Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ταύρος 2021: Ριζικές αλλαγές και ευκαιρίες.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Ταύρος 2021

Ταύρος 2021

Ταύρε, το 2021 θα είναι έτος πρόκλησης, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να υπάρχουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αναστατώσουν. Όμως θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που λειτουργούσαν περιοριστικά μέχρι στιγμής για εσένα.

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και σε οδηγεί σε ριζικές αλλαγές που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ούτε εσύ ούτε το περιβάλλον που κινείσαι. Αποβάλλεις κάθε συντηρητικό στοιχείο της προσωπικότητας που δεν σου επέτρεπε να προχωρήσεις στη ζωή σου όπως θα ήθελες. Οι ανακατατάξεις που προκαλούνται θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς όπως η προσωπική ζωή, η οικογένεια, η επαγγελματική πορεία. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα οδηγήσουν στο να δρομολογήσεις με έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο την προσωπική σου ανάπτυξη, ανοίγοντας τα φτερά σου για νέες διαδρομές που σε ικανοποιούν πλήρως.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό όμως δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς παράλληλα με τα επιπλέον καθήκοντα ή τις νέες προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξάνεται το άγχος, η ανασφάλεια, η αμφιβολία για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι όμως ότι με σκληρή προσπάθεια, μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν αναλάβεις. Έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις την αναγνώριση και τον σεβασμό στο περιβάλλον της καριέρας σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που οφείλεις να τις διαχειριστείς αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές και την έπαρση. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μελλοντικές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σταθούν δίπλα σου σε κάθε φιλοδοξία που έχεις.

Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να προσγειωθείς απότομα σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εξάρσεις και επαναστατικές αντιδράσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσεις θα σε καθοδηγήσει εσφαλμένα αν βιαστείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου  αγγίζουν ζητήματα ηθικών αξιών, οικονομικών ανοιγμάτων και συμφωνιών, καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία και την προσωπική σου ζωή σημαντικά. Είναι απαραίτητο να δείξεις κατανόηση και να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση σου, καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Φρόντισε παράλληλα να μην χαθείς στις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και την ζήλια επηρεάζοντας δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο εκλείψεων που θα σε απασχολήσουν και το 2022 και θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν θα βοηθήσουν να διαχειριστείς με σύνεση και ωριμότητα ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η στάση σου αυτή μπορεί να οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός κύκλου σχέσεων που έχουν σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ρεαλιστική προσέγγιση αν δεν θες να αποχωριστείς σημαντικά πρόσωπα για σένα. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2021: Η αγάπη είναι εδώ!

Η χρονιά είναι απαιτητική και θα χρειαστεί να κρατήσεις πολλές φορές χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αποφύγεις εντάσεις στη σχέση σου ή σε σχέση με νέα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, λόγω των πολλών υποχρεώσεων και της κούρασης που υπάρχει. Είναι σαφές ότι η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει τα αισθηματικά σου, καθώς με μεγάλη ευκολία θα αφιερώνεις χρόνο στην καριέρα σου, αγνοώντας την ανάγκη σου για χαρά, έντονο συναίσθημα και απόλαυση. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι με ευκολία μπορείς να χάσεις το μέτρο και να υπερβάλλεις είτε στη συμπεριφορά είτε στις απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να οριοθετήσεις τις προσδοκίες σου για να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία.

Η πολυαστρία στην Παρθένο ( Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις όποιες υποχρεώσεις έχεις και να αφιερωθείς στο πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι θα δώσεις ανοιχτόκαρδα και γενναιόδωρα ότι χρειάζεται το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει για να χαρείς κάθε στιγμή που θα απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ευχαριστηθείς τη συντροφικότητα και την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο/η αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν και θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου.

Με τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης που είναι ζωής και απολαμβάνεις μέσα σε αυτή τη συντροφικότητα που αποζητάς. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παρουσιάσεις το ταίρι σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, οπότε μία αντίστοιχη εξέλιξη είναι πολύ πιθανή.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2021: Δεν θα λείψουν τα χρήματα!

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να πετάξεις από πάνω σου ότι λειτουργεί καταπιεστικά σε εσένα και αυτό επηρεάζει σημαντικά και την επαγγελματική σου ζωή. Το πρώτο δίμηνο του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς τα τετράγωνα του με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ανατροπές και ξεκαθαρίσματα στο πεδίο της καριέρας. Αρχικά δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από την συμπεριφορά και τις πιέσεις των ανώτερων σου, όμως αργότερα θα αντιληφθείς ότι δυσκολίες και ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να προέκυψαν σε βοηθούν να δρομολογήσεις μία νέα πορεία. Για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό θα χρειαστεί εργατικότητα, μεθοδικότητα και ώριμη προσεγγίσεις στα πράγματα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σημαντικά γεγονότα και αποφάσεις σε σχέση με την οικονομική σου πραγματικότητα. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να προχωρήσεις σε επιχειρηματικά ανοίγματα και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Είναι απαραίτητο όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να υπερβάλλεις στους στόχους που θέτεις ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν, κάτι που θα προκαλέσει πληγές, τόσο οικονομικές όσο και ψυχολογικές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου οδηγεί σε επόμενο στάδιο σημαντικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς η έπαρση και η αμετροέπεια θα ενοχλήσουν σημαντικά. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, φρόντισε όμως να μην χάσεις το ρεαλισμό και την μεθοδική σκέψη που σε διακρίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00