blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

 
Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 23
 

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014. Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Διανύουμε μια περίεργη περίοδο με δύσκολες πλανητικές γωνίες, που συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή. Στις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, αναμένεται να δημιουργήσει ανατροπές και αναταραχές παγκοσμίως, αφού ο συγκεκριμένος σχηματισμός παράγει περισσότερο κοσμικά γεγονότα και λιγότερο προσωπικά. Η όψη δείχνει «κατάρρευση» αξιών και σηματοδοτεί πολιτικές εξελίξεις, που θα επηρεάσουν ίσως όλη την ανθρωπότητα. Θέματα ηγεσίας και κυβερνήσεων θα βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη.
 
Ας σταθούμε λίγο στη διέλευση του Ουρανού, που κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, κι αυτό επειδή είναι μια γωνία, που θα επηρεάζει την ανθρωπότητα, έως τις 17 Μαρτίου του 2015. Το βασικό «μήνυμα» που θέλει να μας δώσει αυτή η όψη είναι, πως διανύουμε μια εποχή που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν σχέσεις και καταστάσεις, που μας ταλαιπωρούσαν. Έτσι, οι ανακατατάξεις που θα συμβούν τώρα, θα έχουν στόχο παλιές σχέσεις, που θα κλονιστούν οριστικά και θα δοθεί ένα τέλος. Το χρηματοοικονομικό πρόβλημα επίσης, θα δεχτεί τέτοιες πιέσεις και αλλαγές, που θα υποχρεωθούμε να συντονιστούμε, εφόσον δεν θα υπάρχουν περιθώρια για αντιδράσεις.
 
Στην 15 Δεκεμβρίου λοιπόν, σχηματίζεται το έκτο από τα εφτά τετράγωνα, δύσκολες γωνίες δηλαδή μεταξύ Πλούτωνα και Ουρανού. Αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι η οικονομική κρίση ξεκίνησε με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008, ενώ η είσοδος του Ουρανού στον Κριό το 2010 και τα τετράγωνα που σχημάτισαν μεταξύ τους, από το 2012, επιτάχυναν τις εξελίξεις.
 
Στην ίδια θέση με αυτή που βρίσκεται τώρα, ο Πλούτωνας βρισκόταν το 1517. Η Μεταρρύθμιση άρχισε ουσιαστικά στη Γερμανία εκείνη ακριβώς τη χρονιά. Διακόσια πενήντα χρόνια αργότερα, ο Πλούτωνας ξαναπερνά από το ίδιο σημείο (γύρω στο 1770) και προετοιμάζει τη Γαλλική επανάσταση του 1789. Ακολουθεί ένα «ντόμινο» επαναστάσεων, (Ελλάδα, 1821) που στην ουσία διαμορφώνει τον σύγχρονο κόσμο. Παρατηρούμε λοιπόν, ότι ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω «γράφει» ιστορία.
 
Τα καλά νέα είναι ότι οι δύο πλανήτες θα έρθουν σε τετράγωνο ακόμη μία και τελευταία φορά στις 17 Μαρτίου του 2015, σηματοδοτώντας πιθανότατα την αρχή του τέλους των δεινών.
Sponsored Links

Η εμπλοκή της Αφροδίτης στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Στις 20 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη μέσα από τον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Η όψη αυτή συνδέεται ως επί το πλείστον με αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ενώ ευθύνεται και για σεισμούς, γεωλογικά φαινόμενα και ακραίες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για γεγονότα που βιώσαμε τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να μας απασχολήσουν και πάλι.
 
Ήδη, από μόνο του το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα είναι μια πανίσχυρη όψη. Δυο πλανήτες εντελώς «διαφορετικοί» μεταξύ τους, συγκρούονται σε έναν αγώνα επικράτησης. Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί την μεταρρύθμιση, ενώ ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την επανάσταση και την αλλαγή. Η Αφροδίτη θα μπορούσε εδώ να αποτελέσει το «κλειδί» που έχει στα χέρια του ο κόσμος, ο λαός. Αυτή η πλανητική συγκυρία προκαλεί μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές εντάσεις παγκοσμίως.
 
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς τα δεδομένα σταδιακά διαφοροποιούνται για να δημιουργηθεί η νέα τάξη πραγμάτων. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μέχρι δηλαδή τις 17 Μαρτίου του 2015, θα υπάρξουν και άλλες κοινωνικές και οικονομικές «εκρήξεις» ανά τον κόσμο. Η κακή οικονομική διαχείριση και οι λανθασμένες οικονομικές κινήσεις εκ μέρους των κυβερνήσεων θα αποκαλυφθούν και θα απαιτηθεί η εφαρμογή ενός εντελώς καινούργιου συστήματος οικονομικής πολιτικής, όπως προστάζει ο Ουρανός, ίσως ακόμα και ενός εξ ολοκλήρου καινούργιου κοινωνικού καθεστώτος.
 
Πληροφοριακά να πούμε ότι από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και η Γερμανία, που στο σύγχρονο ωροσκόπιό της είναι Αιγόκερως και μάλιστα με πολλούς πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο. Οι δύο χώρες βρίσκονται απέναντι στο ζωδιακό, αλλά και στην σημερινή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θυμίζει έντονα εποχές του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.
 
Με ένα περίεργο τρόπο, η Ελλάδα που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο το 1940-1944, καθυστερώντας τους Γερμανούς, βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την περίοδο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί ας είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3/1, 3/4, 3/7 και 5/10.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Στις 17 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, που παραδοσιακά συνδέεται με την συντηρητική πολιτική, αποδεικνύοντας ότι οι κρατούντες τα ηνία θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις, που να γίνουν αποδεκτές από τις μάζες που ξεσηκώνονται ανά τον κόσμο. Η θέση αυτή του Ερμή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς).
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, αλλά και οι υπόλοιπες σημαντικές πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά.
 

Αστρολογικές όψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ 
Είναι σκόπιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω στις 15 του μήνα, ημέρα που ο Πλούτωνας σχηματίζει μια εκρηκτική «κόντρα» με τον Ουρανό, που φιλοξενείται στο δικό σας ζώδιο. Διαφυλάξτε μια αισθηματική ή επαγγελματική σχέση που θεωρείτε σημαντική για τη ζωή σας και φροντίστε να μην πέσετε θύμα παρεξηγήσεων, ελέγχοντας μια τάση για κριτική. Η όψη αυτή μιλάει για έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σας εκνευρίσουν, μακροπρόθεσμα όμως θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας μπορεί να σας προβληματίσουν με τη στάση ή με τη συμπεριφορά τους.
 
Ο Πλούτωνας από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αυξάνει την ανάγκη σας για επιτυχία και εξουσία στον επαγγελματικό σας χώρο. Η απόλυτη αφοσίωση στη δουλειά σας, θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειάς σας, που έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους. Ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε και να αποφασίσετε επιτέλους να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μέχρι τις 17, που ο Ερμής και ο Ήλιος σας προσφέρουν αυτή την δυνατότητα. Έτσι κι αλλιώς, πρέπει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας, για να αντιμετωπίσετε αυτό το δύσκολο διάστημα.
 
Πολλοί από εσάς θα αφυπνιστείτε ερωτικά ή θα παρασυρθείτε από το «τραγούδι των σειρήνων». Η Αφροδίτη της αγάπης, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 20 του μήνα, θα εκπληρώσει τις κρυφές ερωτικές σας επιθυμίες, ο Ερμής από τις 17 θα αναθερμάνει τις επαγγελματικές επαφές και τις κοινωνικές γνωριμίες και ο Ήλιος θα ζωντανέψει τα όνειρα στην καριέρα σας. Οι πλανήτες, που μετακινούνται από εδώ κι εμπρός στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, κάνουν όλα τα σενάρια πιθανά, αλλά και ολίγον τι επικίνδυνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της χρονιάς, αφού το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζει πολύ κόσμο. Ωστόσο η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης στον ένατο ηλιακό σας οίκο, φέρνει και ευχάριστα νέα: οι συνθήκες για την οικονομική σας εξέλιξη είναι σαφώς καλύτερες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το διάστημα που ακολουθεί, για να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Άτομα που γνωρίζετε ή συναντάτε, ακόμα και στο δρόμο με ουρανοκατέβατο τρόπο, θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σχέδιά σας! Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τη σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να μειώσετε απαιτήσεις.
 
Μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε χώρους και παραστάσεις, θα σας ωθήσει να μετακινείστε συνεχώς αυτό το διάστημα, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Ωστόσο, οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 20 του μήνα, δεν ευνοούν τις αυθόρμητες αποφάσεις. Παρόλο που δεν φημίζεστε για τον προγραμματισμό σας, αν δεν εξασφαλίσετε τα μετόπισθεν, καλύτερα να μην προβείτε σε επιθετικές κινήσεις . Όσοι από σας επιλέξετε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
 
Η πορεία του Κρόνου «φάτσα» στο ζώδιό σας, διαφοροποιεί τα συναισθήματά σας απέναντι σε ανθρώπους, που μέχρι πρότινος είχατε αφιερώσει την καρδιά σας. Ευτυχώς, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω και στη συνέχεια και του Ήλιου, αποφορτίζουν το κλίμα και βελτιώνουν τα οικονομικά σας. Η διασκέδαση και οι απολαύσεις ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας, την ίδια ώρα που κάποιοι από εσάς αρχίζετε να βλέπετε πιο σοβαρά τη σχέση σας. Ο άνεμος της ανανέωσης σιγά-σιγά ανεβάζει το κέφι σας Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διαχείριση των οικονομικών σας εξακολουθεί να αποτελεί το μείζον ζήτημα και αυτή την εβδομάδα. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο και η εμπλοκή της στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, θα σας κάνει περισσότερο σπάταλους, με αποτέλεσμα να κάνετε έξοδα, χωρίς να υπολογίζετε τα χρέη που δημιουργείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε παράτολμες επενδύσεις ή χρηματιστηριακές δραστηριότητες, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Προβλήματα θα υπάρξουν και στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς κάποιες παρεξηγήσεις θα γίνουν αιτία να αμφισβητήσετε ανθρώπους που θεωρούσατε έμπιστους και ίσως τους απομακρύνετε από την ζωή σας.
 
Ο Ήλιος απέναντι από το δικό σας ζώδιο μέχρι και τις 21 του μήνα, ανανεώνει τη διάθεσή σας για ζωή, δημιουργία, αγάπη, έρωτα, ταξίδια και περισσότερη γνώση. Σ’ αυτό συμβάλλει η θέση του Ερμή από τον Τοξότη μέχρι τις 17 του μήνα, που βοηθά στην εγκαθίδρυση μιας καλύτερης επικοινωνίας με τους αγαπημένους ανθρώπους, με το σύντροφο της ζωής σας και με τους συνεργάτες σας, ενώ ταυτόχρονα αμβλύνει τις αντιθέσεις.
 
Αν και διανύουμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, από τις 17 του μήνα και μετά ο δικός σας Ερμής, αλλά και ο Ήλιος στον Αιγόκερω και τον όγδοο ηλιακό οίκο σας, υπόσχονται… τρελή κινητικότητα στα ζητήματα της καρδιάς. Πολλοί γνωρίζετε τον έρωτα της ζωής σας και άλλοι τόσοι τα «ξαναβρίσκετε» με τον άνθρωπό σας! Είναι σκόπιμο αυτό το επταήμερο να μην είστε εύθικτοι με το οικογενειακό περιβάλλον και να μειώσετε τη διάθεση για κριτική, που μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η περίοδος αυτή δεν είναι εύκολη για τα υπόλοιπα ζώδια. Όμως για εσάς θα υπάρξουν ευκαιρίες, για να προωθήσετε τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας σχέδια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
KAPKINOΣ
Η αστρική «κόντρα» Πλούτωνα-Ουρανού, σας αφορά άμεσα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, συνεχίζουν να βάλλονται από εντάσεις και το… κινητό σας να χτυπά την ώρα που ετοιμάζεστε για τις χριστουγεννιάτικες… αποδράσεις σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στην παρούσα φάση, είναι να δώσετε τόπο στην οργή και να υψώσετε πρώτοι τη λευκή σημαία σε όσους σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους. Η υπομονή και η κατανόηση είναι στοιχεία που μπορεί να λείπουν από την καθημερινότητά σας, δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να χάσετε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τις ισορροπίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας.
 
Δώστε προτεραιότητα στην ψυχική σας γαλήνη και ηρεμία. Η Αφροδίτη, καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, δημιουργεί περίεργες και έντονες καταστάσεις σε συνεταιρισμούς, σε συνεργασίες, στο γάμο, αλλά και στα ερωτικά σας ζητήματα. Πολλά θα μπορέσετε να φτιάξετε ή να ξεκινήσετε, αφού όμως προηγουμένως ξεκαθαρίσετε το έδαφος και αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Αν έχετε γεννηθεί τις ημερομηνίες από 2 έως 4 Ιουλίου, χρειάζεται σύνεση σε κάθε σας κίνηση και ενέργεια. Φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο.
 
Ενδιαφέρουσες και θετικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε κρίση, θα ανακαλύψετε ότι η ρήξη δεν σας συμφέρει και θα βρείτε τρόπους, ώστε να αναθερμάνετε το δεσμό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που πολύ γρήγορα θα σας φέρουν ένα μεγάλο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Ένα αισθηματικό ζήτημα φαίνεται να παίρνει μια διαφορετική τροπή, καθώς αλλάζετε τον τρόπο που το αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα. Οι επιτυχίες στον έρωτα θα συνεχιστούν, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακρότητες. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα αγγίζει τον επαγγελματικό τομέα ή τον προσανατολισμό σας. Νέα στοιχεία, νέοι τρόποι, καινοτομίες και ξεκαθαρίσματα, θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως στον εργασιακό χώρο σας. Αν και μπορεί να υπάρξουν πιέσεις, θα καταφέρετε τελικά να έχετε και τις ανάλογες απολαβές των προσπαθειών σας. Για πολλούς θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας.
 
Το διάστημα αυτό προσφέρεται για επιχειρηματικούς σχεδιασμούς, αλλά και για νέες δραστηριότητες, που δεν περιέχουν ρίσκο. Προετοιμαστείτε λοιπόν για καινούργια ξεκινήματα, που αφορούν είτε στη δημιουργία της δικής σας οικογένειας μέσα από το γάμο, είτε ακόμα και της δικής σας δουλειάς, που θα σας κάνει πιο υπεύθυνους και ανεξάρτητους. Τα ταξίδια σας χαλαρώνουν, ενώ οι φίλοι προσθέτουν ποικιλία στην ζωή σας και παράλληλα σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Τις ημέρες αυτές, να είστε συνεπείς στις συναλλαγές σας και προσπαθήστε να περιφρουρήσετε το πορτοφόλι σας από τους επιτήδειους, αλλά και από την καταναλωτική μανία σας!
 
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια περίοδο, κατά την οποία ο τομέας της εργασίας σας θα βρεθεί σε πλήρη άνθιση. Οι σχέσεις που θα αναπτύξετε θα αποδειχθούν ζωτικής σημασίας, αφού θα σας ενθαρρύνουν να εκφράσετε τις ιδέες σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μάλιστα, η διέλευση του Ερμή θα φέρει νέους συνεργάτες στο πλευρό σας.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠAPΘENOΣ
Με την αστρική «κόντρα» Ουρανού-Πλούτωνα, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα σε συναλλαγές, είτε αυτές αφορούν στα χρήματά σας, είτε έχουν σχέση με τις ερωτικές αναζητήσεις σας. Οι μέρες σας θα κυλήσουν αρμονικά, από τη στιγμή που είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τις κοινωνικές συντροφιές σας. Αποφύγετε σοβαρές και «δύσκολες» συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και με την οικογένειά σας. Μην αφήνετε στην τύχη τους περιουσιακά και κληρονομικά θέματα και μην προβαίνετε σε ριψοκίνδυνα «ανοίγματα».
 
Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω παίζει ρόλο ενισχυτικό, αλλά και προωθητικό σε αλλαγές, σε καινούργια ξεκινήματα και σε επίτευξη στόχων. Ακόμη και τώρα, που ο πλανήτης του πολέμου σχηματίζει περίεργες όψεις με του «μαστόδοντες» του ζωδιακού, εσείς ανήκετε στους λίγους ευνοημένους της περιόδου. Μπορείτε να φανείτε για ακόμη μία φορά τολμηροί, αφού όμως προηγουμένως μελετήσετε προσεκτικά τα σχέδιά σας, ειδικά σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, στις σπουδές και στα εργασιακά πλάνα. Επιδιώξτε μια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα.
 
Ο Ερμής, από τις 17 στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αναμένεται να αναθερμάνει την ερωτική ζωή σας. Δεν αποκλείεται να «ξεθάψει» παλιά ζητήματα και να φέρει στη επιφάνεια περασμένες αγάπες. Η παράλληλη διέλευση του Ήλιου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ερωτικές ευκαιρίες. Είναι σκόπιμο αυτή την περίοδο να κινηθείτε «μυστικά». Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι «σκληρές» πλανητικές γωνίες που σχηματίζονται αυτή την εβδομάδα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα σας αποσταθεροποιήσουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα εμφανιστεί στον τομέα των σχέσεων και της οικογένειάς σας, όπου απρόβλεπτα γεγονότα θα πυροδοτήσουν μια σειρά αλλαγών. Μια σχέση που δεν αξίζει, θα περάσει κρίση, ίσως με ξαφνικό και ανατρεπτικό τρόπο. Ωστόσο, η πλανητική έμφαση στον Αιγόκερω συνιστά να στραφείτε στα δημιουργικά σχέδιά σας και στις φιλοδοξίες σας και να αναζητήσετε τη χαρά εκεί που υπάρχει πραγματικά.
 
Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη εμπλέκεται στο σκληρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και καθώς θα βρίσκεται σε «κόντρα» με το ζώδιό σας, φαίνεται να βάζει «φωτιά» στις στενές οικογενειακές σχέσεις και σε θέματα σπιτιού και εργασίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να διαλύσει κάτι που έχει σχεδόν τελειώσει, άσχετα από το αν εσείς συμφωνείτε ή όχι. Είναι σκόπιμο τώρα να μη βιαστείτε να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση και γενικά, να μην κάνετε αισθηματικές επενδύσεις. Ειδικά αν έχτε γεννηθεί γύρω στις 4/10, κρίνεται φρόνιμο να μην πάρετε αποφάσεις «εν θερμώ», που αφορούν σε σημαντικές υποθέσεις σας.
 
Η πλανητική έμφαση στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο ωστόσο, θα αυξήσει τις δραστηριότητές σας και, παράλληλα με τις διελεύσεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Αιγόκερω, θα καταφέρετε να βελτιώσετε το κλίμα που επικρατεί στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και του σπιτιού σας. Οι ελιγμοί είναι το δυνατό «ατού» του ζωδίου σας και τώρα θα πρέπει να τους επιστρατεύσετε, για να εμπλουτίσετε την κοινωνική και αισθηματική ζωή σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα και σας προκαλεί να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα και τις συνήθειές σας. Παρόλο που αυτός ο σχηματισμός είναι εξαιρετικά δυσμενής, εσείς δεν επηρεάζεστε τόσο πολύ και αν καταφέρετε να «αποδεχτείτε» αυτές τις αλλαγές, θα σας βγει σε καλό. Φροντίστε λοιπόν να μην επαναστατήσετε χωρίς αιτία, να συμβιβαστείτε με το απρόβλεπτο που θα προκύψει και σίγουρα δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Η συγκεκριμένη όψη προσφέρεται επίσης για να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα.
 
Ο τομέας της επικοινωνίας είναι εκείνος που επηρεάζεται περισσότερο από τις πλανητικές όψεις της περιόδου. Στο συγκεκριμένο χώρο του ωροσκοπίου σας, η Αφροδίτη πραγματοποιεί μια σειρά από δύσκολες πλανητικές όψεις. Κοντινές διαδρομές, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, απαιτούν την προσοχή σας. Το φαινόμενο θα σας υποχρεώσει να προσέξετε περισσότερο τις συναλλαγές σας και θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους, για να καλύψετε τις υλικές αλλά και τις αισθηματικές ανάγκες σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα χρειαστεί να είστε στις μετακινήσεις σας, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος δεν είναι αμελητέος.
 
Τυχόν αμφιβολίες σχετικά με την εξέλιξή σας εξαφανίζονται με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω. Από τις 21 του μήνα μπορείτε να προχωρήσετε σε συναρπαστικές κατευθύνσεις, αφού νιώθετε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο για το μέλλον σας. Είστε έτοιμοι να εργαστείτε με πάθος και να δείξετε σε όλους την δημιουργικότητά σας, τα ταλέντα και τις δυνάμεις σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η όψη που σας επηρεάζει περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται στις 15 του μήνα, η επιρροή της ωστόσο επεκτείνεται πολύ περισσότερο και μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία στις σχέσεις σας ή στα οικονομικά σας. Προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε για κάποια πράγματα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να παραπλανηθείτε από στοιχεία, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η πλανητική έμφαση στον δεύτερο οίκο σας, είναι μια βοηθητική επιρροή, που μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να εξισορροπήσει τα γεγονότα.
 
Μία παροδική οικονομική επιβάρυνση, μία περαστική ενόχληση ή μια καθυστέρηση στα σχέδιά σας είναι πολύ πιθανές, με τις πλανητικές όψεις στις 20/12. Περίεργες καταστάσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις που αφορούν στα οικονομικά σας, είναι πιθανό να σας αποπροσανατολίσουν. Φροντίστε να κρατήσετε ψύχραιμη στάση όταν τα πράγματα «ξεφεύγουν» από τον έλεγχό σας και να είστε πιστοί στον προϋπολογισμό σας. Ο δικός σας Δίας συνεχίζει να είναι ευνοϊκός για την πορεία των αισθηματικών σας, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και να μην περάσετε τα όρια, αποφεύγοντας τις προκλήσεις.
 
O Ερμής στον Αιγόκερω από τις 17 του μήνα, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο επέκτασης στη ζωή σας, που αφορά κυρίως στα χρήματά σας . Η είσοδος και του Ήλιου στον Αιγόκερω προμηνύει ευχάριστες αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σας. Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα έχουν μια απρόσμενα θετική εξέλιξη και δεν αποκλείεται να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Το σύμπαν θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, αλλά και να έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας μέσα από το ζώδιό σας, με τον Ουρανό στον Κριό στις 15 του μήνα, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές ξαφνικού χαρακτήρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Το αν αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές ή μόνιμες, μάλλον είναι αδιάφορο αυτή τη στιγμή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να έχετε την πολυτέλεια της επιλογής. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι κάθε ανατροπή που συμβαίνει τώρα είναι απαραίτητη, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Εξάλλου, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας υπάρχει μια σταθερότητα, που δεν απειλείται από πουθενά.
 
Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη στις 20/12 μέσα από το δικό σας ζώδιο, πυροδοτούν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Έτσι, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα βάλετε τη σχέση σας στο μικροσκόπιο, ώστε να αξιολογήσετε την κατάσταση που επικρατεί. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι έχετε επωμισθεί βάρη, που δεν μπορείτε να σηκώσετε μόνοι σας και θα θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Κάποιοι άλλοι, θα βρεθείτε προ εκπλήξεως, βλέποντας τον σύντροφό σας να επαναστατεί και να τρέπεται σε φυγή. Δυστυχώς το μόνο που μπορείτε να κάνετε για την ώρα, είναι να παρακολουθείτε τα γεγονότα τηρώντας στάση αναμονής.
 
Τέλος, οι καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο βελτιώνονται με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σας. Θα εμφανιστούν προτάσεις για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας, που μπορεί μεν να σας βγάλουν από τους συνηθισμένους ρυθμούς, θα σας προσφέρουν όμως την ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Αν ανήκετε στους ανέργους, αναζητήστε τώρα πιο δυναμικά την τύχη σας στην αγορά εργασίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, σχηματίζει αυτή την εβδομάδα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην επικοινωνία σας. Εκεί όμως που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή είναι στα οικονομικά σας, καθώς είναι γεγονός ότι έχουν υποστεί μεγάλα σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους χειρισμούς σας. Η πλανητικές όψεις μπορεί να σας φέρουν έσοδα, σας ωθούν όμως και σε υπερβολικές σπατάλες, που είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή.
 
Με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης στη σκιά του ωροσκοπίου σας τις 20 του μήνα, τα νέα που καταφτάνουν από το χώρο της εργασίας σας, ανατρέπουν την καθημερινότητά σας. Υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις γύρω από μια ριζική αναδιάρθρωση, που ακόμα και αν δεν αγγίζει εσάς προσωπικά, αναμένεται να δημιουργήσει λειτουργικά προβλήματα. Παρόλο που ανήκετε στην κατηγορία των ευνοημένων, ίσως πρέπει να επέμβετε, για να προβάλλετε τις απόψεις σας ή για να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.
 
Η διέλευση του Ερμή και του Ήλιου από τον Αιγόκερω, βοηθά τον ψυχικό σας κόσμο, τις επαγγελματικές σχέσεις και τα οικονομικά σας. Το διάστημα που ακολουθεί, θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης και θα μπορέσετε να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας, προκειμένου να σας ικανοποιεί ερωτικά και πνευματικά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται τη φροντίδα σας, εφόσον θέλετε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, που σχηματίζουν για μια ακόμα φορά ένα επικίνδυνο τετράγωνο στις 15/12, επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σας και συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να έχετε όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες. Η στάση σας με το χρήμα είναι πάντα περίεργη, αλλά τώρα τα λάθη σας μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Φροντίστε λοιπόν να περιορίσετε τις σπατάλες και μάθετε να αποταμιεύετε για τις δύσκολες ώρες.
 
Οι εκρηκτικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη στις 20/12, δεν σας επηρεάζουν αρνητικά, ωστόσο θα ρίξουν φως σε κάποια γεγονότα, με σκοπό να γίνετε πιο επιλεκτικοί ως προς τους φίλους και τις αισθηματικές επιλογές σας. Κάποιοι από σας θα διαπιστώσετε ότι πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, σας εκμεταλλεύονται οικονομικά και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Έτσι, θα κάνετε ανακατατάξεις στο φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο αυτούς που αξίζουν πραγματικά. Όσοι έχετε αποφασίσει να εργαστείτε σκληρά, θα αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες, αλλά και καλύτερες οικονομικές αποδοχές.
 
Παρόλα αυτά, με τη διέλευσή του Ερμή και του Ήλιου από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, βελτιώνετε σταδιακά και δυναμικά τα δεδομένα της ζωής σας, αναθερμαίνετε τις σχέσεις σας και σταθεροποιείτε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Καθώς ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον όγδοο ηλιακό οίκο σας, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά ή τα αισθηματικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καθώς ένα ακόμα ταξίδι στα άστρα τελειώνει, μακάρι οι δύσκολες όψεις αυτής της περιόδου να λειτουργήσουν θετικά για όλα τα ζώδια και να κάνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά σας. Να περνάτε υπέροχα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2014 11:40:00