blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ανοίγματα ελπίδας στον ορίζοντα με Δία-Ουρανό, την «εργατική» Πανσέληνο, αλλά και με μεγάλες δόσεις… έρωτα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ανοίγματα ελπίδας στον ορίζοντα με Δία-Ουρανό, την «εργατική» Πανσέληνο, αλλά και με μεγάλες δόσεις… έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Μαρτίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Το «μεγαλειώδες» τρίγωνο Δία-Ουρανού

Το τρίγωνο Δία-Ουρανού που σχηματίζεται στις 3 Μαρτίου, θεωρείται μια εξαιρετικά θετική όψη, αφού επιφυλάσσει ξαφνικές ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Το τρίγωνο μεταξύ αυτών των δύο πλανητών θα σχηματισθεί ακόμα μια φορά στις 22 Ιουνίου και θα αναπτερώσει τις ελπίδες για καλύτερες μέρες. Ελπίδες που μοιάζουν να γίνονται πραγματικότητα μάλλον λίγο αργότερα, καθώς περιμένουμε στις 12 Οκτωβρίου και το εντυπωσιακό τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα. Σε κοσμικό επίπεδο σταδιακά θα υπάρξει σαφής βελτίωση των καταστάσεων που επικρατούν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη ενώ και σε προσωπικό ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τα δεδομένα σε κάποιο από τους τομείς της ζωής του. Περισσότερο ευνοημένα από αυτή την όψη θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι).

Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μάλιστα, ο ευνοϊκός σταθερός αστέρας Achernar που έχει ιδιότητες παρόμοιες με εκείνες του Δία, θα βρίσκεται στον αντίποδα της Πανσελήνου, στην 15η μοίρα των Ιχθύων, προδίδοντας θετικά χαρακτηριστικά στο φαινόμενο. Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτή τη δύσκολη περίοδο αναμένεται να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα σε θέματα που εξουσιάζει ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων, όπως είναι τα εργασιακά, το ασφαλιστικό, αλλά και ο τομέας της Υγείας. Τα ζώδια που ευνοούνται από την Πανσέληνο είναι εκείνα της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς).

Τα «παιχνίδια» της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της καλοπέρασης, σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στις 4 του μήνα, ενώ συναντά και τον απρόβλεπτο Ουρανό την ίδια μέρα, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες. Έρωτες με ένταση και πάθος, αλλά με αμφίβολη διάρκεια, καθώς την επόμενη μέρα, στις 5 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απογοητεύσεις. Το ρητό που ταιριάζει «γάντι» στα παιχνίδια αυτά της Αφροδίτης είναι το: «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Σε κοσμικό επίπεδο εκεί γύρω στις 5 Μαρτίου αναμένονται βρυχηθμοί του εγκέλαδου, αλλά και ξαφνικές αλλαγές στον καιρό. Μάρτης-γδάρτης, όπως πολύ σοφά λέει ο λαός.   

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Οι ισορροπίες που πιθανό να διαταραχτούν μέσα σε αυτή την περίοδο, θα έχουν μια ευκαιρία για να επιτευχθούν ξανά, με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που συναντάμε στις 6 του μήνα. Για να μάθεις πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά οι πρώτες εκρηκτικές όψεις του μήνα και αν ανήκεις στους ευνοημένους, κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ας δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις και η Πανσέληνος του Μαρτίου τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.   
 

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2015 16:25:00