blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποιες εκπλήξεις αρέσουν στα ζώδια;

 
Ποιες εκπλήξεις αρέσουν στα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Πόσο αρέσουν στα ζώδια οι εκπλήξεις; Μη θεωρείτε δεδομένο ότι σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού αρέσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, τα απρόσμενα δώρα, τα αναπάντεχα πάρτι… Αντίθετα, μερικοί δεν αισθάνονται και πάρα πολύ άνετα όταν κάτι ή κάποιος τους αιφνιδιάζει, έστω και με καλό σκοπό. Γι’ αυτό, πριν εμφανιστείτε απροειδοποίητα με ένα καλό κρασί στο σπίτι του καλού σας ή της καλής σας, αφού προηγουμένως τους πείσατε ότι «απόψε έχετε πολύ δουλειά και δεν θα βρεθείτε», σκεφτείτε λίγο με τι ζώδιο έχετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ
Για  τον Κριό η έκπληξη είναι το αλατοπίπερο της ζωής, εκείνο που δίνει ομορφιά στην καθημερινότητα και δεν αφήνει τα πράγματα να γίνονται προβλέψιμα ( η μεγαλύτερή του φρίκη). Όχι μόνο οι εκπλήξεις που μπορεί να του κάνετε θα εκτιμούνται δεόντως, αλλά θα πρέπει να έχετε και ένα ανεξάντλητο απόθεμα εμπνεύσεων, αν σας ενδιαφέρει να τον κρατήσετε κοντά σας—εννοείται ότι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Και επιδιώξτε να μην είναι …ξενέρωτα πράγματα, του τύπου «για φέρε μου την κατσαρόλα από το ντουλάπι» (όπου θα έχετε κρύψει το δώρο του). Όχι, κανονίστε να του το παραδώσει ένας κομάντο που θα κατέβει δεμένος με σκοινί από ελικόπτερο.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ
Έκπληξη στον Ταύρο; Χμ, αφήστε το καλύτερα. Τσάμπα θα πάει ο κόπος σας και η αντιμετώπιση δεν θα είναι καθόλου αυτή που περιμένετε. Ενώ για παράδειγμα εσείς και οι καλεσμένοι στο σερπράιζ-πάρτι θα του έχετε κάνει μόλις «τσα!» εκεί που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, θα τον δείτε να παγώνει… Το (βεβιασμένο) χαμόγελο και οι αμήχανες δηλώσεις ικανοποίησης θα έρθουν τόσο καθυστερημένα που δεν θα αμφιβάλλετε καθόλου για την αποτυχία της έκπληξής σας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις οποιεσδήποτε ανακοινώσεις ευχάριστων (και για εκείνον!) γεγονότων. Το θέμα είναι εσείς να μην απογοητεύεστε. Δεν σημαίνει ακριβώς ότι δεν χάρηκε και δεν το εκτίμησε, απλώς δεν έπρεπε να τον αιφνιδιάσετε! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εκπλήξεις για τους Διδύμους είναι τρόπος ζωής, όχι έκτακτα γεγονότα. Και με τόσες που κάνουν διαρκώς στους άλλους (ευχάριστες ή δυσάρεστες, δεν έχει σημασία), επόμενο είναι να λαχταρούν κι εκείνοι μιαν ανταπόδοση. Και είναι τόσο καλοί αποδέκτες των έκτακτων καταστάσεων που, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι που θα ενοχλούσε οποιονδήποτε μέσο άνθρωπο, εκείνοι το αντιμετωπίζουν σχεδόν με απόλαυση. Για κάποιον που το σκασμένο λάστιχο μέσα στη βροχή είναι μια ενδιαφέρουσα απόκλιση από τη ρουτίνα, οποιαδήποτε έκπληξη είναι ευπρόσδεκτη. Ακόμα και το κλισέ ότι «παραστήσατε πως ξεχάσατε τη γιορτή του αλλά νοικιάσατε μια αίθουσα εκδηλώσεων όπου μαζέψατε και τους 3.000 φίλους του». Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε να κάνετε έκπληξη στον Καρκίνο σας; Ας πούμε ότι θα μπορούσατε… αλλά θα πρέπει να τηρήσετε κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτον, θα φροντίσετε το «σενάριο» της έκπληξης να μην περιλαμβάνει κανένα αστειάκι ή συμβάν που θα μπορούσε να τον τρομάξει, να τον πληγώσει, να τον προσβάλλει, να τον αναστατώσει –συναισθήματα στα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτος. Δεύτερον, θα τον έχετε προετοιμάσει από μέρες με κάποια υπονοούμενα, ώστε να μην του έρθει εντελώς κατακέφαλα. Τρίτον…Ε,  δεν του λέτε καλύτερα μια κι έξω ό,τι έχετε να πείτε, να του δώσετε και το δώρο του και να τελειώνετε;  Και να αφήσετε τα σασπένς για άλλους, που τα αντέχουν κιόλας;  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων αγαπά τις εκπλήξεις σχεδόν όσο τον εαυτό του, πάρα πολύ δηλαδή. Είναι η απόδειξη ότι κάποιος αγαπημένος αφιέρωσε χρόνο, σκέψη και ενέργεια και  ασχολήθηκε με το (υψηλό ομολογουμένως) έργο να του δώσει χαρά. Αν μάλιστα πρόκειται για το είδος των εκπλήξεων που θα τον βάλουν στο μέσον ενός πλήθους που θα τον αποθεώνει, δεν έχει καλύτερο. Φανταστείτε π.χ. μια σκηνή όπου σε ένα κατάμεστο γήπεδο θα εστιάσουν επάνω του οι γιγαντο-οθόνες και τα μεγάφωνα θα λένε «Χρόνια πολλά στον Αλέξη»… τέτοια πράγματα. Αλλά και στα πιο ταπεινά δεν θα πει όχι, Φτάνει να μην είναι κάτι που θα τον κάνει να φανεί κουτός, αδέξιος ή αφελής. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ετοιμάσατε λοιπόν κι εσείς μια έκπληξη για τον/ την Παρθένο σας. Παραστήσατε ότι θα λείπετε ταξίδι, συνωμοτήσατε με τους πάντες για να το καλύψετε, και μετά σκάσατε μύτη στην πόρτα του με μια τεράστια ανθοδέσμη, μια τούρτα, ένα μπουκάλι σαμπάνια, ένα συσκευασμένο πλήρες γεύμα από το καλύτερο κέτερινγκ… Και με την αναμονή μιας υπέροχης βραδιάς. Όπου όμως θα αντικρίσετε στο πρόσωπου του Παρθένου σας μια τέτοια ενοχή και αμηχανία λες και τον πιάσατε στα πράσα με άλλο πρόσωπο. Μπα, δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. Αλλά δεν έχει λουστεί,  φοράει τις πιο γελοίες άχαρες πιτζάμες και το σπίτι είναι άνω-κάτω. Ω, μα δεν κάνουν τέτοια «καψόνια» στους Παρθένους! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός ξέρει να εκτιμά τις ομορφιές της ζωής  στις οποίες ασυζητητί συγκαταλέγει και τις εκπλήξεις. Κάποιου επιπέδου, εννοείται. Αν π.χ. κρύψετε ένα ακριβό δαχτυλίδι σε ένα κομμάτι τούρτα που θα το μασήσει και θα αναγκαστεί να το φτύσει (νομίζοντας πως έσπασε και κανένα δόντι), ε αυτό δεν είναι επίπεδο, είναι χουνέρι! Αν δεν ξέρετε αρκετά την εκτίμησή του για το «ωραίο», σας την περιγράφουμε συνοπτικά: Ωραίο  καλαίσθητο περιβάλλον, ωραία ποιοτική μουσική να ακούγεται, ωραία ποιητικά λόγια να λέγονται… Ήρεμα και πολιτισμένα πράγματα… Καλό γούστο, πάνω απ’ όλα. Και όχι καταστάσεις που θα τον κάνουν να νιώσει άξεστος, φοβητσιάρης, ακαλλιέργητος έστω και για μισό δευτερόλεπτο.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφασίσετε να κάνετε έκπληξη στον Σκορπιό; Να τον φέρετε προ απροόπτου; Να σφετεριστείτε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού που είναι αποκλειστικά  δικό του; Δεν έχετε προλάβει ακόμα να τον γνωρίσετε καλά, όπως φαίνεται. Αλλά δεν σας αδικούμε, γιατί είναι από τα πιο πολύπλοκα και μυστηριώδη πλάσματα του ζωδιακού. Ίσως θα σας το συγχωρήσει κι εκείνος, την πρώτη φορά –τον αιφνιδιασμό, εννοούμε. Ιδίως αν πρόκειται για κάτι που σχετίζεται με τον έντονο ερωτισμό του, π.χ. να του έχετε  προετοιμάσει μια αισθησιακή βραδιά. Αλλά και πάλι, μην είστε σίγουροι… Ο αγαπημένος Σκορπιός δεν το’ χει σε τίποτα να σκεφτεί ότι κάτι άλλο προσπαθείτε να καλύψετε, ρίχνοντάς του στάχτη στα μάτια… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, με τον Τοξότη έχετε βρει την καλύτερή σας! Κι αν γινόταν όλες οι ώρες που μοιραζόσασταν μαζί του να εμπεριέχουν και κάποιο στοιχείο της έκπληξης, θα τον έχετε κερδίσει δια παντός (πράγμα για το οποίο είναι ένας από τους ελάχιστους τρόπους που υπάρχουν…). Θα χρειαστεί βέβαια να διαθέτετε ανεξάντλητη επινοητικότητα και ενεργητικότητα, γιατί το πράγμα θα γίνεται κάπως σαν εθισμός. Θα χρειάζεστε όλο και πιο εντυπωσιακά events, σε όλο και μεγαλύτερη συχνότητα, γιατί θα συνηθίζει! Αν μη τι άλλο, στην επόμενη σχέση σας φροντίστε να διαλέξετε ένα από τα ζώδια που δεν αρέσκονται στις εκπλήξεις.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερως και έκπληξη είναι δυο έννοιες που δεν γίνεται να συνυπάρχουν –τουλάχιστον αν θέλετε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος που απεχθάνεται οποιαδήποτε παρεκτροπή από το αναμενόμενο. Αρκετές εκπλήξεις φέρνει ούτως η άλλως η ζωή, ας μην έχει να αντιμετωπίσει και εκείνες που του δημιουργούν οι άλλοι, τάχα για να τον ευχαριστήσουν! Θα αντιδράσει λοιπόν περίπου σαν τον Ταύρο και την Παρθένο (δείτε παραπάνω) και μόνο η αξιοπρέπειά του θα τον εμποδίσει να συμπεριφερθεί ανάρμοστα με αυτή την κατάσταση που τον φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση. Αντιθέτως, θα σφίξει τα δόντια και θα το υποστεί. Αλλά δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ως αφοσιωμένος λάτρης του απρόοπτου, ο Υδροχόος θα απολαύσει την έκπληξη που του ετοιμάσατε όσο κανένας άλλος. (Φτάνει να μην πρόκειται για  κάτι που να εμπεριέχει δέσμευση, όπως μια πρόταση γάμου ή μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να του το φέρετε σιγά σιγά και καθόλου αιφνιδιαστικά…). Αλλά γενικά οι εκπλήξεις που θεωρούνται ευχάριστες από τον περισσότερο κόσμο θα βρουν εδώ έναν αποδέκτη που θα εκδηλώσει απλόχερα τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του. Και το άλλο καλό είναι ότι θα ευχαριστηθεί εξίσου με κάτι απλό ή με ένα δώρο ταπεινής αξίας – για τον Υδροχόο η σκέψη και πάνω απ’ όλα η έκπληξη είναι που μετράει. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα κάνετε έκπληξη στον Ιχθύ; Λοιπόν, ακούστε τι θα γίνει: Θα πει: «Αααα…τι ωραία! Σ’ ευχαριστώ!» αλλά αν κοιτάξετε βαθιά στα μάτια του θα δείτε μια ανησυχία, μια αμηχανία. Κάτι τέτοια τον κάνουν να αισθάνεται …σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Για τον λεπτεπίλεπτο κόσμο του Ιχθύ , το απροσδόκητο είναι ταυτόχρονα και απειλητικό, αν πρώτα δεν βεβαιωθεί για το αντίθετο. Μετά βέβαια θα συγκινηθεί με τη χειρονομία σας, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι μικρό—αρκεί που τον σκεφτήκατε. Αλλά καλού κακού τηρείτε ορισμένες προφυλάξεις με τις εκπλήξεις σας, όπως το να μη γίνονται σε δημόσιους χώρους ή μπροστά και σε άλλο κόσμο, πράγμα που εντείνει την αίσθηση ανασφάλειας του ευαίσθητου Ιχθύ σας. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848  μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-08-2011 00:00:00