blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Δίδυμε βάλε πλώρη σήμερα για ένα νέο πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα ερωτικών υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να χαρείς για λίγο ακόμη την ανεξαρτησία σου, γιατί πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία. Μάθε πως πρέπει να δράσεις για να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

 
 
 
  Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τρίτη σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Άρη και ο πλανήτης της δράσης, δίνει τις μάχες του και μας ωθεί να διεκδικήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε χθες στις 4.39’ μ.μ. στην 19η μοίρα και 15’ στο ζώδιο του Υδροχόου, μας φέρνει δώρα στον ερωτικό τομέα και αρκετά γεγονότα στον επαγγελματικό καθώς και αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες
 
Με την αλλαγή του εικοσιτετραώρου η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 10.30’ π.μ. εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων για το διήμερο ταξίδι της. Από την ώρα αυτή, θα νιώσουμε πως κάτι αρχίζει να κινείται, αλλά γενικότερα η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα, καθώς δεν θα σχηματίσει όψη με τον Ήλιο, μέσα στο διήμερο αυτό. Όμως, η ψυχολογία μας αλλάζει και είμαστε περισσότερο δεκτικοί και διαισθητικοί. Τάσεις χαλαρότητας θα υπάρχουν βέβαια και επίσης τάσεις καλλιτεχνικές που θα πλαισιώσουν την ημέρα μας, αλλά και την βραδιά μας.
 
Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη, για ενεργειακές θεραπείες, για γιόγκα και αυτοσυγκέντρωση καθώς και για χόμπι που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Ολοκληρώστε καθημερινές εργασίες, ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα και αφήστε την επιρροή της Ν. Σελήνης να δείξει μόνη της προς τα που πάνε τα πράγματα.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα
 
Η βραδιά θα έχει τις παραπάνω επιρροές και καθώς μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα η Σελήνη θα σχηματίσει την πρώτη της όψη από το ζώδιο, μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θ’ απολαύσουμε μια χαλαρή βραδιά, νιώθοντας όμως έντονα τις επιρροές των όψεων που ακόμη έχουν ισχύ.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά! 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

Myastro.gr!


Κάλεσε 14788

Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 

Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 
Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5030 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 08/02/2016
Ανατολή:
07:26
Δύση:
17:52
Ζαχαρίας, Ζαχάρω
myastro
Γεννήθηκαν 8 Φεβρουαρίου
 • James
  Dean
  James<br/>Dean
 • Δούκισσα
  Δούκισσα
 • Ιούλιος
  Βερν
  Ιούλιος<br/>Βερν
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos