blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Μετά την στροφή, μπορεί να μας περιμένει ένας καινούργιος δρόμος ή μια… μυστική πύλη!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Μετά την στροφή, μπορεί να μας περιμένει ένας καινούργιος δρόμος ή μια… μυστική πύλη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Θέλεις να έρθεις επιτέλους πιο κοντά σε ό,τι σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής, σε ό,τι μπορεί να λειτουργεί σταθεροποιητικά μέσα σου και να ενεργοποιήσει έναν νέο κύκλο πραγμάτων, που ορίζουν το παιχνίδι της ζωής σου! Και βέβαια όλο αυτό κάτω από το σκηνικό μιας Νέας Σελήνης στην 26.55’ του Ταύρου, που σε ωθεί να βάλει καινούργιες βάσεις για την εξέλιξη σου… Και βέβαια, όταν μιλάμε για Νέα Σελήνη, μιλάμε για τον σπόρο που θα φυτέψεις στο περιβόλι της ζωής σου και θα του δώσεις όλη εκείνη την ενέργεια, τη φροντίδα και την αγάπη, που χρειάζεται για να ανθίσει! Είναι εκείνη η στιγμή που παίρνεις την απόφαση να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η στιγμή που κάνεις εκείνο το σημαντικό βήμα, που εδώ και καιρό σχεδιάζεις και να ξεκινήσεις την πορεία σου στο άγνωστο!
 
Ο Ταύρος έχει σαν στοιχείο του την Γη, οι ανάγκες του εστιάζονται στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων… Τι έχω, με τι πορεύομαι και πού θέλω να φτάσω, χωρίς να χάσω τίποτα από τα κεκτημένα μου! Κι επειδή ο Ταύρος συμβολίζει και την εικόνα που έχουμε εμείς οι ίδιοι για το εαυτό μας, το δείκτη της αυτοεκτίμησης μας, το αποτέλεσμα είναι άμεσα συνυφασμένο και με το πόσο πιστεύουμε ότι τελικά μπορούμε να κατακτήσουμε αυτό που επιδιώκουμε και στο βαθμό που το επιθυμούμε!
 
Ωστόσο, εκείνο που υπερτονίζεται στον χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης είναι πως κάθε ξεκίνημα ξεκινάει πρώτα από μέσα μας! Εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε πόσο ξεκάθαροι και ειλικρινείς είμαστε απέναντι στον εαυτό μας, στο συναίσθημά μας, σε οτιδήποτε προσδοκούμε, αλλά και πόσο αποφασισμένοι να το διεκδικήσουμε! Γιατί, αν δεν το έχουμε επιθυμήσει ή αποφασίσει μέσα μας, αλλά αρκούμαστε σε μια επιδερμική προσέγγιση και η πρώτη δυσκολία μπορεί να μας κάνει να τα παρατήσουμε, τότε το σίγουρο είναι πως θα ξαναέχουμε τα συνηθισμένα αποτελέσματα του… λίγου ή του μετρίου, που ενδεχομένως είχαμε και στο παρελθόν! Τα πάντα είναι επιθυμία! Αυτή είναι η μόνη αρχή!
 
Πρέπει να θέλεις να αλλάξεις, σαν να είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου. Να ασχοληθείς δίνοντας όλη σου την ενέργεια, την ψυχή σου, την καρδιά σου, το μυαλό σου, το χρόνο σου σε αυτό το καινούργιο εγχείρημα! Ίσως στον καινούργιο αυτόν κύκλο να χρειάζεται περισσότερη πίστη και θέληση από ό,τι σε άλλα ξεκινήματα και σε άλλες προσπάθειες που έχεις κάνει!
 
Η 26η μοίρα του Ταύρου είναι μια από τις πιο δύσκολες μοίρες του ζωδιακού, καθώς βρίσκεται πάνω στον απλανή αστέρα Caput Algol, που μεταφέρει μια δύσκολη επιρροή στις αποσκευές του και που παραμονεύει την πρώτη λανθασμένη κίνηση, για να σε στείλει πίσω στην αφετηρία, εκεί απ’ όπου ξεκίνησες! Χρειάζεται ιδιαίτερα καλός σχεδιασμός σε όποιο νέο ξεκίνημα επιχειρείς την περίοδο αυτή, αλλά και μεγάλη εσωτερική πίστη, πως αυτό που επιλέγεις, το θέλεις με όλο σου το είναι!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, που διανύει το ζώδιο του Καρκίνου και μόλις έχει ολοκληρώσει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης βαθιά και ολοκληρωτικά σε όλους όσους μπορούν να το κατανοήσουν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο εκείνη τη διάθεση σταθερότητας μέσα από τα πρόσωπα που έχουμε πάντα κοντά μας και που μας στηρίζουν.
 
Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να έρθει σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 22/5 και να ανοίξει ένα νέο κύκλο εξελίξεων στα οικονομικά μας, χτυπώντας εκείνο το καμπανάκι που σημαίνει πως πρώτα απ’ όλα χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να κουβαλάς σαν εκκρεμότητα από το παρελθόν σου, για να δώσεις χώρο να αναπτυχθεί οτιδήποτε καινούργιο.
 
Βεβαίως, θα δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση και στο συναίσθημα, μέσα από τη σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία και στην ασφάλεια, γιατί ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς, δεν είναι απαραίτητα και αυτό που επιθυμούμε! Έτσι, ένας κύκλος συγκρούσεων, διεκδικήσεων και απαιτήσεων κάνει την εμφάνισή του, δημιουργώντας καινούργια πεδία αντιπαραθέσεων και εντάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Η ερωτική ζωή περνά μέσα από συνεχείς ανακατατάξεις, που δημιουργούν τα ισχυρά πάθη και η απαίτηση να φέρουμε τον άλλον στα… μέτρα μας και στο δικό μας παιχνίδι!

Ανάδρομος Ερμής

Πολύ σημαντική η θέση του Ερμή στον χάρτη αυτόν, μια και την Τρίτη περνά σε ανάδρομη πορεία, δίνοντας την δυνατότητα της επανεξέτασης σε οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, θα σου δώσει την δυνατότητα να δεις με μια νέα οπτική τις σχέσεις που μπορεί να έχεις αφήσει πίσω σου, αλλά δεν έχουν ακόμα κλείσει τον κύκλο τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος που ανοίγει σας προσφέρει τη δυνατότητα νέων ενάρξεων. Δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στους στόχους, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας, ωστόσο χρειάζεται να είστε πολύ καλά οργανωμένοι, μεθοδικοί, λεπτομερείς και κυρίως αποφασισμένοι!
 
Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανό να νιώσετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε εμπόδια ή πεδία ανταγωνιστικά και χρειάζεται να καταβάλλετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που στοχεύετε… Ωστόσο να θυμάστε πως αν διαχειριστείτε με σύνεση, ευελιξία, αλλά και διπλωματικούς χειρισμούς την όποια κατάσταση (τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή), μπορεί όχι μόνο να βγείτε κερδισμένοι, αλλά να πετύχετε πολύ πιο σημαντικά επιτεύγματα από αυτά που περιμένατε!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης τα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

 

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδερη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2015 20:00:00