Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ενθουσιασμός, νέες περιπέτειες, αλλά και ισορροπία στις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ενθουσιασμός, νέες περιπέτειες, αλλά και ισορροπία στις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στον Τοξότη

Στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 00:57, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνάει σ’ αυτό του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της δράσης γίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος και περιπετειώδης στο ζώδιο του Δία και χαρακτηρίζεται από έλλειψη υπομονής, γεγονός που χρειάζεται προσοχή.
 
Το συγκεκριμένο διάστημα, όλοι μας θα γίνουμε περισσότερο ενθουσιώδεις και θα κυνηγήσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον τους προσωπικούς μας στόχους, δεν θα πρέπει όμως να χάσουμε την αίσθηση του μέτρου, που μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Θέματα που σχετίζονται με μελέτες, ταξίδια, αθλητισμό θα αναδειχθούν περισσότερο αυτό το διάστημα και πολλά άτομα θα επιδιώξουν να κάνουν ταξίδια, πραγματικά ή πνευματικά, προκειμένου να βιώσουν καινούργιες εμπειρίες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Τοξότη

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Άρη στον Τοξότη είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Την ίδια μέρα, στις 17:35, αποκορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και αισθηματικές υποθέσεις. Η όψη αυτή σχετίζεται με επανασυνδέσεις και μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων και να επιφέρει μια νέα ισορροπία στις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ παράλληλα φέρνει ηθική και υλική ανταμοιβή σε όλες τις προσπάθειες. Η επιρροή αυτής της όψης είναι +/-3 ημέρες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Άρης στον Τοξότη, Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 14 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική διέλευση, που θα επιφέρει αλλαγές στη φιλοσοφία σου και στον τρόπο σκέψης σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις περισσότερη αρμονία σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από το εξωτερικό, ίσως εξάψουν το ενδιαφέρον σου και σε παροτρύνουν να δοκιμάσεις την τύχη σε μια άλλη χώρα. Τα ταξίδια γενικότερα έχουν να σου προσφέρουν οφέλη και εμπειρίες, ακόμα και αν δεν γίνουν για επαγγελματικούς λόγους. Η νέα θέση του Άρη, μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα το ερχόμενο τριήμερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα των σχέσεών σου και περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26/10. Το διάστημα αυτό θα έρθεις αντιμέτωπος με χρέη και οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε κάποιες αγοραπωλησίες, που σταδιακά θα σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Στον αισθηματικό τομέα, αν υπάρχουν σχέσεις από το παρελθόν που σε απασχολούν, θα έχεις την ευκαιρία να τις αναζωπυρώσεις, ενώ ακόμα και αν είσαι αδέσμευτος, θα δημιουργήσεις μια νέα ερωτική σχέση, που θα σε καλύψει απόλυτα. Αν διατηρείς μια σχέση χωρίς προβλήματα, ίσως σκεφτείς την πιθανότητα της συμβίωσης ή ακόμα και την επισημοποίησή της, αφού την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί αυτή την προοπτική. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου. Όλο αυτό το διάστημα, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να φροντίσεις να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα, ώστε να ξεπεράσεις ανώδυνα τις όποιες εντάσεις μπορεί να προκαλέσει ο Άρης. Χρησιμοποιώντας την έμφυτη διπλωματία σου και διατηρώντας την ψυχραιμία σου, μπορείς ακόμα και να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια για ένα κοινό μέλλον με τον αγαπημένο σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στα οικονομικά σου το ερχόμενο τριήμερο, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται στις 14/9. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 14 Σεπτεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου που θα παραμείνει εκεί, τα καθήκοντά σου θα είναι αρκετά αυξημένα και οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να οργανώσεις το πρόγραμμά σου έτσι, ώστε να μπορείς να τα προλάβεις όλα. Το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις ή να σημάνει μια σημαντική προαγωγή. Ωστόσο, καλό θα είναι παράλληλα να φροντίσεις να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται επίσης στις 14 Σεπτεμβρίου, ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες καθώς και νέες ερωτικές γνωριμίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Άρης περνάει στις 14 Σεπτεμβρίου στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να απολαύσεις τον έρωτα, αλλά και να γευτείς την εύνοια της τύχης. Αν είσαι αδέσμευτος μάλιστα, οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση, θα είναι πολλές και ίσως δυσκολευτείς μέχρι να κάνεις την τελική επιλογή σου. Αντίθετα, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως νιώσεις την ανάγκη να την επισημοποιήσεις και να βάλεις πλώρη για τον πρώτο σου απόγονο. Με την δημιουργικότητα που θα σε χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, μπορείς επίσης να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό επιχείρημα με καλές προοπτικές. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί στο σπίτι και την οικογένεια και ίσως ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες αισθητικές βελτιώσεις. Ωστόσο, θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, στις 14 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να σε επηρεάζει μόνο για το ερχόμενο τριήμερο, υπόσχεται όμως να κάνει τη ζωή σου πολύ όμορφη και ερωτική. Αν λοιπόν παραμένεις αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η διέλευση του Άρη από το τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου, τονίζει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, πέρα από τις επαγγελματικές προοπτικές που μπορούν να σου προφέρουν, ίσως έχουν και ερωτικό χαρακτήρα, καθώς ο Άρης που κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να ανοίξει ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις ότι η επικοινωνία με τον σύντροφό σου γίνεται όλο και καλύτερη αυτή την περίοδο. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά-οικονομικά σου το ερχόμενο τριήμερο, χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνει η δική σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 14 Σεπτεμβρίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, τα οποία θα σε απασχολήσουν μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα κινητοποιηθείς περισσότερο, προκειμένου να εξασφαλίσεις την υλική ασφάλεια που επιθυμείς, να βελτιώσεις τις αποδοχές σου ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή και μια ξαφνική ευκαιρία, είναι πιθανό να σου ανοίξει το δρόμο για σημαντικά κέρδη, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, αποτελεί ακόμα μια ένδειξη για την θετική έκβαση των επαγγελματικών σου, ενώ δεν αποκλείεται να σηματοδοτεί και μια σοβαρή γνωριμία, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι διαθέτεις άφθονη ενεργητικότητα και ότι είσαι έτοιμος να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις κάθε στόχο που ονειρεύεσαι. Με την αυξημένη δημιουργικότητά σου, μπορείς ακόμα και να καταπιαστείς με την δημιουργία μιας ατομικής επιχείρησης, η οποία μπορεί να χρειαστεί αρκετό κόπο, στην πορεία όμως θα σε αποζημιώσει. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς τώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για την πορεία της καριέρας σου αλλά και για την βελτίωση των οικονομικών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η νέα θέση του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί για το ζώδιό σου μια περίοδο πιο υποτονική, κατά την οποία θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Ίσως οι ενέργειες που έκανες το τελευταίο διάστημα, έφεραν τα αποτελέσματα που επιθυμούσες, παράλληλα όμως καταπόνησαν τον οργανισμό σου ή σου στέρησαν την «πολυτέλεια» των διακοπών. Έτσι, ακόμα και στην εκπνοή του καλοκαιριού, μπορείς να κάνεις χρήση της άδειας που σου απομένει, προκειμένου να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εξάλλου, και το τρίγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη στις 14, σου ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι που μπορείς να απολαύσεις με τον σύντροφό σου, μακριά από έννοιες και σκοτούρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Η νέα θέση του Άρη είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις ισχυρές γνωριμίες και να ανανεώσεις τις προσπάθειές σου για την κατάκτηση των στόχων σου. Πέρα από τις προσωπικές σου προσπάθειες, η τύχη θα βρίσκεται δίπλα σου κάθε στιγμή, προκειμένου να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Θετικές εξελίξεις εξάλλου, θα παρουσιαστούν και στην αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, αφού πρόκειται να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποια χρέη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι κάπως απαιτητικό στον επαγγελματικό τομέα, αν όμως κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορεί να σημάνει και την προσωπική σου πρόοδο. Θα πρέπει λοιπόν αυτό το διάστημα να εργαστείς όσο περισσότερο μπορείς, ώστε να εξασφαλίσεις όχι μόνο την προβολή που επιθυμείς, αλλά και την υλική σου ευημερία. Αξιόλογες ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν και από το εξωτερικό, τις οποίες ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα στους αδέσμευτους του ζωδίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2014 12:40:00