blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015

Διανύουμε ένα αρκετά περίεργο και δύσκολο διάστημα, αφού οι αστρικοί σχηματισμοί αλλάζουν τα δεδομένα και διαφοροποιούν τη διάθεση, αλλά και τα συναισθήματά μας. Μια σειρά από θεαματικές πλανητικές όψεις που συντελούνται στον μαγιάτικο ουρανό φέρνουν ανατροπές, που μπορεί ακόμα και να μας σοκάρουν, θα μας δώσουν όμως και μια ώθηση για νέες κατακτήσεις, για νέους ορίζοντες.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Δεκαπέντε μέρες με οικονομικές «σπαζοκεφαλιές»!

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/5 και καθώς ο Ταύρος σχετίζεται πάντα με το χρήμα, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο όλες τις συνιστώσες της… «καυτής πατάτας» της οικονομίας. Στο φαινόμενο συμμετέχει με όψη συνόδου ο απλανής αστέρας Caput Algol και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα περάσουμε μια περίοδο με αρκετό άγχος, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι υπόλοιπες δυσαρμονικές πλανητικές όψεις. Ο απλανής Caput Algol έχει ιδιότητες που αποτελούν ένα «κράμα» Κρόνου, Δία και Άρη και αναμένεται να εντείνει τις διαδικασίες στο θέμα της οικονομίας, με αρκετές στιγμές αγωνίας.
 
Τα ζώδια της Γης και του Νερού δέχονται την εύνοια του φεγγαριού, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή από 19/5 μέχρι τις 12/6 θα υπάρξουν παλινδρομήσεις και αναδιαρθρώσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Μαΐου μέχρι τις 12 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο, που συμβαίνει αρκετές φορές μέσα στη χρονιά, τώρα όμως θα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι πολύ πιθανό να εγείρει ζητήματα που μας αφορούν άμεσα και που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Το γεγονός αυτό φυσικά έχει και την καλή πλευρά του, αφού θα αναγκαστούμε να τελειώνουμε μια και καλή με θέματα που αποτελούν τον καθημερινό μας πονοκέφαλο.

Ήλιος στους Διδύμους

Από τις 21/5 μέχρι τις 21/6 ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους, στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά ο Ερμής, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται ήδη εκεί και είναι ανάδρομος, ενώ μαζί και με τον Άρη δημιουργούν ένα stellium, μια πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων αναδεικνύοντας τον εξέχοντα ρόλο της επικοινωνίας στη ζωή μας. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό θα είναι αυτό στις καθημερινές συναλλαγές μας, αλλά και στις συζητήσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, τη στιγμή μάλιστα που θα «τρέχουν» κάποιες πολύ σημαντικές διαπραγματεύσεις.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Στις 22 του μήνα διαμορφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Πρόκειται για μια αρκετά δυναμική όψη, που ωθεί σε ξεκαθαρίσματα σε αισθηματικές σχέσεις, αλλά και οικονομικές συνεργασίες. Σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται στην κόψη του μαχαιριού, χρειάζονται ειδική μεταχείριση και ώριμη αντιμετώπιση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, αφού μια ρήξη δεν μπορεί να θεωρείται απίθανη.

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο

Στις 23 Μαΐου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που σηματοδοτεί εμπόδια, καθυστερήσεις και αντιπαραθέσεις. Συνιστά για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα με καρτερικότητα και με ψυχραιμία. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου αποτελεί στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία μια από τις δύσκολες όψεις, αφού ως επί το πλείστον συνοδεύεται από δύσκολες καταστάσεις, από εμπόδια, αλλά και από προκλητικές συμπεριφορές.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 25 είναι η όψη της ανατροπής πάνω στην ανατροπή που θα μπορούσε να δώσει μια εντελώς διαφορετική πορεία σε ζητήματα και καταστάσεις που μας απασχολούν. Η όψη αυτή τονίζει ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι… τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο!

Άρης και Ερμής σε κόντρα με τον Ποσειδώνα

Δύο ακόμα δύσκολες όψεις ακολουθούν, καθώς ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται σε σύνοδο, σχηματίζουν τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στις 26 και 29 του μήνα αντίστοιχα. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, οι όψεις αυτές είναι ικανές να προκαλέσουν κάθε είδους μπερδέματα, να αναδείξουν καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και να προκαλέσουν προβλήματα τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις συγκοινωνίες, καθώς ο Ερμής, συνδέεται άμεσα με αυτές.

Ήλιος, Ερμής και Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης ο οποίος όταν συμμετέχει σε δύσκολες όψεις μας οδηγεί σε λαθεμένες εκτιμήσεις και κινήσεις, πρωταγωνιστεί και στην αυλαία το μήνα. Έτσι ο Ήλιος από τους Διδύμους σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 30/5 με μια τάση να μας αποπροσανατολίσει, γεγονός που διογκώνεται με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, στις 31 του μήνα. Μέχρι το τέλος του μήνα κρίνεται σκόπιμο να κρατάμε «μικρό καλάθι» σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, έτσι ώστε να αποφύγουμε διαψεύσεις και ανάλογες απογοητεύσεις.

 

Ας δούμε πώς θα επηρεάσουν όλες αυτές οι αστρικές όψεις, αλλά και τα πλανητικά φαινόμενα τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-05-2015 12:08:00