Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Τοξότης 2021: Νέα ξεκινήματα!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Τοξότης 2021

Τοξότης 2021

Τοξότη, δεν επιτρέπεις πια στους φόβους και στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης να σε ταλαιπωρεί, καθώς το 2021 επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην επικοινωνία. Αυτό θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά και σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις, κυρίως σε σχέση με το εμπόριο, το διαδίκτυο, οι δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα θα λειτουργήσει ευεργετικά και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς θέλεις ουσιαστικές σχέσεις και θα φροντίσεις να τις θεμελιώσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί μία ρευστή κατάσταση σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια με οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κάποιες στιγμές ότι τα γεγονότα που έχουν προκύψει λειτουργούν διαλυτικά στο οικογενειακό περιβάλλον. Νοοτροπίες και προκαταλήψεις που έχει εμφυσήσει η οικογένεια απομυθοποιούνται, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις αλήθειες που μπορεί να σε πληγώσουν όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς ότι σε βοήθησαν να προχωρήσεις χωρίς αυταπάτες σε μία νέα πορεία σχέσεων, όπου η κατανόηση και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αυτό όμως θα χρειαστεί χρόνο,

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και είναι γεγονός ότι εκφράζεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Η στάση σου εντυπωσιάζει κυρίως τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να θεμελιώσεις εκ νέου τη σχέση σας με γερές βάσεις, καθώς θέλεις να μείνεις μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και ανωριμότητα. Παράλληλα επικεντρώνεσαι με σταθερά και σίγουρα βήματα σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά αντικείμενα που σου ταιριάζουν πολύ.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ευνοεί σημαντικά το να εντρυφήσεις σε ένα νέο αντικείμενο που θα σε γεμίσει οι γνώσεις και θα ανακουφίσει την περιέργεια για νέες πληροφορίες που έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες που θα παίξουμε σημαντικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ένα πρώτο δείγμα οικογενειακής ηρεμίας και εύνοιας που θα απολαύσεις με όλη σου την ψυχή. Είναι σημαντικό για εσένα να λήξεις ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον όσο πιο ανώδυνα και αρμονικά γίνεται.

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις έντονες καταστάσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αφήνουν περιθώρια για νέες εξελίξεις σε ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε έντονες κόντρες που θα κοστίσουν στις στενές σου σχέσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν καταλυτικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς φέρνουν στο φως ζητήματα που απασχολούν τόσο τις συνεργασίες όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι σε μεταγενέστερο χρόνο να μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική βάση σε ότι εκφράζουν. Παράλληλα μείνε μακριά από υπερβολές, καθώς η αμετροέπεια δεν θα ευνοήσει πιθανές επιδιώξεις που έχεις. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φωτίζει σκοτεινές πλευρές στο εργασιακό περιβάλλον και το πιθανότερο είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε ενοχλήσουν σφόδρα. Προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Αντίθετα θα σου δημιουργήσουν πολλαπλά ζητήματα. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Οι Τοξότες αισθηματικά το 2021: Με ωριμότητα οι σχέσεις θα κυλίσουν ομαλά. (Η2)

Με τις εκλείψεις να πρωταγωνιστούν στον άξονα σου με τους Δίδυμους είναι ξεκάθαρο ότι καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λελογισμένες αντιδράσεις καρμικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαΐου, 16 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου και σε καλούν να αντιμετωπίσεις καθοριστικά γεγονότα που θα κρίνουν την πορεία των αισθηματικών σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και κινήσεις που θα πληγώσουν την σχέση σου ανεπανόρθωτα. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να είναι σαθρό. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 4 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις αποφασιστικές πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο. Η ωριμότητα και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε επόμενο στάδιο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να φέρει στο πλευρό σου ένα πρόσωπο που μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί του, μία σχέση με μακροχρόνια προοπτική.

Με τον Άρη στους Διδύμους από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς εντάσεις μπορεί να προκύψουν λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν τη νευρικότητα και θα δημιουργήσουν έντονο πάθος και αισθησιασμό στη σχέση. Απολαυστικές στιγμές μπορείς να περάσεις και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουνίου, αφού έχεις την δυνατότητα να γοητεύσεις και να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου μπορείς να μαγνητίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αρχές Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γεμίζει γοητεία. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2021: Μπορείς να λάμψεις! (Η2)

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου αναστατώνουν το πεδίο των συνεργασιών σου, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις με πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν με νέες προτάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στο περιθώριο αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος επαγγελματικές επιλογές. Προσοχή παράλληλα θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα που δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την διάθεση να σε εξαπατήσουν. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από επαγγελματικά όνειρα που μπορεί να ανεβάζουν προσωρινά τη διάθεσή σου στα ύψη, όμως γεγονός είναι ότι αν φροντίσεις να ψάξεις κάθε λεπτομέρεια θα βρεις κρυφά σημεία και παγίδες. 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να φέρει στο φως παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και να αποφύγεις συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις τις όποιες ισορροπίες χωρίς να υποπέσεις σε παγίδες χάνοντας το μέτρο, υποκύπτοντας στον παραλογισμό που μπορεί να βοηθήσει τα πρόσωπα που σε υπονομεύουν να πετύχουν τους στόχους τους. 

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου θα οδηγήσει σε ένα καυτό καλοκαίρι όπου προτεραιότητα για εσένα θα είναι η επαγγελματική σου ζωή και όχι διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις στο πεδίο της καριέρας θα πολιορκήσουν την καθημερινότητα και το χρόνο σου. Φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να μείνεις μακριά από πιθανή αδιαλλαξία, από συντηρητισμό και έλλειμμα προσαρμογής που θα αποτελέσουν εμπόδιο σε μία εποχή που μπορείς να λάμψεις.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00