blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Δίδυμε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Δευτέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ. Τί επιφυλάσσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό της ημέρας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Τα ζώδια το τριήμερο 27- 29 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου
 
Σάββατο σήμερα, 28 Νοεμβρίου, ημέρα Κρόνου, κατάλληλη να προγραμματίσουμε το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί και να δούμε αγαπημένα, ηλικιωμένα άτομα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι κυβερνήτης και από το ζώδιο αυτό προσδίδει στο διήμερο που ακολουθεί ευαισθησίες, δοτικότητα και διάθεση να κινηθούμε σε οικογενειακά πλαίσια.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο αυτό, είναι ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 9.35’ π.μ., που ανοίγει το πρωινό μας με καλλιτεχνικές διαθέσεις, με εμπνεύσεις που θα μας οδηγήσουν όλες αυτές τις πρωινές ώρες και χαλαρές στιγμές που θα τις περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, η διάθεσή μας αλλάζει και περνάμε σε πιο δραστήριες ώρες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 1.33’ μ.μ.! Οι ώρες αυτές του μεσημεριού, εκτός από έντονα κινητικές, επιφέρουν και εντάσεις, ειδικά σε σχέσεις που περνάνε δυσκολίες. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, καθώς η επιρροή θα έχει διάρκεια μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες...
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Εν’ όψη του τετραγώνου που θα σχηματιστεί μεταξύ Ήλιου – Ποσειδώνα στις 1.50’ π.μ. της Δευτέρας, αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ν’ αποσυμπιεστούμε από την επήρρεια της Πανσελήνου! 
 
Η βραδιά μας θα κλείσει με εξόδους και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Τα σινεμά, τα θέατρα και οι μουσικές σκηνές, θα γίνουν πόλος έλξης και θα γεμίσουν από κόσμο, χαρίζοντάς μας όμορφες διεξόδους για το Σαββατόβραδο. 

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό
 
Στις 10.00’ μ.μ., κορυφώνεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, όψη που δεν είναι πολύ βοηθητική για τον ψυχισμό μας, αλλά κατάλληλη μαζί με την επόμενη, ένα τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού, στις 2.55’ π.μ. της Κυριακής, για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη
 
Η Κυριακή 29/11ου, ανοίγει με έντονες επιρροές! Από την μια, θα υπάρχει ευχάριστη διάθεση, γενναιοδωρία και άπλετη αγάπη που θα εκφραστεί στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Δία στις 10.05’ π.μ., από την άλλη, σε κάποιες άλλες σχέσεις, η επόμενη όψη, ένα τετράγωνο της Σελήνης μας με την Αφροδίτη, στις 2.45’ μ.μ., μπορεί να επιφέρει υποσυνείδητη καταπίεση σε σχέσεις που έχουν προβλήματα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Όμως, γενικά η Κυριακή ενώ είναι μια ημέρα διασκέδασης και επαφών, χαρακτηρίζεται από την κύρια όψη του Ήλιου που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 1.50’ π.μ. της Δευτέρας! Η όψη βέβαια έχει έντονη επιρροή πάνω μας και απαιτεί να μην υπερβάλλουμε στην επικοινωνία μας με το έτερον ήμισυ, αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις μας. Παράλληλα, μας χαρίζει αισιοδοξία, όνειρα που θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, εμπνεύσεις και καλλιτεχνικές διαθέσεις. Οι ενεργειακές θεραπείες, ο διαλογισμός, η προσευχή και η αυτοσυγκέντρωση, μπορούν να παλισιώσουν την ημέρα μας και να μας ανοίξουν δρόμους καθώς θα μας βοηθήσουν να επικεντρωθούμε στις ανάγκες μας.

Η Σελήνη σε κενό πορείας
 
Η Κυριακάτικη βραδιά θα κλείσει με αυτές τις επιρροές και καθώς η Σελήνη θα κινείται από τις 2.45’ μ.μ. σε κενό πορείας, καλό είναι να διπλοτσεκάρουμε τα βραδινά ραντεβού μας, γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένουμε.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! 
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3297 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 29/11/2015
Ανατολή:
07:23
Δύση:
17:03
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 29 Νοεμβρίου
 • Jeff
  Fahey
  Jeff<br/>Fahey
 • Tom
  Sizemore
  Tom<br/>Sizemore
 • Μιχάλης
  Κακιούζης
  Μιχάλης<br/>Κακιούζης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos