blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Μια καλή συμβουλή για το ζώδιό σου, όταν έχεις… τις μαύρες σου!

 
Μια καλή συμβουλή για το ζώδιό σου, όταν έχεις… τις μαύρες σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τι αναποδιές της ζωής

Σε όλους συμβαίνουν αναποδιές, κι αυτός είναι νόμος της ζωής. Αλλά μερικά πράγματα, ειδικά εσένα, σου πέφτουν πιο… βαριά από άλλα. Πραγματικά, το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του αδύνατα σημεία. Όμως, ακόμα κι όταν σου προκύπτουν αντιξοότητες και απογοητεύσεις, μην αφήνεσαι στη… μαυρίλα. Δέξου πως ορισμένα πράγματα συμβαίνουν νομοτελειακά στη ζωή και δες τα από τη φωτεινή πλευρά. Άλλωστε τα περισσότερα προβλήματα είναι όσο μεγάλα θες εσύ να τα βλέπεις.
 
Να λοιπόν μια καλή συμβουλή για το ζώδιό σου, για τα πράγματα που συνήθως, όταν συμβούν, δυσκολεύεσαι να τα… καταπιείς.
 
ΚΡΙΟΣ
Απέναντι από το ψέμα.
Σε ξεγέλασαν, ποιον, εσένα! Σου είπαν ψέματα. Κι αυτό σου κακοφαίνεται, πρώτον επειδή εσύ, σαν Κριός, είσαι συνήθως ειλικρινής γιατί δεν φοβάσαι να λες τα πράγματα με το όνομά τους, και δεύτερον έχει πληγωθεί ο (όχι και μικρός) εγωισμός σου. Ιδίως όταν η εξαπάτηση προέρχεται από δικό σου άνθρωπο, σε βαραίνει διπλά. Δες το όμως κι έτσι. Πάντα κάποιοι στη ζωή θα μας πουν ψέματα. Μάθε να κρίνεις τους άλλους, όχι τόσο από αυτά που λένε, αλλά κυρίως από τις πράξεις τους. Αυτές αποδεικνύουν την αλήθεια. Και, στην τελική, ένας ψεύτης φίλος είναι πιο επιζήμιος από έναν ειλικρινή εχθρό. Φρόντισε να είσαι πιο επιλεκτικός, όταν κατατάσσεις τους ανθρώπους σε «δικούς σου» και μη. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πάρ’ το αλλιώς, θα βρεις!
Καταλαβαίνεις ότι ένα ή περισσότερα σημαντικά πράγματα στη ζωή σου δεν τσουλάνε. Παρόλο που τα είχες σχεδιάσει προσεκτικά και δούλεψες γι’ αυτά, βλέπεις ότι δεν βγαίνουν όπως θα ήθελες. Όση βεβαιότητα έχεις ότι δεν ακολουθείς τον σωστό δρόμο, άλλη τόση αβεβαιότητα σου δημιουργεί η προοπτική να αλλάξεις πορεία. Όσο όμως κι αν σε τρομάζει αυτό το ενδεχόμενο, θα είναι ακόμα πιο τρομακτικό να συνειδητοποιήσεις, μετά από ένα διάστημα, ότι χαράμισες τις ευκαιρίες σου και δεν έζησες το όνειρό σου. Δες το κι έτσι: Καλύτερα να προσπαθήσεις έστω κι αν δεν πετύχεις, παρά να μετανιώσεις που δεν προσπάθησες. Ποτέ δεν είναι αργά να ακολουθήσεις μια διαφορετική επιλογή για να «το σώσεις», έστω και την τελευταία στιγμή. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοίτα και λίγο μέσα σου…
Η διδυμίσια δίψα σου για καινούργιες εμπειρίες, γνωριμίες, γνώσεις, πληροφορίες, είναι ακόρεστη. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο γύρω σου, σωματικά και εγκεφαλικά, σε τρέφει, σου είναι απαραίτητη σαν τον αέρα που αναπνέεις. Και κάνεις το παν για να τροφοδοτείσαι διαρκώς με ερεθίσματα. Τότε όμως γιατί μερικές φορές νιώθεις άδειος, σαν τον Γαργαντούα που, όσο και να έτρωγε, πεινούσε διαρκώς; Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις πότε πότε κάποια παύση, ώστε να χωνεύονται όλα αυτά που μπαίνουν μέσα σου. Που σημαίνει, να μένεις μόνος με τον εαυτό σου, να αφήνεις να κατασταλάζουν οι εμπειρίες σου, να αξιολογείς από μια απόσταση πρόσωπα και καταστάσεις. Και να γίνεις πιο εκλεκτικός. Η ζωή τρώγεται με το κουτάλι, όχι… με το φτυάρι. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το κάτι που λείπει!
Όταν σε πιάνει η εμμονή να κρατάς… απουσιολόγιο στη ζωή σου, σημειώνοντας όλες τις ελλείψεις και τις παραλείψεις, απλώς απομακρύνεις την ευτυχία σου. Και την ευτυχία των άλλων που είναι μαζί σου, ενίοτε. Εντάξει, σαν Καρκίνος που είσαι, έχεις αυτή την τάση να μεμψιμοιρείς ή να νοσταλγείς ό,τι δεν υπάρχει πια (ή ακόμα). Όμως, λίγη ευγνωμοσύνη για όσα έχεις, όχι μόνο επιβάλλεται, αλλά από πολλούς σοφούς θεωρείται το κλειδί της ευδαιμονίας. Η χαρά της ζωής είναι πρωτίστως μέσα στο μυαλό σου. Μετατόπισε λοιπόν την προσοχή σου σε αυτά που έχεις επί του παρόντος δίπλα σου, απόλαυσέ τα και αγνόησε όσα δεν έχουν έρθει. Δεν είναι ακόμα η ώρα τους. Η ζωή έχει το δικό της timing. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΛΕΩΝ
Ασ’ τους να λένε!
Συνήθως περνιέσαι για άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ένας αληθινός βασιλιάς του ζωδιακού. Που κάνει το δικό του και όλοι πρέπει να υποκλιθούν. Μεταξύ μας όμως, πίσω από την επιφανειακή σου άνεση και την επιδίωξή σου να βρίσκεσαι στο επίκεντρο, κρύβεις την εμμονή να αποσπάς τον θαυμασμό και να κάνεις τους άλλους να… σε παραδέχονται. Σου περνά όμως από το μυαλό ότι συχνά καθορίζεσαι από τα κριτήριά τους, προσπαθώντας να τους κερδίσεις; Ότι βάζεις γνώμονα στις πράξεις σου το τι θα σκεφτούν για σένα, που φυσικά θέλεις να είναι το καλύτερο; Έτσι όμως παύεις να είσαι τόσο ελεύθερος όσο νομίζεις, φίλε Λέοντα. Γι’ αυτό συνειδητοποίησε πότε αποζητάς την έγκριση των άλλων και σταμάτα να το κάνεις. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγάπη σημαίνει αποδοχή!
Η λέξη «βελτίωση» είναι για έναν Παρθένο το Ιερό Δισκοπότηρο που αναζητά στη ζωή του, η διαρκής επιδίωξή του. Φυσικά, είναι σπουδαίο να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά εσένα αυτό μπορεί να σε οδηγήσει τελικά στο άκρο, στη γνωστή τελειομανία σου. Όταν όμως προσπαθείς να «βελτιώσεις» τον άλλο, σημαίνει ότι δεν τον αποδέχεσαι. Και ότι δεν αγαπάς αυτό που είναι, αλλά αυτό που έχεις στο μυαλό σου πως θα μπορούσε να ήταν. Αυτό ισχύει αντίστοιχα και για κάποιον που επιδιώκει να αλλάξει εσένα. Αν διαπιστώσεις ότι έχεις εμπλακεί σε μια τέτοια κατάσταση, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς τι μπορείς να περιμένεις από αυτή τη σχέση. Ίσως να μην είναι τόσο καλό όσο θα ήθελες… Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΖΥΓΟΣ
Κάνε ένα… time out!
Η πρώτη σου σκέψη, όταν μια σχέση σου τελειώνει, είναι πώς θα βρεις την επόμενη, το άλλο πρωί αν γίνεται, καθώς ένας Ζυγός δεν αντέχει με τίποτα τη μοναξιά. Ξέρεις όμως, μια ανάπαυλα ανάμεσα στις σχέσεις μας χρειάζεται. Ιδίως αν δεν τέλειωσαν καλά. Για να κάνεις μια καινούργια αρχή και να μην επαναλάβεις τα προηγούμενα λάθη, τουλάχιστον όσα προήλθαν αποκλειστικά από σένα, πρέπει πρώτα να τα εντοπίσεις. Και για να το καταφέρεις, θα σε βοηθήσει η μοναξιά, ώστε να καταλαγιάσεις και να σκεφτείς ήρεμα, χωρίς τη συναισθηματική έξαψη που προκαλεί είτε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, είτε η αγωνιώδης αναζήτησή του. Πίστεψέ το και μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα ξαναγαπήσεις. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ήλιος πάντα ξαναβγαίνει…
Όταν μια κατάσταση πάει στραβά, σίγουρα ένας Σκορπιός δεν είναι ο τύπος που θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θέλεις να διορθώσεις τα πράγματα εδώ και τώρα, και όταν όλα επιμένουν να πηγαίνουν στραβά, παρά τις προσπάθειές σου και δεν φαίνεται από πουθενά φως, σε πιάνει… αμόκ. Μερικές φορές όμως, ακόμα κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και απλώς χρειάζεται να περιμένεις να περάσει… η μπόρα, με υπομονή και αισιοδοξία. Μερικά θέματα θέλουν τον χρόνο τους για να τακτοποιηθούν. Τουλάχιστον, αφέσου στη ροή των πραγμάτων με εμπιστοσύνη πως όλα θα πάνε καλά. Το να επιβληθείς στον εαυτό σου εξαρτάται μόνο από σένα, κάνε λοιπόν αυτό που σου αναλογεί και άσε τα υπόλοιπα στον χρόνο. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα καλύτερα είναι τα ζόρικα!
Ένας αισιόδοξος από τη φύση του τύπος, όπως είναι ο Τοξότης, επιμένει να βλέπει τη ζωή στρωμένη παντού με ροδοπέταλα. Και πραγματικά, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θέλεις τα πράγματα να κυλούν αβίαστα και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Αποφεύγεις τον πόνο και γενικά τα δυσάρεστα συναισθήματα, άλλωστε ποιος τα θέλει; Όμως, συνήθως οι πιο σημαντικές εξελίξεις μέσα στη ζωή προϋποθέτουν δύσκολες και συχνά επώδυνες επιλογές. Και, μάντεψε, ο πόνος δεν είναι και ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Αντίθετα, μέσα από αυτόν ωριμάζεις, εξελίσσεσαι, απελευθερώνεσαι. Μη φοβάσαι λοιπόν τις «ζόρικες» εμπειρίες, που έτσι κι αλλιώς είναι αναπόφευκτες στο ταξίδι της ζωής. Όταν μπορείς να τις αξιοποιείς, σου φέρνουν πάντα κάτι καλύτερο από εκείνο που είχες. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μάθε να προσαρμόζεσαι.
Παρότι έξυπνος και ορθολογιστής, ο Αιγόκερως είναι συχνά κολλημένος σε μια αυταπάτη: ότι μπορεί να κάνει μια κατάσταση που του αρέσει, να διαρκέσει αιώνια. Και ξοδεύει γι’ αυτό όλη του την ενέργεια, από τη μία με το να αγχώνεται μη χάσει τα κεκτημένα και από την άλλη προσπαθώντας να αποτρέψει την αλλαγή. Αν όμως ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θα πρέπει ήδη να το έχεις καταλάβει πως τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο στη ζωή. Κι αν υπάρχει ένας απαράβατος νόμος στο σύμπαν, είναι ότι όλα μεταβάλλονται διαρκώς. Όσο λοιπόν αρνείσαι να δεχτείς τις αλλαγές, τόσο περισσότερο θα κινδυνεύεις να… τρως τα μούτρα σου. Δείξε ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ανοιχτό μυαλό, και η ζωή θα σε ανταμείψει. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα έχουν ένα λόγο που γίνονται…
Αισθάνεσαι ταγμένος να αλλάξεις τον κόσμο, τον δικό σου και… το σύμπαν γενικότερα. Και σαν σωστός Υδροχόος, πολλές φορές φλερτάρεις ακόμα και με την ουτοπία. Αρνείσαι να δεχτείς τα πράγματα που, κατά τη γνώμη σου, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Όμως αυτό το «έτσι», ποιος το καθορίζει τελικά; Τα πάντα είναι συνέπειες κάποιων πράξεων, δικών σου και των άλλων. Δέξου λοιπόν, στον βαθμό που σε αφορά, πως ό,τι έχεις πράξει μέχρι τώρα σε έφερε στην κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, καλή ή κακή. Και πως όλα έχουν ένα σκοπό που γίνονται. Ίσως καλείσαι να πάρεις ένα μάθημα ή να ενεργήσεις κάπως, ώστε να βοηθηθείς να εξελιχθείς. Συνειδητοποίησε όμως, πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το παρελθόν δεν καθορίζει το μέλλον!
Πολλές φορές χρησιμοποιείς τις ατυχείς εμπειρίες από το παρελθόν σου, λες και είναι το… GPS σου, για να κινηθείς στο παρόν και στο μέλλον. Έχεις την τάση, τόσο χαρακτηριστική στους Ιχθείς, να βλέπεις τις παλιές σου αποτυχίες σαν ένα γνώμονα για το τι σε περιμένει από δω και πέρα, θεωρώντας πως αυτές καθορίζουν τις δυνατότητες, αλλά και το πεπρωμένο σου. Ξεχνάς όμως ότι στο χέρι σου είναι να μην τις επαναλάβεις. Αντίθετα, έχεις όλα τα φόντα και τα προσόντα, ώστε να μην ξαναπέσεις στις ίδιες παγίδες. Το γεγονός ότι κάτι συνέβη μια ή και περισσότερες φορές, δεν σημαίνει ότι θα επαναλαμβάνεται για πάντα. Από σένα και μόνο εξαρτάται το να βγεις από τον φαύλο κύκλο! Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.96/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2014 00:00:00