blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι είδους εραστής είσαι; Ο Άρης και η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτουν πώς συμπεριφέρεσαι στις ιδιαίτερες στιγμές σου.

 
Τι είδους εραστής είσαι; Ο Άρης και η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτουν πώς συμπεριφέρεσαι στις ιδιαίτερες στιγμές σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τι είδους εραστές είναι τα ζώδια;

Τι είδους εραστές είναι τα ζώδια; Αυτό μπορούν να σου το πουν η Αφροδίτη και ο Άρης, οι δυο πλανήτες που φανερώνουν, ανάλογα με τη θέση τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο, το πώς ο καθένας μας εκφράζει τη θηλυκότητα ή την αρρενωπότητά του αντίστοιχα. Παρόλο που υποτίθεται ότι η Αφροδίτη αφορά τις γυναίκες και ο Άρης τους άντρες, στην πραγματικότητα και οι δυο πλανήτες μας επηρεάζουν, ανεξάρτητα από το φύλο μας. Έτσι, η θέση τους στον γενέθλιο μας χάρτη (αν δεν ξέρεις ποια είναι στον δικό σου, κάνε κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ) δείχνει από ποια ζώδια δεχόμαστε επιρροές στον τρόπο που εκφράζουμε τη σεξουαλικότητά μας.

 

Αν είσαι γυναίκα, φυσικά η Αφροδίτη έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα, αλλά καλό είναι να διαβάσεις και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Άρης σου. Το ίδιο ισχύει αντίστροφα αν είσαι άντρας. Διαβάζεις τον Άρη, αλλά και την Αφροδίτη σου, σαν μια συμπληρωματική ανάλυση.

Ο Άρης, η Αφροδίτη, η σεξουαλικότητα και ο έρωτας

Αφροδίτη ή Άρης στον Κριό

 

Όσοι έχουν Αφροδίτη ή Άρη στον Κριό στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, αντιμετωπίζουν το σεξ με ευθύτητα, αυθορμητισμό και φυσικότητα. Και προχωρούν απευθείας στο «κυρίως θέμα», που είναι εκείνο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Αν μάλιστα μπορούσαν να παραλείψουν ολωσδιόλου τα προκαταρτικά, ακόμα καλύτερα. Τα ανέχονται, αλλά τα συντομεύουν όσο γίνεται. Μαζί τους τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, χωρίς ρομαντικές φιοριτούρες. Και αν ο σύντροφός τους απολαμβάνει εξίσου αυτή την προσέγγιση, σίγουρα τον περιμένουν στιγμές μοναδικού πάθους. Οι δυο ερωτικοί πλανήτες στον Κριό, χαρίζουν ορμή και καθαρή σεξουαλική επιθυμία. Όσοι τους έχουν σε αυτή τη θέση, στρέφουν κατευθείαν την προσοχή τους στα «επίμαχα σημεία» στο σώμα του συντρόφου τους και δεν έχουν αντίρρηση να κάνει κι εκείνος το ίδιο, με μια παρέκκλιση: την περιοχή του κεφαλιού τους. Τρελαίνονται αν το ταίρι τους, τους χαϊδεύει τα μαλλιά ή τους κρατά το πρόσωπο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Ταύρο

 

Με Αφροδίτη ή Άρη στον Ταύρο, το σεξ γίνεται μια πολύ αισθησιακή υπόθεση, στην οποία πρέπει να συμμετέχουν όλες ανεξαιρέτως οι αισθήσεις. Οι μυρωδιές, η αίσθηση της επαφής από το σώμα του άλλου, οι ήχοι, τα οπτικά ερεθίσματα, όλα συντείνουν στο να ενισχύουν το πάθος. Και δίνουν έτσι μια ζέση και σεξουαλική αντοχή, που μπορεί να κάνει τα άτομα που έχουν αυτές τις πλανητικές θέσεις πραγματικά ακαταμάχητους εραστές. Μπορεί να μην είναι πολύ ευφάνταστοι ή να αναζητούν την ποικιλία, αλλά ο ενθουσιασμός και η αίσθηση που δίνουν στο σύντροφό τους πως «είναι εκεί», κάνει τον έρωτα μαζί τους μια όμορφη εμπειρία. Φτάνει να μην τους… ξενερώσει κανείς, προσπαθώντας να εκλογικεύσει ή να κουβεντιάσει το πράγμα. Η επιρροή του Ταύρου δημιουργεί έντονες σεξουαλικές ορμές, που πρέπει να ικανοποιούνται σε σταθερή βάση. Έτσι, τα άτομα αυτά προτιμούν να έχουν έναν μόνιμο σύντροφο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους

 

Για όποιον έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στους Διδύμους, τα λόγια είναι το δυνατότερο σεξουαλικό διεγερτικό. Και όχι μόνο πριν από το σεξ, αλλά και κατά τη διάρκεια. Πιθανώς αυτό να ξενίσει τον ερωτικό του σύντροφο, αλλά πραγματικά όσοι είναι υπέρμαχοι του σεξ… στα μουγκά, μάλλον δεν ταιριάζουν πολύ στα άτομα που έχουν αυτή την επιρροή των Διδύμων. Από την άλλη, ως εραστές, τα πρόσωπα με τις συγκεκριμένες πλανητικές θέσεις είναι προικισμένα με πολλή φαντασία και εμπνεύσεις. Τους αρέσουν τα παιχνίδια των ρόλων στον έρωτα (είπαμε όμως, όχι των… βουβών ρόλων) και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε καινούργιο. Έστω και απλώς συζητώντας το! Ωστόσο, έχουν κατά βάθος μια τάση να εκλογικεύουν το σεξ και συνήθως δεν αφήνονται να παρασυρθούν από τα σωματικά τους πάθη. Αν δεν υπάρχει η διανοητική διέγερση, χάνεται το σεξουαλικό ενδιαφέρον, ιδίως αν η σχέση αρχίζει να «παλιώνει». Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Καρκίνο

 

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Καρκίνο, η επιρροή του δημιουργεί τους πιο τρυφερούς, ευαίσθητους και… μελένιους εραστές του ζωδιακού. Το σεξ μαζί τους είναι μια εμπειρία πλημμυρισμένη από συναίσθημα και ενδιαφέρονται πολύ για την ικανοποίηση του συντρόφου τους, περιβάλλοντάς τον με μια σχεδόν προστατευτική αγάπη. Από την άλλη, οι ίδιοι θέλουν να νιώθουν ότι ο άντρας που έχουν μαζί τους είναι «άντρας με τα όλα του» στο σεξ, και αντίστοιχα ότι η γυναίκα έχει έντονα θηλυκά χαρακτηριστικά. Κατά βάθος μπορεί να τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια υποταγής και είναι πρόθυμοι για οτιδήποτε, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τη βεβαιότητα πως ο σύντροφός τους, τους αγαπά και τους σέβεται. Τους αρέσει η αίσθηση ότι παραδίδονται ολοκληρωτικά στον άλλο. Επειδή όμως συχνά δεν εκφράζουν τις επιθυμίες τους στο σεξ, χρειάζεται ο σύντροφός τους να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον και παρατηρητικότητα ώστε να τις καταλαβαίνει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Λέοντα

 

Αν κάποιος έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στον Λέοντα, εκφράζεται στο σεξ με αμεσότητα και αυθορμητισμό. Ταυτόχρονα όμως, η ερωτική κλίνη είναι για εκείνον ένα πεδίο όπου θα μεγαλουργήσει για άλλη μια φορά, αφήνοντας έκθαμβο και ολοκληρωτικά κατακτημένο τον ερωτικό του σύντροφο. Με την επιρροή του Λέοντα, είναι έντονη η ανάγκη του ατόμου να αισθάνεται θεός (ή θεά) στο κρεβάτι και να λατρεύεται σαν τέτοιος! Έτσι, θέλει να έχει την αίσθηση της απόλυτης αφοσίωσης και αποδοχής από το ερωτικό του ταίρι. Όσο κι αν είναι εκλεκτικός στην επιλογή των συντρόφων του, που τους θέλει να καλύπτουν αρκετά υψηλά στάνταρτ, στο σεξ ο… σούπερ-σταρ θα είναι ένας, ο ίδιος δηλαδή. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις του περιλαμβάνουν σενάρια, όπου δεν υπάρχει ισότητα, αλλά πάντα μόνο ο ένας έχει το «επάνω χέρι». Μερικές φορές παραχωρεί απροσδόκητα και στο ταίρι του αυτό τον ρόλο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στην Παρθένο

 

Τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη ή τον Άρη τους στην Παρθένο, βλέπουν το σεξ σαν ένα απαραίτητο κομμάτι μιας φυσιολογικής ζωής και αναπόσπαστο μέρος μιας υγιούς σχέσης. Παρά τις προκαταλήψεις που συνοδεύουν αυτό το ζώδιο, η επιρροή του δεν είναι ούτε ο συντηρητισμός ούτε η τελειομανία. Αντίθετα, εκείνοι που έχουν έναν από τους δυο πλανήτες στην Παρθένο, είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν το ερωτικό ταίρι τους. Έχουν παρατηρήσει το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον άλλο και το σέβονται. Σε μεγάλο βαθμό η δική τους ικανοποίηση ενισχύεται από το να δίνουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση. Οι ίδιοι, έχουν μεγάλη περιέργεια ως προς τις πιο «προωθημένες» πρακτικές του σεξ, αν και συνήθως δεν τις προχωρούν με δική τους πρωτοβουλία περισσότερο από την απλή φαντασίωση, αν δεν εκδηλώσει και ο σύντροφός τους κάποιο αντίστοιχο ενδιαφέρον. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Ζυγό

 

Όταν κάποιος έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στον Ζυγό, μπορεί να είναι ο πιο γοητευτικός και δοτικός εραστής. Φτάνει όμως να έχει και την αντίστοιχη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά. Η επιρροή αυτού του ζωδίου κάνει τα άτομα που την δέχονται να αντιμετωπίζουν την έκφραση της σεξουαλικότητάς τους σαν ένα τρόπο εξέλιξης, τόσο της σχέσης όσο και των δυο συντρόφων μέσα από αυτήν. Θέλουν να προσφέρουν τα πάντα στο ερωτικό τους ταίρι, τους αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια των ρόλων και μπορεί ακόμα και να φαίνονται ότι αφήνουν τον άλλο να έχει το… πάνω χέρι. Προσωρινά όμως, γιατί βάζουν τη δίκαιη κατανομή πάνω απ’ όλα. Προσφέρουν πολλά, αλλά θέλουν αντίστοιχα και να παίρνουν όσο δίνουν. Επίσης, για εκείνους έχει μεγάλη σημασία το να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα και οι επιθυμητές συνθήκες για να λειτουργήσουν ερωτικά. Και τότε πραγματικά τα δίνουν όλα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Σκορπιό

 

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Σκορπιό σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, το άτομο βιώνει τη σεξουαλικότητά του με ένταση και πάθος. Η φαντασίωση και η κατάλυση των ταμπού, είναι για εκείνον ένα σημαντικό μέρος του ερωτισμού του, ενώ η ζωηρή ιδιοσυγκρασία του και η τάση του να τα «δίνει όλα» χωρίς περιορισμούς υπόσχονται αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι. Παρόλα αυτά, τα πρόσωπα που δέχονται την επιρροή του Σκορπιού στους δυο αυτούς πλανήτες, μπορεί να την εκφράζουν με διαφορετικούς τρόπους. Πιθανόν να βλέπουν το σεξ σαν ένα μέσον να επιβληθούν μέσα στη σχέση, είτε δημιουργώντας στον σύντροφό τους σεξουαλική εξάρτηση με την ηδονή που του προσφέρουν, είτε «παραχωρώντας» του τον έρωτα μετά από περιόδους αποχής, λες και είναι μια ανταμοιβή που απέδειξε ότι την αξίζει. Έτσι, η σεξουαλική ζωή μπορεί να γίνει αρκετά πολύπλοκη, όσο και ενδιαφέρουσα για όσους βαριούνται τα εύκολα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Τοξότη

 

Η θέση της Αφροδίτης ή του Άρη στον Τοξότη σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, δείχνει ένα άτομο που αντιμετωπίζει το σεξ σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι, εκφράζοντας τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του, χωρίς δισταγμούς και περιστροφές. Είναι ειλικρινής και αυθόρμητος στην έκφραση της σεξουαλικότητάς του, αν και μερικές φορές κάπως εγωιστής. Τα προκαταρτικά τού αρέσουν με την προϋπόθεση να μην… παρατραβάνε σε διάρκεια και πολυπλοκότητα. Αλλά δεν του αρέσουν ούτε τα τσαλίμια, ούτε εκείνοι που του παριστάνουν τους δύσκολους ή που κάνουν το θέμα να φαίνεται υπερβολικά σοβαρό. Επίσης, ο πολύς ρομαντισμός τού προκαλεί απέχθεια. Όπως και οι προκαταρτικές συζητήσεις επί του θέματος. Για εκείνον το σεξ είναι απλώς… αυτό που είναι. Το κάνει και το χαίρεται. Και για να το χαρεί, η ερωτική πράξη πρέπει να περιέχει τη διασκέδαση, ακόμα και το γέλιο. Η ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση είναι το καλύτερό του διεγερτικό. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Αιγόκερω

 

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Αιγόκερω, το άτομο έχει μια γήινη προσέγγιση στη σεξουαλικότητά του. Είναι ευθύς και άμεσος, και δεν θέλει πολλές «φιοριτούρες» στην ερωτική πράξη. Ούτε κυνηγά την ποικιλία στις σεξουαλικές πρακτικές. Προτιμά να τελειοποιείται με την επανάληψη, πράγμα που το καταφέρνει σε σημαντικό βαθμό, καθώς όσοι δέχονται την επιρροή του Αιγόκερω θεωρούνται συνήθως από τους πιο «δυνατούς» εραστές. Απλώς, κι εκείνοι από την πλευρά τους προτιμούν τους ερωτικούς συντρόφους που επιδιώκουν μια σταθερότητα και μια κάποια ασφάλεια, ακόμα και στη σεξουαλική τους ζωή. Ούτε τους αρέσει να δημοσιοποιούν τα ερωτικά τους και να καυχιούνται. Οπότε, καθώς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκονται κυρίως στους ωριμότερους σε ηλικία ανθρώπους, τα άτομα με την επιρροή του Αιγόκερω στο ωροσκόπιό τους συχνά προτιμούν συντρόφους πιο μεγάλους από τους ίδιους. Επίσης, η σεξουαλική τους ζωή γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο μεγαλώνουν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Υδροχόο

 

Τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη ή τον Άρη στον Υδροχόο στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, μπορεί να δίνουν την εντύπωση πως είναι οι «φοβεροί τύποι» στο σεξ, καθώς φαίνονται τόσο ανοιχτόμυαλοι και ενδιαφέροντες. Παρόλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει περισσότερο σαν ιδέα, παρά σαν πράξη. Η επίδραση του Υδροχόου τους κάνει να προτιμούν τις «απρόσιτες» καταστάσεις, δηλαδή τους ερωτικούς συντρόφους που δείχνουν να κατακτούνται δύσκολα, είναι εκκεντρικοί, τους κρατούν σε απόσταση ή απλώς δεν είναι απολύτως διαθέσιμοι, όντας για παράδειγμα παντρεμένοι με άλλον. Οι καταστάσεις που απαιτούν το σχετικό «κυνηγητό» είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό τους. Όπως και το σεξ εξ αποστάσεως, δηλαδή από το τηλέφωνο ή το Ίντερνετ. Η αγαπημένη τους φαντασίωση είναι να κάνουν σεξ σε απαγορευμένα μέρη και να πιαστούν στα πράσα, αλλά γενικά κάθε σεξουαλική έμπνευση τούς φαίνεται πιο ελκυστική όσο μένει στο μυαλό τους, παρά αν πραγματοποιηθεί. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αφροδίτη ή Άρης στους Ιχθείς

 

Έχοντας την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθείς, η επίδραση που δέχεται το άτομο βοηθά στην εκδήλωση μιας σεξουαλικότητας, που χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και τη δοτικότητα. Τουλάχιστον σε γενικές γραμμές, γιατί με την επίδραση των Ιχθύων, το άτομο μπορεί συχνά να αλλάζει απροσδόκητα συμπεριφορές και διαθέσεις ή να αποσύρεται στον δικό του κόσμο. Η σεξουαλικότητά του συνήθως εκφράζεται με πολλή ευαισθησία και μπορεί να έχει ένα χαρακτήρα πνευματικότητας. Προτιμά τις μη λεκτικές εκφράσεις της αγάπης, θέλει δηλαδή έργα και όχι λόγια και δεν έχει καμιά κτητικότητα απέναντι στον άλλο. Συχνά τα άτομα αυτά συμπεριφέρονται στο σεξ με μια ντροπαλότητα και υποχωρητικότητα, που μπορεί να παρεξηγηθεί από τους συντρόφους τους σαν αδιαφορία. Όμως όταν δίνονται ερωτικά, το κάνουν με τρυφερότητα και με προθυμία να εξερευνήσουν οποιαδήποτε σεξουαλική πρακτική, και όχι μόνο με σκοπό να ικανοποιήσουν τον άλλο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-05-2024 13:01:07