blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Μαΐου 2016

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου διαγράφεται λαμπρό για τους ερωτευμένους, αλλά και για αυτούς που αναζητούν έναν έρωτα. Οι όψεις, θετικές κατά κανόνα, συμβάλλουν στην επισφράγιση γνήσιων και έντονων σχέσεων.

Ο ζεστός μήνας Μάιος, ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας τις ιδανικές εκείνες συνθήκες, για να ανθίσει ο έρωτας μέσα από καλούς τρόπους, ρομαντισμό και γενναιοδωρία αισθημάτων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι στο στοιχείο της, στο σπίτι της, και γι’ αυτό η επίδρασή της στις διαπροσωπικές σχέσεις, αναμένουμε να είναι η καλύτερη και η πιο ευχάριστη. Αναζητώντας όχι τόσο την ένταση, αλλά την αρμονία σε αυτές και βρίσκοντας, όχι ανασφάλεια, αλλά τρυφερότητα και ζεστασιά, πρόκειται πράγματι για έναν… πολύ ζεστό μήνα.

Στις 3 Μαΐου κορυφώνεται η όψη τριγώνου μεταξύ του Δία από την Παρθένο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, η οποία σκορπίζει καλή διάθεση, τύχη στα αισθηματικά και ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεων της καρδιάς μας.

Παράλληλα, ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη, δημιουργεί δύσκολα θέματα από το παρελθόν και μας αναγκάζει να λάβουμε δράση, ξεκαθαρίζοντας από το προσκήνιο τις βεβαρυμμένες ιστορίες.

Αφροδίτη και σχέσεις…

Στις 9 Μαΐου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μας θυμίζει πως όταν αγαπάμε, τότε προσφέρουμε ολοσχερώς τη καρδιά μας, χωρίς προϋποθέσεις. Η όψη προσφέρει την κατάλληλη δόση φαντασίας, οράματος και ρομαντισμού, βοηθώντας μας να ξεφύγουμε από μία άχαρη καθημερινότητα και να εστιάσουμε στις ωραίες πλευρές της σχέσης. Γινόμαστε πιο στοργικοί και τρυφεροί και είμαστε εκεί όταν το ταίρι μάς χρειαστεί. Η φαντασία μας μεγάλη, ωστόσο παραμένει γειωμένη, χωρίς να κάνουμε εξωπραγματικά και υπερβολικά πράγματα. Ίσως θελήσουμε να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, πηγαίνοντας ένα ταξίδι με το αγαπημένο μας άτομο.

Στις 10 Μαΐου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μας θυμίζει πόσο όμορφο είναι να αγαπάμε, να απολαμβάνουμε τις μοναδικές στιγμές και να εστιάζουμε στο θετικό και το αισιόδοξο του πράγματος. Ρομαντισμός, συναντήσεις, καλοπέραση, ταξίδια και πολλά άλλα, που θα συντελέσουν στο να ανέβει η λίμπιντο και ο ερωτικός ενθουσιασμός. Οι καρδιές μας είναι ανοιχτές και υπάρχει ένας θησαυρός αισθημάτων, τον οποίο ελπίζουμε να μπορέσουμε να μοιραστούμε με αυτόν που είναι κοντά μας.

Στις 14 Μαΐου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μας προκαλεί να κοιτάξουμε σε βάθος μέσα μας και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που ζητάμε ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην ευτυχία. Όσο διαρκεί η όψη, δηλαδή μέχρι το τέλος Μαΐου, εκπέμπουμε έντονο μαγνητισμό και κατέχουμε μία μαγική ιδιότητα να εντυπωσιάζουμε, ελκύοντας το άτομο που μας ενδιαφέρει. Δεν κριτικάρουμε και δεν αντιμετωπίζουμε αρνητικά το σύντροφο, κάτι που μας κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμους.

Κάποια ζευγάρια ίσως δώσουν αιώνιους όρκους πίστης, ενώ κάποια άλλα θα θεωρήσουν πως βρήκαν την αδερφή ψυχή. Το ένστικτο, ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, μας βοηθά να καταλαβαίνουμε τις προθέσεις και τα αισθήματα του συντρόφου μας. Η ουσία είναι πως αγαπάμε βαθιά, πιστά και με διάρκεια. Πρόκειται για μία σημαντική όψη, που κλείνει το δεκαπενθήμερο, της οποίας η επίδραση είναι αναμφισβήτητη στον έρωτα, δομώντας τον με τα καλύτερα στοιχεία.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

H Αφροδίτη στον Ταύρο: Επιστροφή στη τρυφερότητα! Από τη Ματίνα Πάτζαλη.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2016 15:47:00