blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Η εβδομάδα μάς βάζει από την αρχή της στη ρουτίνα της καθημερινότητας, καθώς σήμερα η Σελήνη να διανύει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως στα επαγγελματικά μας ζητήματα, δημιουργώντας ωστόσο και μια ψυχολογία, που ομολογουμένως δεν είναι και η πιο εύκολη στη διαχείριση της. Άλλωστε, σχεδόν πάντα η Σελήνη στο ζώδιο αυτό δημιουργεί ένα συναισθηματικό βάρος, που δεν επιτρέπει να χαλαρώσουμε και ευχαριστηθούμε!

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω

Στις 10:10 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση, η οποία μπορεί να γεννήσει απρόβλεπτες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι εύκολο να ανεχτούμε κάποιες συμπεριφορές, και ιδιαίτερα αυτές που έχουν την τάση να μας επιβάλουν γνώμες και απόψεις!
 
Ωστόσο, στη 1:45 το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία επαναφέρει τις ισορροπίες και συντελεί στη δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος, που επιτρέπει την καλή επικοινωνία και τη δημιουργία καλών σχέσεων. Άλλωστε, η δική μας συμπεριφορά κινείται σε ένα πιο φιλικό και ζεστό κλίμα, ενώ και οι γύρω μας δείχνουν και αυτοί πιο συνεργάσιμοι! Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για την προώθηση των θεμάτων που μας απασχολούν, για επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και για την διευκόλυνση των σχέσεων της προσωπικής μας ζωής!
 
Αλλά και οι βραδινές ώρες της ημέρας φαίνεται να κινούνται σε ένα πολύ καλό κλίμα, μια και οι δύο όψεις που σχηματίζονται από τη Σελήνη, συντελούν στη δημιουργία μιας θετικής ατμόσφαιρας, ιδιαιτέρως επικοινωνιακής!
 
Στις 9:59 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μας κάνει πιο δεκτικούς στο να ακούσουμε αυτά που έχουν οι άλλοι να μας εξομολογηθούν και δημιουργεί ένα ζεστό κλίμα στην ατμόσφαιρα και μία ισορροπία, που προάγει κάθε μορφή σχέσης. Επίσης, στις χώρες αυτές μπορεί να γίνουμε αποδέκτες ευχάριστων μηνυμάτων και ειδήσεων.
 
Στις 10:53 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ενισχύει πολύ τον ψυχισμό μας και δημιουργεί πολύ αρμονικά συναισθήματα, τα οποία μπορούμε να μοιραστούμε με το σύντροφό μας. Δίνει στην βραδιά μας ένα πιο προσωπικό χρώμα, μέσα από το οποίο μπορούμε να εκφραστούμε πολύ καλύτερα και να βελτιώσουμε το κλίμα με τα πρόσωπα που αγαπάμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως εσείς του δεύτερου δεκαήμερου, καλό είναι ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες της ημέρας να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί, αλλά και ευέλικτοι απέναντι στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να εκφράσετε με ένταση το συναίσθημά σας και να μην ανταποκριθείτε σε συμπεριφορές που ενδεχομένως έχουν ένα πιο εριστικό χαρακτήρα απέναντί σας.

Οι ώρες από το μεσημέρι και μετά, είναι πολύ καλύτερες για πιο αρμονικές συνεργασίες αλλά και την προώθηση των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε και να χαλαρώσετε με τα πρόσωπα που αγαπάτε!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-11-2015 20:00:00