blank
 
blank

Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 10 Ιουλίου, πραγματοποιείται η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2023 και το διάστημα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την ανεργία, την εργατική τάξη, τις στρατιωτικές δυνάμεις, την υγεία και την διατροφή.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στην Παρθένο;

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη διέλευση του Άρη είναι οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Αντίθετα, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες, καλό θα είναι να προσέχουν.

Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στις 10 Ιουλίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αφοσιωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να προλάβεις και να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, έτσι που να σου μένει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και την ψυχαγωγία σου, ώστε να μην καταβληθείς ψυχολογικά. Τα σπορ και η γυμναστική μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην καλή φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 10 Ιουλίου, σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος που είχες το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 27 Αυγούστου, η ζωή σου θα γίνει πιο «εύκολη» και επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την δημιουργικότητά σου προς όφελός σου. Ο έρωτας, η χαρά, τα παιδιά ή οτιδήποτε σου προκαλεί ευχαρίστηση, θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου και αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, μπορεί αυτό το διάστημα να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να συλλάβεις το πρώτο σου παιδί. Επιτυχία αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 10 Ιουλίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα με μεγαλύτερη ωριμότητα και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, η ικανότητά σου να συζητάς και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων, θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις μερικές υποχωρήσεις. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη από την παρουσία σου, καλό θα είναι να σταθείς πιο κοντά τους αυτό το διάστημα. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 10 Ιουλίου ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα των οικονομικών σου και περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τους γύρω σου και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα προσεγγίσει επίσης και θαυμαστές του αντίθετου φύλου, που θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το πιο κατάλληλο άτομο για σένα και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή και να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια μαζί. Εύνοια αναμένεται και από το συγγενικό σου περιβάλλον.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 10 Ιουλίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα. Παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου χωρίς μεγάλες απώλειες, ενώ αν εντείνεις τις προσπάθειές σου, ίσως εξασφαλίσεις και μια νέα πηγή εσόδων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, γι’ αυτό αν έχεις ήδη μια σχέση, θα φροντίσεις να βρεις τρόπους να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ίσως επιδιώξεις την δημιουργία μιας σχέσης με ένα άτομο που σε πολιορκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 10 Ιουλίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είσαι περισσότερο δραστήριος και πρόθυμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα δώσουν μια ώθηση στη ζωή σου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν αρκετές αντιξοότητες, φαίνεσαι αποφασισμένος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα προκύψει. Έτσι μπορείς να πετύχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς ή να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου, χωρίς σοβαρό λόγο. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ώστε να αποφύγεις πιθανές «παγίδες».

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, στις 10 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη διέλευση, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σου, αφού ο Άρης θα σε πιέσει να κάνεις έναν απολογισμό ζωής και να εντοπίσεις τα θετικά και τα αρνητικά των μέχρι τώρα πράξεών σου. Παρόλο που δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα, ίσως είναι καλό σε περιπτώσεις που έχεις φταίξει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν μάλιστα πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που διέλυσες σε μια στιγμή αντίδρασης, δεν χάνεις τίποτα να τον επαναπροσεγγίσεις και να παραδεχτείς το λάθος σου. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, η όψη αυτή θα σε επηρεάσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να βεβαιωθείς ότι δεν είναι παράνομη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στις 10 Ιουλίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου καθώς επίσης και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις που θα σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως σε μια τέτοια εκδήλωση γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε σημαδέψει και ξεκινήσεις μια μακροχρόνια σχέση με προοπτικές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως βρείτε περισσότερο χρόνο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 10 Ιουλίου, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι και τις 27 Αυγούστου που θα βρίσκεται εκεί, ίσως αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς και να κατακτήσεις με το σπαθί σου, ό,τι ακριβώς σου αξίζει. Μια προαγωγή ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα αυξήσουν το κύρος σου και θα σου ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Εκείνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου και τα ταλέντα σου, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μια σοβαρή σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή αν είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 10 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν μέσα στους στόχους σου συμπεριλαμβάνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να το πραγματοποιήσεις. Ακόμα και αν σκέφτεσαι την πιθανότητα της μόνιμης εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 10 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις, στις οποίες αδυνατείς να ανταποκριθείς και οι οποίες χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει τώρα να κάνεις μια νέα ρύθμιση και να βάλεις ένα πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσεις κατά γράμμα, ώστε να απεγκλωβιστείς από το αδιέξοδο. Αντίθετα, η ερωτική σου ζωή το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα φλογερή και φαίνεσαι διατεθειμένος να ενδώσεις σε πολλούς πειρασμούς. Ωστόσο, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να απειλήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς ο Άρης φημίζεται για τις πολεμοχαρείς τάσεις του. Καλό θα είναι το συγκεκριμένο διάστημα, να προσπαθήσεις να κατανοήσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, και να μην αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας αμφιβολίες και καχυποψίες που μπορεί να δηλητηριάσουν την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2023 02:43:47