blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι δυο σας ή με παρέα; Τι προτιμούν στις εξόδους τους τα ζώδια;

 
Οι δυο σας ή με παρέα; Τι προτιμούν στις εξόδους τους τα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Οι δυο σας τετ α τετ ή με παρέα; Τι προτιμούν στις εξόδους τους τα ζώδια.

Sponsored Links

Αναρωτιέστε μήπως το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν ενδιαφέρεται για εσάς όπως πριν και γι’ αυτό θέλει να βγαίνετε συνέχεια με άλλο κόσμο; Όχι, δεν έπαψε να σας αγαπά. Μάλλον φταίει το ζώδιο… Γιατί στην αρχή μιας σχέσης όλοι θέλουν να βρίσκονται μόνοι σαν ζευγάρι, σε τρυφερά τετ-α-τετ. Όταν όμως καταλαγιάζει ο πρώτος ενθουσιασμός, αποκαλύπτονται οι αληθινές προτιμήσεις του καθενός.

Έτσι, μπορεί ο ένας να λατρεύει να βρίσκεται με κόσμο, όπου και να πηγαίνει—από τις διακοπές μέχρι μια σαββατιάτικη έξοδο. Και ο άλλος να μη θέλει για παρέα παρά μόνο τον σύντροφό του και να ενοχλείται με τη μανία του για τους τρίτους. Οπότε ο ένας να αναφωνεί με φρίκη «Πάλι οι δυο μας;» και ο άλλος να παραπονιέται «Πάλι με παρέα κανόνισες;». Δες τι λέει η αστρολογία για το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί θέλουν να κάνουν τους άλλους να θαυμάζουν ό,τι είναι δικό τους. Στο «δικό τους» συγκαταλέγεστε κι εσείς, αν δεν το είχατε αντιληφθεί. Ε, λοιπόν, πώς θα σας επιδείξουν στον κύκλο τους αν σας κρατήσουν κρυμμένους; Έτσι, όχι μόνο σας στερούν τις εξόδους τετ-α-τετ, αλλά και σας σέρνουν ανελέητα σε καταστάσεις που ουδόλως είναι της αρεσκείας σας. Π.χ. στην τηλεοπτική ποδοσφαιρική βραδιά με …μπιροκατάνυξη της αντροπαρέας (αν είστε γυναίκα) ή σε κάποιο σεμινάριο ανθοδετικής (αν είστε άντρας). Η άμυνά σας; Αρχίστε να τους φέρνετε αντιρρήσεις σε ό,τι λένε ή προτείνουν, μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους. Αυτή η δημόσια αμφισβήτηση θα τους κάνει να μην σας ξαναεμφανίσουν ενώπιον κοινού.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά θα κάνετε μαζί με τον Ταύρο να αγαπήσετε και τους μετρημένους αλλά δοκιμασμένους φίλους του (ή φίλες, αναλόγως) που υπάρχουν στη ζωή του από τα χρόνια του νηπιαγωγείου, του στρατού… ή τέλος πάντων από πολύ νωρίτερα εμφανιστείτε εσείς. Αυτούς θα τους βλέπετε συχνά. Τον υπόλοιπο κόσμο όχι ιδιαίτερα, παρεκτός κι αν ο Ταύρος σας πειστεί ότι θα περνά καλά μαζί τους. Αν η κοινωνικότητά σας είναι πιο ανεπτυγμένη από τη δική του, θα χρειαστεί να προσπαθείτε διαρκώς να τον «ξεκουνήσετε» από την αγαπημένη του πολυθρόνα. Αν όμως προτιμάτε τα τετ-α-τετ δεν θα κακοπεράσετε. Αλλά καλού-κακού νοικιάστε και μια-δυο ταινίες dvd να σας βρίσκονται για ώρα ανάγκης.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην το πάρετε προσωπικά, αλλά πώς θα μπορούσατε να κρατήσετε την προσοχή ενός Διδύμου συγκεντρωμένη επάνω σας για πολλή ώρα; Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων γύρω του είναι για εκείνον κάτι σαν το οξυγόνο που αναπνέει (και σαν ζώδιο του Αέρα το έχει πολύ ανάγκη). Όπως έχει ανάγκη και τα συνεχή ερεθίσματα. Μπορείτε να του τα παρέχετε όλα αυτά επί 24ώρου βάσεως; Αφήστε λοιπόν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά για χάρη σας, έστω κι αν πότε-πότε έχετε την αίσθηση ότι ο Δίδυμός σας έχει ξεχάσει εντελώς την παρουσία σας. Θα σας ξαναθυμηθεί μετά που θα βρεθείτε οι δυο σας, κι αν μάλιστα εκφράσετε το παράπονό σας, θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μα τι τους θέλουμε τους άλλους;» θα παραπονεθεί ο Καρκίνος αν του πείτε να βγείτε μαζί με την παρέα. «Δεν περνάμε τόσο ωραία, τα δυο μας;». Δεν είναι καθόλου εύκολο να του εξηγήσετε πως τον/ την αγαπάτε, αλλά δεν πειράζει να βλέπετε κι άλλους ανθρώπους καμιά φορά. Στο κάτω κάτω, και με κόσμο, πάλι μαζί του δεν θα είστε; Μάταιος κόπος. Θα σας κοιτάξει με το πληγωμένο βλέμμα που θα σημαίνει: «Κατά βάθος με βαρέθηκες, έτσι δεν είναι;». Πώς να το αντιμετωπίσετε; Αποκλείστε τον από τον έξω κόσμο και πνίξτε τον στις τετ-α-τετ τρυφερότητες και στις ακόρεστες απαιτήσεις σας για σεξ. Κάντε τον να μπουχτίσει. Θα ζητήσει ο ίδιος μια ανάπαυλα.

ΛΕΩΝ

Μα πώς διανοηθήκατε ότι μπορεί ένας Λέοντας να πηγαίνει κάπου χωρίς την ακολουθία του; Εντάξει, θα σας κάνει την τιμή από καιρό σε καιρό να σας προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα την παρουσία του… Αλλά κι εσείς μην παίρνετε θάρρος! Άλλωστε θα πρέπει να σας κολακεύει το γεγονός ότι σας επιδεικνύει στον κύκλο του με τόση περηφάνια –άλλο αν έχετε την υποψία ότι σας περιφέρει περισσότερο σαν τρόπαιο παρά σαν ταίρι. Και άλλο αν συχνά δείχνει να ξεχνά την παρουσία σας, έτσι που σας έχει στη σκιά του. Τι να κάνετε; Επισκιάστε τον εσείς. Βγείτε μπροστά και τραβήξτε όλη την προσοχή της ομήγυρης επάνω σας. Δεν θα του πολυαρέσει αυτός ο δημόσιος ανταγωνισμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως κι αν πρόκειται να περάσετε τη βραδιά (ή τη μέρα σας), ο Παρθένος πρέπει να το ξέρει από πριν, για να έχει προγραμματιστεί ψυχολογικά. Του είναι εξίσου ενοχλητικό να του ανακοινώσετε «Άκυρη η ταβέρνα με τα παιδιά, θα μείνουμε σπίτι» όπως και να του πείτε «Θα έρθουν και οι Αντωνόπουλοι μαζί μας στο σινεμά, δεν σε πειράζει, έτσι;». Φυσικά και τον πειράζει. Εκείνος αλλιώς το είχε τακτοποιήσει μέσα του, γιατί του το χαλάτε; Και δεδομένου μάλιστα ότι είναι ένα κατά βάση εσωστρεφές ζώδιο (άλλο αν συχνά καταφέρνει να πείθει για το αντίθετο) η εισβολή «παρείσακτων» στο τετ-α-τετ σας θα τον ενοχλήσει περισσότερο από το αντίθετο ενδεχόμενο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός υπερέχει μακράν όλων των ζωδίων σε κοινωνικότητα. Αν εδώ προσθέσετε και την ιδιότητα του bon viveur που τον διακρίνει, καταλαβαίνετε ότι η ζωή σας μαζί του θα είναι μια διαρκής περιοδεία που θα καλύπτει όλα σας τα κοινωνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Και το σπίτι σας θα είναι πάντα γεμάτο καλεσμένους… Αν είστε κι εσείς τέτοιο άτομο, μαζί του βρήκατε την καλύτερή σας. Αν όμως θέλετε να του αποσπάσετε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, θα πρέπει να εξασφαλίσετε το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο, είτε την κάνετε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό χώρο. Δείτε το κι έτσι: Με όλα αυτά, αποκτάτε μια ειδίκευση στο να ανοίξετε αργότερα μια δική σας εταιρία διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν θέλει ανταγωνιστές στην προσοχή σας και αν, λέμε αν, συμφωνήσει να σας μοιραστεί με άλλους, θα πρέπει να περάσετε όλη τη βραδιά έχοντας τα μάτια καρφωμένα μόνο επάνω του (ή επάνω της). Προσέξτε να μη δείξετε ότι τον/ την παραμελείτε μπροστά στους άλλους. Προσέξτε επίσης να μη δείξετε κάποιο παρεξηγήσιμο ενδιαφέρον για έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, μια χαρά θα περάσετε και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι ο αγαπημένος σας Σκορπιός θα σας κάνει σκηνή όταν θα βρεθείτε μόνοι σας. Πώς είπατε; Άσ’ το καλύτερα, ας τη βγάλουμε οι δυο μας; Μα, αυτό ακριβώς προσπαθούμε να σας πούμε κι εμείς… 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να βρεθείτε οι δυο σας με τον Τοξότη; Κανονίστε η συνάντηση να περιλαμβάνει κάτι διθέσιο, που κατά προτίμηση θα κινείται με απίστευτη ταχύτητα στο νερό ή στον αέρα –ένα κανό, ένα ανεμόπτερο… Μόνο έτσι αποκλείεται να πει όχι σε ένα τετ-α-τετ. Γιατί ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια που έχουν μια άλφα δυσκολία να κρατήσουν συγκεντρωμένη την προσοχή τους στο ταίρι τους για πολύ, όταν καταλαγιάσει η αρχική φλόγα. Άλλωστε και οι άνθρωποι που θεωρεί φίλους του –και είναι πολλοί—αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής του και δεν θα τους «πουλήσει» επειδή ερωτεύτηκε εσάς. Εντάξει; Αν μη τι άλλο, ο Τοξότης θα σας κάνει καθαρές εξηγήσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους Αιγόκερους τα τετ-α-τετ δεν θα σας λείψουν. Μόνο που μπορεί η δική σας άποψη για το «κάνουμε πράγματα οι δυο μας» να διαφέρει από τη δική του. Παράδειγμα: Κυριακή πρωί, εκείνος ξεκοκαλίζει για ώρες τις οικονομικές σελίδες των εφημερίδων. Εσείς κάθεστε δίπλα του, διαβάζετε τις υπόλοιπες εφημερίδες, ανοίγετε την τηλεόραση… Ε, πόση ώρα μπορείτε να μείνετε έτσι; Όμως για τον Αιγόκερώ σας αυτό σημαίνει: «περνάμε μαζί το κυριακάτικο πρωινό». Δεν βρισκόσασταν στο ίδιο δωμάτιο, στον ίδιο καναπέ; Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είστε ο έντονα κοινωνικός τύπος, θα κάνετε «αμάν» να συναντάτε κι άλλο κόσμο. Καμία αντίρρηση, φτάνει να το έχετε ανακοινώσει έγκαιρα, και να έχετε υποβάλλει αίτηση η οποία θα πρωτοκολληθεί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο οι έξοδοι με παρέα είναι προτιμότερες από τα μοναχικά ραντεβουδάκια. Κι αυτό επειδή αποτελούν μια ασφαλιστική δικλίδα. Η παρουσία των τρίτων τον διασώζει από το συναισθηματικά «στρίμωγμα» που φοβάται μήπως του κάνετε σε ένα τετ-α-τετ, ακόμα κι αν εσείς δεν είχατε καμιά τέτοια πρόθεση. Ο Υδροχόος τρέμει πάντα μήπως ο σύντροφός του τον …ακινητοποιήσει καταγής με μια λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης από την οποία δεν θα μπορεί να ξεφύγει. Επίσης, μπορεί να είναι «ψυχούλα», αλλά έχει δεν καθόλου ταλέντο στις εκδηλώσεις και στις δηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας, που για εσάς αποτελούν μια πολύτιμη διαβεβαίωση. Ούτε σε δημόσιο ούτε σε ιδιωτικό χώρο. Γι’ αυτό μην τον ξεσυνερίζεστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν είναι ερωτευμένοι, οι Ιχθείς πετάνε στα σύννεφα, οπότε το τι διαδραματίζεται στον έξω κόσμο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αποφασίστε εσείς πώς προτιμάτε να περάσετε τη βραδιά, ό,τι κι αν γίνει δεν θα τους «χαλάσει» καθόλου. Ούτε πρόκειται εκείνοι να απαιτήσουν κάτι που δεν θα σας άρεσε –το να περνάτε καλά μαζί τους μετράει πάνω απ’ όλα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε κάπου οι δυο σας ή περιβάλλεστε από διακόσια άτομα. Ευτυχής εσείς, πράττετε αναλόγως. Όμως μην ξεχνάτε ότι …πίσω έχει το ψάρι την ουρά. Ως «διπλό» ζώδιο με ιδιαίτερη κλίση στην αμφιταλάντευση (όπως οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί), οι αγαπημένοι σας Ιχθείς μπορεί να αναστενάξουν με ύφος οσιομάρτυρα μόλις τους πείτε τι κανονίσατε…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2011 00:00:00