blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο: Η τέχνη της σύγκλισης του διαφορετικού!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο: Η τέχνη της σύγκλισης του διαφορετικού!
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, με τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο

Είναι μια κοσμική όψη, που έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά των εξελίξεων και να σου θυμίσει πως για κάθε δράση, υπάρχει πάντα και… αντίδραση! Ο Δίας στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, μια σύγκρουση που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μέσα από τις σταθερές ποιότητες αυτών των δύο ζωδίων…
 
Η όψη τετραγώνου μιλά πάντα για μια δύσκολη αποστολή που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, η οποία συχνά μπορεί να εμπεριέχει και κίνδυνο. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η διαχείριση της. Είναι η στιγμή που καλούμαστε να αποδείξουμε την ωριμότητά μας, το πόσο έτοιμοι είμαστε να διαχειριστούμε τις εξελίξεις με αυτοπειθαρχία, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.
 
Ο Δίας στον Λέοντα, στο ζώδιο της χαράς και της δημιουργίας, έχει την ανάγκη να εκφραστεί με αυτά που δημιουργεί, είναι γεμάτος ενθουσιασμό και διάθεση να κάνει πράγματα, να ζήσει, να επεκταθεί ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο… Και είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε, προκειμένου να πετύχει τους στόχους και τους σκοπούς του.
 
Από την άλλη μεριά, ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού δεν είναι σε μια ζωδιακή περιοχή η οποία ενθαρρύνει κάθε είδους εξέλιξη, μια και ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί τις αξίες, το κατεστημένο, τις δομές, ενώ ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που αφορά τη συναισθηματική αλήθεια του καθενός από εμάς, ποιότητες και οι δύο ασυμβίβαστες! Ο Κρόνος εδώ δεν επιτρέπει την εσωτερική ανάταση ούτε τη διευκόλυνση της αλήθειας που μπορεί να έχουμε μέσα μας. Συχνά δημιουργεί ένα εσωτερικό μπλοκάρισμα, εμποδίζοντας την έκφραση της εσωτερικής πραγματικότητας, και της συναισθηματικής αλήθειας που έχει ο καθένας από εμάς!
 
Και εδώ προκύπτει το ερώτημα: Μπορείς να υπερβείς όλες τις εσωτερικές αναστολές ή εμπόδια που έχεις και να διεκδικήσεις με πάθος και αποφασιστικότητα την επιθυμία σου; Όλα στηρίζονται βεβαίως στο πόσο υγιείς και ρεαλιστικοί είναι οι στόχοι σου! Πόσο καλά έχεις οργανωθεί, πόσο είσαι αποφασισμένος και αν διαχειρίζεσαι με ώριμο τρόπο οτιδήποτε συμβαίνει τώρα και εμποδίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου!
 
Η όψη του τετραγώνου μπορεί να κρύβει ασυμβίβαστες ποιότητες, έχει όμως ιδιαίτερη δυναμική! Αν σταθείς πάνω από τα γεγονότα, μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική νίκη, μια πολύ σημαντική εξέλιξη, μια και όλα είναι θέμα χειρισμών! Είναι σημαντικό τώρα να μην αφήσεις τον εγωισμό σου και το πείσμα σου να υπερισχύσει, αυτό δηλώνει άλλωστε και η ποιότητα των σταθερών ζωδίων στην οποία κορυφώνεται η όψη αυτή. Να μην μπεις σε φανατισμούς απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα, αλλά να μάθεις πως το μοίρασμα και η συνεργασία, είναι δρόμοι που μπορούν να σε οδηγήσουν στο στόχο σου και όχι ο μοναχικός δρόμος που ενδεχομένως επιλέγεις! Και επίσης να μάθεις πού πρέπει να κάνεις πίσω, πότε είναι η ώρα να παραδεχθείς πως οι κινήσεις που μέχρι τώρα έκανες, δεν σε βοήθησαν ή δεν σου έδωσαν το αποτέλεσμα που περίμενες…
 
Τώρα καλείσαι να… συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, αν θέλεις να φτάσεις στον προορισμό σου! Η σύγκλιση των αντιθέτων είναι μια τέχνη, την οποία οφείλεις να μάθεις! Είναι το δώρο που σου αφήνει ο Δίας, πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Λέοντα… Αν το δεις σαν ευκαιρία ή σαν πρόκληση, έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Δία-Κρόνου

Στο στόχαστρο οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων μοιρών και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές. Εσείς, έτσι κι αλλιώς με τον Κρόνο να βρίσκεται εδώ και καιρό στην περιοχή σας, έχετε περάσει από αρκετά διλήμματα, αναταράξεις και συγκρούσεις. Τώρα, για μια ακόμα φορά καλείστε να ενώσετε αντίθετες δυνάμεις, τόσο στο περιβάλλον σας όσο και μέσα σας
 
Είναι αυτές οι κρίσιμες στιγμές, κατά τις οποίες πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και νηφάλιοι, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προβληματικές καταστάσεις, που καταδυναστεύουν την ψυχή σας, αλλά και την καθημερινότητά σας… Τώρα που πρέπει να σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις και να κρατήσετε καθαρό το μυαλό και την καρδιά σας, από οποιονδήποτε προσπαθήσει να διαστρεβλώσει την οπτική σας… Μόνο ο χρόνος είναι σύμμαχός σας πραγματικά και πρέπει να τον αφήσετε να κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει.
 
Γι’ αυτό, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε κινήσεις. Σχεδιάστε με μεθοδικότητα το επόμενο βήμα σας και να θυμάστε πως η επιτυχία είναι κυρίως θέμα προετοιμασίας!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2015 14:52:00