blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στα μέσα της εβδομάδας, διαταράσσει τις ισορροπίες μας, τουλάχιστον μέχρι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, ενώ φέρνει και αποκαλύψεις στις σχέσεις. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, διευκολύνει την επικοινωνία, φέρνοντας πιο κοντά τους ερωτευμένους.
 
Κριός
Τα ερωτικά σου έχουν τη τιμητική τους την εβδομάδα αυτή, αφού χρήζουν εκκαθάρισης και τακτοποίησης. Ίσως φυλάς μέσα σου συναισθήματα πικρίας και θυμού για κάποιον, αλλά δεν θα σε ωφελήσει. Αν έχεις βιώσει πρόσφατα την ερωτική απόρριψη, προσπάθησε να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω.
 
Ταύρος
Θα γεφυρώσεις διαφορές και δυσκολίες στον ερωτικό τομέα, την εβδομάδα αυτή. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο Ζυγό, φροντίζει για τη κοινωνική σου εικόνα και τη θετική έκβαση στο τομέα των δημοσίων, αλλά και ερωτικών σχέσεων. Η διαλλακτικότητα και η διακριτικότητα με την οποία θα προσεγγίσεις ένα άτομο, θα είναι καθοριστικής σημασίας και θα σε φέρει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Δίδυμοι
Έχεις θέματα να επιλύσεις, όπως είναι η εργασιακή σου καθημερινότητα, οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία που χρειάζεσαι να διευθετήσεις τα οικονομικά σου θέματα και να σου υπενθυμίσει πως η εμπιστοσύνη είναι εύθραυστο αγαθό, που αν ραγίσει, δεν επανέρχεται. Οπότε, προσοχή στη συμπεριφορά σου με έναν φίλο.
 
Καρκίνος
Ίσως την εβδομάδα αυτή αναλάβεις και νέες υποχρεώσεις, φορτώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Παράλληλα, νιώθεις πως περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε φορτίζουν και σε επηρεάζουν αρνητικά, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου. Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στη προσωπική σου ζωή, χωρίς να περιμένεις από άλλους να αναλάβουν τις δικές σου υποχρεώσεις.
 
Λέων
Σε μία ανακατάταξη των οικονομικών σου, σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με πιθανές νέες προτάσεις για συνεργασία. Ο προβληματισμός για το σύντροφό σου, σε οδηγεί στην ήρεμη προσέγγιση, ώστε να λύσεις τις διαφορές σας με όμορφο τρόπο. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε προικίζει με τύχη και αισιοδοξία. Μία σημαντική γνωριμία θα σε χαροποιήσει, βάζοντάς σε σε διάθεση ρομαντική.
 
Παρθένος
Με τον Ερμή σε θετική όψη με τον Δία, έχεις κάποιου είδους εύνοια την εποχή αυτή. Το μυαλό σου εύστροφο, λειτουργεί με το σωστό τρόπο και σου εξασφαλίζει μια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κατανοήσεις πως ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από μία τρυφερή επικοινωνία και θα σε προσεγγίσει γι’ αυτό. Μην τον απογοητεύσεις.
 
Ζυγός
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, έχεις έναν ισχυρό σύμμαχο που σε βγάζει από όλες τις δυσκολίες σχετικά εύκολα. Θα υπάρξει μια οικονομική ανάσα, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις, που σε οδήγησαν μακριά από το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι. Κοινωνικά, θα έχεις υποστήριξη από άτομα με ισχύ.
 
Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα να κάνεις νέα ξεκινήματα, να απαλλαγείς από ενοχλητικά και περιοριστικά στοιχεία, ενώ επαγγελματικά φέρνει στο διάβα σου ευκαιρίες, που αν κινηθείς γρήγορα και σωστά, θα ευοδωθούν. Απόφυγε κουβέντες που λειτουργούν σαν δυναμίτης και ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε αναστατώσουν. Ίσως ένα δικό σου άτομο μετανιώσει για κάποια του απόφαση.
 
Τοξότης
Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα βρεθείς σε επικοινωνιακό και ψυχολογικό χάος. Κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τις επιλογές σου, θα τις έχεις, αλλά αν αναλογιστείς πως σε γενικές γραμμές οι αποφάσεις που λαμβάνεις είναι καλές, θα επέλθει αρμονία μέσα σου. Ένας συνεργάτης σε δυσκολεύει, γι’ αυτό προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, πριν γίνουν επικίνδυνα για τη δική σου αξιοπιστία.
 
Αιγόκερως
Με κατακτήσεις και έντονη κοινωνική ζωή ξεκινά για σένα η εβδομάδα αυτή. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε ωθεί στην καλοπέραση, τα ταξίδια, την πρόκληση να μάθεις κάτι καινούργιο και να το αξιοποιήσεις επαγγελματικά. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που σε απασχολεί, θα βρει τη λύση του εκεί που δεν το περιμένεις, επαναφέροντας την ηρεμία στο σπίτι σου.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου, να τις υλοποιήσεις και να βρεις θετική ανταπόκριση από τους ανωτέρους σου, όσον αφορά μία νέα πρόταση που θέλεις να περάσεις. Πρόκειται για μία έντονη ερωτική εβδομάδα, ενώ ενδέχεται να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν σου, γεγονός που θα σε φέρει σε αμηχανία. Αν είσαι γονιός, θα εκπλαγείς θετικά από τη πορεία ενός παιδιού.
 
Ιχθείς
Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, όσο εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς και να κάνεις σχέδια και όνειρα για την επόμενη μέρα. Πέραν τούτου, ο ερωτισμός και η χημεία που εκπέμπεις είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που διευκολύνει τους στόχους σου, αλλά και την επικοινωνία σου με το περιβάλλον. Καλή είδηση από το εξωτερικό, που μπορεί να σε ξεσηκώσει και να σε βάλει σε διάθεση… φευγιού.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-11-2015 13:48:00