blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής σε Σκορπιό και Ζυγό έως τις 25 Οκτωβρίου: Αναθεωρήσεις στις σχέσεις!

Ανάδρομος Ερμής σε Σκορπιό και Ζυγό έως τις 25 Οκτωβρίου: Αναθεωρήσεις στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ανάδρομος Ερμής σε Σκορπιό και Ζυγό

Για τρίτη και τελευταία φορά για φέτος, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, αρχικά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Οκτωβρίου, στον οποίο έχει εισέλθει λίγες ημέρες πριν, ενώ στις 10 του μήνα περνά στο ζώδιο του Ζυγού, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του. Η επικοινωνία μας με τους άλλους δέχεται ένα προσωρινό μπλοκάρισμα, ενώ ο τομέας των διαπροσωπικών μας σχέσεων αλλά και η οικονομική μας κατάσταση, θα αποτελέσουν προτεραιότητα το διάστημα που θα κινείται ανάδρομος, έως τις 25 Οκτωβρίου. Και βέβαια για κάποιους, το παρελθόν επιστρέφει για… συναισθηματικές ανακατατάξεις!

Ο ανάδρομος Ερμής και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σου, αναγκάζοντάς σε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να διεκπεραιώσεις οφειλές και να επαναπροσδιορίσεις οικονομικές συμφωνίες. Στη συνέχεια, το πέρασμά του στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, θα φέρει σε πρώτο πλάνο τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα που ανέκυψαν το περασμένο διάστημα. Οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι να προετοιμαστούν για ένα συνταρακτικό πισωγύρισμα, που θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα ερωτικά τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Έως τις 10 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως να χρειαστεί να προβείς σε κινήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν τις ερωτικές σου σχέσεις, μιας και φαίνεται ότι έχουν έρθει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις έμμεσους τρόπους για να πετύχεις τους σκοπούς σου, αλλά να είσαι ξεκάθαρος και ανοιχτός στα λεγόμενα και τις προθέσεις σου. Στη συνέχεια, η προσοχή σου στρέφεται στη δουλειά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις, διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν αναβολές και καθυστερήσεις, που θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος στις 4 του μήνα, επηρεάζοντας αρχικά το κομμάτι της επαγγελματικής σου καθημερινότητας. Κάποιες ασυνεννοησίες και ανακατατάξεις στον χώρο εργασίας σου, ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προγράμματος οπότε οπλίσου με υπομονή έως τις 10, που θα βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Αργότερα, μάλλον θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό σου. Θα θελήσεις να εφεύρεις τρόπους, ώστε να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σου, επαναφέροντας τον ενθουσιασμό στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 10 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου που σχετίζονται με την προσωπική σου εξέλιξη και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Αν υπάρχουν πράγματα που δε σε ικανοποιούν στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπως οι οικονομικές σου απολαβές, αυτό το διάστημα θα θελήσεις να ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις. Από κει και μετά, το σπίτι γίνεται βασική προτεραιότητα, ενώ τα σενάρια μιλούν για βραχυκυκλωμένες συσκευές που χρειάζονται επισκευή και μπλοκάρισμα στην επικοινωνία με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με τον σύντροφό σου. Οπλίσου με υπομονή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αρχικά ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον τομέα που συμβολίζει το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις με κάποιο πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει να ζητά την άμεση προσοχή σου. Παράλληλα, κάποιες ανακατατάξεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενδέχεται να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια για την παρούσα οικονομική σου κατάσταση. Μετά τις 10 του μήνα και μέχρι τις 25, που συνεχίζει ανάδρομος στον Ζυγό, τα σενάρια μιλούν για προβλήματα στις μετακινήσεις σου (ένα σέρβις στο αυτοκίνητό σου δεν θα ήταν κακή ιδέα) και στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Πρόσεξε πώς εκφράζεσαι, για να αποφύγεις ανούσιες παρεξηγήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου γυρνάει ανάδρομος, αρχικά στον τομέα της επικοινωνίας σου με τους άλλους. Μέχρι τις 10 του μήνα, καλό θα είναι να προσέχεις σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, ενώ αν θέλεις να πείσεις για το δίκιο σου, προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις πλάγιους τρόπους. Τα ξεκάθαρα λόγια θα σε βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Αργότερα, η ανάδρομη πορεία του θα επηρεάσει το κομμάτι των οικονομικών σου. Αν χρωστάς ή σου χρωστάνε, θα χρειαστεί να το τακτοποιήσεις, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις δανεισμούς και άσκοπες αγορές, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τις 10 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, ένας απολογισμός εσόδων-εξόδων θα ήταν μία καλή ιδέα, ώστε να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές αυτό το διάστημα, γιατί εκτός από το ότι ενδέχεται να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ίσως να βγεις και εκτός προϋπολογισμού. Μετά τις 10 που επιστρέφει στο ζώδιό σου, αλλάζει τις προτεραιότητές σου και σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τις ερωτικές σου σχέσεις; Αν όχι, θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχικά ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 4 του μήνα, βάζοντάς σε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει στη μέση. Μέσα σε αυτά, συγκαταλέγεται και το ερωτικό σου παρελθόν, που ενδέχεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Μετά τις 10 που περνά στον Ζυγό, φαίνεται να δημιουργείται ένα παρασκήνιο στις διαπροσωπικές ή τις επαγγελματικές σου σχέσεις, με κάποιες κρυφές συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου ή με συναδέλφους σου να φανερώνουν τη μισή αλήθεια για πράγματα που σε αφορούν. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στα κίνητρά σου και να μην εμπλακείς σε υπόγεια παιχνίδια εξουσίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις ένα καταφύγιο που θα σε απομακρύνει για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Το πέρασμά του στον Ζυγό από τις 10 έως τις 25 του μήνα, θα φέρει στο δρόμο σου άτομα που είχαν καιρό να εμφανιστούν στη ζωή σου και που ενδεχομένως να είχατε αφήσει κάτι στη μέση. Παράλληλα, ίσως να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις κάποιες γνωριμίες που έκανες το περασμένο διάστημα, για να δεις τελικά τι έχουν να σου προσφέρουν, αλλά και να ξαναέρθεις σε επαφή με φίλους που δημιουργήθηκε πρόσφατα μια παρεξήγηση μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το διάστημα που Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, η συλλογή πληροφοριών και οι γνώμες φίλων σου είναι σημαντικά στάδια που πρέπει να περάσεις, προκειμένου να εξελίξεις τα πλάνα σου. Από την άλλη, ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου ή να διαπιστώσεις ότι ένα όνειρο που ετοιμαζόσουν να πραγματοποιήσεις, αποτελεί ουτοπία. Από τις 10 που περνά στον Ζυγό, πρόκειται να φέρει μία σειρά από ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου πορεία και στις παρούσες συνεργασίες σου. Η προνοητικότητα είναι η καλύτερη δίοδος, οπότε ό,τι χρειάζεται προγραμματισμό και συνέπεια, καλό θα είναι να το τακτοποιήσεις εγκαίρως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 10 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, ο τομέας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Σχέσεις με ανώτερους, και συναδέλφους μπαίνουν στο στόχαστρο και επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να χρειάζονται επαναξιολόγηση. Παράλληλα, ίσως να θελήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές στον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και στο πώς “πουλάς” τα ταλέντα σου. Μετά τις 10, απόφυγε το σχεδιασμό κάποιου ταξιδιού για να αποφύγεις απρόοπτα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες, που σχετίζονται με το εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έως τις 10 του μήνα ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρανοήσεις σε τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές και σχέσεις με το εξωτερικό. Μετά τις 10 που περνά στον Ζυγό, η προσοχή σου στρέφεται στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και των οικονομικών σου συναλλαγών. Αν υπάρχουν χρωστούμενα που δεν έχεις τακτοποιήσει, ενδέχεται να εμφανιστούν μπροστά σου, ενώ άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα, ίσως να θελήσεις να στρέψεις την προσοχή σου εσωτερικά, ώστε να ανακαλύψεις τραύματα ή παρελθοντικές εμπειρίες, που σε οδηγούν σε λάθος χειρισμούς στις σχέσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-10-2014 16:59:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι