blank
 
blank

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

 
Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 23
 
Sponsored Links

Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο

Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Καλέ, τα μάθατε; Έρχεται η Τρόικα! Τελικά έπιασαν τα παρακάλια από τα παλληκάρια, οι προσευχές και τα μαντζούνια, και τελικά έρχεται! Τώρα θα μας αξιολογήσει, θα μας χορέψει, θα μας χοροπηδήσει, θα μας πηδήσει χωρίς χορό. Μια θαυμάσια και σέξι περίοδος ξεκινά, μετά από αυτό το κατόρθωμα. Αφού μας πήραν τα πάντα και μας άφησαν μόνο τα σώβρακα, τώρα θα μας τα πάρουν κι αυτά. Το τι μπαλαμούτι έχει να πέσει με τόσο τσιτσίδι γιορτιάτικα, ο οργασμός της αγελάδας δεν θα είναι τίποτα μπροστά στον οργασμό της Ελλάδας! Άσε που θα γλυτώσουμε και το πετρέλαιο, από το πολύ το τρίψε-τρίψε. Περάστε κόσμε. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο, λοιπόν: Να τα πούμε;
 
ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Αφού πέρασες από την υπερσύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης των Κριών και δεν είσαι πάζλ ή ο κλώνος σου αυτοπροσώπως, καλωσόρισες στο κλαμπ των ηρώων. Ναι λοιπόν, καλά το κατάλαβες ότι τελειώνουν τα βάσανα σου, εκτός αν την έχεις καταβρεί με τα κουλά των άστρων, οπότε να σου κάνουμε δώρο το ηλεκτρονικό καμτσίκι, να έχεις να αυτό-μαστιγώνεσαι. Φτου, ξελεφτερία! Μετά από μια αρκετά δυσκοίλια περίοδο, τέσσερα χρυσά μετάλλια γκαντεμιάς, νύχτες χωρίς σκοπό, τα άστρα αποφάσισαν να το παίξουν καλόκαρδα και εσύ ήδη έχεις αρχίσει να πιάνεις με τις κεραίες σου τα καλά μαντάτα. Αυτά αφορούν τις σχέσεις σου, που μπαίνουν σε ένα νέο, πιο γλυκούλικο κύκλο, αλλά και τη δουλειά σου, όπου οι ευκαιρίες τρέχουν και συ τις κυνηγάς από πίσω.
 
Παρ’ όλες τις παροδικές καντηφλιές λοιπόν, η ζωή αρχίζει από τις 5 του μήνα σιγά-σιγά να σου δίνει και κάποιες ικανοποιήσεις, ενίοτε στον επαγγελματικό σου χώρο και ενίοτε στις προστυχιές που έχεις στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη σε ένα σούπερ σέξι (κι όποιος αντέξει) τρίγωνο με τον Δία στις 4 του μηνού, θα φέρει διάφορα delicatessen στην άνοστη καθημερινότητα, που δεν τα μαρτυράμε για να μη σε πιάσει το μάτι και σε καταραστεί ο μπατζανάκης σου. Είπαμε ότι το μήνα αυτό θα βρίσκεσαι στις φρεσκαδούρες και τα πάνω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και κάποια ζοράκια. Το τελευταίο ζόρι, αλλά και το πιο χοντρό, προκύπτει ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου στις 15 του μηνός (σημαδιακό) και ακούει στο όνομα Ουρανός-Πλούτωνας.
 
Στα ξαπλωτά: Ο Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει τα ερωτικά σου, γεγονός που θα πρέπει να το έχεις συνέχεια στο νου σου και να δέσεις κόμπο οτιδήποτε σου βρίσκεται πρόχειρο, για να μη το ξεχάσεις. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 1, 2, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 25, 28,29
 
A papa dates: 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Οι βουτιές στον βούρκο συνεχίζονται, στις αρχές του Δεκέμβρη πάντως προβλέπονται και κάποια ευχάριστα διαλείμματα, έτσι για να πάρουμε και καμιά ανάσα, Ντορή μου. Μάλιστα εκεί, γύρω στις 4 του μήνα με το όργιο Αφροδίτης-Δία, μπορεί να πάθεις και μια ξαφνική κρίση αισιοδοξίας μετά από μια επαγγελματική συμφωνία ή ένα ξεπετουάρ με το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου.
 
Καθώς ο Κρόνος την κάνει από τον Σκορπιό στις 23 του μήνα, οι χοντρές κουλαμάρες τέλος, οπότε τα κεφάλια έξω μέχρι νεωτέρας (αυτή η νεωτέρα θα έρθει τον Ιούνιο, που ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό –αμ τι νόμιζες έτσι θα σ’ άφηνε;). Η αποχαύνωση και η ξάπλα χαρακτηρίζει το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, που λειτουργεί σαν πομάδα. Την ώρα που τα υπόλοιπα ζώδια θα περνούν των παθών τους τον τάραχο με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, εσύ κοίταξε να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει. Μπορείς άνετα να πας στο κομμωτήριο, να κάνεις τα ψώνια σου, τα μερεμέτια σου, το χριστουγεννιάτικο στολισμό σου, τη γαλοπούλα σου και τους οχτρούς σου έξαλλους από την αναισθησία σου.
 
Εκεί, προς τα Χριστούγεννα μεριά και μέχρι την Πρωτοχρονιά θα σε πιάσει πάντως και ένα τάδε υπαρξιακό, καθώς ο χρόνος περνάει και δεν φταις εσύ που μεγαλώνεις, αλλά οι Λαθρεπιβάτες. Όχι καλέ αυτοί στις μαούνες, οι άλλοι, του Θαλασσινού.
 
Στα ξαπλωτά: Με τη Νέα Σελήνη που προκύπτει περιχαρής στον αγαπημένο σου Αιγόκερω στις 22 του μήνα, θα σκίσεις χασέδες και ενίοτε καλσόν. Μέσα στις γιορτές, μπούτι δεν θα κλείσεις όλη νύχτα. Πάλι θα αναστενάξει το πανελλήνιο για πάρτι σου. Άφησε και κανένα κοκαλάκι για τους άλλους. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 3, 4, 8, 9, 13, 14, 22, 23, 26, 27, 30, 31
 
A papa dates: 10, 11, 12, 18, 19, 24, 25
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι γαλακτομπούρεκο από το “Κοσμικόν” (εκτός από την πρωτομηνιά, που η κόντρα του δικού σου Ερμή με τον Ποσειδώνα σου αφήνει μια γεύση πικραμύγδαλο στο στόμα). Κοίταξε να ξεμπερδεύεις με τις κάθε είδους εκκρεμότητες, πλήρωσε ό,τι έχεις να πληρώσεις (σε είδος, σε χρήμα, θα σε γελάσω και δεν το θέλω) άφησε και κανένα ευρώ για πουρμπουάρ, και από δω πάνε κι άλλοι. Στις 6 του μήνα προκύπτει και μια ακάλεστη Πανσέληνος στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να μπαίνει η πλοκή, να δυναμώνει η μουσική και να πέφτουν οι τίτλοι αρχής. Όχι, δεν είναι το τρέιλερ, το έργο είναι, και η πρόζα ξεκινά με διάφορα καπρίτσια από την πλευρά σου, που καλά θα κάνεις να μην τα αφήσεις ανεξέλεγκτα, μιας και στα παγωμένα σοκάκια κυκλοφορεί ο μπόγιας και ουδόλως ο Αι-Βασίλης.
 
Το ευνοϊκό κλίμα (λέμε τώρα) που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά ζητήματα, φαίνεται να στραβώνει κάπως από τα μέσα του μήνα, για να χειροτερέψει λίγο αργότερα που σε απειλεί κατάμουτρα ο Κρόνος, που αποφάσισε να βγει περαντζάδα φάτσα στο ζώδιό σου παραμονές Χριστουγέννων. Πάντως, δεν χρειάζεσαι να πανικοβάλλεσαι, αφού πολύ σύντομα (άντε, μέχρι τον Ιούνιο) θα τα καταφέρεις πονηρούλη να ξανάρθεις στα ίσα σου.
 
Στα ξαπλωτά: Και ενώ στα όρθια θα συμβαίνουν όλα αυτά τα περίεργα, στα ξαπλωτά ο μήνας θα έχει πολύ ζουμί. Οι φετινές αργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έχουν κάτι από ξενοδοχείο xxx, οπότε ετοιμάσου: Κόντρα ξύρισμα, καθαρό μποξεράκι και χαλάουα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 1, 2, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 24, 25, 28, 29
 
A papa dates: 13, 14, 20, 21, 26, 27
 
Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα όρθια: Ετούτον εδώ το γιορτινό Δεκέμβριο εσύ βρίσκεσαι σε μια περίεργη φάση της ζωής σου, αφού οι πλανήτες σε καλούν να παίξεις το δικό σου παιχνίδι, ενώ συγχρόνως κάτι μέσα σου σε γαργαλάει και σε ωθεί σε ομαδικές εργασίες, που θα φέρουν κέρδη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου (εμένα αυτό κάτι άλλο μου κάνει, αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου, διαβάζει και κόσμος). Το ιδανικότερο πάντως θα ήταν να «μαζευτείς» λίγο και να κοιτάξεις και τις υποχρεώσεις σου που έχουν ξεπεράσει το μπόι σου (ένα και τριάντα με τακούνι Μπάμπη μου). Μέχρι τις 5 του μήνα, που ο Άρης θα σουλατσάρει στον Αιγόκερω, φρόντισε να έχεις πρόχειρο και ένα έμπλαστρο «λέοντος» να το φοράς στο στοματάκι, όταν σε προκαλούν διάφοροι ηλίθιοι συγγενείς και βλαμμένοι φίλοι.
 
Επίσης, επειδή στις 15 του μήνα με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα τα αίματα θα ανάβουν πιο εύκολα και από το πετρέλαιο, μπορείς να αλλάξεις τον καυστήρα να καίει αιματάκι και να τους δείξεις εσύ ποιος περιμένει το επίδομα θέρμανσης. Η περίοδος που πλακώνει μετά τις 15 τρέχοντας, φέρνει ένα σωρό ευκαιρίες για να μπορέσεις να επιδείξεις επιτέλους τα καταπληκτικά κρυφά σου προσόντα και συγχρόνως να βελτιώσεις τα οικονομικά σου (τι στο καλό, στο κλαρί θα βγεις;). Όλα αυτά τα πανέμορφα δεν θα γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά με το μαλακό, γιατί έτσι γουστάρουν τα άστρα και σένα δεν σου πέφτει λόγος εντάξει;
 
Στα ξαπλωτά: Μια τάδε ξηρασία που πλάκωσε με την Αφροδίτη στον Τοξότη, τελειώνει οσονούπω, αφού η Άφρω στις 10 του μήνα μπαίνει κουνιστή και λυγιστή στον Αιγόκερω, έτσι για να κάνει πιο σεξουέλ το γιορτινό τραπέζι. Το τι μπαλαμούτι έχει να πέσει με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν λέγεται ούτε γράφεται, θα μας τρέχει το ηθών και ο εισαγγελέας. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates:3, 4, 8, 9, 13, 14, 18, 19, 26, 27, 30, 31
 
A papa dates: 1, 2, 15, 16, 17, 22, 23, 28, 29
 
ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Εσένα βρε παιδί μου, θα σε πιάσει τώρα μια πιλάλα να αποδείξεις στους πάντες πόσο αξίζεις εσύ και η καρδιά σου η χρυσή. Θα σε καταλάβει μια μανία να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, θα συνάψεις συμφωνίες, θα ξε-συνάψεις κάποιες άλλες, θα τρέχεις, δεν θα φτάνεις, θα γράφεις, θα στέλνεις sms, θα κλείνεις ραντεβού, για να μη σου πω ότι θα πηγαίνεις για ψώνια στη λαϊκή με το tablet αγκαζέ και το κινητό κρεμασμένο στο λαιμό μενταγιόν. Από τις αρχές του Δεκέμβρη λοιπόν και πιο συγκεκριμένα από τις 5 του μήνα, οι καθημερινοί ρυθμοί γίνονται λιγουλάκι εξουθενωτικοί, αλλά δεν βαριέσαι, δες το και από την καλή πλευρά, αφού γλιτώνεις τα έξοδα από το γυμναστήριο και φτιάχνεις και κοιλιακούς, μπούτι και γάμπα. Γύρω στις 4, καθώς η Αφροδίτη μπαλαμουτιάζεται με τον Δία, το μυαλό σου κατεβάζει κάτι ιδέες μούρλια για τα επαγγελματικά και φυσικά τα οικονομικά, που σύντομα θα γνωρίσουν καλύτερες μέρες.
 
Με τον Άρη φάτσα-κάρτα από το ζώδιό σου ωστόσο, το χοντρό τρεχαλητό συνεχίζεται, αφού οι υποχρεώσεις από τη μια σε κυνηγούν και εσύ (από την άλλη) το έχεις πάρει κατάκαρδα, γιατί «τι θα πει ο κόσμος». Μάλιστα, από τα μέσα του μήνα και έχοντας πια γίνει το χριστουγεννιάτικο υποχείριο των συμπεθέρων, βαπτιστικών και μπατζανάκηδων, μπορεί να γίνεις μια νέα Μητέρα Τερέζα (στην καλύτερη εκδοχή) και στην χειρότερη να κληρονομήσεις μια μετατόπιση σπονδύλου μούρλια.
 
Στα ξαπλωτά: Από τις 10 του μήνα η Αφροδίτη κάνει παιχνίδι στον Αιγόκερω και αρχίζουν οι φουσκοθαλασσιές. Απάντησε στις ματιές με υπονοούμενα, αλλά όχι σε όλες, γιατί με τον Άρη απέναντι κάτι μου λέει ότι θα μπερδέψουμε άσχημα τα μπούτια μας και δεν το θέλω, ο Κάλχας. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 1, 2, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 20, 21, 28, 29
 
A papa dates: 3, 4, 18, 19, 24, 25, 30, 31
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Μη θαρρείς ότι ξεμπέρδεψες εντελώς με τα κουλά, ωστόσο ετούτη την περίοδο μπορείς να ελπίζεις σε πολλά (ακόμα και σε ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα), καθώς ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, αφού σκοτώνεται με τον Ποσειδώνα την Πρωτομηνιά, στη συνέχεια τα βρίσκει με τον Ουρανό (6/12) ενώ τα φτιάχνει και με τον Ήλιο (στις 8/12). Στην περίπτωση που έχεις το τζόγο στο πετσί σου, μπορείς ακόμη να ελπίζεις σε ουρανοκατέβατα κέρδη! Βέβαια, για τις αναλαμπές και τις ακόμα καλύτερες μέρες, θα χρειαστεί να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή (μόλις μέχρι τον Αύγουστο, βοήθειά σου) καθώς τότε πλακώνει ο Δίας στο ζώδιό σου και σε σπρώχνει να δεις τα πράγματα από την πιο όμορφη πλευρά τους (ναι, υπάρχει κι αυτή) και ουδόλως από την άλλη την κακίστρα.
 
Τόσο η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6, όσο και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα, στέλνουν σαφές e-mail: Καιρός να βρεις το θάρρος και να θέσεις το κεφάλαιο «παρελθόν» στο πατάρι ή στον ακάλυπτο. Ξεκόλλα από τα φαντάσματα και μην ψάχνεις τα μπαούλα. Πέταξε οτιδήποτε σου στενεύει, όπως κορσέδες, μπαλένες του ’80, βέρες, τον Μπάμπη και με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 23, κάνε ένα γερό feng-shui, που θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι (πιο μπλε-μαρέν).
 
Στα ξαπλωτά: Στις 10 του μήνα η Αφροδίτη δίνει μια με τη μπότα της και μπαίνει στον Αιγόκερω, όπερ μεθερμηνευόμενο ότι στο κρεβάτι θα σε φοβηθεί ακόμα και ο Γκουζκούνης. Παρεμπιπτόντως, ίσως να σου προκύψει τώρα και ένα πρόστυχο ταξιδάκι, απρόβλεπτο μεν, μούρλια δε. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 3, 4, 8, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 30, 31
 
A papa dates: 5, 6, 7, 20, 21, 26, 27
 
Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
Στα όρθια: Το φοβερό ντουέτο Οκτώβρης-Νοέμβρης σου έστειλε inbox στο Facebook και σου ξεκαθάρισε ότι πριν από τις 5 του Δεκέμβρη προκοπή δεν βλέπεις, οπότε ή την κάνεις για άλλον πλανήτη ή ποιείς την πάπια (πράμα που συμφέρει, γιατί που να τρέχεις τώρα γιορτιάτικα με τις βαλίτσες και τον ψόφο). Από ότι δείχνουν λοιπόν τα πράγματα, ήρθε ο καιρός να γελάσει και σένα το χειλάκι σου, γιατί μια ζωή «περιμένετε στο ακουστικό σας» δε λέει. Από τις αρχές του Δεκέμβρη λοιπόν, οι ευκαιρίες πλακώνουν σαν τους λαθρομετανάστες και το όλο πράγμα ακούγεται χάρμα. Οι προσωπικές επιλογές θα φορεθούν πολύ, όπερ και σημαίνει φύγε εσύ-έλα εσύ, και μάλιστα με την άδεια του εισαγγελέα.
 
Καιρός να ξεχάσεις λοιπόν για λίγο τις εντάσεις και τα προβλήματα και να απολαύσεις την εύνοια των άστρων, που σου λαχαίνει γύρω στις 5 του μήνα, έτσι ώστε να έχεις δυνάμεις να αντιμετωπίσεις τις κουλές καταστάσεις που έρχονται στις 15 (ναι, καλά διάβασες). Η κακίστρα η κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα (προτελευταία και τσουχτερή) επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες και κάλους, οπότε κανόνισε: μόκο σε προκλήσεις και φλάτ παπουτσάκι. Κατόπιν τούτου, αφού έχεις δει την τρόικα αυτοπροσώπως, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα: ακόμα και την Τούλα, που λύσσαξε να δει τον Αι-Βασίλη στον Παρίσι.
 
Στα ξαπλωτά: Μέσα σε μια περίοδο σχετικής λιτότητας, από τις 10 του μήνα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, κάτι αρχίζει να διαγράφεται στον ορίζοντα που μοιάζει με πνιγμένο κουνέλι, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Επίσης, χρειάζεται και λίγη προσοχή σε ενθουσιασμούς, αν δεν θέλεις να πάθεις διάστρεμμα ή γάμο. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 5, 6, 7, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 21, 21, 24, 25,
 
A papa dates: 1, 2, 8, 9, 22, 23, 28, 29
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Κάπου εδώ ξεκινά μια φοβερή περίοδος (καμία σχέση με τους Ρώσσους και τα «ρούχα», που πήγε το μυαλό σου;). Τώρα λοιπόν θα μπει το νερό στο αυλάκι και αν διαθέτεις μια καθώς πρέπει αποχέτευση ή ένα καλό φουσκωτό, ουδέν πρόβλημα στις μετακινήσεις σου από το χολ στην κρεβατοκάμαρα και τούμπλαλιν. Ημερομηνία-σταθμός (του Μονάχου, μόνο μ’ άφησες-αχού) η 23η του μήνα, την οποία θα βάλεις σε κύκλο στο ημερολόγιο με τις τσίτσιδες της «Pirelli» και θα γράψεις «στα τσακίδια». Τη μέρα εκείνη ο Κρόνος σου αφήνει χρόνους και πάει να δει το μπατζανάκη του, που είναι Τοξότης. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πάρουν αέρα τα μυαλά και ο κώλος σου, αφού ένα πουλάκι μου είπε να σου πώς ότι ο Κρόνος θα σου ξανακάνει «τζα» τον Ιούνιο. Μέχρι τον Ιούνιο ωστόσο έχει ο Αλλάχ, οπότε τώρα που είναι ακόμα Δεκέμβριος, προετοιμάσου καταλλήλως για να αδράξεις τις ευκαιρίες από τις κοτσίδες.
 
Δόξα σοι ο Θεός να λες λοιπόν, αφού η Αφροδιτούλα μέσα από τον γείτονά σου τον Τοξότη, την πέφτει στον Δία στις 4 του μήνα και θα αρχίσει να βοηθά στην ανάκαμψη των οικονομικών σου, που τελευταία δεν είχαν τίποτε να ζηλέψουν από τον προϋπολογισμό του Πακιστάν. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα, συγγενείς και προϊστάμενους, παθαίνουν μια τάδε αναβάθμιση, που σε ικανοποιεί ιδιαιτέρως.
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10 του μήνα, σιγοντάρει τις προστυχοδουλειές σου, ωστόσο ο πολεμοχαρής και ολίγον στριμμένος Άρης σκάει μύτη στον Υδροχόο, όπερ και σημαίνει ότι φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί βγαίνει τσάρκα ο σκώρος. Όλο αυτό το πράμα, σε συνδυασμό και με την κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα που προκύπτει στις 15 Δεκεμβρίου (ναι, πάλι!) θα πρέπει να σε κάνει πιο προσεκτικό όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα, αυτοκίνητα, ανθρώπους και το απύθμενο σεξαπίλ σου. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 8, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 26, 27
 
A papa dates: 3, 4, 10, 11, 12, 24, 25, 30, 31
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Εσύ παιδάκι μου δε μασάς από κουλαμάρες και αστρολογικά παρελκόμενα, αφού ο Δεκέμβρης σε πιάνει σε μια περίοδο όπου βασιλεύει μια πανέμορφη αναισθησία, αγκαζέ με μια κουκλάρα αυτοπεποίθηση. Τα συγκεκριμένα κορίτσια, παρέα με καμιά ντουζίνα πλανήτες στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν στις αρχές του μήνα να μετακινήσεις βουνά (ελπίζω όχι την Πάρνηθα, για να μη μπάζει το λεκανοπέδιο) και να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε είναι ο Μπάμπης.
 
Γύρω στις 15 του μήνα σταμάτα να ανακαλύπτεις εχθρούς και υπόπτους που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Δεν σου φταίνε τα μουσαφιρλίκια που ήρθαν αρμένικη βίζιτα, δεν σου φταίει η αποκάτω, που κάνει πάρτι με την Κιμ Καρντάσιαν. Βασικά πιστεύω ότι φταίει το χύμα που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα των εκατό ετών, αλλά και ο Δίας στον αγαπημένο σου τον Λέοντα, που σε έχει ζαλίσει με τις ευκαιρίες που ‘ρχονται ουρανοκατέβατες. Και κει που βρίσκεσαι στην καρακοσμάρα σου και λες δόξα σοι ο Θεός και μπιρ Αλλάχ, να σου και η ανατροπή (μαζί με τον Πρετεντέρη). Λίγο προτού περάσεις το κατώφλι της Νέας χρονιάς και με τη γαλοπούλα στο φούρνο, ντριιινν το κουδούνι, και καλώς τα δέχτηκες: Ο Κρόνος είναι καλέ, που ήρθε για βίζιτα μέχρι τον Ιούνη, πρόλαβε τον Αι-Βασίλη και θα σε στρώσει στη δουλειά: Ο Κρόνος, είναι αυτό που οι σοβαροί Αστρολόγοι λένε «αποκρυστάλλωση ιδεών» και ο απλός κόσμος κολούμπρα. Ηρέμησε λοιπόν και πήγαινε με τα νερά του: στο κάτω-κάτω δεν είναι και η τρόικα!
 
Στα ξαπλωτά: Μέχρι τις 10 του μήνα η Αφροδίτη κάνει πεζοδρόμιο στο ζώδιό σου και η κωλοφαρδία στα ερωτικά συνεχίζεται απτόητη. Ουρές τα ζωντανά για ένα σου σημάδι μόνο. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 1, 2, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 20, 21, 24, 25, 28, 29
 
A papa dates: 5, 6, 7, 13, 14, 26, 27
 
Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα όρθια: Ο Άρης και οι αστρολογικές κουλαμάρες συνεχίζουν να κάνουν υπερωρίες στον αστερισμό σου μέχρι τις 5 τρέχοντος, εσύ όμως δεν μασάς, είτε γιατί βαρέθηκες να συγχύζεσαι μια και δύο, είτε γιατί αποφάσισες να το παίξεις γουρουνόπετσος (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια φαντάζομαι). Πάντως, ο δείκτης του δυναμισμού σου αρχίζει να ανεβαίνει (μαζί με άλλα πράματα, ξέρεις εσύ) και αυτό είναι καλό γιατί θα μπορείς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με λίγα λόγια και περισσότερη αυτοπεποίθηση ή θράσος.
 
Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά αν έχεις και τώρα πρόβλημα με τα άστρα, τότε δεν είσαι Αιγόκερως, αλλά άλλο πράγμα και κοίταξε να το ψάξεις όσο είναι καιρός. Το Σύμπαν συνεχίζει να σε κανακεύει να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση (και ποιος ξέρει τι άλλο), να σε ξεπλένει με ένα κύμα αισιοδοξίας και να σου πετάει κατάμουτρα ένα κάρο ευκαιρίες, να έχεις να διαλέγεις και να παίρνεις. Ο Δεκέμβρης μετά τις 5 αποφασίζει πλέον να σου δείξει ένα άλλο πρόσωπο, λιγότερο κατσούφικο, περισσότερο χαμογελαστό και φρεσκοξυρισμένο. Η φάση αυτή θα αποδειχτεί πολύ αποδοτική, αν αποφασίσεις να στρωθείς στη δουλειά και κάνεις και κανένα παραπάνω μερεμέτι. Μάλιστα, από τις 10 του μηνός και μετά, η ατμόσφαιρα στη δουλειά και το σπίτι γίνεται πιο αλέγρα, πιο κομφετί ένα πράγμα, αφού η Αφροδίτη έρχεται να περάσει τις γιορτές στο ζώδιό σου.
 
Στα ξαπλωτά: Τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα σταδιακά βελτιώνονται, ωστόσο εσύ ενίοτε συνεχίζεις να ζεις μέσα στη μουρμούρα. Κανείς δεν είναι τέλειος -ούτε καν εσύ- οπότε έχε κατά νου ότι με λίγη καλή θέληση, μπορείς τώρα να τα βρεις με τον εαυτό σου και στη συνέχεια με το ταίρι σου, αυτόν τον οσιομάρτυρα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 3, 4, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 30, 31
 
A papa dates: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 17, 28, 29
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Το πρώτο πενθήμερο του Δεκέμβρη είναι στριμώκωλο από υπαρξιακά, ωστόσο δείχνει πιο άνετο από φοβερές υποχρεώσεις, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα πολύ δικά σου πράγματα (Γιαννάκη άσε ήσυχο το πουλάκι σου). Όλα δείχνουν ότι γύρω στις 5, που ο δικός σου Ουρανός τα βρίσκει με τον Ήλιο, εσύ θα γίνεις επίκεντρο της προσοχής στις κοινωνικές παρέες και από μια σημαντική συνάντηση, θα πετύχεις μια εξίσου σημαντική εξυπηρέτηση (αμάν πια με τις κατουρημένες ποδιές). Επίσης στις 5 του μήνα ο Άρης κάνει ντου στο ζώδιό σου και ξεκινά μια περίοδος έντονης κινητικότητας, που κυμαίνεται από μπόσα-νόβα μέχρι Πάρκινσον στο dancing with Mars. Με τον Άρη λοιπόν να έχει στήσει παγανιά στο ζώδιό σου, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε γκάφες, σε κακοτοπιές και σε κάποιες λακκούβες στην Κηφισίας. Προσοχή επίσης όταν οδηγείς την τετράτροχη βλακεία σου και δεν θέλω προσπεράσματα, εκεί που δεν σε παίρνει.
 
 Όλα δείχνουν ωστόσο ότι ξημερώνουν πιο χαζοχαρούμενες μέρες, χωρίς περιττά άγχη και δυσάρεστα αξεσουάρ. Από τις 23 του μήνα δε, ο Κρόνος που περνά στον φιλικό σου Τοξότη τα βρίσκει με τον δικό σου Ήλιο και όλο αυτό το πρόστυχο πράγμα θα σε βάλει στην πρίζα, για καινούργιες κατακτήσεις και θριάμβους.
 
Στα ξαπλωτά: Στις 10 του μήνα η Αφροδίτη αρχίζει τα σούρτα-φέρτα στον Αιγόκερω, οπότε αναμένεται να πέσει πολύ πράμα στα μουλωχτά. Από τα Χριστούγεννα ξεκινάει κι ένα διάλειμμα στη φαγωμάρα των πλανητών, που θα βοηθήσει να μαζέψεις τα αμάζευτα και να πάρεις τα πάνω σου στα ερωτικά. Σε αυτό θα δώσουν ένα χεράκι οι προτάσεις, τα καλέσματα, τα προξενιά και κάποια ευχάριστα σκηνικά, που έρχονται προς το τέλος της χρονιάς. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 1, 2, 5, 6, 7, 15, 16, 17, 20, 21, 24, 25, 28, 29
 
A papa dates: 3, 4, 10, 11, 12, 18, 19, 30, 31
 
ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Ο κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας τα βάζει με τον Ερμή (για τίποτις διαφορές με τον ΕΝΦΙΑ φαντάζομαι) την πρώτη του Δεκέμβρη, οπότε φρόντισε να μη μαλλιοτραβηχτείς με φίλους, γκόμενους και συναφή επαγγέλματα κοντά σε εκείνη την ημερομηνία. Στην περίπτωση που τελικά μαλλιοτραβηχτείς, δοκίμασε να τα ξαναβρείς με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 4, γιατί αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 6 του μήνα, πλακώνει μια αλλήθωρη Πανσέληνος στους Διδύμους, οπότε οι συγγνώμες και οι μετάνοιες δεν πολυπιάνουν.
 
Καθώς μια σειρά από πλανήτες κάνουν διάφορες αλλαξοκωλιές (ο tempora, o mores!) εσύ γεμίζεις από χαρά χαρούμενη, αισιοδοξία, παλιμπαιδισμούς και μια ντάνα αυτοπεποίθηση, για να έχεις να πορεύεσαι ο ξιφίας. Οι αστροκουλαμάρες με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα στις 15 του μήνα, δεν σε αρπάζουν από τον γιακά για να σε πάνε στο σερίφη, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σωριαστείς στον καναπέ, να ανάψεις ένα τσιγαράκι, να πάρεις το ύφος της αναπόλησης των λαθών και να ρίξεις τη σχετική αστρομούτζα- που σε έφερε στο χείλος του lexotanil. Το καλό που σου θέλω μην παίρνεις πολλά θάρρητα (πάρε λίγα), φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και δώσε ακόμα μια ευκαιρία στο Μπάμπη και στην Τούλα ταυτόχρονα. Στις 23 του μήνα ο Κρόνος περνά στον Τοξότη και σου βάζει τα δυο πόδια σε μια γόβα. Τέρμα λοιπόν οι τεμπελιές, τα σούξου-μούξου και ένα λεπτό να χουζουρέψω. Ρίξε πάνω σου μια στολή εκστρατείας (κυκλοφορούν και σε γούνα) και βούρ στη δουλειά.
 
Στα ξαπλωτά: Στις αρχές του μήνα μην απατήσεις το έτερον (αυτό το τρόλεϊ) και μη του τη λες, γιατί μετά μόνο εσύ θα οδύρεσαι και ουδείς θα κόπτεται. Από τις 10, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το διάστημα ευνοεί κάθε είδους ανανέωση. Από γκαρνταρόμπα μέχρι παντρειά. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.
 
Up dates: 3, 4, 8, 9, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 30, 31
 
A papa dates: 5, 6, 7, 13, 14, 20, 21
 
 
Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2014 19:45:00