blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Παρασκευή με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ζυγό, είναι ευνοϊκή τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και το Myastro σου κάνει δώρο! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για να μάθεις τι έρχεται στη ζωή σου μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Κάλεσε στο 875 5000 606.Μην χάσεις τον διαγωνισμό του Ilovezen.gr που θα στολίσει τις boho εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε μοναδικά κοσμήματα!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Μείνε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.

Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Πέμπτη σήμερα, 8 Οκτωβρίου, ημέρα Δία, τυχερή, αισιόδοξη και πολύ κοινωνική.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό
 
Η Σελήνη κινείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και λίγο μετά τα μεσάνυκτα στις 00.10’ π.μ., σχηματίζει την τελευταία της όψη από το ζώδιο αυτό ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Η όψη επηρεάζει αποβραδίς όλους μας καθώς μας χαρίζει ευχάριστες κοινωνικές επαφές, όμορφες συναντήσεις και ερωτικές περιπτύξεις.
 
Το πρωινό της Πέμπτης θα κυλήσει ήρεμα, καθώς η Σελήνη θα κινηθεί σε κενό πορείας. Άλλες κύριες όψεις, δεν θα σχηματιστούν στο ουράνιο στερέωμα και το εικοσιτετράωρο αυτό θα κινηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια, χωρίς κάτι το ξεχωριστό.
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ουρανό
 
Εύνοια πάντως θα υπάρχει σε οικονομικά θέματα, καθώς ο Δίας τείνει να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, αλλά πρέπει να προσέχουμε παράλληλα και θέματα που μπορεί να προκύψουν καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό σε λίγες ημέρες.
 
Η βραδιά θα κυλήσει ήρεμα. Η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου στις 10.50’ μ.μ., για το διήμερο ταξίδι της, βάζοντας σε τάξη αρκετά θέματα που μας απασχολούν.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο αυτό, μια σύνοδος με την Αφροδίτη που εισέρχεται και αυτή στο ζώδιο της Παρθένου στις 8.30’ μ.μ., θα κλείσει το εικοσιτετράωρό μας ευχάριστα, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο! Η όψη κορυφώνεται στις 11.01’ μ.μ., προσδίδοντας στην βραδιά μας, ευχάριστη ροή!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη και ήρεμη βραδιά!
 
 
 
 
 
 
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
6201 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 08/10/2015
Ανατολή:
07:30
Δύση:
18:55
Πελαγία
myastro
Γεννήθηκαν 8 Οκτωβρίου
 • Jeremy
  Davies
  Jeremy<br/>Davies
 • Matt
  Damon
  Matt<br/>Damon
 • Sigourney
  Weaver
  Sigourney<br/>Weaver
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
ilovezen κοσμηματα