blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Οκτωβρίου: Μια καλή περίοδος για αποκατάσταση σχέσεων!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Οκτωβρίου: Μια καλή περίοδος για αποκατάσταση σχέσεων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Οκτωβρίου 2014: Έρωτες σε περίοδο… ταραχών!

Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Βιώνουμε μια αρκετά ταραχώδη αστρολογικά χρονική περίοδο, καθώς διανύουμε το μεσοδιάστημα των εκλείψεων, μπαίνουμε ωστόσο σε μια καλύτερη φάση, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες δημιουργούν αρμονικές όψεις μεταξύ τους.

Το αδιαχώρητο στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής, αν και ανάδρομος, θα βρίσκονται στο κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και προσφέροντας ευκαιρίες για νέους έρωτες, αλλά και για διορθωτικές κινήσεις σε καταστάσεις που «πάσχουν». Στις προσπάθειες για αυτές ακριβώς τις διορθωτικές κινήσεις, αρωγός θα είναι ο ανάδρομος Ερμής.

Με τις ευλογίες του ανάδρομου Ερμή

Η ανάδρομη φορά του Ερμή δεν είναι ένα σπάνιο αστρικό φαινόμενο, αφού παρατηρείται τρείς με τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά. Οι γνωστές επιπτώσεις του, είναι τα προβλήματα στην επικοινωνία, που συνδέεται άμεσα με τον Ερμή. Στη διάρκεια της φαινομενικής «ανάδρομης» πορείας ωστόσο, έχει διαπιστωθεί στατιστικά αύξηση της επαναφοράς καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν. Η επιστροφή αυτή θα γίνει πιο έντονα αισθητή, καθώς εκτός από τον Ερμή στο ζώδιου του Ζυγού θα κινούνται ταυτόχρονα ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη, αλλά και ο ζωοδότης Ήλιος και θα σχηματίζουν μια σειρά από εξάγωνα μεταξύ τους, προσφέροντας απλόχερα αστρική εύνοια για τη λύση παρεξηγήσεων και την επιστροφή της αγάπης.

Ήλιος-Ποσειδώνας

Μοναδική ίσως παραφωνία είναι η δυσαρμονία που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, στις 13 του μήνα. Πρόκειται για μια όψη που μας καλεί να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, καθώς κρύβει παγίδες και εξαπατήσεις. Για αυτό το λόγο κρίνεται σκόπιμο μην εμπιστεύεστε σε όσα φτάνουν στα αυτιά σας και να προσπαθήσετε να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια.

Αφροδίτη-Δίας και Ήλιος-Άρης: Το ξύπνημα των αισθήσεων

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 14/10, μια θαυμάσια όψη που φέρνει ακόμα και νέους έρωτες, ενώ και ο Ήλιος διαμορφώνει εξάγωνο με τον Άρη στις 15/10, έναν πλανητικό σχηματισμό, που ανεβάζει τον ερωτισμό στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παθιασμένες συνευρέσεις. Με τις αστρικές επιρροές που εντείνονται κάτω αυτές τις όψεις, μπορούν να αποκατασταθούν ρήξεις και να μπουν τα θεμέλια για μια νέα ισορροπία.

Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή: επιστροφές των… ασώτων

Στις 16/10 ο Ήλιος σχηματίζει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή, γεγονός που συντελεί και πάλι στην τάση για επιστροφή προσώπων από τα παλιά, αφού συμβάλει στην αναθεώρηση των καταστάσεων, προσδίδει ευρύτητα πνεύματος στο διάλογο και είναι ιδανική για συναντήσεις με πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον.

Ερμής, Αφροδίτη και Άρης σε ερωτική αρμονία

Πρόκειται για μια ευτυχή συγκυρία, καθώς ο Ερμής, που βρίσκεται στο κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, διαμορφώνει δυο ακόμη πολύ ευοίωνες όψεις με τους πλανήτες, που παραδοσιακά φέρνουν θαυμάσια αποτελέσματα.
 
Πιο αναλυτικά στις 17/10 ο Ερμής, πάντα σε ανάδρομη πορεία, σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και μας προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις και να επαναφέρουμε τη χαρά στη ζωή μας.
 
Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσουν το ερωτικό μέλλον (και όχι μόνο), οι πλανητικές όψεις της ερωτικής Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, αλλά και το μεσοδιάστημα των εκλείψεων, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Εσένα τι σου επιφυλάσσει το μέλλον στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι πιο διάσημοι αστρολόγοι θα στο αποκαλύψουν!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2014 13:44:00