blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο: Ο κύκλος των ευκαιριών!

 
Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο: Ο κύκλος των ευκαιριών!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “η Νέα Σελήνη των ευκαιριών”, μια και πάντα οι κύκλοι του καινούργιου φεγγαριού ωθούν σε νέα ξεκινήματα, ανοίγουν όλες τις πιθανές δυνατότητες και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να κάνεις εκείνη την πολυπόθητη νέα αρχή στη ζωή σου!

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γήινο και πρακτικό, και εκφράζει την ανάγκη της δημιουργίας! Είναι η σχέση μας με την ύλη, η ανάγκη να κατέχουμε, η επαφή που έχουμε με το σώμα μας, με τις αισθήσεις μας, και ο τρόπος που εκφραζόμαστε μέσα από αυτό! Ο Ταύρος μας μαθαίνει πως δεν ζούμε για να δουλεύουμε, μα δουλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε, να εκφραζόμαστε και να απολαμβάνουμε!

Η χαρά δεν εισπράττεται μέσα από το πόσα έχω καταφέρει να δημιουργήσω, αλλά μέσα από το πόσο μπορώ να απολαμβάνω τις δημιουργίες μου και αυτά που έχω κατακτήσει… Αντιλαμβανόμαστε πως πραγματικά πλούσιος δεν είναι αυτός που συσσωρεύει πλούτο, αλλά αυτός που εκφράζεται ικανοποιώντας την δημιουργικότητα του, εκφράζοντας τον εαυτό του. Όταν η δουλειά, η έκφραση, η δημιουργικότητα δεν είναι χαρά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αρνητικής πλευράς του Ταύρου, που μεταφράζεται σε τσιγκουνιά, κατοχή, αδιαλλαξία και ανία!

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης στον Ταύρο

Ήλιος και Σελήνη σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία, επαναφέρει όλα εκείνα τα ανοίγματα, τις προσπάθειες, τη δουλειά που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα προς έναν στόχο, ένα σκοπό, για να μας δώσει τη δυνατότητα να αναδιαμορφώσουμε το τοπίο της, προσθέτοντας νέα δεδομένα, που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Εργασιακά θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, την περίοδο αυτή ανοίγουν εκ νέου για να προσφέρουν ακόμα μια δυνατότητα, ακόμα μια ευκαιρία εξέλιξης και προόδου!

Ήλιος και Σελήνη σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα, σου θυμίζει πως σε κάθετι που επιχειρείς, που προσπαθείς, χρειάζεται να βάλεις και κάτι παραπάνω… Την καρδιά σου, την ψυχή σου, το συναίσθημά σου, την εσωτερική σου δύναμη και ενέργεια! Τίποτα πραγματικά ουσιαστικό, τίποτα μεγαλειώδες δεν έχει επιτευχθεί, όταν γίνεται διεκπεραιωτικά… Πάντα χρειάζεται κάτι παραπάνω, χρειάζεται αυτή η ενέργεια που κρύβεις μέσα σου… Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!

Ναι, μπορείς να πετύχεις, μπορείς να ολοκληρώσεις ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί μέχρι τώρα! Τι είναι αυτό που επιθυμείς βαθιά; Τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τη ζωή σου; Κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση… Όχι όμως έτσι όπως το έκανες μέχρι τώρα, ανιαρά και χαλαρά, μα με ψυχή, με όρεξη, με διάθεση και πάντα έτοιμος να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω, που θα αλλάξει τα δεδομένα! Χρειάζεται μια υπέρβαση και αυτήν ακριβώς τη στιγμή έχεις τα όπλα, τη δυνατότητα, το χρόνο, αλλά και τα πρόσωπα που χρειάζεσαι κοντά σου για να πετύχεις! Γιατί να θυμάσαι επίσης πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου και στηρίζουν κάθε προσπάθειά σου!

Στον κύκλο αυτόν, οι συνεργασίες μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμες και να δώσουν πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα, ακόμα και σε παρελθοντικές κινήσεις η προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν.

Το μεγάλο τρίγωνο στα γήινα ζώδια, είναι αυτό που σε κάθε περίπτωση θα ανοίξει τις πόρτες των ευκαιριών…

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης αυτού του κύκλου της Νέας Σελήνης, βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο του Ταύρου, πανίσχυρη, έτοιμη να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια, κάθε κατάσταση, κάθε σχέση ή συνεργασία, κάθε εγχείρημα, όσο δύσκολο κι αν είναι! Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα, σου υπενθυμίζει την ανάγκη πρώτα από όλα να έχεις ένα όνειρο, ένα όραμα που σε συντροφεύει και την πίστη πως μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία σου δίνει τα εργαλεία και τα όπλα για να το επιτύχεις!

Η Νέα Σελήνη φέρνει επανασύνδεση

Ο κύκλος αυτός όμως έχει ακόμα ένα επιπλέον μήνυμα που σου στέλνει και αφορά την ερωτική σου ζωή! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις εκείνο το restart που περίμενες, σε σχέσεις που είτε έχουν μείνει στο περιθώριο, είτε έχουν απομακρυνθεί από τη ζωή σου! Βρες το λάθος και διόρθωσέ το! Και μην αφήσεις ούτε μια στιγμή τις ανασφάλειες ή τις φοβίες σου να σε επηρεάσουν και να σε κρατήσουν πίσω από τις εξελίξεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις την καρδιά σου τι θέλει, τι επιθυμεί, τι προσδοκά!

Μην σκεφτείς με την λογική, μην πάρεις τρίτες γνώμες, μόνο δράσε, ακολούθησε το δρόμο που σου δείχνει… Είναι η μόνη αλήθεια σου, αυτή που μπορει να σε κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο! Γιατί ο έρωτας πάντα έχει και τη διάθεση και τη δυνατότητα να συγχωρεί, ακόμα και τα πιο δύσκολα! Και πολλές φορές αρκεί μια και μόνη λέξη, για να κινητοποιήσει τον μηχανισμό των εξελίξεων…

Παλιές σχέσεις, νέες ευκαιρίες είναι οι κύκλοι που ανοίγουν σε ένα περιβάλλον έντονης συναισθηματικής φόρτισης, με διάθεση ανταλλαγής, αγάπης, συναισθήματος, πάθους, που κάνει τα πάντα γύρω μας να μοιάζουν διαφορετικά, πιο φωτεινά και πιο λαμπερά! Γιατί ο έρωτας είναι αυτός που κάνει τη διαφορά… και την υπέρβαση!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός σας ανοίγει καινούργιες προοπτικές, σας δίνει νέες δυνατότητες σε παλαιότερες προσπάθειες που δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά ανοίγει και εκείνες τις ερωτικές ιστορίες που ο χρόνος δεν κατάφερε να σβήσει από τη καρδιά σας!

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον Σκορπιό, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε προσπάθειες που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες που δεν εξελίχθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Σας δίνει όμως και τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που επανέρχεται πιο αποφασισμένο και πιο ξεκάθαρο στις προθέσεις του απέναντί σας!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Ωροσκόπιο Μαΐου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2016 20:00:00