blank
 
blank

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:51, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον Κριό, που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα μας επηρεάσει πολύ έντονα, καθώς σχηματίζει στενή σύνοδο με τον Ουρανό, και μαζί διαμορφώνουν ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη και ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία. Η στενή -σχεδόν ακριβής- συμμετοχή τόσων πλανητών, πρόκειται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα σχέσεων. Σκάνδαλα και αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν την οριστική ρήξη σε σχέσεις που ακροβατούν, είτε σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Συνεταιρισμοί ή και συμμαχίες θα ανατραπούν, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούν «καλοθελητές» που θα σπείρουν υποψίες με σκοπό να κλονίσουν ακόμα και τις υγιείς σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας και ο Άρης μπορούν να προσφέρουν καθοριστική βοήθεια, όχι μόνο για την επιβίωση σχέσεων αλλά και για νέα πρωτοποριακά εγχειρήματα που μπορούν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης

Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 3-6/2, 4-7/4, 5-8/6, 6-10/8, 7-10/10 και 6-9/12, επηρεάζονται θετικά από την σεληνιακή έκλειψη. Ωστόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί των ίδιων ημερών καθώς και οι Καρκίνοι (γεννημένοι 6-9/7) και Αιγόκεροι (γεννημένοι 4-7/1), καλό θα είναι να προσέχουν περισσότερο.

Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος – Έκλειψη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 8 Οκτωβρίου, σου επιφυλάσσει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, φίλε Κριέ. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, πρόκειται να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις σου (προσωπικές ή επαγγελματικές) κι αυτό θα συμβεί ώστε να αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις των γύρω σου και να αποφασίσεις να αποκοπείς μια για πάντα από άτομα που όχι μόνο φρενάρουν την πρόοδό σου αλλά προσπαθούν με ύπουλους τρόπους να σε «αρμέξουν» και οικονομικά. Από την άλλη η Πανσέληνος ενεργοποιεί το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού, που συνιστά να συνεχίσεις ανεπηρέαστος τις προσπάθειές σου, για να βγεις τελικά κερδισμένος στα ζητήματα που σε απασχολούν. Το εξωτερικό και η επισημοποίηση μιας πραγματικά καλής σχέσης είναι θέματα που ευνοούνται. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, στις 8 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος-Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, μέσα στο ερχόμενο εξάμηνο. Η αναβίωση επιθυμιών από το μακρινό παρελθόν, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σχεδιάσεις και να προετοιμάσεις εξελίξεις είτε για μια νέα καριέρα είτε και για μια νέα αρχή ίσως και σε μια άλλη χώρα. Το δυσμενές ταυ-τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα-Αφροδίτης, δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά, αφού ο Πλούτωνας εδώ και καιρό καθοδηγεί τα βήματά σου προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού, μπορεί να φέρει μια ανέλπιστη έκβαση στα οικονομικά σου, που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 8 Οκτωβρίου, διαμορφώνεται η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το φαινόμενο πρόκειται να επηρεάσει τον φιλικό σου κύκλο, ο οποίος θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. Το αρνητικό ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάσεις κάποιες φιλίες, σίγουρα όμως πρόκειται για τα άτομα εκείνα που δεν αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου, αφού την ίδια στιγμή το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού, όχι μόνο σε προστατεύει, αλλά σου ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες που ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σου. Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, τα οποία μπορούν να ανοίξουν και ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 8 Οκτωβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, θα αλλάξουν τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την στιγμή, γεγονός που θα σε αναγκάσει να προσαρμοστείς με τις όποιες εξελίξεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει και το τέλος μιας συνεργασίας ή ενός συνεταιρισμού που ωστόσο θα γίνει για το καλό σου, αφού παράλληλα θα ανοιχτούν νέες προοπτικές. Εξάλλου, το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού, εγγυάται σημαντικά κέρδη μέσα από καινούργια εγχειρήματα. Προσοχή χρειάζονται και οι προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχουν υποστεί τη φθορά του χρόνου, καθώς ακόμα και μια ασήμαντη αφορμή, μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 8 Οκτωβρίου, δεν φαίνεται απειλητική για το δικό σου ζώδιο, παρόλο που μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου και την καθημερινότητά σου. Μέσα από τυχαία γεγονότα, θα έχεις την δυνατότητα να δεις τα θέματα που σε απασχολούν από άλλη οπτική γωνία και να δημιουργήσεις ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον. Τα ταξίδια – μικρά ή μεγαλύτερα – θα σου προσφέρουν πρωτοποριακές ιδέες που εύκολα θα μπορέσεις να εφαρμόσεις προς όφελός σου. Το γεγονός ότι ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου διαμορφώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με την Πανσέληνο, τον Ουρανό και τον Άρη, ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή και σηματοδοτεί την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή την έναρξη ενός σοβαρού δεσμού. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 8 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου ή και κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχεις τακτοποιήσει, ίσως σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα το ερχόμενο διάστημα, καθώς το ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα – Αφροδίτης, σηματοδοτεί απώλειες που δεν περιμένεις. Έστω και την τελευταία στιγμή ωστόσο, πρόκειται να λάβεις καθοριστική βοήθεια είτε από την οικογένειά σου, είτε και από πρόσωπα που δεν φαντάζεσαι τα οποία θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση, ή να υποκύψεις σε έναν ερωτικό πειρασμό. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 8 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Κριού. Η συμμετοχή του Ουρανού και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και την δική σου Αφροδίτη, σηματοδοτεί ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον που πιθανόν θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αν το τέλος φαίνεται αναπόφευκτο σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως είναι καλύτερα να το αποδεχτείς, παρά να προσπαθήσεις μάταια. Εξάλλου, σε κάθε περίπτωση η θετική συμμετοχή του Δία και του Άρη, σου ανοίγει έναν νέο μονοπάτι, γεμάτο ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μια νέα συνεργασία ή και μια νέα ερωτική σχέση, μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά το μέλλον σου αλλά και τα οικονομικά σου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ο τομέας της εργασίας σου, επηρεάζεται από την σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 8 Οκτωβρίου. Έτσι, το προσεχές διάστημα, θα πρέπει να στρέψεις όλη την προσοχή σου στην εργασία σου και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Παρόλο που η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, τους Πλούτωνα και της Αφροδίτης, θα δημιουργήσουν αρκετές δυσκολίες στις προσπάθειές σου, η επιμονή και η υπομονή σου είναι αυτά που θα κρίνουν την πρόοδό σου. Εξάλλου, με τον Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, φαίνεται να έχεις όλα τα εχέγγυα για μεγάλα επιτεύγματα. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 8 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Κριού. Το φαινόμενο σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου που μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς τις περίμενες, σίγουρα όμως δεν είναι και αρνητικές. Για παράδειγμα, μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη, μπορεί να σε βρει απροετοίμαστο ή να σε βγάλει από τον οικονομικό προϋπολογισμό σου, παράλληλα όμως θα σε χαροποιήσει. Παρόμοια και στον επαγγελματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποια σχέδια ή ακόμα και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή μια προσπάθεια, σίγουρα όμως θα αξίζει τον κόπο. Προσοχή χρειάζεται το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θα χρειαστεί να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι και να διακρίνεις τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, δύσκολη αναμένεται για σένα η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 8 Οκτωβρίου, αφού για άλλη μια φορά θα έρθεις αντιμέτωπος με οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα. Πέρα από τα όποια συναισθήματά σου, θα πρέπει να φανείς ψύχραιμος και κυρίως να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ένα όσο το δυνατόν πιο ήρεμο περιβάλλον, ώστε να μην χάσεις το δίκιο σου. Εξάλλου, αυτή τη φορά έχεις και την υποστήριξη του Δία και του Άρη που σου προσφέρουν μια θεία προστασία και σε βοηθούν να ελιχθείς κατάλληλα. Επιστράτευσε τη διαίσθησή σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτό το διάστημα και άφησε την τύχη να δουλέψει για σένα. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις βγεις χαμένος, σίγουρα όμως τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πιο σημαντικά. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος που αποτελεί και σεληνιακή έκλειψη, στο ζώδιο του Κριού. Ο κυβερνήτης σου Ουρανός διαμορφώνει στενή σύνοδο με τη Σελήνη και σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη και ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία. Πρόκειται για δυο εκ διαμέτρου αντίθετους σχηματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου, όχι όμως χωρίς λόγο. Ίσως είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τις πραγματικές επιθυμίες σου και τους στόχους σου και μάλιστα όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σου ζωή και στη συνέχεια να αρχίσεις τις προσπάθειες για την υλοποίησή τους. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι πιο δύσκολη ήταν η απόφαση από την ίδια την προσπάθεια. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Οκτωβρίου, αποτελεί και σεληνιακή έκλειψη που πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου το προσεχές διάστημα. Συνιστάται λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός στις συναλλαγές σου, καθώς το ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα – Αφροδίτης μπορεί να σου προκαλέσει σημαντικές απώλειες. Η τυφλή εμπιστοσύνη σου μάλιστα σε κάποια άτομα ίσως αποδειχθεί η χειρότερη τακτική, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφεύγεις κάθε είδους δοσοληψίες. Από την άλλη, η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία αλλά και του Άρη, μπορεί να σου φέρουν ανέλπιστες επαγγελματικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να πετύχεις μια σημαντική διάκριση. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-10-2014 21:46:00