blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά με ερωτική διάθεση!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά με ερωτική διάθεση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, με την Σελήνη στον Σκορπιό

Με την Σελήνη να κινείται στο υδάτινο περιβάλλον του Σκορπιού ξεκινά η σημερινή μέρα, αναμοχλεύοντας τα συναισθήματα, τα πάθη, την εσωτερική ένταση, και δημιουργώντας ένα πιο δύσκολο κλίμα στην ατμόσφαιρα. Άλλωστε, πάντα η Σελήνη στον Σκορπιό δεν διευκολύνει ούτε την επικοινωνία, ούτε τις διαθέσεις, ούτε τις σχέσεις…

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται στις 10:59 το πρωί, έρχεται να γλυκάνει λίγο την ατμόσφαιρα και τις συμπεριφορές, να καταλαγιάσει την όποια συναισθηματική φόρτιση και να διευκολύνει την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις σχέσεις. Έτσι, θα ευνοήσει περισσότερο και τα θέματα της καρδιάς μας.
 
Οι ώρες είναι πολύ καλές για να πούμε αυτό που νιώθουμε στους άλλους, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να εκφραστεί, αλλά και να εισπράξουμε την κατανόηση που επιθυμούμε. Οι ενέργειες βοηθούν τόσο στο να εκφραστούμε πιο εύκολα, όσο και να αντιληφθούμε αυτά που οι άλλοι θέλουν να μοιραστούν μαζί μας…

Σελήνη σε τετράγωνο με Άρη

Λίγο παρακάτω, στις 12:29 μ.μ., οι διαθέσεις… αγριεύουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη συνωμοτεί σε ένα κλίμα γεμάτο ένταση, που ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και η πιο ασήμαντη κουβέντα μπορεί να γίνει λόγος για αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, ακόμα και τσακωμούς!
 
Είναι σημαντικό τις ώρες αυτές να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που… ξεστομίζουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα. Μπορεί να προκαλέσουμε αντιδράσεις, που βεβαίως μόνο εύκολες δεν θα είναι! Καλό είναι να αφήσουμε συζητήσεις, ακόμα και αν είναι σοβαρές, για κάποια άλλη στιγμή, δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσουμε τα αιτήματά μας στους γύρω μας, αλλά ούτε και να κρατήσουμε τους τόνους σε ένα ήρεμο κλίμα!

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Ωστόσο αργότερα, στις 4:40 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ερωτική διάθεση, που πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που επιθυμούμε και να ανταλλάξουμε μαζί τους κάποιες πολύ ζεστές και άκρως συναισθηματικές στιγμές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, είστε εσείς που ευνοείστε περισσότερο την σημερινή μέρα από την Σελήνη, που έρχεται να σας δώσει μια πιο ερωτική νότα στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στη βραδιά σας. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε, για να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να τροφοδοτήσετε τις στιγμές σας με έντονα, δυνατά συναισθήματα!
 
Λίγη προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, γιατί πολύ πιθανόν να υπάρξει αρκετή ένταση στην καθημερινότητά σας και να μην είναι εύκολη η διαχείρισή της! Happy day! Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε στο 875 5000 606 μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας μόνο για σήμερα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-12-2014 20:00:00