blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Η σημερινή Δευτέρα θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ότι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, η σημερινή μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, θα έχεις να διαχειριστείς εντάσεις και συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν σε προστριβές φίλε Δίδυμε. Για να μην χάσεις τον έλεγχο, προτίμησε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν σήμερα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που ανήκουν στο παρελθόν.

Το αστροβαρόμετρο της Κυριακής από τη Ματίνα Φατούρου 

Κυριακή σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, ημέρα Ήλιου, αρμονική και ευχάριστη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας στην ημέρα μας διάθεση να περάσουμε όμορφα με τ’ αγαπημένα και οικεία μας άτομα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα
 
Το πρωινό μας ανοίγει με διάθεση να χαρούμε την ημέρα μας και να ζήσουμε τρυφερές στιγμές καθώς ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 10.50’ π.μ.
 
Στην συνέχεια, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στις 12.40’ μ.μ., θα αισθανθούμε πως θέλουμε να βγούμε έξω, να κινηθούμε, ν’ απολαύσουμε ό,τι μας ικανοποιεί και βέβαια οι ώρες αυτές μας ωθούν να κάνουμε κάτι διαφορετικό το οποίο θα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Το μεσημέρι αλλά και τ’ απόγευμά μας θα είναι πολύ ευχάριστες ώρες καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Άρη στις 3.35’ μ.μ., ωθώντας μας σε συνευρέσεις που μας αγγίζουν, που μας ικανοποιούν και μας καλύπτουν συναισθηματικά και βέβαια ερωτικά... Η διάθεσή μας θα είναι χαλαρή και πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε στον χώρο μας ή σε οικείο χώρο τις βραδινές ώρες, με παρέα που μπορούμε ν’ απολαύσουμε κάποια ταινία ή την αγαπημένη μας μουσική!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ KAI ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
7062 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/02/2015
Ανατολή:
07:32
Δύση:
17:44
Τρύφωνας
myastro
Γεννήθηκαν 1 Φεβρουαρίου
 • Lisa
  Marie Presley
  Lisa<br/>Marie Presley
 • Ελεωνόρα
  Ζουγανέλη
  Ελεωνόρα<br/>Ζουγανέλη
 • Κατερίνα
  Θάνου
  Κατερίνα<br/>Θάνου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika