blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Εσύ σε ποιό τομέα έχεις τύχη; Ο πλανήτης Δίας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου στο αποκαλύπτει!

Εσύ σε ποιό τομέα έχεις τύχη; Ο πλανήτης Δίας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου στο αποκαλύπτει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Ο Δίας στην αστρολογία, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την τύχη και την επέκταση. Η θέση του Δία στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, δηλαδή ο οίκος στον οποίο βρισκόταν ο Δίας την στιγμή της γέννησής μας, φανερώνει σε ποιο τομέα της ζωής μας έχουμε περισσότερη εύνοια και αποκαλύπτει και άλλα σημαντικά μυστικά της προσωπικότητάς μας.

Βρες σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου έχεις τον Δία, κάνοντας κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας και ανακάλυψε αν η τύχη είναι με το μέρος σου.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ
Οι γύρω σου σε χαρακτηρίζουν «γουρλή», γιατί πράγματι η τύχη είναι η κολλητή σου φιλενάδα. Το μυστικό σου είναι ότι βλέπεις όλα τα ζητήματα της ζωής από την αισιόδοξη πλευρά τους, έχεις κέφι και σκέφτεσαι πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό είναι που σε βοηθά να σου έρχονται όλα ευνοϊκά. Στον έρωτα, έχεις εύνοια… δεν υπάρχει περίπτωση να σου «γυαλίσει» ένα άτομο και να μην δεχθείς ανταπόκριση, πάντα κατακτάς το άτομο που βάζεις ερωτικό στόχο. Η ερωτική σου ζωή είναι «άτακτη» και με πολλές κατακτήσεις. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό σου γνώρισμα είναι η υπερβολή σου με το φαγητό. Δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις λιχουδιές και έχεις την τάση να παίρνεις κιλάκια. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ
Η τύχη σε ευνοεί στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα αν ο Δίας του ωροσκοπίου σου κάνει θετικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες (δηλαδή τρίγωνο/εξάγωνο/ σύνοδο). Ακόμα και αν το χρήμα δεν ρέει άφθονο στη ζωή σου, σίγουρα μπορείς να παραδεχτείς πως ακόμα και τις στιγμές που μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι συμβαίνει εντελώς ξαφνικά και γεμίζει ξανά. Δείξε προσοχή μονάχα, επειδή έχεις «ρέντα» με τα οικονομικά, πολλές φορές σε πιάνει η επιθυμία για επέκταση και ρισκάρεις χωρίς να σκεφτείς. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ
Η κοινωνική σου ζωή είναι ο τομέας στον οποίο δέχεσαι εύνοια! Ο Δίας από τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι είσαι ένα χαρούμενο και γενναιόδωρο άτομο που πάντα θα δέχεσαι την υποστήριξη και την βοήθεια από φίλους αλλά και από οικογένεια. Η τύχη πολλές φορές στη ζωή σου θα φανεί μέσα από γνωριμίες, επαφές, ταξίδια ή ακόμα και από τον τομέα των σπουδών σου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ
Ο Δίας από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι θα έχεις τύχη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερές και ασφαλείς βάσεις στη ζωή σου. Ο τομέας που δέχεται την μεγαλύτερη εύνοια είναι η οικογένεια, αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου είναι το λιμάνι σου, που σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής. Θα καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια και ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος και θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ
Φήμη και διασημότητα, φανερώνει ο Δίας από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην πορεία της ζωής σου, θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να γίνεις γνωστός για τα επιτεύγματά σου. Μπορεί να μην γίνεις αστέρας του Hollywood όμως στον τομέα που κινείσαι, θα διακριθείς για την δημιουργικότητά σου και θα αποκτήσεις «όνομα»! Παράλληλα, ο Δίας από αυτή τη θέση δείχνει ότι ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είσαι ένα άτομο που θα δεχθείς τύχει, εύνοια και απόλαυση από τους ερωτικούς σου συντρόφους.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ
Επαγγελματική διάκριση σου χαρίζει ο Δίας από τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι κάποια πράγματα θα σου «χαριστούν», έχεις να δουλέψεις αρκετά στη ζωή σου, όμως οι ευκαιρίες, οι προτάσεις, οι συνεργασίες και η εύνοια που θα δεχθείς, θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις πιο γρήγορα και να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου. Χαμογέλασε λοιπόν, η καριέρα σου είναι εξασφαλισμένη! Δείξε προσοχή μόνο στις υπερβολές με το φαγητό, γιατί έχεις την τάση να παρεκτρέπεσαι και να τσιμπάς κιλά! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ
Τα νέα είναι πολύ χαρούμενα, γιατί ο Δίας από τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι στη ζωή σου θα έχεις τύχη στον τομέα του γάμου αλλά και των συνεργασιών. Κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, ενώ είναι δεδομένο ότι ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος και ευτυχισμένος. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στη ζωή σου, θα είναι καλές και θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ
Ο Δίας από τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι διαθέτεις γερή κράση και ότι θα ζήσεις πολλά χρόνια. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από κληρονομιές, νομικά ζητήματα ή κέρδη μέσα από τρίτους (πχ σύζυγο). Παράλληλα η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από πολλές κακοτοπιές. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ
Ευκαιρίες για γνώση και πνευματική επέκταση σου χαρίζει ο Δίας από τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Θα μορφωθείς, θα αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες και θα ταξιδέψεις. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και θα καταφέρεις να επεκταθείς και να εξελιχθείς. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής, θα καταφέρνεις να διατηρείς το κέφι και του χιούμορ σου. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου θα σε βοηθά πάντα να ξεπερνάς κάθε πρόκληση. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Επαγγελματική διάκριση και εξέλιξη σου υπόσχεται ο Δίας σου από τον δέκατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Στη ζωή σου θα βάλεις υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και θα τους πετύχεις, χωρίς μπλοκαρίσματα και προβλήματα. Θα καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα δεχθείς τον θαυμασμό και την επιβράβευση για τα επιτεύγματά σου. Προσοχή μονάχα γιατί μπορεί να επικεντρωθείς στον τομέα της καριέρας σου, με κόστος την προσωπική σου ζωή που θελημένα θα την παραμελήσεις. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Φίλοι, επαφές και γνωριμίες με πολύ σημαντικούς ανθρώπους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επέκταση. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης, αυτό σημαίνει θα ευνοηθείς από ανθρώπους που θα περάσουν από τη ζωή σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Προσοχή όμως ορισμένες φορές έχεις την τάση να βιάζεσαι και να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Είσαι ένα χαρισματικό άτομο και την τύχη στην ζωή σου την φτιάχνεις αποκλειστικά και μόνο με τις δικούς σου χειρισμούς, πολύ απλά γιατί κρύβεις την δύναμη μέσα σου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, οι ανασφάλειές σου και να περνούν από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις, όμως ακόμα και αν όλα γύρω σου φαίνονται ανάκατα, πάντα κάτι συμβαίνει που σου ανατρέπει τα γεγονότα και η τύχη δεν σε ξεχνά. Είσαι ένα άτομο με βαθιά πίστη και ιδανικά. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-04-2012 08:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι