blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ζώδια, εργασία και χαρά!

Ζώδια, εργασία και χαρά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Μήπως στη δουλειά σας μερικές φορές αισθάνεστε σαν να είστε σε φυλακή; Υπάρχουν ωστόσο κάποια πράγματα με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε την εργάσιμη σας μέρα, ώστε να γίνει πολύ πιο ευχάριστη. Μερικά ζώδια πιστεύουν ότι μια αίσθηση της περιπέτειας στην δουλειά τους την καθιστά πολύ πιο υποφερτή, ενώ άλλα αποκτούν μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν υπάρχει ένα όραμα στα καθημερινά τους καθήκοντα.
 
Ο Κριός και ο Λέων χρειάζονται σίγουρα κάποια διασκέδαση στην δουλειά τους, ενώ ελπίζουν ότι οι καθημερινές εργασίες τους ανήκουν στα πλαίσια μιας μεγαλύτερης αναζήτησης καθώς προχωρούν στο ταξίδι της ζωής. Αν δεν υπάρχει συγκίνηση, θα αρχίσουν να γίνονται νευρικοί και να ταράζουν τα νερά - ή ίσως και να μην εμφανιστούν καθόλου! Ικανοποιούνται όταν η δουλειά τους μοιάζει περισσότερο σαν μια περιπέτεια και όχι σαν μια απλή καθημερινή ρουτίνα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο Τοξότης και οι Ιχθείς είναι οι οραματιστές του ζωδιακού κύκλου, καθώς έχουν τον Δία για κυβερνήτη. Ο Υδροχόος κυβερνάται επίσης από τον Δία, γι 'αυτό συμμερίζεται την αίσθηση ότι η ζωή πρέπει να έχει έναν ειδικό σκοπό. Αυτά τα ζώδια χρειάζονται κάτι περισσότερο από μια δουλειά - χρειάζονται μία “αποστολή”, ένα “όραμα”. Απαιτούν εκπλήρωση και πρέπει να πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν έχει θετικό αντίκτυπο στο σύμπαν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως τείνουν να βλέπουν την εργασία τους ως αυτοσκοπό, και πανικοβάλονται κατά την περίοδο των διακοπών, αφού δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα για να κάνουν. Χρειάζονται σταθερές καθημερινές δουλειές και έργα. Αντί να είναι πραγματικά περήφανοι για αυτό που κάνουν, απογοητεύονται με την δουλειά τους από καιρό σε καιρό. Όταν συμβαίνει αυτό, η καλύτερη αντίδρασή τους είναι απλά να θυμηθούν ότι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα είναι να εργάζονται ακόμη πιο σκληρά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Ο Ταύρος μπορεί να κολλήσει σε μία ρουτίνα, δεδομένου ότι τείνει να βλέπει τις δουλειές και τα καθήκοντα του να εκτείνονται στο άπειρο μέλλον. Σε ένα κομμάτι του εαυτού τους, τους αρέσει να κάνουν τα ίδια πράγματα κάθε μέρα. Ωστόσο, αν ασχοληθούν με κάτι διασκεδαστικό, θα νοιώσουν συνεπαρμένοι και χαρούμενοι. Χρειάζεται να παίρνουν κάποια ρίσκα και να εξερευνούν το άγνωστο στη δουλειά τους και εάν μπορέσουν να το κάνουν αυτό, θα συνειδητοποιήσουν ότι και η αλλαγή μπορεί να είναι τόσο ευχάριστη, όσο και η ηρεμία. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ζυγός αγαπούν τους ανθρώπους, έτσι αναζητούν την καθημερινή συντροφιά των φίλων και των συναδέλφων. Εξάλλου, η χαρά τους προέρχεται από τις συναναστροφές που κάνουν. Είτε πρόκειται για ένα κουτσομπολιό στο διάδρομο, είτε λέγοντας ιστορίες κατά την διάρκεια του γεύματος ή ακόμα και αναπτύσσοντας συνεργασία με συναδέλφους σχετικά με τις εργασίες του γραφείου, είναι βέβαιο ότι θα ανθίσουν στη δουλειά, εφόσον δεν μείνουν στην απομόνωση. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος είναι φλύαρα ζώδια, έτσι ενώ η δουλειά μπορεί να είναι απίστευτα βαρετή για αυτούς, το κέφι τους θα επανέλθει γρήγορα εάν υπάρχει ευκαιρία για κουβεντούλα. Έχουν παρόλα αυτά κάποιες μικρές απώλειες προσοχής, γι αυτό αυτά τα παιδιά χρειάζονται συχνά μια μικρή παρέκκλιση, αντί για μια εργασία που δε λέει να τελειώσει - αλλιώς, θα μαραζώσουν και θα ονειροπολούν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2011 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι