blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Δίδυμος

 
Ωροσκόπος Δίδυμος
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 51
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Δίδυμο και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Δίδυμοι - Χαρακτηριστικά

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου Δίδυμοι είναι ο Ερμής που σας χαρίζει ένα κατ’ εξοχήν ανήσυχο πνεύμα και σας κάνει να αναζητάτε τη γνώση και τις πληροφορίες. Συχνά εξερευνάτε ξένες χώρες για να αποκτήσετε νέες εικόνες και εμπειρίες.

 

Ο Ερμής σας παρέχει επίσης μια αδιόρατη «καχυποψία», που την χρησιμοποιείτε σαν αμυντικό όπλο, όταν αισθάνεστε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας παραπλανήσουν και να σας κοροϊδέψουν.

 

Έχετε μια έντονη προσωπικότητα και σας αρέσει να εκφράζεστε και να προβάλλεστε στους άλλους. Στηρίζεστε πάντα στη λογική για να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα και την ισχύ των λόγων και των ιδεών σας. Νιώθετε έντονα την επιθυμία να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες κι αυτό κάνει τη ζωή σας συγκλονιστική, καθώς σας βγάζει από την μονοτονία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Τα ενδιαφέροντά σας και οι επαγγελματικοί δρόμοι που ακολουθείτε στη ζωή σας, έχουν εναλλασσόμενα και ανεξάρτητα πεδία ενδιαφέροντος. Έχετε την τάση ν’ αλλάζετε εύκολα κατοικία, να δημιουργείτε νέες φιλίες και ν’ αλλάζετε τις αντιλήψεις σας για θέματα που συμβαίνουν γύρω σας, ανάλογα με το πώς αισθάνεστε. Έτσι, μοιραία, δίνετε την εικόνα ότι σας λείπει η σοβαρότητα και η σταθερότητα απόψεων. Κατά βάθος ψάχνετε ιδέες και εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν κερδίσετε την αποδοχή των άλλων.

 

Επιδιώκετε τις κοινωνικές επαφές και δημιουργείτε στενούς δεσμούς φιλίας με τους γείτονες και τους συναδέλφους σας, όταν σας λείπει το οικογενειακό περιβάλλον. Διατηρείτε τις επαφές σας ακόμα και με άτομα που μένουν μακριά και δεν «κόβετε» τις γέφυρες επικοινωνίας ακόμη και με άτομα που είχατε ερωτική σχέση. Φροντίζετε ο χώρος σας να γίνεται τόπος συγκέντρωσης και πόλος έλξης και τακτοποιείτε τα πάντα προκειμένου να φιλοξενήσετε και να υποδεχτείτε φίλους και γνωστούς.

 

Η τάση σας να τονίζετε τα προσόντα σας και να προβάλλετε τις ικανότητές σας, προκαλεί πολλές φορές την κριτική των άλλων, που μπορεί να σας χαρακτηρίσουν εγωκεντρικούς και αλαζόνες.

 

Η επικοινωνιακή δεινότητα που είναι φυσικό σας ταλέντο, παρασύρει και γοητεύει τους άλλους και σε περίπτωση που ασχολείστε με την εκπαίδευση, συναρπάζετε τους μαθητές σας και τους κάνετε να αγαπήσουν ακόμα και το πιο βαρετό μάθημα. Διαθέτετε αιώνια νεανική εμφάνιση, που φροντίζετε να τονίζετε, υιοθετώντας ένα στιλ που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον των άλλων.

 

Επιδιώκετε τη σταθερότητα και τη μονιμότητα στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως συνήθως αργείτε να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, μέχρι να αποφασίσουν να συμπορευτούν μαζί σας. Όταν δημιουργήσετε οικογένεια την στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις και προστατεύετε τα παιδιά σας, ακόμα κι όταν μεγαλώσουν.

 

Γενικά, όσοι έχουν ωροσκόπο Δίδυμο είναι γρήγοροι στις κινήσεις τους, εκρηκτικοί, αλλά και ιδιαίτερα εύστροφοι. Έχουν καλό έλεγχο της κίνησης των χεριών τους, όπως και του νευρικού τους συστήματος. Γι’ αυτό και τα άτομα αυτά έχουν την ανάγκη να κάνουν κάτι με τα χέρια τους, να τα νοιώθουν χρήσιμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανήσυχο πνεύμα τους, που χρειάζεται να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, να ικανοποιεί την περιέργειά του και να αναζητά πάντα κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Διψούν για γνώση και τολμούν πειράματα. Έντονη είναι και η ανάγκη τους να έρχονται σε επικοινωνία κι επαφή με τους άλλους, είτε με άμεση συζήτηση είτε με γραπτό λόγο. Η διπλή φύση του ωροσκόπου στους Διδύμους, αφήνει συνήθως το αποτύπωμά της και στην επαγγελματική δραστηριότητα που ακολουθούν τα άτομα αυτά και που εξασφαλίζουν το εισόδημά τους υπηρετώντας περισσότερα από ένα επαγγέλματα ή συνταιριάζοντας δύο καριέρες παράλληλα. Αυτός ο ωροσκόπος βοηθά κάποιον όχι μόνο να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά και να είναι ιδιαίτερα καλός και αποτελεσματικός τουλάχιστον σε ένα από αυτά, δίνοντάς του δύναμη κι επιμονή.

 

Εξωτερική εμφάνιση: Τα άτομα με ωροσκόπο στους Διδύμους διαθέτουν λεπτό και λυγερό κορμί, γερό σαν ατσάλι και κυπαρισσένιο παράστημα. Τα πόδια τους είναι επίσης λεπτά και, γενικότερα, είναι δύσκολο να γίνουν υπέρβαροι λόγω της αστείρευτης ενέργειας και του ισχυρού νευρικού τους συστήματος. Χέρια, βραχίονες και δάχτυλα είναι μάλλον λεπτά και μακριά. Τα μαλλιά τους είναι συνήθως σκούρα καστανά.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στους Διδύμους: Lady Gaga, Pamela Anderson, Michelle Pfeiffer, Gregory Peck, Mick Jagger, Ricky Martin, Hillary Clinton, Martin Luther King, Pedro Almodovar, Ann Margret, Amy Adams, Ann Miller, Amy Winehouse, Christina Applegate, Christine Keeler, Crystal Renn, Drew Barrymore, Gina Lollobrigida, Ginger Rogers, Greta Garbo, Heather Graham, Julianne Moore, Julie Newmar, Kelly Osbourne, Kristen Davis,Kristin Stewart, Loretta Young, Michelle Pfeiffer, Pamela Anderson, Phyllis Diller, Rihanna, Rita Hayworth, Sarah Jessica Parker, Sarah Silverman, Sandra Bullock, Steffi Graf, Sue Lyon.

Ο ωροσκόπος Δίδυμος σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Δίδυμου σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Δίδυμο

Η διπλή επιρροή του Ερμή και του Άρη σας καθιστά δραστήριους αλλά και νευρικούς. Είστε πάντα έτοιμοι για δράση και η αδράνεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η ανυπομονησία σας, σάς κάνει να εγκαταλείπετε αρκετά συχνά ένα σχέδιο ή μια ιδέα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Το ίδιο άστατοι είστε και στην ερωτική σας ζωή, όπου οι σχέσεις σας ξεκινούν και τελειώνουν πολύ γρήγορα. Ωριμάζοντας θα συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε και θα μπορέσετε να κατασταλάξετε.

Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Αυτός ο συνδυασμός σας καθιστά ειλικρινείς και απρόβλεπτους. Είστε νευρικοί και θυμώνετε εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα το ξεχνάτε και μπορείτε να ζητήσετε συγνώμη. Σας αρέσει να επικοινωνείτε με κόσμο, αλλά φροντίζετε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, αφού η μοναξιά σας δίνει την δυνατότητα να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξαναπεράσετε στη δράση.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Δίδυμο

Είστε οι αιώνιοι έφηβοι που θέλετε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, να πηγαίνετε τις εκδρομές σας και γενικά να περνάτε καλά. Γι’ αυτό το λόγο φοβάστε να δεθείτε συναισθηματικά με κάποιον, κυρίως αν αυτός πρόκειται να σας στερήσει την ελευθερία σας. Στον επαγγελματικό τομέα είστε πολύ τυχεροί και μπορείτε να πετύχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξετε.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η φαντασία και η διαίσθηση. Διαθέτετε εξυπνάδα και οξύνοια. Διαβάζετε και ενημερώνεστε συνεχώς ενώ μπορείτε εύκολα να επηρεάσετε τους γύρω σας. Στόχος της ζωής σας είναι να βρείτε τον τρόπο να συμβιβάσετε την ανάγκη σας για ελευθερία και οικονομική ανεξαρτησία με το όνειρό σας για μια ενωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Λέων με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά συμβατός και σας κάνει έξυπνους και γενναιόδωρους. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι πολύ δυνατή και η εξωτερική σας εμφάνιση παραμένει νεανική για πολλά χρόνια. Γνωρίζετε πώς να εμπνέετε τους άλλους και αποκτάτε οπαδούς που θα σας στηρίξουν στην πορεία της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας όμως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές προτού κατασταλάξετε.

Παρθένος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Διαθέτετε ορθολογική σκέψη και σας αρέσει να είστε αντικειμενικοί. Είστε επικοινωνιακοί, αλλά αισθάνεστε καλύτερα όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας με δοκιμασμένους φίλους ή περνάτε το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας. Δεν σας λείπει το καυστικό χιούμορ της Παρθένου. Θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε καθώς αρκετές φορές πληγώνετε τους γύρω σας. Το δεύτερο μέρος της ζωής σας θα είναι πιο τυχερό και αποδοτικό.

Ζυγός με Ωροσκόπο Δίδυμο

Αυτός ο συνδυασμός είναι αρμονικός και σας καθιστά ένα χαρισματικό καλλιτέχνη, γεμάτο με ευαισθησίες. Ψάχνετε τον ιδανικό σύντροφο που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς ώστε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον. Το πρόβλημά σας είναι η ασυνέπεια που σας κάνει να φαίνεστε αναξιόπιστοι στα μάτια των φίλων σας, ωστόσο είναι πάντα πρόθυμοι να σας συγχωρέσουν.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ένας συνδυασμός που μπορεί να μειώνει κάπως τη μυστηριώδη φύση του Σκορπιού, παραμένετε όμως περίπλοκοι όταν κάποιος προσπαθήσει να σας «αποκωδικοποιήσει». Είστε κοινωνικοί και εκφράζεστε ανοιχτά όταν ένα θέμα σας ενδιαφέρει, γίνεστε όμως νευρικοί όταν σας αναγκάζουν να μιλήσετε για πράγματα που δεν επιθυμείτε. Αυτή η συμπεριφορά σας και η ανεξήγητη μεταβλητότητά σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία.

Τοξότης με Ωροσκόπο Δίδυμο

Λατρεύετε τη ζωή, θέλετε να ζήσετε τα πάντα και να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες. Αυτός είναι ο λόγος που σας αρέσει να μετακινείστε από το ένα μέρος στο άλλο, δίνοντας την εντύπωση του «άστατου». Παρόλο που μπορείτε να προοδεύσετε στον επαγγελματικό τομέα, στην αισθηματική σας ζωή θα είναι δύσκολο να κρατήσετε μια σχέση για πολύ καιρό τουλάχιστον μέχρι ωριμάσετε τόσο, ώστε να αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει ευέλικτους και ομιλητικούς και σας χαρίζει ενέργεια που σας ωθεί να είστε πάντα σε κίνηση. Σας αρέσει να συζητάτε και να ανταλλάσσετε απόψεις και θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα. Τα προβλήματα θα εμφανιστούν στον συναισθηματικό τομέα καθώς συχνά δημιουργείτε παράλληλες σχέσεις ή να ενδίδετε σε πειραματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν σκάνδαλα.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Είστε ένα έξυπνο και ευαίσθητο άτομο. Σας αρέσει να επικοινωνείτε, να ανταλλάσσετε ιδέες και να ικανοποιείτε τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Είστε γεννημένοι για περιπέτειες και για ταξίδια. Κατά την διάρκεια της ζωής σας είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψετε την πατρίδα σας για να ζήσετε στο εξωτερικό και να ερευνήσετε την κουλτούρα άλλων λαών. Σας αρέσει να διατηρείτε πλατωνικούς έρωτες.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς με αποτέλεσμα να έχετε ένα πλήθος θαυμαστών στα πόδια σας. Ωστόσο είστε πολύ ειλικρινείς και δεν εκμεταλλεύεστε αυτό το γεγονός. Ερωτεύεστε δύσκολα και δεσμεύεστε μόνο αφού διασφαλίσετε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε μια λαμπρή καριέρα, ωστόσο τα οικονομικά σας θα υποστούν σκαμπανεβάσματα.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο δίδυμος χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 16:14:00