blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Δίδυμε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της αυτήν τη Τρίτη. Ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Δίδυμε, μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπός σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα βελτιώσει πολύ την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ. Τι θα σμυβεί τελικά με το άτομο που θα σε πλησιάσει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου

22 Δεκεμβρίου σήμερα και το εικοσιτετράωρο, καθώς άλλαξε με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3.25’ π.μ., φέρνει ένα διαφορετικό κλίμα στις ημέρες και κλείνει το 2014, ωθώντας μας να κινηθούμε ανάλογα με τις περιστάσεις και με τη Νέα Σελήνη του μήνα.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που πραγματοποιείται στην 00.06” μοίρα του ζωδίου, φέρνει έντονες αλλαγές και παρορμητικές κινήσεις, πρώτα απ’ όλα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα που είναι σαθρά και αναζητούν λύσεις χωρίς συναισθηματισμούς! Η ψυχρή λογική είναι αυτή που θα λάβει τον πρώτο λόγο και βέβαια όλοι θα κινηθούμε για να εξυγιάνουμε τις σχέσεις μας στον επαγγελματικό τομέα.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Μετά την Νέα Σελήνη τα χαράματα, ο δορυφόρος της Γης θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο και θα σχηματίσει πρώτα απ’ όλα μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 12.00’ μ.μ., προσδίδοντας στις ώρες του πρωινού δημιουργική διάθεση και στρέφοντάς μας σε... εσωτερικές διαδικασίες!
 
Οι ώρες που θ’ ακολουθήσουν πάντως, θα έχουν σαφείς απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και βέβαια θα ξυπνήσουν έντονα και βαθιά συναισθήματα, τα οποία επιφορτισμένα με την Νέα Σελήνη θα εκφραστούν παρορμητικά μεν, στον σωστό αποδέκτη δε...
 
Η όψεις της Σελήνης τις πρωινές ώρες
 
Στις 6.00’ μ.μ. η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ερμή και στη συνέχεια μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό τα χαράματα, παράλληλα με μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Η βραδιά αλλά βέβαια και το διήμερο που ακολουθεί, μοιάζει να σκάει σαν βόμβα. Ψυχραιμία και κινήσεις τακτικής θα μας σώσουν, καθώς και η λογική μας που πρέπει να δουλέψει σωστά αυτές τις ημέρες! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο της Ολυμπίας Χριστοδουλή: Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Για να πετύχει η αλλαγή, χρειάζεται μέθοδος, οργάνωση και στρατηγική!
 
 
 Οι Χριστουγεννιάτες αστρολογικές προβλέψεις σας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επίσης, δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας, τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
3577 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 22/12/2014
Ανατολή:
07:41
Δύση:
17:06
Αναστασία
myastro
Γεννήθηκαν 22 Δεκεμβρίου
 • Ralph
  Fiennes
  Ralph<br/>Fiennes
 • Vanessa
  Paradis
  Vanessa<br/>Paradis
 • Κατερίνα
  Κούκα
  Κατερίνα<br/>Κούκα
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos souzana