blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Λέει ψέμματα; Πώς θα το καταλάβεις!

 
Λέει ψέμματα; Πώς θα το καταλάβεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και τα ψέματα

Μία γνωστή λαϊκή παροιμία λέει πως “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” και όντως έχει πολύ δίκιο! Ακόμα και αν κάποιος θέλει να μας ξεγελάσει ή να μας πει τα ψεματάκια του, αργά ή γρήγορα έρχεται η μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων, που όλα βγαίνουν στην φόρα…

Είναι βέβαιο ότι θέλεις και εσύ να γνωρίζεις από την πλευρά σου, με ποιον τρόπο μπορείς να «τσακώσεις» ότι ο φίλος σου, ο ερωτικός σου σύντροφος ή ακόμα και ο συνεργάτης σου στη δουλειά, σου λέει ψεματάκια ή ότι δεν είναι και τόσο ειλικρινής απέναντί σου…
 
Η αστρολογία είναι εδώ, για να σου δείξει τον τρόπο να προφυλαχτείς και να υποψιαστείς, όταν υπάρχουν ψεματάκια ή παρασκηνιακές ενέργειες πίσω από την πλάτη σου! Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να τον τσιμπήσεις, όταν σου λέει ψέματα!
 
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για την ωμή του ειλικρίνεια… Τις περισσότερες φορές θα πει ευθαρσώς ό,τι σκέφτεται και ό,τι ισχύει, χωρίς να υπολογίσει αν θα πληγώσει. Ωστόσο, αν οι καταστάσεις τον πιέζουν και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, δεν θα σου πει ψέματα, αλλά θα σου αποκρύψει την όλη αλήθεια… Πώς θα τον τσιμπήσεις, λοιπόν, και θα τον τσακώσεις στα πράσα; Ο Κριός θα αρχίσει να χρησιμοποιεί υπεκφυγές στα λόγια του, θα κόψει τη συζήτηση, θα ράψει το στόμα του και, αν τον πιέσεις, τότε θα σου βγει στην επίθεση. Όταν λοιπόν το Κριάρι, δεν θέλει πολλά λόγια και αρχίζει να επιτίθεται λεκτικά, προκειμένου να στρέψει σε άλλο θέμα το ενδιαφέρον σου, σημαίνει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και ότι κάτι πάει να σου κρύψει. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα και αν δεν φταις, θα σου ρίξει ευθύνες και θα προσπαθήσει με τα λόγια του να σε κάνει να νιώσεις και τύψεις… Ο Ταύρος που λέει ψέματα και δεν είναι φερέγγυος, θα υπερασπιστεί έντονα τον εαυτό του, θα δώσει πόσα επιχειρήματα για να αποδείξει ότι αυτός έχει δίκιο και ότι εσύ έχεις άδικο. Θα πεισμώσει και δεν θα αλλάξει άποψη, αλλά θα προσπαθήσει να σου επιβάλει την δική του! Μην περιμένεις να σου παραδεχτεί το λάθος ή το ψέμα του! Δείξε επιφυλακτικότητα στην συμπεριφορά του και απλά πάρε τις αποστάσεις σου, για να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν μασάς… κουτόχορτο.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος μπορεί να σου πει τα ψεματάκια του και να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα, έχει ταλέντο στην επικοινωνία και με τα λόγια του γίνεται τόσο πειστικός, που δύσκολα μπορείς να τον αμφισβητήσεις. Αν ένας Δίδυμος έχει την φωλιά του λερωμένη, για να τον τσιμπήσεις ότι λέει ψέματα, τότε δεν έχεις παρά να διακρίνεις τις αντιδράσεις του… Είναι περισσότερο νευρικός απ’ όσο πρέπει; Μιλά ακατάπαυστα, χωρίς σταματημό, δίνοντας τα πιο γερά επιχειρήματα, τα οποία δεν μπορείς να αντικρούσεις, γιατί πράγματι είναι πειστικά; Δεν σου αφήνει τα περιθώρια να πεις κουβέντα; Αλλάζει θέμα, χωρίς να θέλει να συνεχίσει την κουβέντα που είχατε; Τότε ναι, πρέπει να ψυλλιαστείς ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ότι πιθανότατα, δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ξέρεις πώς μπορεί να σε χτυπήσει εκεί που πονάς, μπορεί να σου δημιουργήσει τύψεις και να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις, ενώ αυτός έχει ήδη την φωλιά του λερωμένη… Μην σε πλανέψουν λοιπόν τα δάκρυά του ή οι τα λόγια γεμάτα από συναίσθημα, γιατί πολλά από αυτά μπορεί να κρύβουν και παγίδες! Όταν η διαίσθησή σου, σου χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι σου κρύβει ή ότι κάπου δεν είναι σωστός απέναντί σου, τότε κάνε το εξής τεστ, για να τον πιάσεις στα πράσα: Απομακρύνσου για λίγο από κοντά του, απλά για να του δείξεις ότι δεν μασάς κουτόχορτο. Αν τον δεις να κλαίει και να προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις τύψεις και ενοχές, ρίχνοντας σε εσένα όλες τις ευθύνες… τότε υπάρχει θέμα!  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΛΕΩΝ
Όταν ένα Λιοντάρι έχει την φωλιά του λερωμένη, μην περιμένεις να το παραδεχτεί, μην αναμένεις ότι θα σου ομολογήσει το λάθος του και θα σου ζητήσει συγνώμη, όμως δεν θα θελήσει και να σε ξεγελάσει ή να σε παραπλανήσει για τους δικούς του σκοπούς. Αν έχει την φωλιά του λερωμένη, θα το ρίξει στο καλαμπούρι, θα σε κανακέψει και θα σε έχει στα ώπα-ώπα, με δωράκια και κομπλιμέντα, για να σε ανεβάσει και για να σου δείξει πόσο απαραίτητη του είναι η παρουσία σου στην καθημερινότητά του! Αν λοιπόν δεις έναν Λέοντα να είναι παραπάνω γλυκός από ό,τι πρέπει, τότε θα πρέπει να σου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος δεν λέει ψέματα και δεν έχει σκοπό να εκθέσει, να ξεγελάσει ή να παραπλανήσει! Είναι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις, στις πράξεις, αλλά και στα λόγια του, όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που και αυτός από την πλευρά του θα την πατήσει και θα παρασυρθεί σε λάθη. Για να τον τσακώσεις στα πράσα, τη στιγμή που λέει κάποια ψέματα ή που προσπαθεί να ξεφύγει από μία κατάσταση, αρκεί να ξέρεις ότι ο Παρθένος όταν έχει τη φωλιά του λερωμένη, μένει στην άκρη του, βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια και αφήνει να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν κάνει περεταίρω κουβέντα! Όταν τον δεις λοιπόν να μην κριτικάρει, να μην σχολιάζει, να μην σου ρίχνει ευθύνες και απλά να μαζεύεται, τότε ναι, κάποιο λάκκο έχει η φάβα και ο Παρθένος προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα!  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ δύσκολο να τσιμπήσεις έναν Ζυγό να σου λέει ψέματα… Μπορεί να λένε ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, όμως ο φίλος μας ο Ζυγός είναι εξαιρετικά διπλωμάτης και μπορεί εύκολα να υποδυθεί έναν ρόλο, σαν να είναι το πρώτο αστέρι του Hollywood! Αν δεις όμως έναν Ζυγό να αλλάζει την κουβέντα με τρόπο διπλωματικό, να αρχίζει το χιούμορ και να προσπαθεί να ξεγλιστρήσει εύκολα και ανώδυνα, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας, κάτι θέλει να κρύψει, με κάποιο τρόπο προσπαθεί να βγει «λάδι»! Φύλαγε τα νώτα σου λοιπόν.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θα βάλει τα όριά του όταν δεν λειτουργεί ξεκάθαρα απέναντί σου, δεν θα πει πολλές κουβέντες, άσε που θα προσπαθήσει με ντοκουμέντα να σε παραπλανήσει και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον σου! Θα λειτουργήσει με τρόπο υπόγειο και σίγουρα θα σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι σου κρύβει, γιατί η συμπεριφορά του απέναντί σου θα γίνει μυστήρια και αλλόκοτη. Αν δεις λοιπόν τον Σκορπιό, να απομακρύνεται, να βάζει αποστάσεις, να μην επιτρέπει τις πολλές κουβέντες και να κρύβεται, να ξέρεις ότι κάτι σου κρύβει ή ότι κάτι προσπαθεί να μπαλώσει, προκειμένου να μην καταλάβεις τα ψέματά του!  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης δεν φυλάει τα νώτα του, μπορείς πολύ εύκολα να τον τσιμπήσεις όταν θα πει ψέματα ή όταν θα θελήσει με κάποιον τρόπο να σε ξεγελάσει… Άσε που θα σου το φανερώσει και ευθαρσώς, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με τέτοιο τρόπο που θα σκεφτείς «Τώρα μου λέει αλήθεια ή παίζει»; Όταν ένας Τοξότης βιάζεται, γίνεται νευρικός, νιώθει να πιέζεται και το βάζει στα πόδια, τις περισσότερες φορές αυτή η αντίδραση σημαίνει ότι έχει λερωμένη την φωλιά του και ότι κάτι περίεργο συμβαίνει… Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις ευθέως, θα παραδεχτεί το σφάλμα του!  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως κινείται πάντα βάση λογικής, δεν του αρέσουν τα ψέματα, ούτε οι απάτες, ωστόσο είναι άνθρωπος και αυτός, οπότε σίγουρα υπάρχουν στιγμές που εμπλέκεται σε λάθη. Το πρόβλημα με τον Αιγόκερω, είναι ότι δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να διακρίνει το σφάλμα του, δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του το ψέμα του, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ούτε εσύ να τον καταλάβεις, προκειμένου να κουβεντιάσεις μαζί του το θέμα σας. Αν τον δεις λοιπόν εντελώς ακλόνητο στα λόγια του και συνεχίζει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο, χωρίς να λογαριάζει τίποτα… τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του! Μόνο όταν θα… φάει τα μούτρα του, θα σου παραδεχτεί το σφάλμα του!  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να κάνεις με ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ξαφνικές αντιδράσεις και φυσικά, όταν λέει ψέματα ή έχει λερωμένη την φωλιά του, είναι ξεκάθαρο και δεν το κρύβει. Με κυβερνήτη του ζωδίου του τον εκρηκτικό Ουρανό, ο Υδροχόος είναι της στιγμής, αυτό σημαίνει ότι χωρίς να το σκεφτεί, θα πάρει αποφάσεις ή θα κάνει κινήσεις, που γρήγορα θα μετανιώσει και θα προσπαθήσει να σουλουπώσει… Όταν λοιπόν τον βλέπεις να αντιδρά απότομα, να αλλάζει απόψεις, ιδέες και να σε ξαφνιάζει, εκεί πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς… Ωστόσο, να ξέρεις ότι τα σφάλματά του τα αντιλαμβάνεται και μετά προσπαθεί όσο μπορεί να τα μπαλώσει.  Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ξεγλιστράει σαν το ψάρι, πιάνεται από μία ασήμαντη κουβέντα σου και την μεγαλοποιεί, δίνοντας τεράστιες διαστάσεις επί του θέματος, προκειμένου να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον σου και να μην τον πιάσεις, σε σφάλμα ή σε ψέμα που ήδη έχει μαγειρέψει. Αυτός ακριβώς είναι ο Ιχθύς, ο οποίος ζει το ψέμα σαν να είναι αλήθεια, το πιστεύει κιόλας και μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό… Αν δεν του δώσεις σημασία και δεν πέσεις στην παγίδα του, αλλά αδιαφορήσεις, μόνο τότε θα καταλάβει το λάθος του και θα σου τα ομολογήσει όλα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2015 00:00:00