blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές, αγαπητέ Δίδυμε, θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε λίγο μόνος, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Δίδυμε, μην απομακρύνεις το ταίρι σου με τη στάση σου, αλλά φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό, μην το πολυσκέφτεσαι… Αποκάλυψε τον ερωτισμό σου και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι. Ποιο πρόσωπο που είναι κοντά σου ενδιαφέρεται για δεσμό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων, που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Αιγόκερω στο χώρο της δουλειάς σου, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Πέμπτη σήμερα, 2 Ιουλίου και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζοντας μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 4.55’ π.μ., λίγο πριν την Πανσελήνου που σχηματίζεται ακριβείας στις 5.20’ π.μ., στην 10η μοίρα του ζωδίου.
 
Το πρωινό μας ανοίγει με περίεργη διάθεση και όλα ρέουν με ρυθμούς έντασης. Η Πανσέληνος αυτή είναι εκρηκτική αλλά φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά σε Κριούς που έχουν γεννηθεί από τις 27/3ου μέχρι τις 3/4ου, σε Καρκίνους που έχουν γεννηθεί από τις 29/6ου μέχρι τις 5/7ου, σε Ζυγούς που έχουν γεννηθεί από τις 1/10ου μέχρι τις 7/10ου και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί από τις 30/12 μέχρι τις 5/1ου. Επίσης, όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια και από την 7η μέχρι την 14η μοίρα.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό
 
Η διάθεση θα κορυφωθεί στις 12.55’ μ.μ., καθώς ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στο φως αντιδράσεις και σχόλια, αλλά και ωθώντας μας σε δραστικές κινήσεις, που αποσκοπούν στην επίτευξη των στόχων μας. Στην όψη αυτή θα έρθει να προστεθεί και η επόμενη όψη της Σελήνης ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που θα μας επηρεάσει από τις απογευματινές ώρες και θα κορυφωθεί στις 11.00’ μ.μ. Η βραδιά θα εξελιχθεί δύσκολα και καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς αναμένετε να έρθει η εσωτερική ισορροπία και η αποκατάσταση των πραγμάτων. Βέβαια, για τους ερωτευμένους, οι όψεις αυτές, μπορεί να δώσουν την ευκαιρία που αναζητούν για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο έτερον ήμισυ!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και θυμηθείτε, πως το φεγγάρι μας είναι όμορφο! Χαρίστε του λίγη ώρα από την ζωή σας, για να τ’ απολαύσετε!
 
 
2 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
 
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια διαφορετική και βέβαια κρίσιμη Πανσέληνος, που σχηματίζεται ακριβείας στις 5.20’ π.μ. της 2ας Ιουλίου στην 10η μοίρα του ζωδίου. Στην Πανσέληνο αυτή, συμμετέχουν άμεσα ο μακρινός Πλούτωνας που βρίσκεται σε μια όψη συνόδου με την Σελήνη και ο Άρης που σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και βέβαια αντίθεση με την Σελήνη και τον Πλούτωνα.
 
Το σκηνικό φαίνεται εκρηκτικό και εννοείται πως κρύβονται αρκετά στοιχεία, τόσο στο συλλογικό επίπεδο, όσο και σε θέματα προσωπικά. Απαιτείται ψυχραιμία, υπομονή και φυσικά να κρατήσουμε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς θ’ αναμετρηθούμε με τους αντιπάλους μας και τους ανταγωνιστές μας, όπως μας μηνύουν “τ’ άστρα”, αλλά και τα γεγονότα…
 
Οι εξελίξεις έρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα και εμείς σε αναμονή! Απ’ ό,τι φαίνεται από το πλανητικό σκηνικό, θα υπάρξει αναδιοργάνωση και καθώς είμαστε προασπιστές της ελευθερίας, δεν θα το βάλουμε κάτω με τις αλλαγές που φαίνονται να έρχονται, παρ’ όλο που δεν τις είχαμε υπολογίσει. Αυτό το μήνυμα ισχύει και για τις επαγγελματικές μας σχέσεις και βέβαια, τα γεγονότα που θα σφραγίσουν τις ημέρες αυτές, λόγω του Πλούτωνα, δείχνουν να είναι μοιραία καθώς θα είναι σημαντικοί σταθμοί στην ζωή μας.
 
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου επίσης, στο ζώδιο των Διδύμων και μάλιστα στην τελευταία μοίρα, δείχνει πως οι ισορροπίες είναι μεταβλητές και θα εμφανιστούν πολλές επιλογές και ιδέες, ίσως και πληροφορίες που ήταν κρυφές.
 
Το δεκαπενθήμερο αυτό λοιπόν, θα έχει πολλές μεταβολές και καθώς και η Ν. Σελήνη στις 16 Ιουλίου, θα συνεχίσει με την ίδια διάθεση και έχοντας τον ίδιο ωροσκόπο πάλι στις τελευταίες μοίρες, τα γεγονότα θα φέρουν ασταθείς αποφάσεις και μάλλον θα δεχτούν επαναλαμβανόμενες αλλαγές με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι. Τα γεγονότα απαιτούν σωστούς χειρισμούς.
 
Βέβαια, μην ξεχνάμε, πως το ολόγιομο φεγγάρι είναι πάντα όμορφο στον Ελλαδικό ουρανό και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες και εμπνέει ποιητές, καλλιτέχνες αλλά και ερωτευμένους! Πάντα κάτι όμορφο παίρνουμε από το φως του και όλο και κάπου μας ευνοεί!
 
Εδώ βέβαια, μας ευνοούν και οι όψεις της Αφροδίτης, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και η σύνοδός της με τον Δία, που φέρνουν νέους έρωτες αλλά και ενδυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις! Αυτές οι όψεις, δείχνουν κιόλας πως κάποιος ή κάτι θα έρθει να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας, κάτι που δεν περιμένουμε!
 
Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο και επίπεδο σχέσεων, η Πανσέληνος αυτή, από την μια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και από την άλλη ενδυναμώνει τα ένστικτα και μας οδηγεί κατευθείαν στην αγκαλιά του έρωτα! Χαρείτε όσοι ανήκετε σ’ αυτούς που δέχονται τα βέλη του! Βέβαια, το συναίσθημα δεν εκφράζεται εύκολα και εκλογικεύεται μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου, αλλά η θετική όψη του Ποσειδώνα με τα φώτα, διευκολύνει την κατάσταση.
 
Θα επηρεαστούν άμεσα και θα έχουν εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού και είναι γεννημένοι από τις 27/3ου μέχρι τις 3/4ου, οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι από τις 29/6ου μέχρι τις 5/7ου, οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι από τις 1/10ου μέχρι τις 7/10ου και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από τις 30/12ου μέχρι τις 5/1ου. Επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από την 7η μέχρι την 14η μοίρα.
 
Εύχομαι τα καλύτερα για την χώρα μας! Καλή Πανσέληνο σε όλους μας!
 

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3824 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/07/2015
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:48
Κοσμάς, Δαμιανός, Ανάργυρος, Αργυρώ
myastro
Γεννήθηκαν 1 Ιουλίου
 • Liv
  Tyler
  Liv<br/>Tyler
 • Pamela
  Anderson
  Pamela<br/>Anderson
 • Χρήστος
  Χολίδης
  Χρήστος<br/>Χολίδης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos