blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Άρη: Διεκδίκησε όλα αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα δεν τολμούσες!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Άρη: Διεκδίκησε όλα αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα δεν τολμούσες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Άρη

Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς, αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.(André Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1947)
 
Η σημερινή ημέρα έρχεται να σου δώσει μια ώθηση, ένα σπρώξιμο, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου. Τώρα, είναι πολύ εύκολο να αποφασίσεις να διεκδικήσεις όλα αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα δεν τολμούσες! Όλα αυτά που μπορεί να σχεδίαζες εδώ και καιρό, όμως δεν ήξερες πώς θα καταφέρεις να τα δρομολογήσεις, από πού να ξεκινήσεις και πώς να διαχειριστείς τις καταστάσεις, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν και σε πιέζουν…
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη σε ενέργεια στο πλανητικό σκηνικό. Μια όψη που έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη, δύο συναισθήματα που είναι ικανά να σε βάλουν μέσα στο παιχνίδι και να σου δώσουν τα κατάλληλα εργαλεία, για να καταφέρεις ό,τι και αν σκέπτεσαι… Μην έχεις ερωτήματα για το πώς θα τα καταφέρεις! Από την στιγμή που το αποφασίζεις εσύ, οι συγκυρίες δημιουργούνται, για να σε εξυπηρετήσουν σε ό,τι και αν χρειαστείς…
 
Εξαιρετική μέρα για να εκτονώσεις στην ενέργειά σου σε δημιουργικές δραστηριότητες, στον αθλητισμό και σε ό,τι σε κάνει να εκφράζεσαι θετικά, ακόμα και παραθέτοντας τις ιδέες σου, τις απόψεις σου ή τα σχέδιά σου στους άλλους… Είναι μια ημέρα που θα σου δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης έκφρασης, που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες ή στις φιλοδοξίες σου!
 
Η ερωτική ζωή διεκδικεί κι αυτή με τη σειρά της τις θετικές ενέργειες που στέλνει η όψη! Τώρα μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα το συναίσθημά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τολμώντας κάτι, που μπορεί μέχρι τώρα δίσταζες να κάνεις… Όμως, είναι αυτή η κίνηση που είτε θα αποκαταστήσει σχέσεις που ενδεχομένως έχουν διαταραχθεί, είτε θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Άρη

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες προσφέρονται για πάσης φύσεως διεκδικήσεις και κατακτήσεις… Μην το σκέφτεστε, τολμήστε! Εσύ θα αρπάξεις τις ευκαιρίες; Οι αστρολόγοι του Myastro μπορούν να δουν τι θα συμβεί στο μέλλον σου. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Οκτωβρίου 2014. Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο!
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Οκτωβρίου: Μια καλή περίοδος για αποκατάσταση σχέσεων!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2014 20:00:00