blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015

Ερμής στον Κριό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Όλοι λίγο-πολύ διαπιστώνουμε πως διανύουμε μια περίεργη περίοδο. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις όπως διαμορφώνονται, «αντικατοπτρίζουν» έναν ουρανό που «βρυχάται» μέσα από έντονες και αμφίρροπες αστρικές επιρροές.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σχηματίζεται στις 30 Μαρτίου, προδιαθέτει για ερωτικές αταξίες και για οικονομικές ατασθαλίες, οι οποίες όμως είναι καλό να αποφευχθούν σε μια αρκετά επικίνδυνη φάση, όπως είναι αυτή του διανύουμε.

Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 Μαρτίου και μέχρι και τις 15 Απριλίου θα μας κάνει περισσότερο παρορμητικούς, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις, γι’ αυτό κρίνεται σκόπιμο να αποφεύγουμε σημαντικές αποφάσεις δίχως δεύτερη σκέψη. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό.

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 31/3 μέχρι τις 12/5, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης «χάνει» τη δύναμή του και βγάζει εκδικητικότητα και πρωτόγονα ένστικτα. Φαινόμενα ακραίου φανατισμού θα κορυφωθούν αυτή την περίοδο. Η Νέα θέση του Άρη ευνοεί Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Τα τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία

Στις 2/4 τα τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία αποτελούν θετικές όψεις, τόσο για αποκατάσταση σταθερότητας όσο και για τυχερές συγκυρίες, ωστόσο δεν μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο, λόγω της έκλειψης που ακολουθεί.

Ολική έκλειψη Σελήνης

Η σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στις 4 του μήνα στην 14η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Algorab και σε αντίθεση με τον Alpheratz, δύο εντελώς αντίθετους στη φύση τους απλανείς με πολλαπλές ιδιότητες, που θα προϊδεάζουν για το χειρότερο, αλλά και για το καλύτερο ταυτόχρονα. Πρόκειται ίσως για την πιο δυναμική έκλειψη της χρονιάς, αφού σε αυτήν συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε όψεις τετραγώνου, ενώ τη στιγμή της έκλειψης ο Ερμής στον Κριό εμπλέκεται στο φαινόμενο με όψη αντίθεσης. Το φαινόμενο αναμένεται να προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα τόσο σε φυσικό επίπεδο (υπέδαφος, καιρός) όσο και σε πολιτικό. Καθώς το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με τις σχέσεις, στη διάρκεια του φαινομένου αναμένονται ανατροπές σε διεθνείς συμμαχίες που πιθανότατα θα οφείλονται σε οικονομικά και πολιτικά αίτια. Ο Δίας μέσα από το Λέοντα σχηματίζει ένα ελπιδοφόρο εξάγωνο με τη μοίρα της έκλειψης, ωστόσο καθώς θα είναι ανάδρομος, μάλλον δεν θα «καταφέρει» να αμβλύνει τις επιπτώσεις και να μειώσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τις ζημιές.
 
Το μέγιστο της έκλειψης θα γίνει ορατό από την ΒΑ Ασία, την Ιαπωνία, την Δυτική Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ανταρκτική, τον Ειρηνικό και τον Ινδικό ωκεανό και τα δυτικά παράλια της Νότιας και Βόρειας Αμερικής: αυτές είναι και οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο από τα αποτελέσματα του φαινομένου.
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται από την έκλειψη είναι εκείνα του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4 Απριλίου, στις 6 Ιουλίου, στις 8 Οκτωβρίου και στις 4 Ιανουαρίου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η έκλειψη με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ας δούμε λοιπόν πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Ερμής στον Κριό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2015 00:01:00