blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Φίλε Δίδυμε σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτη ζημιά στην σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δεν θα χάσεις. Τί να περιμένεις από την σημερινή ημέρα; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!  Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

 
 
Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου

Σαββατοκύριακο έφτασε, 28-29 Μαΐου, ένα Σαββατοκύριακο που θα έχουμε αρκετές δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές, ομαδικές συγκεντρώσεις και ομιλίες αλλά παράλληλα θα χαλαρώσουμε ειδικά την Κυριακή, με μικρές αποδράσεις και βόλτες στην φύση!

Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Άρης στον Σκορπιό

Η Σελήνη το Σάββατο θα κινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, διευκολύνοντας την επικοινωνία μας, οδηγώντας μας έξω από το σπίτι και φέρνοντάς μας κοντά σε ό,τι αγαπάμε! Βέβαια, καθώς ο Άρης έχει περάσει με την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, όλοι αισθανόμαστε μια σχετική πίεση, που αφορά εσωτερικές ανακατατάξεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Καθώς αυτή η επιστροφή του Άρη, στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνάει, θα μας φέρει αναμνήσεις από μια δύσκολη χρονική στιγμή του περασμένου καλοκαιριού, καλό είναι να κοιτάξουμε να λύσουμε πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς μας, με γνώμονα την λογική και την παρούσα κατάσταση!

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες

Την Κυριακή η Σελήνη θα κινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων και μέσα στην ημέρα θα σχηματίσει αρκετές όψεις τετραγώνου, που δείχνουν πως η ροή της ημέρας μπορεί να μην είναι όπως την επιθυμούμε, αλλά ας μην ξεχνάμε μιλάμε για μια ημέρα που κυβερνάει ο Ήλιος, μια ημέρα που όπως και να έχει, είναι ευνοϊκή!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Η σημαντική όψη που θα μας επηρεάσει το Σαββατοκύριακο, είναι το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα, που σχηματίζεται ακριβείας στις 6.00’ πμ. της Τρίτης! Η επιρροή της όμως είναι ήδη έντονη και μας βοηθάει να εμβαθύνουμε θέματα που μας απασχολούν, όπως και να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων!

Επίσης έχετε υπ’ όψιν σας, πως η Αφροδίτη βαδίζει πολύ κοντά στον Ήλιο, κάτι που μας υποδεικνύει πως συναισθηματικά και οικονομικά θέματα αυτή την στιγμή δεν δέχονται πολύ καλές επιρροές.

Εύχομαι σε όλους σας να φορτίσετε τις μπαταρίες σας το Σαββατοκύριακο, να χαλαρώσετε και να παραβρεθείτε στις συγκεντρώσεις που επιθυμείτε.

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
loading...
 
 
blank
1343 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 29/05/2016
Ανατολή:
06:08
Δύση:
20:36
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 29 Μαϊου
 • Adrian
  Paul
  Adrian<br/>Paul
 • Θανάσης
  Βέγγος
  Θανάσης<br/>Βέγγος
 • Μελίνα
  Κανά
  Μελίνα<br/>Κανά
blank
blank