blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 25 ως 31/3/2024.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 25 ως 31/3/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 19
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 25 ως 31 Μαρτίου 2024, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας από 25 ως 31 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση επανασύνδεσης που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, ετοιμάσου για λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Μήπως σε φανίζουν αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις; Ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην κάνεις αρνητικές υποθέσεις. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου , θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει μάτια μόνο για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ως δια μαγείας όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Κακώς απογοητεύεσαι, θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες θα οδηγήσουν σε καινούργια γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν συναισθηματικές που θα καταλήξουν σε σταθερό δεσμό.

Σχέση- γάμος. Αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσμένεις θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε ευθέως , θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα φέρει αναποδογύρισμα στο τρόπο σκέψης σου, θα επανεξετάσεις την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τώρα θα αναρωτηθείς, αξίζει όντως αυτό το άτομο; Ή μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από το παρελθόν; Αλλαγές θα υπάρξουν στους στόχους σου, η καρδιά σου αλλάζει κατεύθυνση.

Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτη η έλξη που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα αντικρίσεις. Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σου, επειδή το χτύπημα θα είναι κεραυνοβόλο γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.

Σχέση- Γάμος. Θα ταρακουνηθείς συναισθηματικά ωστόσο για να σε προλάβω, να ξέρεις πως τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν επρόκειτο να συμβεί. Αυτά που θα ακούσεις και θα συνειδητοποιήσεις ίσως να κλονίσουν τα θεμέλια της σχέσης σου. Μην βιαστείς να απογοητευτείς ή να διαγράψεις, στο τέλος θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα ανανεώσει την πορεία του δεσμού σου.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Αλλαγές θα προκύψουν στην καρδιά σου, αλλάζουν οι στόχοι σου. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει την εμφάνιση του, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που είχες αφήσει στη μέση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχετε ραντεβού που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές αγάπες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν ίσως να είναι κάπως διαφορετικό από τα γούστα σου ωστόσο θα σε κάνει τελικά να το ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Απ δω και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα διαφοροποιηθούν οι μελλοντικές σας βλέψεις.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Λέοντα, πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; Ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Εσύ που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ίσως να νιώσεις που σε πνίγει η ρουτίνα, προσοχή στις εξάρσεις και στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, προσπάθησε να έχεις απέναντι του ξεκάθαρη στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο περιστατικό εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα βρεθείτε σε συνομιλία τετ α τετ δίνοντας εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτη θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση θα διαψευστείς. Άσε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς να φέρεις εμπόδια. Στο ραντεβού που θα σου προτείνει θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, κατά πάσα πιθανότητα θα ερωτευτείς!

Σχέση- γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια,  θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξη σας, και με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Αισιόδοξη και χαρούμενη θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξη σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία. Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση- Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Συνάντηση και συνομιλία θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τα συμβάντα και οι συγκυρίες αυτή τη φορά θα δουλέψουν υπέρ σου. Σε προσωπική σας συζήτηση θα σου φανερώσει ξεκάθαρα τι νιώθει και τι σκέπτεται για σένα . Εκδηλώσου χωρίς καμουφλαρίσματα , υπάρχει αμοιβαία αγάπη που δεν πρέπει να τη χαραμίσετε.

Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Μια πρόσκληση θα λάβεις, κάπου θα σε καλέσουν, μέσα σε κόσμο θα βρεθείς, και θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Στα μέσα του εξαημέρου θα υπάρξει τυχερό άνοιγμα που θα έχει κατάληξη σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Προβλήματα και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, τώρα καθαρίζει το τοπίο. Ισορροπία και συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ζήσε χωρίς άγχος τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να ακούσεις ευχάριστη πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη, αν το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι βάλε σε λειτουργία τον δυναμισμό σου, κάνε το βήμα να αναθεωρήσεις για κάποιες μελλοντικές σου απαιτήσεις και προχώρα σε προτάσεις επανένωσης. Οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές, καλό θα είναι να μην χαραμίσεις επιπλέον χρόνο.

Νέα γνωριμία. Προμηνύεται νέα γνωριμία, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην οικειότητα και στη γοητεία που θα εκπέμπεις. Θα σου πιάσει αμέσως την κουβέντα, θα σου ανοίξει προσωπική συζήτηση, στο χέρι σου θα είναι αν θα καταλήξετε σε σταθερό δεσμό.

Σχέση –Γάμος. Οι εξελίξεις θα περιμένουν τις ενέργειες σου, συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σου, θα σου ανοίξουν δίοδο για αποφάσεις δέσμευσης. Αν θέλεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα τότε κινήσου δραστικά, μην αφήσεις αναξιοποίητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τα αρνητικά σενάρια, τα γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ανοίγεται ευκαιρία δεύτερης αρχής. Εσένα και το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Θα τα πείτε, θα τα συζητήσετε, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε.

Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Αυτό το άτομο θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα έχει προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά. Σου φανερώνω πως θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, θα βρεις επιτέλους το ταίρι σου!

Σχέση- Γάμος. Ένα εντελώς απρόοπτο συμβάν θα είναι η αίτια που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε την χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επίσημης δέσμευσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Θα δικαιωθεί η αναμονή και η υπομονή σου. Μπορεί να απογοητεύτηκες αλλά μη το βάζεις κάτω, το ταίρι σου θα γυρίσει. Με ένα τηλεφώνημα θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, το ραντεβού που θα έχετε θα κλείσει με επανασύνδεση, ξαναβρίσκεις την ηρεμία σου και τη μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ίσως αρχικά να νιώσεις ένα είδος ανασφάλειας, να θεωρήσεις πως είναι αδύνατον να κερδίσεις ένα τέτοιο άτομο, αλλά θα κάνεις λάθος.  Ο αυθορμητισμός και η οικειότητα σου θα γίνουν πόλοι έλξης, εσείς οι δύο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε κουβέντα που θα καταλήξει σε έναρξη σχέσης.

Σχέση- γάμος. Αισιόδοξο γεγονός θα ανανεώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα, κάτι που θα μάθεις θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά, επάνω σε νέες και δεσμευτικές βάσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα ανταμωθείτε, αυτή η απρόοπτη συνάντηση θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. Η έλξη που θα φανερωθεί θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματα σας.

Νέα γνωριμία. Τυχερή θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από συγκυρίες προκειμένου να γνωριστείς με το πρόσωπο που αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι εφήμερο ή άνευ ουσίας. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στη ζωή σου.

Σχέση - γάμος. Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί τυχερό γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα που ενδεχομένως να νιώθεις. Σε περίπτωση που αναμένεις δεσμεύσεις τα γεγονότα θα τρέξουν υπέρ σου.

Έλσα Κάραλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-03-2024 13:00:00