώς η υπερβολή το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Μεγαλεπήβολα σχέδια για επιχειρηματικές δράσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε πλήρη απογοήτευση αν δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε προτάσεις που έρχονται μπροστά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και να εξετάσεις κάθε δεδομένο με απόλυτη λεπτομέρεια. 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά ανοίγματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Όμως είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς έχοντας μέτρο στις επιλογές σου θα σε βοηθήσει να μην ξεφύγεις και υπερβάλλεις στις επιδιώξεις σου. Να θυμάσαι ακόμα ότι η υπεροψία και η αλαζονεία θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε κάθε συνεργασία, γι αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ρεαλιστική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και στις προτάσεις τους.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00